Ääääntligen hemma.

       Publicerat 2008-05-28 » 19:50:24 | Me and my life
Gud va skönt att få sätta sig ner utan att stressa ihjäl sig.

My hämtade mig vid fyra så då gasade vi in till Rusta. Köpte mig en dammsugare och en ny golvmopp. Hela setet var rosa och kostade 39:-. Kan ju inte bli bättre?
Efter de styrde vi bilen mot Pang där Mindy jobbar. Mycke grejer var där ju iallafall, jag plockade på mig tandborstar, 3L läsk, två rosa glas, rivjärn, kakor och något annat och summan blev 70:-. Billigt gillar vi, billigt är BRA! Mindy fick även sin kofta sen första bloggträffen och sin laddare ifrån andra bloggträffen. Ni som läser hennes blogg vet ju redan om att hon är förvirrad, men de finns kanske gränser? =) Huet under armen iallafall.

In på City Gross sen, käkade på Mc Donalds först och sen storhandla. Usch fyfan, fick med mig allt idag iallafall och glömde inte toapapper som jag annars alltid gör :P Notan hamnade på 900:- så nu har jag iallafall mat så de räcker hela månaden.Ja, mjölk och sånt får man ju fylla på men allt annat har jag. Känns skönt.

Hem och packa upp allting, frös in vissa saker och delade upp, slängde gammalt skit och ja.. Ner i tvättstugan och hämtade de som var torrt i tumlarn och sen upp med de och hänga in de på sin rätta plats. Hänger lite kvar i torkrummet också men de får fan vänta en halvtimme eller två! Helt jävla svett är jag. Värdelöst. Har öppnat min "balkongdörr" till max nu iallafall så de känns som om jag sitter på gågatan och bloggar. Har ett halvt jävla tivoli utanför fönstret också, känns jävligt skoj!

Usch ja.. Imorgon jobbar jag mellan 14-22 och sen börjar jag 7 på Fredagmorgon och slutar tolv då jag ska hämta Ebba å Tilda för Mamma ska klippa sig här i byn. Mamma ville komma upp efteråt och kolla in min lägenhet då hon inte varit här sen jag flyttade in så jag får väl börja storstäda redan idag vilket jag annars skulle göra på Lördag. Jag vill ju gärna ha de lite trevligt här när Mamsen kommer och här är faktiskt ganska skitigt. Får helt enkelt inviga min nya dammsugare =) Måste byta glödis på toan också för den gick härom dagen så där är bara sånt äckligt mesigt ljus nu så man ser knappt för fan. Ja, sammanfattningen av detta är att jag verkligen inte har tid att sitta här, vi hörs senare mina vänner! Puss på er!

Kommentarer
Postat av: Mindy

Jag kan inte hjälpa det. Jag bara är sån. ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0