Like a hero

       Publicerat 2008-03-28 » 19:01:39 | Kärlek
Try to deny what you're feeling
And you know that you're heart will say no
Love will last longer
Growing stronger and stronger
If you stay and don't let go

A hero never dies alone.

Nej de sägs så. Men va fan gör man då?
När hjärnan säger NEJ!! men hjärtat skriker JA så högt de bara går?

Something special.

       Publicerat 2008-03-28 » 18:10:40 | Kärlek
image7

du e speciell

Musik..

       Publicerat 2008-03-28 » 18:07:25 | Muuuusic
Musiken som spelas väääldigt flitigt just nu är;

89ers - Boy för att den är så jäävla bra
Charlotte Perrelli - Hero för man blir så jävla glad :)
Fronda - En stor stark för man blir på sjukt syppehumör

Jag lär vara trött på dem efter helgen, jag har ju en tendens att spela sönder låtar, men jag njuter så länge iallafall!

Fredagkväll.

       Publicerat 2008-03-28 » 18:03:29 | Me and my life
Jaha, dagen har gått fort så in i helvete. Anna och Sara hämtade mig innan så vi körde runt och skratta lite, sen käkade vi go maaad på Vikingen. Mätt blev jag iallafall, fast jag tror att de var meningen?

Hoppade av hemma och försökte tänka ut vad jag skulle göra ikväll och snabbt bestämdes de att vi skulle spela nattbowling inne i Helsingborg, haha. Fan va roligt det kommer bli. Jag har inte spelat på fleeeera år, ja, sen jag var mindre och tävlade i de då dvs. Haha, jag kommer förlora stort, men man får se de som en rolig grej.

Duschade och gjorde vid mig sen så nu är jag helt färdig. Nice nice. Sitter och väntar på de tre andra musketörerna så de händer något här, haha.

Hoppas ni får en rolig fredagkväll iallafall :)
PUSS!

image6

Här ser ni kanske piercingen lite iallafall? Jättesvårt att få med den på kort iomed att den oftast gömmer sig under läppen. Den sitter så nära så de är svårt, men lite kan ni kanske se iallafall?

Köket.

       Publicerat 2008-03-28 » 14:04:11 | Lägenheten
Jag har ju utlovat bilder på min lägenhet, så här kommer köket.
Speciellt är bilderna för Therese ;)


image3

image4image5

hejs.

       Publicerat 2008-03-28 » 13:48:46 | Bilder
image2

Jag behöver inte säga någonting va? ;)

Förlåt ;)

       Publicerat 2008-03-28 » 13:45:19 | Me and my life
Jag har inte riiktigt haft tid till att uppdatera och de har hänt så mycke att jag inte minns de, men jag ska försöka ge er en ordentlig update ;)

I Tisdags ringde ju lilla Karlberg och vi söp. Haha, jag lagade middag till honom som uppskattades som fan ;) Efter de så söp vi, och de blev ganska mycke ja, haha. Ölen bara slank ner och ja, de var mycke trevligt. Mange och hans kompisar kom senare och vi snapsade upp allt jag hade hemma, vilket jag ångrar nu men va fan, man lever bara en gång.Vad som hände på natten där vill jag helst inte dela med mig av ;) Hahahaha.

Onsdags vaknade jag av att de plinga på dörren så jag sprang upp halvnaken för att kolla men jag såg inte vem som stod där så jag frågade utan att öppna dörren, och han svarade att de var Daniel som ville be om ursäkt? Ehm okej. Jag fick upp något jävla reklamblad över pattarna och sen öppnade jag och de visade sig vara grannen som trodde han hade betett sig illa på fyllan, men jag var dock inte den drabbade så jag sa att de var lugnt, haha. Vaken var jag då, klockan tio, så jag gick upp och gjorde vid mig och stack hem till Farmor och käkade cpgod middag. TACK! :D Efter de körde Chris mig till Klippan och hem till Zari där vi sen begav oss till Väla. Med prillan under läppen och En stor stark i högtalarna så kändes de som sommar och solen tittade faktiskt fram lite ;) In på HM där årets pilotbrillor inhandlades och en å annan tröja som skrek mitt namn. In på Gina där jag köpte något i hästväg, men Sara tyckte ju att jag var grann så va fan, jag litar på henne ;)

Fick sen vår efterlängtade middag och sen körde vi hem efter lite raggande på byggarbetare utanför MAX ;) haha. HERO! Hem till Zari och byta om och sen blev jag hämtad. Körde in till HBG och skulle käka, han ville restaurang, men de ville fan inte jag, haha, neee, nån måtta får de vara, burger king blev de och en jävla massa snack. De behövdes, skönt som fan. Efter de så drivade vi hem till mig och käka popcorn och titta på Sex and the city och skrattade :)

Igår jobbade jag förmiddag och jag hade en perfekt start på dagen ;) Haha. Sara gick bredvid mig och skulle lära sig och de gick skitbra. Hade en lugn dag på jobbet och allt gick undan. När vi slutade körde vi hem till Perstorp och käkade pommes på Big Daddys, sen körde vi å hämta Ääänna och så gled vi runder lite och flabba bara. Blev skiträdda för ett tåg som nästan körde över oss så alla tre skrek som iddis ;) Vi två tiden släppte dem av mig så jag började tvätta och storstäda läggan, härligt som fan.

Klockan sex bar de av hem till Mamma på kalas för lillebror fyllde 18 år. Åt god tacos och sen åkte jag hem och fixa de sista med tvätten och sen hoppa jag in i duschen. Gjorde vid mig och sen blev jag hämtad igen, åkte till Hässleholm och köpte varsin milkshake och sen röga vi i sönder typ. Och diskuterade ;) Åkte hem till mig och skulle se några avsnitt Sex and the city till men jag deckade tydligen dirr. Haha ;)

Idag då? Ja jag har hunnit vakna, fått ett 1gb minne till telefonen så jag har fettat in bilder och musik som aldrig förr. Lite skillnad på de och mitt gamla 64mb, haha :D Kan ha hur mkt musik som helst och de gillar jag. Pigg är jag också, har sovit som en prinsessa inatt i renbäddade lakan och en underbar doft av Vicks ;) Haha. Snart ska jag träffa Sara och Ääänna och sen ikväll vet jag inte riktigt. Kanske skulle spela Bowling på Olympia i HBG, haha, de hade varit så jävla skoj alltså.

Imorgon blir de iaf Bahnhof med My, fan va härligt. Jag ska ha mina nya kläder och va snyggast på stället, med My då såklart. De var längesen de var bara hon o jag och jag tror de blir lyckat som fan. Nej, nu måste jag fan röra på röven, jag hinner fan inte med att blogga längre :) Inte just nu iaf, de händer så jävla mycke och jag känner mig fett lycklig. Ingenting kan dra ner mig nu har jag märkt och jag tror de är min tur att må bra nu :) De tackar vi för.

PUSS! Vi hörs snart igen ;)

God morgon.

       Publicerat 2008-03-25 » 13:51:46 | Me and my life
En helvetes kväll, och natt har passerat och jävligt glad är jag för det!! Tack gud.

Morgonen började i samma spår men just nu känns de som att jag seglar på moln. Allt bara löser sig på några sekunder och jag fattar inte varför jag låg och böla innan.
Detta handlar alltså inte om kärleken, utan de är såna små saker som löser sig, som gör att jag bajsar ner mig av lycka. Gud alltså!

För de första tog Linda min jobbetur på Fredag så jag slipper tänka mer på de, tack gode du.
För de andra fick jag precis brev om att jag har två paket att hämta. I de ena ligger de underbara produkterna ifrån USA som luktar himmelskt och som jag väntat på i en vecka nu, dessutom är min KAMERA färdig som jag har väntat på i 3 fucking månader. Jag är överhappy nu alltså. Att så lite kan göra såhär mycket.

Karlberg ringde just och sa att de var så längesen vi sågs och slog våra kloka hue ihop, så han ville träffa mig idag. Ja jag är ju inte svår på den punkten, klart vi ska ses! Han ville att vi skulle inkludera alkohol men jag får se på den punkten ;) Jag brukar ju inte vara svår men va fan ;)

Dessutom har jag en sak till. Och de är ingen dröm, utan de är en order. Jag vill träffa dig Jessica, snart. Jävligt snart. Jag gör vad de krävs. De hade varit så jävla skönt för själen att träffa dig igen. Jag vet inte vad som hände sist, men de klickade verkligen. Jag kände mig så jävla trygg med dig. Och nej, jag menar inte kärlek överhuvudtaget, utan jag menar vänskap här. Vad säger du Jess?

Nej, nu ska jag fan duscha, sminka mig och sen ska jag springa ner till ICA och onanera med min kamera, eller något.

De blir aldrig som man tänkt sig..

       Publicerat 2008-03-24 » 22:18:34 | Me and my life
Så sant som de är sagt, really.

Dagen idag kändes så oskuldsfull när jag vaknade. En hel dag som var helt orörd. En massa saker kunde jag göra och tänk så skönt att slippa titta på klockan.
De enda jag har gjort idag är att gå på en promenad i riktigt dåligt väder. Snö ÖVERALLT och hela jag såg ut som en snögubbe. I 1 timme var jag ute, och inte en enda vettig tanke tänkte jag, då den enda meningen som snurrade i mitt huvud var; Hur fan kunde jag gå ut i detta vädret?

Ja, de undrar jag fortfarande.
Hur som helst så har jag aldrig känt mig så ensam som jag har gjort idag, och för första gången så hatar jag det. Verkligen h a t a r!
Jag brukar tycka de är så skönt att vara completely ensam, men idag har de bara varit skrattretande.

Jag har iallafall lärt mig att äta med min piercing nu, så jag gjorde varma mackor i ugnen med svampstuvning, men neee, jag slängde hälften. Jag försökte mig även på mina älsklings-chips med dipp och cola till Sex and the city uppkrypt i sängen, men nej, inte ens de funkade. Jag kände mig bara så jävla patetisk.

Jag är snart 21 år, jag fattar inte när mitt liv ska börja. När jag ska känna att jag verkligen lever, för just nu känns de som att jag lever just för sakens skull liksom. Radiostyrd känner jag mig, och de är väl verkligen inte så man ska känna sig? Quite strange.

Jag sitter och tittar ut över min lägenhet vilket borde göra mig lycklig men inte ens de fungerar. Jag vet inte vad som håller på att hända, men någonting är de, och de skrämmer mig för att jag inte har kontroll eller aningar om vad de handlar om.

Ni vet, feber och sånt, de finns ju panodil för såna saker, men om man har ont i hjärtat, vad finns de för mediciner då? För att få hjärtat att friskna till.? Inte en medicin hjälper emot de, så då antar jag att de är därför jag mår som jag gör. Jag kan bara inte fatta hur jag kunde tillåta mig själv igen. Jag lovade mig så dyrt och heligt sist, men nej.
Jag brukar säga att de är som med spriten.. Vi fortsätter säga att vi aldrig mer ska dricka då vi vet hur de känns dagen efter, men ändå dricker vi igen, och igen, och igen.
Varför gör man de? För inte är de så att man tycker om att må dåligt? Man mår klart bra under tiden, och roligt har man, med när man vaknar dagen efter med den fruktansvära baksmällan så undrar man; Var de värt de? Nej.

I detta fallet är de ju tyvärr så att baksmällan håller i sig i lite mer än en dag. Upp till månader, så varför i hela världen utsätter man sig själv för de gång på gång när man vet hur in i helvetes jävla bakfull man kommer bli?

Tiden.

       Publicerat 2008-03-24 » 16:05:11 | Me and my life

Tiden går fruktansvärt sakta.
Tick, tack, tick, taaaaaaaaaack.

Vad hände med alla kommentarer fresten?


Dagen efter..

       Publicerat 2008-03-23 » 11:37:43 | Me and my life
Jag vet inte var jag ska börja riktigt men påskmiddagen borde väl bli bra?
Jag, som inte ätit på hela dagen, slängde i mig min mat och var proppmätt efter tio minuter, skojfriskt.
Resten av tiden fick jag sitta och försöka vara social, men de var trevligt de också :)

Hem kom jag iallafall runt sju igen då Beppe, Anna å Martin entrade dörren.
Och vi söp, och söp, och söp. Anna klagade på mig att jag var paaagad och inte hon, men jag vet inte riktigt om de där stämmer ;)
Snapsar, malibu/cola, öl, snaps igen och en massa massa gott snack.
Beppe sa att vi tjejer kunde ha flensost också, vilket jag hade svårt att tro på.. De heter väl inte flensost på tjejer, eller Fråga Olle kanske vet?
Ja, jag blev iallafall riktigt full, härligt full, och jag var skitglad. Hem till Nille då ja, folk överallt och kramar lite här å där, sen satte jag mig i soffan och drack vidare.. Nu fattar jag inte varför jag inte satt kvar där i den satans soffan.


... Iallafall, resten är history, jag kunde väl inte hjälpa att jag råååkade ha 200:- i plånboken och att hon tog de för den piercingen jag haft en gång innan..

JA, så vad gör Johanna när hon är full? Jo hon piercar sig i läppen. Vilken jävla idioti.
Jag hade nästan glömt hur ont de gjorde sist, men nej. ALLA stod i rummet och skrek när hon tog fram nålen och jag hade panik. Klämde sönder Annas hand och nog ännu värre på Ewe, blodet pissade och jag trodde jag skulle spy. Fyfan.
Dock är jag fett stolt över mig själv då jag varken spydde, svimma eller ens BÖLA!

Iallafall var min första tanke när nålen var igenom och jag trodde de var min sista stund i livet att visst fan, de är ju för ända in i helvete släktmiddag imorgon! Ojsan Kerstin. Bra jobbat.

Ja, jag somnade vid fem imorse, min läpp var borta vid stationen kändes de som och jag mådde fett jävla illa. Vaknar nu vid elva av ett SMS och en fruktansvärd smärta i läppen. Visst fan, helvete, där sitter ju en stavjävel rakt igenom läpphelvetet. FINT! MOGET! HELVETE!

Ja, så nu sitter jag här, om fyra timmar ska jag vara hemma hos Pappa och fira honom & Jeppe med hela fucking släkten och min läpp är som sagt borta vid stationen.. Får väl hämta den först då.. Ja, och ni undrar kanske varför jag inte bara tar ut den? Nee, för tänk för att jag inte ska de. Den kostade mig 200:-, mina sista förövrigt, och en sjuhelvetes smärta. Jag har inte betalat 200:- för ingenting, så nu ska den jävlen fan sitta där. (Även om Pappa dödar mig)

Nej, nu måste jag förbereda mig mentalt för kalaset..
Kan jag inte typ skylla på att jag fick piercingen gratis, eller att de var ett vad eller något?
JO!

PUSS!

Morgonstund har...

       Publicerat 2008-03-22 » 12:01:30 | Me and my life
Ja, inte fan har den guld i mun iallafall.

Mitt hemska humör gick över ganska snabbt igår så jag begav mig ut i snöovädret för att promenixa till Lindegren.
Hade med mig en öl men de blev några fler som slank ner kan jag ju säga. Usch.
Satt å snacka med Lindegren ett långt tag och sen tog Matte över och vi hade rätt mycke att snacka om faktiskt, haha, längesen jag såg de lilla livet.
Jag blev rättså jävla full ja, fastän de inte var meningen, så vid 12 (?) tror jag började jag gå hemåt.

Imorse när jag vaknade hade jag blod på mina fingrar och ruskigt ont i min ena arm.
De känns inte speciellt normalt. Kan ju ha varit så att jag trilla på gården igår, för de var fett halt, men tja, jag vet inte. Benet värker lite också faktiskt. Jag får nog eftersöka detta.

Klockan elva ringer de på dörren och där står en halvnaken Stalle som springer in i lägenheten så fort jag öppnat. Slänger sig i sängen, trycker i sig godis, våldtar min MSN-lista och därefter slänger sig i min säng och tar en öl.
Jaha, see for yourself? Lite kanske?
Han följde sen med på morgonciggen då han slängde sig och gjorde snöänglar och skrek på Condrup å dem uppe i fönstret.
Jag kände ganska snabbt att jag skulle gå in igen, så de gjorde jag nog rätt i.
Mina grannar hatar mig tillräckligt redan.

Har försökt städa upp här lite, men jag orkar inte. Jag don't palla.
Ikväll är de dags för påskmiddagen och jag fick nyss mess om att den blivit flyttad hem till Mamma istället, vilket är way much dåligare då hon bor fett långt ifrån mig, men, gilla läget.
När jag har krängt ska jag, Anna och hennes pojkvän supa, eller ja, jag o Anna ska, och jag tror och hoppas på ännu en rolig kväll med Ääänna :)

Nej, nu ska jag slänga mig i sängen.
PUSS!

Hej igen, och välkomna! :)

       Publicerat 2008-03-20 » 19:06:09 | Me and my life
Jaha, nu har jag äääntligen fått en ruskigt snygg blogg.
Jag tackar Amanda för att hon gjort den snyggaste ever åt mig, hon tyckte själv att de var en av de finaste hon lyckats göra. Härligt va?

Nu flyttar jag alltså över här, så ni kan fortsätta och följa mitt härliga liv, för visst älskar ni de?

Aja, back to life, jag ska dricka öl så jag fortsätter imorgon! :)

Ps, var inte avundsjuka på min design, alla kan inte ha de snyggaste! ;)

RSS 2.0