Mah.

       Publicerat 2008-06-30 » 21:11:56 | Me and my life

Efter 5 filmer i sängen är jag nu ganska trött på de, så Sara kom å hälsade på nu ett tag med sin nya telefon. Jag har även tagit mig en dusch så nu känner jag mig en aning piggare.

Käkade frukosten imorse men den fick inte stanna kvar så direkt länge. Provade sen med lite middag vid tre tiden och den har jag fått behålla. Måste ha varit något jag har ätit alltså, annars vet jag inte?

Jaja, de blir till att va hemma imorgon också då vi måste friskanmäla oss innan 14.00 dagen innan och vid den tiden idag var jag inte riktigt hundra. Jag ringer och friskanmäler mig imorgon iallafall så jag jobbar Ons, Tors, Fre.

Nej, nu ska jag dricka min cola och försöka bli piggare.


Tack.

       Publicerat 2008-06-30 » 15:55:48 | Me and my life
Tack för alla kommentarer om att jag ska krya på mig!
Ni är för gulliga. :)

Fy fan..

       Publicerat 2008-06-30 » 11:57:01 | Me and my life
De är allt jag har att säga.. Jag mår verkligen inte 100 gunnar alltså, de är en sak som är säker! Jag somnade halv sex imorse och har spenderat natten på toaletten! Tror inte ni vill veta mer nu!! Precis, jag hade rätt.

Vaknade nästan precis iallafall, ringde å sa Grattis till Mamma och hon hörde direkt att jag mådde skit. Kul sånt, då känner man sig ännu sämre. Har även skickat mess till Mindy och bett om ursäkt, riktigt jävla tråkigt för jag ville verkligen gå på de ikväll. FAN! Ja, de är ju tyvärr inget kan kan styra över så..

Jag är helt slut nu iallafall, bara efter att ha skrivit detta. Ska lägga mig igen å sätta på en film. Förhoppningsvis somna..

Ångest!

       Publicerat 2008-06-29 » 20:53:24 | Me and my life
Ångesten idag har varit fruktansvärd. Jag har velat spy, sätta mig i en hörna och bara böla och jag har fan inte varit mycke till människa. Jag har haft en jävligt dålig dag helt enkelt och tankarna har farit runt i 200 km/h i mitt lilla hue. Mycke jobbigt faktiskt.

Just därför har jag valt att låsa in mig ikväll. Jag har duschat, länge som fan, och varmt som fan! Jag har bölat som ett litet barn. Jag har tagit på mig myskläderna och jag har lyssnat på bölemusik. Jag mår lite bättre nu - men långt ifrån bra!
Nu ska jag iallafall lägga mig i sängen, titta på ovanstående film, äta chips å dippa, dricka cola och försöka tänka på någonting annat. Jag skiter i om den är bra eller inte, jag orkar inte bry mig, men de är iallafall ett försök att glömma verkligheten i 1½ timme!

Imorgon är de jobb igen och sen ska jag som sagt iväg med Mindy och jag tror å hoppas att morgondagen blir bättre!


Tracy Chapman!

       Publicerat 2008-06-29 » 20:48:25 | Muuuusic
Oh my mama told me
cause she say she learned the hard way
She say dont give or sell your soul away
cause all that you have is your soul

I was a pretty young girl once
I had dreams I had high hopes
I married a man he stole my heart away
He gave his love but what a high price I paid
And all that you have is your soul

Stjärnor.

       Publicerat 2008-06-29 » 20:46:30 | Me and my life
Ett enkelt men betydelsefullt tack!
Ibland är de så lite som krävs men som betyder dubbelt så mycket.

Jag vill tacka alla mina vänner, ni vet vilka ni är, som jag kan prata med allt om, berätta mina känslor för, öppna mig helhjärtat för utan att ni slutar älska mig eller pika mig för vad jag gör eller tycker.
Vänner är något värdefullt, något man älskar och ställer upp för i alla väder. Man vet vid denna tiden vilka som är äkta och inte och de är ni som är äkta som jag vill tacka!

Ni är helt underbara! Tack för att ni inte ändrar syn på mig för att jag ibland är en jävla idiot, för jag ibland sårar människor ni känner, för att jag ibland sårar er på något eller några vis, för att jag ibland inte beter mig som en människa utan en robot utan känslor och för att jag ibland inte är den Johanna ni lärde känna.

Jag älskar er så jävla högt och skulle kunna göra vad som helst för att ha er i mitt liv för alltid!

Tack!

DENNIS!!!

       Publicerat 2008-06-29 » 20:26:39 | Me and my life
Filmen? :P

Imorgon!!

       Publicerat 2008-06-29 » 20:19:51 | Me and my life


Imorgon ska jag bjuda Mindy på bio, och visst ska vi se Sex and the city - The movie! Halv sju ska vi se den inne i stan så jag tar tåget lite tidigare till Åstorp där vi sen drar vidare mot HBG och käkar Kinamat på Österns Pärla innan de är dags för bion! En riktig tjejkväll - just nu är de det enda jag behöver!

Jag ser fram emot de som fan iallafall. Ska bli riktigt roligt!


Muuuusik.

       Publicerat 2008-06-29 » 20:14:34 | Muuuusic
En ny lista, på vad jag lyssnar sönder just nu!

Helt off - Vill ha det
Lady Sovereign - Love me or hate me
Nightcore - Trip to wonderland
Takida - Halo
Takida - Curly Sue
Promoe - These walls dont lie
Ice Cube - The peckin order
Nickelback - Rockstar
Rihanna - Take a bow
Starpilots - In the heat of the night (Ny sommarplåga?)
Tracy Chapman - All that you have is your soul

Enjoy!

Igår & idag.

       Publicerat 2008-06-29 » 20:05:44 | Me and my life
Åkte till Mindy igår vid halv sex tiden och min bror var snäll å körde mig. När jag kom hem till Mindy var de bara tjejer där och alla var trevliga och sociala så de var ju inga problem alls faktiskt. Efter ett tag käkade vi tacos och de var nog de starkaste jag ätit på många år, haha. Den starka kryddan i köttfärsen och de var inte EN påse utan TVÅ! Ja jag dog nästan. De var gott iallafall och jag blev mätt =)

  

Efter maten så drack vi iallafall och de gick fan undan där i början tycker jag, haha. Jag blev ganska fort paaagad och Mindy å jag körde snack ute på balkongen som hon inte ens minns idag! Efter ett tag kom där mer och mer folk och den ena började ju bli mer och mer konstigare än den andra, haha. Alltså ja, Mindy du vet vem jag snackar om, men jag fattar inte hur visst folk kan vara som dem är.. Jag är också mästare på att störa mig på folk om jag väl har börjat, haha. Efter ett ännu längre tag kom Dynan och Viebke upp ifrån Perstorp så de var ju skoj att träffa lite känt folk.

  

Vid elva tiden drog vi nog ner emot tälten och de.. Jag gick å snacka i telefon och blev av med alla så efter ett tag stod jag mitt på en gata helt lonely och hade värsta hickan? Haha. Mindy o Dynan kom efter ett tag så vi trillade ner i öltältet och snackade med en massa folk. Jag hittade Frida å Marita där inne så dem har jag för mig att jag snacka me och sen träffade jag Hedlund, Läddy, Bodil å Zari så jag slog mig ner där och drack mina öl och röööga mina cigg. Efter ett tag kom även Weke och Linus så vi satt där och fula oss allmänt.

  Haha, bästa bilden ever alltså!!

 

Åkte sen till Klippan å sov där, mja! Somnade väl runt fyra eller va fan vet jag? Vaknade kvart över elva imorse med en fet jävla baksmälla och ett utseende som skulle väcka en döing. Fyfan. Ringde My som smög sig ut och vi möttes vid Zari där vi våldgästade henne. Hon hade somnat halv elva på morgonen så hon var väl inte riktigt på humör men vi åt lite pizza som My hade över sen dagen innan och röka några cigg. Efter ett tag skulle hon dra så jag åkte hem till My och sen hämta Läddy mig så vi körde in till Åstorp och kolla lite på marknaden! Jag köpte en film för 39:- och sen käkade vi på Roma för de kändes seriöst som att jag skulle dö! 


De var nog den största kebabtallriken jag nånsin ätit alltså, eller ja, jag åt väl knappt halva.

Läddy släppte mig i Klippan sen så jag stod där, kissnödig as hell och väntade på tåget i 35 minuter. Något tråkigt men tja, de var helt fett mycke värt de när jag entrade ytterdörren tjugo över fem. Världens slednaste men fan så mycke lättare, i både hjärna och hjärta!Tack för allt och Grattis ännu en gång!
Du är helt fucking underbar!!!

!!!!

       Publicerat 2008-06-28 » 14:34:31 | Bilder


En bild säger mer en tusen ord.

God morgon.

       Publicerat 2008-06-28 » 14:20:13 | Me and my life

Ja, god morgon! FYFAN va sleden jag är! Slednare än slednast, de vill jag säga.


Började dricka här hemma igår, med Mange å Andy.. Blev inte ens full, kände klart av de lite men de var ju inte alls som en fylla. Klockan tio kom min Lillebror och körde mig till Åstorp. Mötte upp Läddy i Klippan och sen mötte vi Hedlund, Zari å Bodil vid stationen i Åstorp. Gick ner till tältet och ja, stod där typ. Snackade med lite folk vi kände, skrattade åt någon nerknarkad gothbrud, någon brud kasta en flaska i huet på någon kille och de stänkte fan dricka ända bort till min rygg.. Ja alla var ju på sitt vis, haha. Riktigt torrt tyckte jag där var iallafall, dessutom var jag inte full och de krävs gärna att man är de på såna ställe.

Aja, åkte med Läddy hem till Klippan iallafall och sen körde vi runt där lite å nörda oss. Skjutsade någon till Kvidinge så jag hoppa av där så min Lillebror hämtade upp mig där. Frös som en jävla idiot och längtade bara hem till sängen. Hoppade av hemma vid tre då jag slängde mig i sängen och deckade på tre jävla sekunder seriöst.

Vaknade halv ett idag. Fattade ingenting? Jag har nog fan försovit mig, fett mycke också. Nej då. Ledig. Lördag. Så jävla gött. Har inte hunnit göra så mycke idag dock mer än att tvätta av mitt smink och så. Har berättat för Mamma å Pappa om "de där" och dem tog de jävligt bra faktiskt. Nu är allting fixat och kirrat, perfekt. JAG LÄNGTAR! Som fan. Härligt kommer de bli.

Jag har ju ett litet dilemma om kvällen, eller ja, har haft. Tanken på sängen och en film har dragit mig mest men som sagt, Mindy har fyllt år och hon ska fan firas. Jag gillar Mindy väldigt mycke och vill fan inte svika henne heller när jag sagt hela tiden att jag ska komma. Dessutom behöver jag fan bli packad och de har jag verkligen chans till ikväll. Ska alltså hem till Mindy vid sexx, äta tacos och fira henne och sen får vi väl se om jag hänger på när där senare ikväll. De beror ju helt och hållet på mitt skick alltså! ;) De ska iaf bli kul å träffa Mindy, för som sagt, jag gillar henne.

Nej, nu har jag inte tid å sitta här iallafall. Vi hörs senare.


Nu dricker vi!

       Publicerat 2008-06-27 » 20:19:19 | Me and my life


Och jag ska bli sååååå paaagad. Ses i dimman.

DÖD!

       Publicerat 2008-06-27 » 18:45:28 | Me and my life
Jag är död. En död fisk. Somnar vilket minut som helst.
Sen sist har jag å Mange varit på Mc Donalds å ätit och varit å handlat på Systemet. Inte mycke som har blivit gjort alltså. Jo jag har tvättat av mig sminket så nu är de bara duschen kvar. Segt att komma in där bara men de är ju skönt när de är gjort.

Ikväll ska vi då som sagt dricka. Antingen blir de skitbra, eller går de rakt åt helvete. Jag är på ett konstigt humör och har en konstig jävla saknad efter något jag inte kan sätta ord eller fingret på! Jag vet inte, jag har nog bara en bad fuckin day.

To be honest with you that shit really don't even
affect me in no kind of way
You wastin your muthafuckin time


Duschen nu iallafall. Tja!


Fan..

       Publicerat 2008-06-27 » 16:38:57 | Me and my life
Lika dåligt idag ju.. Jag måste verkligen skärpa mig! Har iallafall jobbat idag, till kvart i två. Somnade väl vid ett som jag hade tänkt och de var nice. Vaknade 500 ggr imorse av Manges alarm som tutade i hela satans lägenheten.. Utbrott på människor som inte stänger av alarmet. Finns inget jobbigare å lyssna på :P

Sara hämtade mig sen så efter några ärende och skit så körde vi hit och spela Vem vill bli miljonär på DVD. Gick inte så bra men va fan, man kan ju inte va bra på allt! Ska köpa ut på Systemet tydligen och ikväll ska jag dricka mina 8 öl som står i kylen och förhoppningsvis bli full. Ja de blir jag, jag tål inte så mycke så de är billigt å bra.

Nu ska jag läsa lite bloggar hade jag tänkt.Hultsfred!! Ta mig för helvete tillbaka innan jag dör.

Stiffe!

       Publicerat 2008-06-26 » 22:40:46 | Bilder


Vill du också festa imorgon? Fett kul sist ju! =)

Oj vad dåligt..

       Publicerat 2008-06-26 » 22:30:21 | Me and my life
ETT inlägg idag.. De är då rakt inte likt mig, haha! Aja, ni överlever iallafall och de är ju superbra, visst? =)

Eftermiddagen på jobbet var ett rent jävla helvete.. Blir så satans förbannad! Varför alltid vi? Ja jag fattar de inte och de är väl inte meningen heller men.. AH! Ja skitsamma, Sara hämtade mig på jobbet iallafall och sen körde vi emot Helsingborg. Först Biltema och de första Sara gör är att fetta ut en rap över halva stället, haha. Gick där inne ett tag och pela på allt typ, nog liv. Ja, sen körde vi till Pang och Härliga Hem, jag höll på å kissa ner mig totalt och tappade mina läsk i marken två gånger om så där är väl ingen jävla kolsyra, haha. Allt var fett jobbigt då och humöret sög ju rövhål.

In på City Gross/Familia där vi fetta lite Mc Donalds.. Jag åt dock bara pommes kom jag på nu så bara för de blev jag hungrig nu. Moget. Josse å Johan stod i kön så dem joinade oss under maten och de var mycke trevligt. Hon är så söt och magen likaså! Efter de fetta jag å Sara in på City Gross där vi storhandla bägge två. Ett flak cola för 79:- plus pant. JATACK! Ja, mat handla jag också så nu är allting fullt och en limpa cigg är också inhandlad. De känns så jävla gött när man har allting hemma man behöver. En obeskrivlig känsla de där!

Ja, de tog väl typ 3 timmar där inne eller något, haha. Nej de kändes som de iallafall. Väl ute så packa vi in allt i bilen och sen körde vi hemåt. Jag satt som en uppstoppad bäver för sätet var ju uppe i taket kändes de som! Jaja, bar in allt, dela upp de i fryspåsar, in i kyl vs frys, skafferi och toa och sen kom Sara å hämta mig igen.. Stress till max. Klockan var väl kanske 19.30 då? Ja, och vi gav oss iväg halv två idag.. Jo då så atte..

Upp till huset där Anders kaklade i köket så vi joinade han ett tag, efter ett tag kom även Mange och Andy och sen var de ju kört. Vi alla är olika, visst? Haha, men de finns ju gränser. Vi fem tillsammans var nog ingen hit iallafall. Den ena stissar runt som en annan idiot, den ena pelar den andra på kuken, någon sitter och stirrar rakt ut och den andra flabbar. Alltså ja, alla skrek och hade sig, svordomar flög åt alla håll och skratten var fan många. Så länge man har roligt..

Sara å jag körde sen ner till Emmas å köpte varsin dricka och sen har vi bara kört runt och varit på allmänt bra jävla humör. Skrattat åt allt och alla, dragit ner sätet så jag har försvunnit och när jag tar upp de igen kommer Friskis å Svettis springande och de skriker Sara ut, dansat till Caramelldansen och ja, fan allt. Skrattat har jag gjort iallafall. HAHAHA, eller tanten nere på Bäckavägen, stod och pickade med någon jävla metallpinne rakt ner i marken.. Där stod vi 3 meter från henne och råglodde och flabba och varje gång hon titta upp så flög våra huet åt andra hållet. Haha. Ja jag dör.

Nu är jag iallafall hemma. Klockan är halv elva och vid denna tiden brukar vi redan ligga i sängen om veckorna.. Inte idag! Ingenting är gjort, jag har inte duschat och han har inte ens kommit hit ännu.. När han kommer ska han också duscha, vi ska fixa de sista på "de dära" och sen ska vi lägga oss vad klockan då står på? Ja vem bryr sig?

Jag bryr mig faktiskt inte idag iallafall, de är Torsdag vilket betyder HELG imorgon.. Jag jobbar bara till kvart i två och jag har faktiskt klarat att jobba fast jag inte ens sovit alls. Så länge jag kommer i säng innan ett idag så är jag nöjd! =)

Aja, jag hinner inte detta nu för han kommer snart och jag måste duscha innan dess! Sov gott babes!

Ps. Jag har lyssnat på Ice cube - The peckin' order 29 gånger hittills idag. Enligt min winamp iallafall.. Dem på mobilen har jag inte räknat med. Jag vet inte varför jag lyssnar på den egentligen, den är inte ens bra, men ja. Den har fastnat iallafall! Ds.


Tööörsdag.

       Publicerat 2008-06-26 » 10:33:01 | Me and my life
Inatt vaknade jag klockan två att jag fått en jävla kramp i vaden.. De gör NOG ont va? Jo tack. Rullade av sängen och försökte ställa mig upp för att få bort den men de gick inte förrän jag kom ut på toaletten. När jag väl somnat om vaknade jag en halvtimme efteråt av att Mange sparkar mig på låret och slår mig på axlen skithårt så jag börja nästan böla.
Härlig natt som fan!!! Han är sååå jobbig när han sover, bara slåss och håller på. Inte för han kan hjälpa de men de skiter jag nog i när jag vaknar typ 3 på natten.

När klockan ringde ville jag absolut inte gå upp iaf men jag gjorde de iaf. När jag kom till stationen sen var tåget inställt så jag fick snällt hoppa på 5 i 8 bussen till Klippan och springa till jobb med 5 minuters försening. Härlig morgon, jo då!

Nu är de snart dags för lite middagsrunda och sen slutar jag som  vanligt kvart i två. Då är de City Gross som gäller och sen får de fan bli lugnt ikväll med tiiidig sänggång!

Hoppas ni har haft en bättre dag hittills iallafall!

Hultan-bilder.

       Publicerat 2008-06-25 » 20:47:38 | Bilder
Anna skickade över lite bilder ifrån Hultsfred som hon tog med sin kamera.. Vissa är ju bara så granna.. Vill ni se?

Tänkte väl de!Ta mig tillbaka.. Bara gör de! Ska de va så jävla svårt?

Svettigt like never before.

       Publicerat 2008-06-25 » 20:01:42 | Me and my life

Nu e jag hemma igen. Skönt på ett sätt men ja, jag vet inte. Wierd. Var hemma hos Farmor iallafall, Lillebror skjutsade mig dit, gulligt va? =) Tänkte de. Blev bjuden på Pasta Carbonara och jordgubbar till efterrätt.. Jättemätt blev jag och trött som jag är hällde jag salt på jordgubbarna när jag ätit hälften.. Moget. Blev till att slänga dem efter att Farmor smakat å tyckt att de var lika rälig som de låter.

Gick hem iallafall och gick inom ICA och handla sminkservetter då jag fan inte överlever utan dem, handlade också lite pepparchips och en Red Bull för att rädda kvällen. Mange kommer snart så vi ska väl glo en film eller något.

Haha, när jag städade innan hittade jag min andra ljuslykta, i en av de rosa lådorna. Nu var ni roliga va? Aja, den är på plats nu iallafall.. Snyggare än förr för de såg så jävla naket ut med bara en att jag nästan gräd varje dag jag gick förbi.

Imorgon är det dags för City Gross, men först jobb. Skönt att de är Tosdag vilket betyder snart HELG! Bra skit.

Nej, en dusch nu å mysbralls på? Låter inte helt fel va?


Färdig.

       Publicerat 2008-06-25 » 17:39:32 | Me and my life
Sådärja, nu var jag färdig.. Trevlans. Har städat och tvättat allting så nu hänger allt bara å torkar.. Tar väl en stund men de gör inget, har minsann inte bråttom! Har även betalat mina räkningar och pratat med hyresvärden. Ja, som de kan gå!

Farmor ringde för en liten stund sen och undrade var jag höll hus. Hon saknade mig. Sött va? Nej, iallafall så ska jag dit nu klockan 18.00 och käka lite middag. Hinner tyvärr inte duscha men jag har faktiskt inte blivit så svettig idag som jag brukar bli. Har vädrat ut hela läggan också så de kan ju vara därför. Får duscha när jag kommer hem för alla mina kläder hänger ju dessutom nere och är blöta.

Nej, jag får väl pallra mig iväg då. Vi hörs ikväll!

♥ ♥ ♥

       Publicerat 2008-06-25 » 17:36:52 | Me and my life
♥ ♥ ♥

Tack Mindy .. Du är allt en hjärtevän du! ;)
Ha en trevlig kväll hörru!

Och tönt, de är nog du som står för den titeln.

Utmaning.

       Publicerat 2008-06-25 » 17:02:53 | Me and my life
Jag blev ju utmanad av Mindy å Therese, so here we go!

Regler:
- Beskriv först reglerna
- Svara på alla frågor
- Välj ut X personer som du vill ska svara och utmana dem i deras bloggar, be dem läsa din
- Låt personerna som utmanade dig veta när du svarat på utmaningen!


Fem saker som fanns på din Att-göra-lista idag? 
- Jobba
- Städa
- Tvätta
- Betala räkningar
- Kontakta hyresvärden

Vad gjorde du för tio år sedan?
Jag var 11 år.. Tror faktiskt inte jag gjorde så mycke om jag ska va ärlig. Lekte med kompisar väl och hängde Mamma å Pappa i röven.

Ställen du bott på?
Ja var har jag inte bott? Detta är min 6:e lägenhet och jag är 21 år. Rätt moget. Annars har jag ju klart bott hemma hos Mamma & Pappa, hos enbart Pappa och enbart Mamma och sen har jag bott hos Farmor i 2 månader.

Fem saker du skulle göra om du var biljonär?
- Löst mina skulder.
- Fixat körkortet och köpt en bil.
- Gett Pappa pengar för hela läggan.
- Shoppat
- Gett min familj och mina vänner de dem vill ha.

Personer du vill veta mer om: Jag utmanar: Anna, Zari, Jessica

Hemma.

       Publicerat 2008-06-25 » 14:37:18 | Me and my life
Nu e jag hemma! Har sprungit ner i tvättstugan och stoppat in 2 maskiner redan.. Här är de fart och fläkt som gäller. Dem är färdiga om 45 minuter så nu ska jag börja städa. Sist hade jag en riktig storstädning så idag blir de bara till att damma, dammsuga, torka golven, städa toaletten och ta speglarna. Ja, renbädda ska jag klart också göra.

Puuh, vi hörs om ett tag.

At work.

       Publicerat 2008-06-25 » 12:42:45 | Me and my life
Nu sitter jag på jobbet, såklart! Slutar jobba om en timme och jag måste säga att bristen på min Red Bull vid stationen kommer att förändra hela min dag ;) Usch, de har ju blitt en vana. Sånt gillar vi inte, vanor is the shit som Mindy skulle sagt! =)

Ja, ni vet ju vad jag ska göra iallafall.. De vet jag också. De enda jag har tänkt på hela dagen. HATAR Onsdagar, men jag får skylla mig själv att jag lägger allt på samma dag. Dock är de skönt när de är gjort så har jag alla andra 6 dagar fria att göra what the fuck I want. Gott!

Ikväll vet jag inte vad som händer. Inte så mycke I guess. Mange kanske kommer? Who knows? Sånt vi märker med tiden. Jag ska väl göra den dära utmaningen iallafall, haha. Mesigt tyckte Mindy men ändå har hon utmanat mig.. Hon är rolig den dära.

Nej, en cigg nu, eller något?


Therese!

       Publicerat 2008-06-25 » 10:18:31 | Me and my life
NEJ, vi hade INTE sex i skogen, bara så du vet ;)

Perfekt..

       Publicerat 2008-06-25 » 06:32:45 | Me and my life
Hur trött jag än var igår så blev kvällen ändå totally perfect. Jag duscha och gjorde vid mig och sen körde vi och käkade.. Riktigt gott var de och mätta blev vi. Körde sen å handla gotte och sen hem å lämna de hos mig. Blev en liten runda ut i skogen sen för diverse uppgifter och sen körde jag några varv.

När vi sen kom hem till mig igen så fixade vi de sista till en sak som ännu inte är offentliggjord. De kommer, de kommer! =) Håll ut. Gick sen å lade oss i sängen och åt gotte och kolla på Medan du sov, och den var precis lika bra som jag mindes. Somnade sen efter att ha skrattat och pratat ett tag. De var ett jävla skrattande hela kvällen iofs, haha. Ja, vi behöver ju inte va rädda för att vi ska ha tråkigt iallafall.

Idag är jag faktiskt mycke piggare, fråga mig inte varför för jag har sovit mindre. Aja. Nu ska jag åka till jobbet och när jag kommer hem är de Tvätt o Städdag.. De är ju Onsdag idag så =) Aja, lönen kom idag så jag gråter inte över något :P

Om exakt 2 månader och en halvtimme så jävlar ;)

Gääsp.

       Publicerat 2008-06-24 » 17:10:18 | Me and my life
Fetsova var de ja.. God morgon!!

Jag hade kunnat sova till imorgon bitti.. De måste vara något fel på mig idag.

Tiiisdag.

       Publicerat 2008-06-24 » 14:35:56 | Me and my life
Nu är jag hemma ifrån jobbet och de känns väl ganska okej förutom att jag fortfarande är dödstrött. Hade en liten topp i förmiddags där jag var pigg osv men nu känner jag mig helt degig igen. Känns som om jag inte pallar resa mig ens.
Annars på jobbet har de gått bra faktiskt, de har rullat på förutom den sista timmen för den går ju alltid sjukt långsamt.

Har ingen aning om vad jag ska göra nu. Jag brukar inte vilja gå å lägga mig mitt på dagen men va fan, finns de ingenting annat å göra kan jag väl lika gärna sova? Palla sitta här som en zombie? Neee.

Nej, jag får se hur jag gör. Blir här tomt så vet ni va jag gör iaf.. Sover fett.

Brand.

       Publicerat 2008-06-24 » 14:32:55 | Me and my life


Bild: hd.se

Jaha, då var de dags för nästa skit att brinna ner. Typ. Känns som om de brinner hela tiden överallt. Lite synd bara att just den brann så pass mycke för där handlar ju jag mina Red Bull varje dag efter jobbet ;)

Ja jag säger då de.. Har inte folk vettigare saker att göra om nätterna? Sova kanske? PROVA!

Visst..

       Publicerat 2008-06-24 » 06:45:33 | Me and my life
Visst är Mindy såå söt?Precis innan de meningarna skrev hon att jag var bäst, Johannis! Så de så! Skitstolt över de är jag också! ;)

Sovit gott har jag iallafall gjort. När klockan ringde ville jag typ dö. Eller sova? Just nu är jag självmordsbenägen och om jag fått välja själv hade jag legat i sängen resten av livet. Nej fan va jag överdriver. Denna dagen blir säkert hundra gunnar, men just nu känns de såå jävla jobbigt.

Tisdag idag iallafall. Ikväll klockan 21:00 går filmen Medan du sov på 3:an. Riktigt bra film har jag för mig, så den hade jag tänkt se. Mange kommer ikväll också, har inte träffats sen i Söndagsmorse och de har väl varit skönt med lite space =) Om inget annat så blir de ju extra mysigt nu.

Nej nu ska jag åka till jobbet. Puss på er.

Natti babes.

       Publicerat 2008-06-23 » 22:52:44 | Me and my life
Idag har jag fan varit flitig. Inte kan ni säga någonting annat! ;) Trött är jag iallafall och de känns verkligen som att om jag lägger mig nu kommer jag för en gångs skull kunna somna vid denna tiden. De hade ju varit väldigt skönt faktiskt.

Blev lite förvånad just när grannen plinga på och fråga om en tändare. Springer runt utan smink och värsta slappe-kläderna fast hon hade iofs pyjamas så who gives a ..? Man är ju inte van vid att folk plingar vid denna tiden så jag trodde någon skulle typ mörda mig.. Eller sälja bananer eller något? Vem fan vet liksom?

Nej, nu ska jag röka nattciggen och sen hoppas jag i säng. Sov gott babes!

(Jag hade rätt om Mindy, fan va jag är bra!)
... Eller är hon bara jävligt lätt att tyda... ;)

Where the hood at?

       Publicerat 2008-06-23 » 22:49:04 | Muuuusic
Musik, igen. DMX har ju gjort den låten, Where the hood at?, och jag har väldiga minnen till den låten. Jag tror att vi satt i bilen, Mikaela och Stalle där bak.. Tror jag. Jag kan ha fel men de var vi fyra någonstans iallafall och denna låten kom. Stalle som DÅ var väldigt försiktig och inte så "HOODIG!" av sig börjar hoppa som en hiphopare och hålla på med armar och ben och guppa med huet och samtidigt säga; WHERE THE HOOD AT?

Jag tror jag skrattade väldigt mycke. Tror Mikaela gjorde desamma.

Eller jag vet.

Den kom nu på Winampen iallafall så den gjorde ju kvällen lite ljusare!

Baby you're so cold.

       Publicerat 2008-06-23 » 20:48:23 | Me and my life
Nu har jag duschat och haft mig. Målat naglarna har jag också gjort och dem blev svarta idag faktiskt.. Not babypink anymore. Man målar väl dem etter humöret antar jag..

Lillebror var utanför en runda annars har de inte hänt allför mycket. Jag gillar de! Resten av veckan får iofs bli lite mer stressig och händelserik för då går de fortare.

Nu ska jag snart slänga mig i soffan och kolla på Lyxfällan tillsammans med mina dillchips. Jag tycker inte alls synd om Mindy för att hon städar. Vet ni varför? Jag tror minsann hon har syndat ;) Hon får sitt straff nu. Mindy, jag tror vi måste have a talk! Måste få reda på om jag känner dig så bra som jag tror vid detta laget.

Nej, vi hörs vid tio igen.


Pics.

       Publicerat 2008-06-23 » 20:42:41 | Bilder
Black and white

Klia.

       Publicerat 2008-06-23 » 19:56:20 | Me and my life
Är de inte konstigt egentligen?

Alltid när man inte kan klia sig så kliar de som värst. Som när man målat naglarna, eller när man står på jobbet med skyddsrock och skyddshandskar fulla med skit så kliar de i näsan. De är så störigt för man vill bara klia. När man sen kan klia så är de inte så important längre!

Kanske bara jag som har de så? Haha.

Vardagslyx.

       Publicerat 2008-06-23 » 19:26:54 | Me and my life
De är konstigt egentligen vad människor har för olka behov och syn på saker. Vardagslyx tex. För ett tag sen var de för mig att äta något riktigt lyxigt å gott, att göra något nytt varje dag, att kunna ta en sista minuten resa eller något annat svårslaget.
Idag är vardagslyx för mig att ha råd till cigg och mat varje dag, att min familj älskar mig, att få sova till kvart över sex på vardagarna och att ha tak över huvudet.

Jag tänker ofta på dem människorna som inte ens har något hem.. På dem som inte har någon mat på bordet eller på dem som inte ens har någon familj som bryr sig. De är inte jag som ska tänka på dem i första hand. De är dem rika människorna som skulle kunna ge bort 10 tusen utan att de märktes.. Tänk om dem människorna istället kunde tänkt dem tankarna jag ibland har i mitt huvud, och gjort något åt dem, så hade kanske saker och ting blivit lite bättre. Jag säger inte att de hade räddat alla, men åtminstonde någon. Jag kan inte hjälpa dem själv, hur skulle jag kunna göra de utan att jag knappt klarar mig själv? Nej de är sjukt, vårt samhälle. Speciellt när Moderaterna började styra och ställa. Tar från dem fattiga och ger till dem rika. Låter de inte sjukt fel bara där?
Jag förstår fan inte hur dem kunde vinna valet men alla som röstade var väl rika som svin så de är klart att dem vill bli gynnade.

Jag säger ingenting om folk som är rika för att dem jobbat ihop varenda krona själv och har sparat, de är väl inget fel i de? Dock är de fel att folk inte lyfter ett finger men ändå sitter på några miljoner. Visst, livet är orättvist men man behöver ju inte vara så satans ego.

Ja, ibland blir jag bara så fruktansvärt frustrerad! Om hälften av Sverige hade ätit falukorv och makaroner varje dag istället för Lyxräkor och Hummer så hade kanske fler människor blivit mätta dagligen?

De är bara så jävla synd att inte enbart en tanke hjälper..

18:22

       Publicerat 2008-06-23 » 18:24:59 | Me and my life
Såja, nu är jag mätt så jag nästan kan spy, disken är färdig och köket är avstädat igen. Mat-ciggen är fresten också avverkad så allting är så bra som de kan vara tror jag! Haha.

Nu hade jag tänkt hoppa in i duschen och stå där i en halvtimme eller två. När jag väl har tid och ingenting annat speciellt att göra får de bli lite hårinpackning, peeling osv. Ska bli riktigt skönt.

Skriker.

       Publicerat 2008-06-23 » 17:12:04 | Me and my life
Min mage skriker som fan. Tror jag måste mata den!

Ska bli fett gott =)

Jävla data..

       Publicerat 2008-06-23 » 16:49:17 | Me and my life
Jag hatar min dator och har alltid gjort, de vet ni ju om. Den är bara så jävla jobbig. Ända sen jag fick den har den klabbat, jag har haft 100 virus, brännarn har slutat fungera, den hängde sig i 3 min och sen funka den i 1 min igen.. Sånt, hela tiden. Ljudet slutade funka ett tag och sen kom de helt plötsligt igen efter både Holmer och min brors hjälp? Den är helt jävla CP iallafall. Och jag hatar den. Jag sa de va? Mm.

Nu har jag iaf bestämt mig för att köpa en ny brännare och detta har jag suttit med i 1 timme nu.. Letat och letat och inte fattat ett jävla skit av. Jävla koder och siffror, en hel jävla vetenskap alltså. Mitt i allt letande så blir de ljust..

Lille Stiffe hjälper mig, haha. Han tyckte att han var skyldig mig de efter vad jag bjöd honom på när jag hade fest i Fredags. Lite öl å cigg i utbyte med hjälp om min dator och halva vetenskapen. De tycker jag låter fett bra! Nu är iaf en brännare på väg så nu ska jag snart kunna börja bränna igen. Häääärligt. Och tack Stiff :)


Yeah.

       Publicerat 2008-06-23 » 15:26:39 | Videoklipp


Detta är riktigt jävla fett alltså! Jag slutar aldrig förvånas att folk kan lära sig.

Takida - Halo

       Publicerat 2008-06-23 » 15:19:54 | Muuuusic


De är Takida som fettas ur mina högtalare just nu. NJUT, för de gör jag!

My heart is pounding, the blood is streaming, my friends.
And I can't be whole again, I can't be whole again
I'm sorry

The poison's inside now
My soul's not aching, I'm scared
'cuz I will not love again, I will not love again
Kills me inside, kills me inside
Yeeaah

You have a credulous mind it's not a halo
showing in front of your eyes
Yeeaah
I have a devil inside, he can't say no
Put me to sleep and no more lies, it's over

The river runs red now, my friends
and it will turn red again, it will turn red again
Open your eyes, open your eyes
Yeeah

Monday wasted, your trust will fall
My journey starts when the grim reapor calls.
God bye to you,
god bye to you,
god by to you
It's over now

You have a credulous mind it's not a halo
showing in front of your eyes
Yeeaah
I have a devil inside, he can't say no
Put me to sleep and bury the lies, it's over

There is no Halo
There is no halo,

My friend

23/6 - 2008

       Publicerat 2008-06-23 » 15:13:04 | Me and my life
Jag har en väldigt konstig känsla i magen.. Ingenting stod rätt till när jag kom hem idag! Jag ber allvarligt talat till gud nu alltså. Jag skulle skita knäck om de är så som jag nu befarar.
Iallafall, spisen stod på, ända sen igårkväll. Bra jobbat Johanna! Kunde ju för fan tagit fyr i hela läggan. Oh nej, sånt bara glöms.
När jag skulle lägga upp en halsduk i mina rosa plastlådor hittar jag min ljuslykta där. Nog moget! Då har alltså något satans fyllo slängt upp den där bara för att liksom. Aja, de roade ju någon så shit the same.

På jobbet idag gick de iallafall bra. Susanne jobbade så de var skönt att inte vara helt lonely som timmis. Alltid lite roligare att jobba då, när de är folk man gillar klart. Pratade med chefen lite hastigt och hon tyckte jag hade förändrats så mycke på ett år, till de bättre. Hon tyckte jag hade blivit mognare osv. De är ju alltid skoj å höra även om jag själv känner samma. De händer ju mycke på ett år och om allt ska påverka en så är de ju klart att man också förändras! Hur som än haver så var de ju kul att få höra de.. De jag skulle komma fram till! Går lite segt ibland.

Klockan är tio över tre och jag har ingenting planerat förutom att jag ska duscha och laga middag men de får bli ett senare projekt. Måla nailsen ska jag göra och jag ska skriva en shoppinglista. Mja, inget stort idag iallafall och de känns skönt. Måndagar är slappe och kommer alltid att vara.

Mjaha.

Så attee..

       Publicerat 2008-06-23 » 12:53:42 | Me and my life
Måndag morgon i all sin glans. Fy farao för att inte svära allt för mycke! Jag var trött.. Jo tack!

Somnade väl runt halv ett inatt, låg och kollade på Tjenare Kungen och krängde chips, haha. Aja, jag tar väl igen de nu snart, någon gång! Inatt maybe. Skönt var de å sova själv för en gångs skull faktiskt.

Slutar snart. 45 min närmare bestämt. Härligt. Ska hem och gotta mig idag bara. Hörs sen.

Huevärk.

       Publicerat 2008-06-22 » 22:50:08 | Me and my life
Jag har nu suttit vid datorn sen klockan sex och detta har resulterat i enorm huevärk. Jag har ändå bälat en hel 1½ l Ramlösa men nej, ingenting vill som jag vill. Inte idag iallafall. Känslor springer upp och ner och tankar åker karusell i 190 km/h. Ganska jobbigt faktiskt.

Är om möjligt trött nu, även om jag gick upp vid tolv idag så de är kanske lika bra å lägga sig till en film om jag ska upp sex? Jag antar det iallafall. Skulle vilja se Ps I love you men jag får snällt vänta till imorgon. Är de någon som har sett den fresten?

Jag vände alldeles nyss blad i almanackan och denna veckan är ganska så händelserik faktiskt. De är löning och de betyder City Gross och handla maaad, städa & tvätta på Onsdag som vanligt, träffa My, Mindy fyller år och ja, de är ganska mycke då. Såklart jobb också, mellan 7.15-13.45 fortfarande, så ska jag iofs hålla på till den 22:e augusti och nu är jag inte alls road av de. På morgnarna är jag inte heller road av de men när klockan är kvart i två är jag ;)

Nej, nu intar jag ryggläge i sängen babes. Sov gott!

Jag & Sara.

       Publicerat 2008-06-22 » 20:29:17 | Bilder


Ja, en bild säger mer än tusen ord! ;)

Brownie --> Blackhead.

       Publicerat 2008-06-22 » 20:25:10 | Bilder
Ja, Sara tyckte ju absolut att jag skulle färga mitt hår svart, så varför inte? Jag är inte så svår när de gäller sånt.. Man måste ju förändra sig. Jag som då aldrig har varit svarthårig utan bara blond och sen nu brunt i ett halvår fick en smärre chock när jag titta mig i speglen. Ni får kanske också de, men jag bjuder på de! ;) Ni lever fortfarande va? =)

Midsommardagen & lite till.

       Publicerat 2008-06-22 » 20:17:50 | Me and my life
Ja, jag vaknade iallafall vid ett tror jag? Ja något sånt. Gick upp å började städa direkt då här såg värre ut än vanligt. Städade nog i närmare två timmar eller något? 1½ för att vara lite mer exakt. Skriver ni upp de? Bra.

Efter ett tag så skickade Anna så hon kom hit och de gjorde Sara också. Satt och pratade i drygt en timme.. Efter många om och men gjorde jag å Sara mat sen och sen duschade jag och gjorde vid mig. Stack ut i byn och sen hämtade vi Anna igen. Sara tyckte bestämt att jag skulle göra en liten förändring så de gjordes där i två timmar eller något. Bilder kommer sen i annat inlägg.

Vid åtta tiden när vi var färdiga stack vi och käka. Jag å Anna åt på hörnan och Sara åt hemma hos Maria och sen kom Sara å Bella och hämta oss på hörnan så blev de lite Gustavsborgs-varv för både mig och Bella och sen körde vi ner i byn igen. Stod och snacka bara vi fyra ganska länge och jag tyckte de var ganska roande faktiskt. Pratade mycke om vad som hände förr osv. Efter ett tag skulle Anna hem så vi skjutsa hem henne och sen Bella. Jag var väl hemma vid ett typ, sen kom Mange och vi la oss i sängen och kollade på Heartbreak Hotel. Såg halva sen decka jag! Haha.

Vid tolv idag vaknade vi tror jag. Helt väck i huet. Gick upp å diska och bädda och sånt smått skit.Ladda över ny musik på telefonen, gjorde ny playlist, ladda in bilder osv. Gick sen och duscha och sen hämtade Sara mig. Idag har vi inte gjort så mycke faktiskt. Suttit å snackat å druckit Red/Bull vs Tiger, varit hos Anders i huset och hälsat på och sketet ner oss för grodor och sen har vi skrattat åt ICA-tanten lite. Hon släppte av mig vid sex-tiden för jag var så satans hungrig.

Har ända sen dess hållt på med dagens middag. Gjorde en kasslergryta som blev mycke mycke fin om jag får säga de själv. Kassler, ris, svamp och bearnaisesås innehöll den bland annat. Fett gott iallafall och nu är jag mätt som aldrig förr. Har precis rökat mat-ciggen och pratat med Mamsy i telefonen.

Ikväll ska jag inte göra ett skit. Är själv hemma och de ska jag förbli. Imorgon är de jobb igen som gäller, samma tid samma kanal typ. Har med mig matlåda till både mig å Sara som börjar på sitt schema imorgon. Roooligt!

Moget.

       Publicerat 2008-06-22 » 20:07:38 | Me and my life
Jävligt moget att de åskar nu ju. Vad fan ska jag då göra? Jo stänga av datorn, tvn och dra ut alla andra jävla sladdar.. Egentligen!!

Mamma sa att man kunde lägga sig å läsa så länge. Jo jävligt roande liksom. Hur stor chans är de att de just slår ner i min jävla dator? Sen samtidigt så skulle det fan inte förvåna mig.

Ah, vi lär ju märka om den grillas eller ej. Jag har fan inte ro till å ligga å bläddra i en bok. Har ni?

Midsommarfirandet.

       Publicerat 2008-06-22 » 15:16:50 | Me and my life
De hela började hemma hos Pappa med hans vänner och deras familjer. Rättså mycke folk iallafall så när jag kom satt vi alla ute i trädgården och drack öl och åt ölkorv. Jag som inte ätit någonting på hela dagen typ blev påverkad efter 3 öl och skämde ut mig till max, enligt mig själv iallafall. Ni vet när de känns som om du är den enda som är full och alla andra är nyktra och tittar konstigt på dig? Så kändes de iallafall. Hemskt. Efter ett tag satte vi oss till bords och skulle äta och dricka snapsar..

  

Som tur var så började alla bli lite på lyset vid middagen så jag kände inte mig så utanför mer. Jag som inte dricker skåne snapsar och sånt fick snapsa sambooka eller hur de nu stavas. De var ingen hit till sill, de kan jag ju säga. Fy ända in i helvete va jag klöktes, ändå drack jag tre stycken och blev ännu mer full. Oh my.

Efter maten och så gick jag hem till mig för jag hade tänkt ha lite fest. Ingen va färdig på deras andra matställe så jag fick sitta ensam i en timme, haha. Lyckades filma mig själv några gånger och allt var katastrof. Roligt hade jag iallafall, de må jag säga.Bytade om till skönare kläder och sen kom Mange och min bror. Efter ett tag kom Stiffe å Andy och sen minns jag inte i vilken ordning alla kom. De var iallafall en jävla blandning på folk och jag vet inte ens vad hälften heter eller kom ifrån, haha.

   

Under kvällens lopp dansade Stiffe fettodansen med grannarna över gatan, någon snodde min jävla ljuslykta, folk överallt och ingenstans och vissa var inne i garderoben och dumma sig, toaletten var full med snus och folk spillde nog ut minst 10 öl på golv och mög. Efter några timmar blev alla sledna och stack hem, alla utan Sitffe då och någon annan som satt här. Anna ringde så hon kom upp och sen satt vi och snacka i någon timme om allt och ingenting typ. När jag titta på klockan sista gången var hon tjugo över tre och då kom en ölburk flygandes in genom rutan, så jag tyckte de var riktigt jävla på tiden att avsluta allting. 

Efter många om och men var alla ute iallafall och jag låg i sängen vid tjugo i fyra. Jag somnade på tre minuter för de var mellanrummet mellan mina och Annas SMS, haha =) Denna bilden får förklara och avlsuta Midsommar 2008. Den var sjukt konstig men fan så rolig! ;) 

Dålig uppdatering..

       Publicerat 2008-06-22 » 13:55:10 | Me and my life
Som fan. Jag har ingen riktig ursäkt för de har verkligen inte varit fint väder i helgen men tja, annat för mig helt enkelt. Jag vet att ni överlever ändå! =)

Nu ska jag läsa igenom alla mina bloggar och sen ska jag ta en dusch innan jag skriver om Midsommar, stora förändringar osv.

Stay tuned.

Sill, jordgubbar å pääror.

       Publicerat 2008-06-20 » 16:39:32 | Me and my life
Sådärja, nu är jag färdig =)
Känns riktigt bra nu faktiskt. Jag är syppesugen som fan. Nu är de hem till Pappa som gäller och dricka och käka god midsommarmat och sen jävlar..

Ni får filmer och bilder imorgon babes.
Sup lugnt ;)

Keep the faith she said,

       Publicerat 2008-06-20 » 15:03:06 | Muuuusic
.. but it's already gone

Låttips.

       Publicerat 2008-06-20 » 14:56:50 | Muuuusic
De var ett tag sen nu va? Haha jo jag tycker de.. Listan är denna gången väldigt olik sig, haha. Väldigt blandat så att säga. Here we go!

HIM - Right here in my arms
HIM - Join me in death
Nightcore - Dam Dadi Doo
Nightcore - Trip to wonderland
Takida - Halo
Takida - The dread
Takida - Ashamed
Takida - Feeble pride
Takida - Hole in the ground
Afasi & Filthy - Fredag hela månan
Rage against the machine - Killing in the name of
Per Gessle - Vilket håll du än går

Efter Hultsfred har jag hamnat mer och mer tillbaka i Takida-träsket :P Lyssnade ju på dem alltid förr och de var fett gött att kunna sjunga med till varje låt på konserten.. Nu är de dock mycke Takida igen och de gillar vi.

Allätare är jag iallafall. Lyssnar på allt typ. Har ni några bra tips?

Random.

       Publicerat 2008-06-20 » 14:53:01 | Bilder


För allt i världen, ta mig tillbaka till Hultsfred!!

Musik.

       Publicerat 2008-06-20 » 14:48:31 | Muuuusic
De är konstigt de här med musik.. För varje låt jag hör så förknippar jag de med någonting. En människa, en plats, en känsla, vad som helst. Den har någon mening för mig helt enkelt..

Igår när jag laddade hem musik så tryckte jag bara på en massa låtar och hoppades att dem skulle vara bra. Fick väl hem runt 150 låtar eller någonting så jag tänkte jag skulle lyssna igenom några stycken och helt plötsligt hugger de till lite i bröstet..

Nightcore - Don't you..

En sån låt jag helt och hållet glömt. Finns inte någonstans, men när man väl hör den så kommer man ihåg allting och känner igen sig. Jag raderade den inte, för nu behövs de inte längre. De är bra som de är.

Ibland måste man minnas bara, så enkelt är det.

Midsommarafton!

       Publicerat 2008-06-20 » 14:24:14 | Me and my life
Jag tycker de är så härligt på Midsommarafton, man vet att man har hela sommaren framför sig och att finare och skönare tider väntar..Tråkigt bara att vädret är som de är idag. De regnar alltid på Midsommar, riktigt bull men de finns ju inget vi kan göra åt det. Ikväll firas de Midsommar hemma hos far min.. Ska dit och äta och så, gratis dricka ;) Nej men de är alltid trevligt där, massa folk å så. Happy människor om inget annat =) Sen när jag varit där ett tag så är de fest hemma hos mig som gäller! Hoppas på bra ös, men de betvivlar jag inte. Lite go bas, kalla öl och ett bra humör sen är de kirrat.

Idag har jag inte gjort så mycket annars. Vaknade vid halv tolv så vi köpte frallor och körde hem till Mange å åt frukost med de andra. Jordgubbar å sånt också. Läste tidningen på soffan och tog de lugnt och nu sitter jag här. Ska snart hoppa in i duschen och göra vid mig lite inför kvällen.

Vad ska ni göra ikväll?
Dricka saft å kolla på TV va? Jo jag tänkte de.

HAHAHA!

       Publicerat 2008-06-19 » 21:56:03 | Me and my life
Alltså jag dör fan av skratt.. Har haft en riktigt jävla rolig kväll och ännu är den inte slut. Eller ja, de blev lite fel där på Mc Donalds men de gick ju å prata normalt iallafall och de är ju jävligt gött. Allt blev bra sen iallafall och jag har nog aldrig skrattat såhär mycke i hela mitt liv. Var typ 1 sekund kvar tills jag hade kissat ner mig totalt. <3

Har köpt lite chips & dippa så vi ska titta på en film nu tänkte vi. Imorgon ska jag ställa klockan på halv sex bara för att kunna stänga av den och somna om. Fan va gött! Sova till middag? Jo då!

PUSS!

Kulting.

       Publicerat 2008-06-19 » 17:23:54 | Me and my life
 
Helt allvarligt, de sötaste djuret ever är fan kultingar alltså. En vacker dag ska jag ha en, punkt slut.
De är för fan de sötaste och gulligaste som går på fyra ben..
Och ja, jag är seriös, och nej, jag är inte normal.

Skitsamma, snart ska jag ha dig! =)

Seeeegt.

       Publicerat 2008-06-19 » 17:14:22 | Me and my life
Som jag nog redan berättat innan så går de knappt att vara ute på Internet samtidigt som jag laddar hem musik då bara Limewire tar 500 år att öppna och komma igång med på min sledna dator. De enda jag kan göra när jag tankar hem är alltså å glor på dem plupparna som rör sig närmare och närmare 100%-strecket. Väldigt rogivande. När jag då väl laddar hem musik så tankar jag ALLT, så nu har jag fått hem 70 låtar och 87 ligger och väntar. Lika bra å kör på stort när man väl håller på. Blev dock lite rastlös så jag klicka upp detta och bara de tog 10 min att ladda upp "Nytt Inlägg" sidan. Gött.

Har duschat emellan också, när jag blev för frustrerad på plupparna då! Var väldigt skönt de också, så nu är jag färdig för vad kvällen har att erbjuda. Jag å Mange ska vara väldigt romantiska idag iallafall, ska käka på Mc Donalds, haha. Båda två var sugna som fan på de så de får de bli då! Är hungrig som fan nu så de ska bli vääldigt gott =)

Annars ikväll vet jag inte vad som händer. Ta de lugnt iallafall, imorgon smäller de ju!

Nu håller vi helg.

       Publicerat 2008-06-19 » 14:31:26 | Me and my life
Usch, fan va sur jag var igårkväll.. Min sista cigg rökade jag vid åtta tiden och rökade inte förrän sju imorse. Jag skulle lätt kunna mörda någon när jag inte får röka. Låter väldigt förstorat men jag blir helt knäckt. Gick å lade mig typ direkt efter Mange kom och sen vaknar jag någon gång inatt av att jag får värsta smällen rakt i huet. Ont som in i helvete gjorde de så jag blev skitarg. Han slog mig i sömnen alltså, haha, värsta knytnäven rakt över näsan. Tror han sa förlåt 50 gånger, säkert mer men då somnade jag ifrån de :P

Har gått bra å jobba idag iallafall. Älskar mitt jobb något fruktansvärt. Ja okej, kanske inte jobbet men stämningen vi har och ja, allt. Trivs skitbra och därför går dagarna skitfort. Idag har jag å Frida jobbat ihop hela dagen så de har blivit en massa rökande, snack, städningar och sånt trams. Har även gjort en liten "black list!", haha. Var ju tvungen att ha koll på vissa saker och de var väldigt intressant måste jag säga, hahahaha. Man har ju gjort sina misstag de vill jag ju lova.

Nu är jag iallafall hemma igen. Skönt som fan att jag är ledig nu till Måndag morgon. Kan ju inte bli bättre. Tänkte ladda hem lite ny musik nu, var ett tag sen jag gjorde de. Hörs sen!

Fransk manikyr.

       Publicerat 2008-06-18 » 22:10:01 | Me and my life
... är väääldigt pilligt att måla på sig själv. Tror ni inte mig?
Prova själva då för helvete för snart kastar jag nagellacket igenom fönstret så kan ni ju hämta de där.

Tre lager lack och sen ska de vita ligga perfekt.. Inte så snyggt när man har olika längd på varenda nagel men va fan, dagens I-landsproblem eller? Nej. Jag vill röka också..

Sånt här skit onödigt inlägg. Riktigt blaj bara. Jag är bara så frustrerad. Så mycket jag vet men inte vill veta. Jag kan inte hålla allt inom mig för snart spricker jag på mitten. Dirr.

Tvätten är färdig iallafall. Snart kommer Mange. Mm. Då ska vi göra en fett rolig sak!

Fotboll.

       Publicerat 2008-06-18 » 20:59:20 | Me and my lifeDe är ju en avgörande match ikväll för Sverige men inte fan sitter jag bänkad någonstans förutom här.
Jag vet inte många som bojkottar denna matchen så jag känner mig ganska egen.

Har alltid tyckt att fotboll är en konstig jävla sport.
Jag menar, du sparkar på bollen för att sen själv jaga den?
Hittar ingen logik i de men sen är jag ju som jag är.

Hoppas vi vinner iallafall, så blir de kanske lite glada miner imorgon på jobbet!

Saowja.

       Publicerat 2008-06-18 » 19:42:14 | Me and my life
Nu är jag hemma igen. Åt jättegod mat faktiskt, typ fläskpannkaka som botten och sen bacon, ost, lök och tomater på och hemmagjord pizzasallad till de. Trevligt va? Mm tänkte att ni ville veta de liksom! ;)
Mätt är jag nu iallafall så de är ju bra. Trött i skallen också men fett nöjd med min städning.

Mange kommer vid halv elva eller något, så jag är själv tills dess. Nice. Ska duscha, måla mina naglar och sen ska jag nog bara sitta här å löka mig. Har lite tvätt kvar som hänger på tork annars har jag hängt in och vikt allt. Duktigt va? Haha.

Nej, vi hörs.

Ready!

       Publicerat 2008-06-18 » 18:14:21 | Me and my life
Nu har jag äntligen dammsugat, nice att få de gjort iallafall men nu har jag värsta svettpölarna, haha. Är kinda nöjd nu faktiskt som de är. Trivs så jävla bra i denna lägenheten. Ångest den dagen man ska flytta!!!

Sofie ifrån jobbet skicka och hon tyckte vi skulle festa någon helg. Jag är på som fan. Saknar Sofie och hennes galenskaper, för visst är de så, att arbetskamraterna påverkar jobbet. Jobbar du med någon som är bra så kan du lika gärna jobba för de går så bra och fort ändå. Ja, vi miste minsann en pärla när Sofie slutade men hon gjorde helt rätt. Får hoppas de blir av nu bara.

Mamma hämtar mig om en kvart typ. Ska bli väldigt gott med mat.

GO GO GO!

       Publicerat 2008-06-18 » 17:35:09 | Me and my life
Fan va jag fixar här idag :) Har ställt korgar på toaletten istället som bättre förvaring och mer plats i skåpet. Har även satt upp mina rosa plastlådor på hatthyllan där jag nu förvarar väskor och annat skit som legat i min garderob. Mina shorts ligger i en korg i hallen så nu har jag mycke mer plats att använda.

Dataskärmen har jag även flyttat bak så nu har jag plats med min almenacka och lite foto på skrivbordet också. De kan ju inte bli bättre detta! Haha. Jag drar mig dock för att dammsuga som också är de sista jag har kvar.. Hatar de, så jävla tråkigt och fan allt. Ännu varmare kommer jag bli också.

Om tio minuter är iallafall mina sista maskiner färdiga så då ska jag farta ner där och fixa de. Halv sju hämtar Mamma mig så ska jag käka middagen där idag istället. Kan nog bli trevlans.

Hörs later.

Städar.. Och tvättar..

       Publicerat 2008-06-18 » 16:04:00 | Me and my life
Jag är varm å svettig.. Igen. Min städedag idag vet ni. Eller som Jompa säger, jag putsar mitt bo! =) Låter så sött. Ja, städar gör jag iallafall, och tvättar. Skönt att få alla kläder rena sen Hultsfred faktiskt, har ju fått gå med jeans utan dragkedja halva veckan ;)

Har stått och putsat hela köket iallafall. Kliniskt rent nu iallafall, hela spisen och fläkten blänker och de gör även kaklet. Man behöver sån riktig storstädning ibland där man tar allt man inte gör annars. Jag har även hunnit renbädda och torkat av speglarna samt dammat överallt. Ska dammsuga och städa toaletten sen är jag ready. Lite små pill också som jag fixar med men de är ju bara roligt, ingen börda direkt.

Om en kvart är mina maskiner färdiga och sen har jag bara två kvar ala 50 minuter.. Kinda nice. Problemet är att nu vill jag inte stå å laga mat i mitt nystädade kök och dessutom har jag ingenting upptinat. Ganska jobbigt om jag får säga mitt. Ja vi får väl se hur jag löser allt här sen! Röksugen är jag också så jag ska nog göra de nu. Hörs sen!

Anna & Zari!

       Publicerat 2008-06-18 » 15:56:43 | Bilder


Ser ni? Hade inte vi varit på Hultsfred hade inte Mjölby haft lika roligt. De är bara å ta åt er äran brudar och leva upp till de nästa år igen, för visst ses vi där då Lantz?

Förvirrad.

       Publicerat 2008-06-18 » 12:48:58 | Me and my life
Märker ni nu hur förvirrad jag är?

Jag skriver ett inlägg och frågar vad ni gör idag, Therese svarar och sen gör jag ett nytt inlägg som frågar vad Therese snackar om? Varför skulle hon inte jobba liksom?!

Tur att mitt hue fungerar som de ska. Har ju för fan minne som en guldfisk!!

Nu vet ni alla vad Therese gör idag iallafall, så nu gör vi ett nytt försök, Vad gör ni andra? ;)

Therese?

       Publicerat 2008-06-18 » 12:32:19 | Me and my life
Haha vad var de för kommentar? Varför skulle du inte jobba liksom? Haha..
Fattar ingenting.

Jobbet.

       Publicerat 2008-06-18 » 10:20:43 | Me and my life
Jag å Mange låg å tittade på Sällskapsresan igårkväll och åt popcorn. Väldigt trevligt måste jag säga, dock var jag trött imorse som alltid och önskade att jag jobbade ständig natt istället för morgon varje dag! Suger lite måste jag säga.

"Vill du ha lite starksprit?"
"Nej, jag tål inte de.. "
".. Nej, vem fan gör de?"

Nej Stig Helmer Olsson är allt ett jävla ess.

Slutar kvart i två idag å då ska jag hem och tvätta rent alla mina kläder och storstäda läggan. Vad gör ni idag?

AAAH!

       Publicerat 2008-06-17 » 20:49:57 | Me and my life

Dagarna rinner iväg och jag känner mig såå jävla stressad. De går inte över alltså! Sjukt jävla jobbigt att jag aldrig kan slappna av.

Nu har jag iaf lagt upp Hultsfredsinlägget och bara de tog 1 timme å 20 minuter å få färdigt, bilderna är på väg ifrån framkallning och imorgon ska jag tvätta alla skitiga kläder och storstäda hela lägenheten. Kommer bli obeskrivligt skönt! Alltså kommer jag vara hemma ensam hela dagen imorgon och de ser jag fram emot måste jag säga. Även om jag varit de nu ikväll så känns de ändå som om jag behöver mer tid ensam. Jag känner sån fruktansvärd ångest just nu, den tränger sig igenom allt och jag har fått jävligt svårt för att kunna hantera den. Ja, de är inte lätt, men som sagt, man gör så gott man kan, mer kan man tyvärr inte göra.

Har precis ätit korv å makaroner. Gick fortast och sen är de ju gott med =) Gjorde så mycke att de räcker till jobbet imorgon så de är ju ganska skönt faktiskt. Slipper man tänka på de - också! Mätt är jag nu iallafall, så att jag skulle kunna spy rakt ut. Ska försöka att låta bli.

Midsommar på Fredag, känns inte sådär speciellt skoj faktiskt.. Jag vet inte. De blir säkert jättebra, allt jag vill göra är att dricka iallafall. De enda som känns rätt enligt min hjärna nu som för övrigt är totalt jävla fuckad.

Nej, Mange kommer snart så vi ska glo på en rulle. Kommer väl decka när som helst annars, för hur stressad jag än är så är jag alltid trött nu för tiden. Skulle kunna sitta upp å somna och är helt slut i hela kroppen 24/7! Kinda jobbigt om jag får säga mitt, men de är väl kroppen som säger ifrån, de får bli en ändring snart annars stupar jag!

Typ så ja!

Aja, vi hörs imorgon babes. Hoppas att ni har de fett jävla gött.


Grattis älskling!

       Publicerat 2008-06-17 » 20:33:13 | Me and my life


Grattis älskade älskade Lillebror till ditt körkort idag!

Som du har kämpat och längtat efter detta och nu har du de äntligen. Så sjukt jävla glad för din skull ska du veta. Kör nu försiktigt och håll kort i kortet, de försvinner nog lättare än vad man tror! Köra försiktigt ska du ju självklart göra för att jag är otroligt rädd om dig och skulle inte vilja leva en dag utan dig, aldrig.

Jag älskar dig upp till månen och tillbaka.
/Storasyster

Hannene goes Hultsfred!

       Publicerat 2008-06-17 » 19:54:52 | Videoklipp
(Varning för ett myyycke långt inlägg med mååånga videoklipp och myycke foto!)

Jag satt på jobbet en vanlig Måndag när Zari ringer och skriker att vi måste åka till Hultsfred, de bara är så! Jo tack, de har varit min dröm sen jag var där 07, men inte fan fanns pengar eller annat för att kunna åka upp. Jag gjorde iallafall ett försök, sålde allt jag ägde och hade (typ) och äntligen var biljetten min. Fan va härlig känsla, Hultan igen!! WEHO!
Efter några dagar bestämdes de även att Anna skulle med och när jag fick de beskedet skrek jag rakt jävla ut. Underbart!
Samma dag vi skulle åka bestämde vi att vi skulle fixa husvagn så jag ringde å fixa en på Blocket. När vi hämtade vagnen skrattade jag å Zari som några idioter, haha, de var nog den fulaste vi kunde hitta, också billigaste osv osv så vi tog den och sa till ägarn att vi skulle till Liseberg! Hallåja?! Har inte folk radio eller? Hultsfredsfestivalen har ju hörts på varenda kanal men nej då.. Sånt fattar inte jag!

Husvagnen fixade vi iallafall och sen var de hem å packa i 190! Stressigt som fan men vem brydde sig? Vi skulle ju till Hultsfred. Klockan tolv lämnade vi Perstorp.. Jag, Anna & Zari - med världens fulaste husvagn men med världens bästa humör! FYFAN!Överleva på Hultan? Värmeljus, 3 kondomer, Plåster, Tejp, Vitaminer, Panodil, Tårgas! Haha, allt vi använde var tejpen men skit i de, vi hade ju om ifall att =)

Dit resan var jävligt seg faktiskt och alla var trötta. Jag körde ut mitt ansikte genom rutan för att inte somna och vi försökte sjunga med och vara pigga men de gick inte så bra alltid! Vi var nära på å köra över ett rådjur så vi alla sket ner oss och när lastbilarna körde om satt vi med andan i halsen.. Aja, de gick ju bra ändå.Filmen får tala för sig själv.. Klockan tio över fyra eller något var vi iallafall framme i Hultsfred.. Vi följde snällt skyltarna men läste tydligen inte så noga då vi kom fram till ett industriområde som var incheckningen för artisterna. Måttligt trötta och irriterade körde vi sen runder i 1 fucking timme innan vi hittade till själva festivalen.. Vi körde runt runt runt och fel hela tiden.. Usch! Fram kom vi iallafall och all personal tyckte nog vi var lite jobbiga som kom fem på morgonen så dem fick jobba lite extra där! Så fort vi kom fram till campingen och fick ställt husvagnen träffade vi Mjölby, en kille som visade sig bli den vi mest festade med, haha. Dem var våra grannar så dem hjälpte oss lite med vagnen och sen deckade vi fett. Fyfan va skönt de var!

Vaknar av att de öser ner utanför husvagnen.. Tittar på klockan som har slått 12.00 så gott sov vi ju iallafall, haha. Körde in till ICA, handlade frukost osv och sen åkte vi hem till campingen igen och krängde och öppnade första ölen/cidern. Härlig jävla känsla de där alltså, att ha hela festivalen framför sig.

   

Vi fixade även till husvagnen lite så den blev ännu jävla fulare än vad den redan var. Ni ser ju själva.. Den satans Willys-påsen irriterade oss till max under hela festivalen för den vägra fastna där så till slut kasta vi den åt helvete..Efter lite öl och sådär stack vi å duscha då alla kände sig mer eller mindre som skabb, haha. Gick sen in till området, fixade armbanden och käkade.. Zari spottade ut fettklumpar ur sin hamburgare och vi såg världens äckligaste 40/50 åring som gick i en fett för liten illgul cykeldräkt. DE var nasty, men skratta de gjorde vi illafall.

    

Anna såg för de mesta ut såhär under hela festivalen - inlindad i hennes täcke! Ganska sött kan jag tycka! Armbanden var som ni ser gröna i år och de gillades inte av Zari men va fan, grönt är skönt ;)! På kvällen var de iallafall dags för att supa till de ordentligt och de var denna kvällen som blev hårdast. Satan va fulla vi blev och fan va kul jag hade! Vi träffade Stålnacke och Hagge som kom ifrån Norrland, Mjölby festade med oss och en massa annat folk kom, Zari snodde en satans presenning, jag körde upp munkar i folks hue och gick och skrek att vi inte var fulla utan vi hade minsann pollenallergi, fick någon Jesus-öppnare och sen gick jag fram till nån kille, ställde mig framför honom och sen bara skratta jag, haha, ja, de var skoj som fan! Medan Zari rockade till HIM kolla jag å Anna på Afasi & Filthy som för övrigt sög live, ja, de är iallafall min åsikt!

   Haha, ögonen åt olika håll och helt jävla aspaggad. De var något de minsann!

  

Mjölby å jag satt å snacka om pungar osv när han kläcker ur sig att han läst i en Frida tidning att en kille undrade om man skulle köra in hela pungen vid samlag.. Om plats finnes var svaret. Vi snackade om sjuka saker och jag skrattade fan så jag höll på att trilla av stolen. Kissestället var precis bredvid husvagnen och där slängde jag å Anna våra kissepapper som personalen gick och plockade upp för hand morgonen efter. Kinda nasty?Sjukt bra Fredag var de iallafall och jag hade ruskigt roligt. Vaknar upp på Lördags morgonen klockan 12 IGEN och jag å Anna ligger å flabbar åt hur vi ser ut när vi sover, kränger frukost bestående av en limpa bröd och världens dyraste baconost! Går ut å inser att städerskan varit och städat efter vår fest kvällen innan ;) Korkar upp ölen och sen börjar vi på "Projekt Förtält". Haha, grannarna skrattade som fan åt oss när vi försökte tejpa me vanligt jävla tejp, som om de skulle hålla, så istället fick vi redigt jävla militärtejp. Grejer de, haha!

   

Good Morning Sunshine typ. Haha, jo då! Man kan ju fan inte va grann alltid som dem säger. Att börja dagen med öl är fett jävla äckligt i början men sen har man en sån jävla go känsla i kroppen hela dagen. Helt avslappnad och ja, festivalliv är något i hästväg helt enkelt. Helt jävla underbart!

   

Haha, ser ni så grannt de blev? Usch va folk skrattade åt oss, men skratta bäst som skrattar sist. Vi fick inte en droppe på oss när de regnade iallafall ;) Efter många om och men gick vi å duschade å gjorde oss i ordning och när vi kom tillbaka lade sig Zari å sov & jag å Anna sprang in på området för att kolla Mange Schmidt som också var kass live.. Skrek om sitt jävla ett steg framåt och ett steg bakåt och ja, allmänt blaj. Nudlarna jag åt till smakade rövhål och de var massa jävla bönor i maten så vi hängde de och gick tillbaka till husvagnen, väckte Zari och försökte ladda upp inför kvällen som skulle bestå av Linkin Park och Takida!Ja, som sagt så ställde ju Linkin Park in och Sverige förlora i fotbollen så alla var redigt sura och jag fick mina utbrott på alla sätt och vis, haha! Stämningen sögs ju ner i botten men vi försökte iallafall göra de bästa av de även om vi såklart blev väldigt besvikna över att inte få se Linkin Park som man ändå sett fram emot som fan!

   

Våra kära grannar bodde i husvagnen som är gul, demsom kom ifrån Mjölby då och där är skäggnissen med, haha. Helt jävla galen och en typisk festivalaroutfit! Härligt folk! I den champagnefärgade volvon bodde Norrlänningarna iallafall, på morgonen kunde man se fyra fötter sticka ut ifrån bagagerutan, haha!

Mjölby kom och festade också och här ser ni typ hur störd han var, haha. Längesen jag skratta så mycke åt en och samma människa på så kort tid! En härlig jävel var de iallafall och han fick oss på gott humör igen så sen drack vi på bra igen och efter ett litet tag drog vi in på festivalen. Jag å Anna vågade oss äntligen på Oxfilerullen med bearnaisesås och den var så äckligt god att de knullade sig i munnen på en, haha! Klockan elva skulle Takida spela på Pampas-scenen och vi var där ungefär en kvart innan, jag, Anna, Norrlänningarna och Mjölby. Zari hade varit och förfestat hos en gammal flamma så vi hittade inte varann där inne i vimlet, tråkigt som fan men..

Fett packat med folk var de iallafall, vi stod rättså långt fram och när Takida entrade scenen så kändes de ju därefter. Vi blev helt jävla manglade och puttade på men vi sket mest i vilket. Skrek som fan och hoppade, Mjölby drog ner mössan och upp med luvan och likna en jävla rånare, Stålnacke var fett nöjd över vad hans norrlänningar kunde åstadkomma på scenen och Bajsmannen som stod framför oss släppte varma dofter och klappade händerna som om han var 3 år och använda vuxenblöja! Takida var helt jävla fucking amazing uppe på Hultsfred alltså, bästa ever live! Vi skrek och skrek och när dem körde Reason to cry började jag nästan å storböla. Jag filmade när dem körde Curly Sue men jag vet inte hur jävla bra ni ser, eller hör, om de ens går att göra de överhuvudtaget!Efter spelningen gick vi hem till campingen igen för att efterfesta. Jag skrek som fan och var på G like never before trots den lesbiska som tallade mig på röven under spelningen :P. Vi gick tillbaka till husvagnen iallafall där vi började riva ner allt tejp och presenningen och sen sa vi hejdå till norrlänningarna som skulle hit the road hemåt. Mjölby var torr som fan och Anna ännu torrare då hon skulle börja köra på Söndagsmorgonen så jag satt å skrek själv och drack min lilla öl som jag till slut tröttna på! Kul å sitta lonely då? Nej, mjölby sov i vår vagn på natten då några fjortisar tagit hans plats i deras vagn så innan vi skulle sova fes jag och resten av husvagnen skrek rakt ut, haha. Vi flabba något fruktansvärt iallafall och snackade igenom festivalens minne innan vi deckade totalt.

   

När vi vaknade vid elva tiden på Söndagen började vi genast packa ihop och riva allting samt kasta all skit vi inte palla dra med oss hem. Anna var trött och irriterad och jag mådde sjukt illa. Fick hjälp av Mjölbykillarna att sätta på husvagnen och sen begav vi oss efter några Adjö och sådär. De första vi möter på vägen är en fet poliskontroll och Anna ska blåsa.. Som tur var blåste hon grönt och sen fortsatte vi, hungriga, trötta, bakis men fyfan va glada vi var ändå för vi åkte upp! Sjukt bra helg alltså.

Första stoppet var i Växjö och de var också de enda då Zari sov när dem skulle byta förare så hon slapp köra hem. Krängde iaf på Mc Donalds sledna som vi var och sen besökte jag en vattentoalett som kändes som paradiset. Man var mer död än levande och de var resterande av besökarna på Mc Donalds också!

   

En liten flicka pekade på mig inne på OKQ8 och sa högt till sin Mamma ; Titta va skitig hon är!! Jag tittade på ungen och log och tänkte; Skitig, ska du ha stryk eller? Haha, nej, man var ju allt ifrån ren trots att vi duscha bägge dagarna. Kan kvitta då grus och gräs och allt annat äckel sätter sig och man ser genast ut som en uteliggare efter en dag typ. På vägen hem lämnade vi även av husvagnen och vi var nådigt nervösa då allt lim ifrån tejpen inte gått av så man kunde se att Hanna speglade sig på husvagnens tak och ja, allt var allmänt ångest och vi såg ut som fan.. Inte som att vi besökt Liseberg med andra ord. Han började fråga ut oss om campingen vi varit på och vi blev lite halvsvettiga. Han fattade lätt att vi varit på Hultsfred men han sa att de bara var att höra av sig igen om vi ville låna den så han brydde sig nog inte så värst! :P

Väl hemma i Perstorp tog vi ett ärevarv med Cocain på högsta volym och de var med både glädje och vrede vi hoppade av, var och en för sig.. De var en sjukt jävla bra helg, allting går inte att förklaras i varken bilder eller ord. De som man upplever så lever helt enkelt kvar i en och längtan till nästa Hultsfred är fan redan enorm. Jag tackar er än en gång tjejer för att ni gjorde helgen så bra som den blev och jag är glad att jag fick uppleva den med er! Love ya!

Visst, de är skönt å komma hem, att få duscha av sig all grus och snyta ut allt svart skit man har i näsan, att få sova i sin renbäddade säng och att få träffa nära å kära igen, men seriöst, jag längtade tillbaka redan efter några timmar och de blir fan bara starkare och starkare! Nästa år är vi där igen, mer paggade å taggade än never before! 

Hultsfred baby, fucking jävla Hultsfred!!  

Gårdagen..

       Publicerat 2008-06-16 » 15:21:49 | Me and my life
Efter vi kom hem ifrån Hultan igår så träffade jag iallafall Mange igen.. HIIIMMA NU JA! Vi käkade på Ivars och sen stack vi upp till hans hus och glodde där lite. Han planerade värsta planerna med huset så jag lyssnade och nickade snällt, haha. 

Körde ut en liten runda i skogen sen så jag gasade lite där ute. Var mycket skoj måste jag säga. Jag vill fan ha körkort.. Mer än allt i världen, men jag kommer aldrig få de så de är shit the same.
Körde hem till mig sen iallafall, kollade på 50 first dates och sen var väl klockan 11 eller något? Somnade väl vid 2 inatt tror jag.. Ja jag säger då de, haha.

Klockan 17.00 ska jag hem till Farmor å äta middag och jag längtar sjukt mycke redan! :) Nu ska jag ladda upp Hultanbilderna så jag kan framkalla dem!

PEACE

Hemma.

       Publicerat 2008-06-16 » 15:18:21 | Me and my life
Haha, alltså jag hinner ingenting när jag väl sitter på datorn.. När jag väl får vara ifred då va, vilket händer väldigt sällan nu för tiden men trots allt så gillar jag läget ändå.

Jag håller på att ladda upp alla filmer ifrån Hultan så att jag sen kan ge er de längsta, bästa och värsta inlägget ever. Bered er på de värsta (och bästa)! =)

Helt väck.

       Publicerat 2008-06-16 » 12:22:26 | Me and my life
Jag är totalt väck i huet.

Ställ klockan på kvart i två tack!

Hemma igen.

       Publicerat 2008-06-15 » 20:27:43 | Me and my life
Då var man hemma ifrån en helg i Hultsfred! Har inte hunnit skriva någonting sen jag kom hem och hinner dåligt nu heller.. Aldrig har man tid :P

De var iallafall något i hästväg, de vill jag lova. Fyfan va bra de var! Jag vill fan dit igen, nu nu nu nu. Ett helt fucking år tills nästa gång, men jag får leva på minnena tills dess, för dem är några stycken kan jag ju säga =)

Jag uppdaterar imorgon efter jobbet babes!

Hultsfred!

       Publicerat 2008-06-12 » 22:29:24 | Me and my life
Husvagn är fixad, fy i helvete va gött! Slipper leta runder efter sovplats och fan vet allt. Riktigt härligt! =) Bord och stolar är fixade.. Allt är snart nerpackat och vi är alldeles strax redo för att hit the road! ;) Om en timme drar vi, känn på den!

MAH!

Ha så jävla skoj här hemma, svårt för å tro de men man kan ju va lite ödmjuk iallafall =)

Hultsfred here we come!!!!!

Stressad.

       Publicerat 2008-06-12 » 19:00:03 | Me and my life
Fy ända in i helvete va stressad jag är. Sjukt ont i magen. Husvagn ska hämtas, pengar ska hit och dit, ska vi köra inatt eller imorgon bitti? ÖLEN, ciggen., Packa, vad ska vi ha med oss? Vem ska köra hem?

Jag har fan fått diarre nu alltså....

Nu..

       Publicerat 2008-06-12 » 13:02:10 | Me and my life
Nu ska jag ut med Sara en sväng, träffa henne till fem-tiden eller sådär, sen ska jag å Mange köra å käka nånting.. Blir nog efter de vi hörs kanske?

Kanske, kanske inte. Dagen är fullplanerad så vi hörs när vi hörs helt enkelt! =)

Öl-kväll del 2.

       Publicerat 2008-06-12 » 13:01:00 | Videoklipp
Tagning 2. (Endast pga Mindy såg skallig ut på första videon, haha.)Inte för att jag tror ni ser så mycke, men ni hör ju ;) Haha.

Reeegn..

       Publicerat 2008-06-12 » 12:59:07 | Videoklipp

Haha, helt för mycke =)

TICKETS!

       Publicerat 2008-06-12 » 11:47:25 | Bilder


Har ni sett något grannare förr? Nej. Tänkte också de ;)
Dem är VÅRA all over.Zari var lika lycklig som jag =)

Öl-kväll.

       Publicerat 2008-06-12 » 11:43:38 | Me and my life
Sådärja, nu var man vaken, haha. Eller ja, Mindy väckte mig vid tjugo i elva för hon tyckte vi skulle ta en cigg. Vid de laget ville jag absolut inte gå upp någonstans men nu är de skönt för jag är perfekt pigg idag. Inte sån degig eller så utan jag e fullkomligt utvilad och happy =)

Gårdagen var fan perfekt alltså, vi hade skitskoj. Andy å Mange kom ett tag och snackade reeedig svenska och de gilla Mindy, haha. Vi snacka en massa skit, drack massor av öl och röööga nog 2 paket var, eller något? Mjodå. Efter ett tag trillade Zari in så vi börja snacka lite om Hultan om hur vi skulle göra å så. De blir en tuff dag idag, en tuff natt dvs, för de är då jag kommer springa runt här å packa som en studsboll.Vaken är jag som sagt, som ni kanske märker? Jag har plockat undan allt ifrån igår, rist alla dukar och dammsugat. Duktigt va? =) Bäddat sängen har jag också gjort. Inte varje dag de inte! Nu hade jag tänkt å ta mig en cigg och sen ska jag hoppa in i duschen. Återkommer.

Å tack Mindy för en helgo kväll. Jag gillar dig riktigt mycke å hoppas på att vi kommer fortsätta umgås.

Fullt hus.

       Publicerat 2008-06-11 » 17:53:13 | Me and my life
JO DÅ! Sara å jag stack å käka och sen har vi fullat oss i flera timmar känns de som! Bytade maskiner mitt i allt så nu är jag iallafall färdig med tvätten, nu ska skiten bara torka också!

Har renbäddat och diskat nu med, den andra städningen får jag ta imorgon för jag varken hinner eller orkar nu. Mindy kommer om cirkus en timme och då ska vi leka alkoholister (leka och leka?) ;) Nej, vi ska sitta å supa i mjukisbyxor och hoodtröja och vara allmänt lökiga. Roligt va? Jo då, de tycker jag :)

Nu måste jag springa ner i tvättstugan snart, ta upp lite som är torrt och sen duscha. Skönt att man slipper sminka sig idag iallafall även om man ska festa, haha ;)

PUSS

Stress.

       Publicerat 2008-06-11 » 14:47:07 | Me and my life
De är fan alltid stress nu för tiden. Jag kan aldrig varva ner.. Riktigt jävla jobbigt. Alltid är de något i mitt hue som jag måste göra. Måste fixa de, måste göra de, ooh glöm inte de, gör de nu osv. Allting är totalt kaos där inne.. Pallar fan snart inte med de mer, skiter i allt och bara lägger mig i sängen och ligger där.

Nu har jag iallafall städat min Pappas butik och de gick bra. Stod å vänta på tåget när Chris körde förbi så jag joinade han istället för de sledna tåget. Har precis runat ner för att få min tvätt-tid och slängt i två maskiner tvätt. Sitter nu å väntar på Sara ska bli färdig, käka en bit mat, hem igen, byta maskiner och sen ska jag städa hela lägenheten! Måste packa inför helgen också. Har en massa att fixa innan Hultan också klart. Ja, mitt hue är kaos som sagt.

Nej vad säger ni? Lever vi för helgerna eller vad gör vi? Ja, för inte fan fattar jag vad detta äckliga livet ska gå ut på annars?

Usch.

       Publicerat 2008-06-11 » 11:07:41 | Me and my life
Denna morgonen är inte på min sida alls. Jag mår inte bra alls och är fan inte på humör. Vill bara kräka på alla. Mitt satans mobila bredband har haft fest eller något för inte fan har de funkat iallafall. Har ringt och skällt ut supporten och se där, sen funka de? Särare.

Ska ta tåget till Pappa och städa hans butik nu. Jag är såå road av detta just nu så de är helt sjukt.
Döda mig,.

Zari.

       Publicerat 2008-06-10 » 21:50:31 | Bilder


Ska jag då leva med detta huet hela helgen, haha? ;)

Hujeda mig.

       Publicerat 2008-06-10 » 21:42:04 | Me and my life
Vad har hänt sen sist då? Jo, ganska mycke faktiskt!

Sara hämtade mig innan så vi pantade lite flaskor, eller ja, jag gjorde de, haha! Var ju tvungen att ha mig lite däge så vad gör man då inte i hemska sitsar? Allt för Hultan baby!

Körde sen hem till Anders å Mange där vi ställde oss å tvätta bilarna. Efter några timmar var vi färdiga och då var dem även vaxade. Jag har brötit min jävla nagel men jag ser inte de som ett I-landsproblem direkt ;)
Har precis duschat så nu sitter jag här och väntar på att Zari ska hämta mig runt kvart i elva tiden. Vi ska till Mc Donalds å diskutera våran tripp i helgen. Vi har ju inte direkt planerat någonting utan bara bestämt att vi ska dra så de kanske skulle vara på sin plats att snacka ihop oss lite. Efter de så sover jag hos henne inatt då jag ska städa Pappas butik imorgon.. Där har vi de igen, allt för Hultsfred :P

Kommer väl hem imorgon runt två-tiden då jag ska städa lägenheten och tvätta en massa kläder. Trevligt va? Nej. Aja, de kunde ju inte blivit mer passande än att ha tiden imorgon precis innan vi ska dra. Lite rena kläder är ju aldrig fel.

Nej, nu har jag inte tid med detta längre. Vi hörs imorgon babes.
PUSS!

Alltså...

       Publicerat 2008-06-10 » 15:46:46 | Me and my life
Jag vill inte alls vara taskig eller så, inte alls fresta er heller, men de har skett en liten förändring..

JOHANNA ÄR NÄMLIGEN PÅ HULTSFRED I HELGEN! =)

Fy i helvete va gött. Jag har längtat sen förra året, jag ville verkligen dit men nej. No money. Sug röv. Ja, vad gör man? Jo man städar Pappas butik, man säljer sin gamla mobil och sin Mp3 spelare och sen gör man lite smått här å där, helt plötsligt har man en helg på Hultsfred tillsammans med Zari å vi ska fucking rooocka!!!!

Linkin Park, vi ses på Lördag!!!

Jag dör.

Av fucking glädje MAAAAAAAAAAAAH!


Till Salu.

       Publicerat 2008-06-10 » 15:28:27 | Me and my life
Någon som är sugen på mina Etnies-skor?

Använda två gånger endast pga för liten storlek. Är storlek 40 men kan användas av 38/39. Ja, ni ser ju själva hur dem ser ut. Hör av er isåfall.

Nypris 900:- Mitt pris är 500:- Självklart tvättar jag dem åt er om någon är intresserad!
Somnade..

       Publicerat 2008-06-10 » 15:11:57 | Me and my life
Haha, somnade i bilen hem innan. Nog inte lite pinsamt eller så? :P Jag vill dock inte gå å lägga mig nu för då är hela dagen förstörd. Känns som om jag har hundra saker å göra - IDAG också! Lite sådär faktiskt.

Måste iaf röka nu. Ruskigt sugen på en däge.

Segt.

       Publicerat 2008-06-10 » 10:14:25 | Me and my life
Går fruktansvärt segt idag på jobbet.. De rullar inte på så att säga. Jag vill HEEEEEM! Hem hem hem. Ledig Ons-Söndag! Därför dagen går så sakta kanske? Måste vara de ja.
 
Hoppas Mindy sover vid denna tiden :P Annars tycker jag synd om henne! =)

WOAH vad jag längtar till Fredag. ÖS!

FAN VA JAG E TRÖTT!

       Publicerat 2008-06-10 » 06:31:16 | Me and my life
Varför är man alltid tröttast sista morgon man ska upp? Nu ska jag ju inte gå upp tidigt på några morgnar men detta kändes som 4 morgnar tillsammans. Jag ville verkligen inte gå upp, men here I am.
De dagar jag inte orkar gå upp är oftast dem som blir bäst, endast för att jag inte ångrar att jag går upp utan är glad för de istället =)

Jag har såå mycke på gång å allt är helt rörigt här nu.. Ni får veta mer i eftermiddag! ;)

Kväll.

       Publicerat 2008-06-09 » 21:00:55 | Me and my life
Då var de kväll igen, mycke trevligt ju!

Har inte hunnit så mycke mer sen sist faktiskt, inte mer än å ätit iallafall men de ska ju göras de också. Imorgon jobbar jag och sen är jag ledig Ons-Sön =) Ser verkligen fram emot de, särskilt om planerna går som planerat.

Nu ska jag duscha och sen ska jag glo en rulle innan jag ska sova.
PUSS

Babes!!

       Publicerat 2008-06-09 » 17:40:35 | Bilder

Är de detta vi kallar "bonnabränna" ;)I think so!!


Fresten..

       Publicerat 2008-06-09 » 17:11:05 | Bilder
Såhär såg jag ut i Lördags.. Trivdes faktiskt i mitt nya linne sen, då alla tyckte jag var fin =) Sånt är alltid skoj.
Ny mobil.

       Publicerat 2008-06-09 » 17:08:30 | Me and my life
Som ni förstår har jag kommit hem - för länge sen, haha. Innan när jag var på jobbet ringde jag å hörde var min telefon tog vägen och den hade legat på ICA sen förra onsdagen. MOGET! Aja, direkt när jag kom med tåget så stack jag ner på ICA å hämta ut skönheten. Grann som attsingen är den actually!

Har sedan halv tre fixat med telefonen, haha! Har man liv då eller? Nej men de förra minneskortet skulle tömmas på allt viktigt och nummer skulle kopieras och sen allt raderas, i med kortet i ny mobil och ladda över musik och bilder och allt man ska ha och bara de tog en timme. Haha, tur man har 1GB's minne iallafall. Jag gillar mobilen som fan även om jag inte vant mig ännu, men av de jag fått se nu är de riktigt nice.

Har inte hunnit njuta alls av min ensamhet då jag bara känt mig riktigt äckligt stressad. Har en massa att blogga om, ladda upp bilder/filmer, fixa mobilen, göra mat, äta, lägga ut annonser, kolla upp massa saker på internet osv. Palla!! Nej, sånt är rööv!

Ska försöka lugna ner mig lite nu iallafall.. Be back ;)

Söndag..

       Publicerat 2008-06-09 » 17:04:24 | Me and my life
Skrev ju inget igår så ni får väl ha en liten uppdatering?

När jag vaknade på morgonen (middagen) körde vi ner å köpte frallor och sen åt vi frukost ute i trädgården. Härligt som fan! När vi ätit å så kom Anna å hämta mig och sen körde vi ut till Bälinge med Anders, Lill-Matte å Ljunggren. Käkade glass och bälade cola, satt i gräset och snackade en massa dynga. Behövs inte göra så mycke, mest umgås, och de gillar jag å göra med Äänna =)
Körde tillbaka till Perstorp å röka lite med Sara å sen träffade vi Fidde uppe vid gamla kyrkogården där vi stor å snacka med han minst en timme. Mucho trevligt! =)Haha, de ser ut som om Fidde kramar Anna men han gömmer sig bara! Anna var tvungen att visa hur liten hon såg ut i den bilen, haha :)

Vid 6-tiden släppte Anna mig hos Mange å dem där de bjöds på grillat. Skitgott var de å mätt blev jag. Körde sen till Tyringe, Ivars, och köpte världens fetaste glass. Riktigt gott var de faktiskt men jag var så mätt så jag orkade typ 1½ kula. Körde sen till Hemköp och sen hem till Perstorp igen, var lite kris där ett tag men de ordnade ju upp sig, haha =)

Kollade på "One night in Roxbury" på kvällen, just för att jag aldrig sett den och den var ju lite annorlunda men jag flabba ändå! Låg å snacka halva natten om allt och inget, å flabba gjorde vi, sen decka jag fett vid 2 kanske? Vet inte va hon var men ja? Halvdö var man ju imorse iallafall. MAH!

Bloggträff nr 2!

       Publicerat 2008-06-09 » 16:58:05 | Videoklipp
I Lördags var de dags för bloggträff nummer två, denna gången hemma hos Mindy! Mötte upp Therese på tåget och sen mötte Mindy oss snällt på stationen. Hon bodde ju inte alls långt ifrån stationen hon heller så de var ju najs. Haha, iofs, ingen av oss tre bor långt ifrån våran station så de är ju rätt nice faktiskt.

Gick hem till Mindy iaf, fick god maaad och sen började vi dricka lite smått.Söta Mindy& Söta Therese..

Efter ett tag kom Jocke & Peter och sen kom de ett gäng av Mindys vänner. Jag var måttligt bakfull å sleten men jag försökte hålla hoppet uppe så länge jag kunde, full blev jag iallafall, men jag hade en trött fylla. Satt å rööga, snacka skit om stora hus osv, haha! Ja, men de var lika trevligt som sist och jag trivs bra med er chicks! =)JockeTherese & MindyHaha, jag håller med Mindy - Stora hus is the shit ;)

Lite internt där men va fan, de får ni räkna med! De var iallafall trevligt som fäään, nästa gång är de hos Therese. Ska bli lika trevligt de, får vi hoppas =)

Jobb.

       Publicerat 2008-06-09 » 13:24:23 | Me and my life
Ah nu slutar jag snart. Så skööönt! =)

Ska ta tåget hem fem över två och sen ska jag snabbt ner till ICA innan jag ska hem, låsa dörren och bara vara ensam hela eftermiddagen. Tycker de är så fruktansvärt skönt att vara själv. Innan hatade jag de, men man lär sig. Really. Så fort man har hittat sig själv så är de inga probs =) Längtar redan tills jag är hemma igen från ICA och har flera timmar framför mig.

Är ganska trött idag. Allt prat inatt blandat med varmt och klibbigt väder får mig att bli helt degig å hängig. Dock är de väldigt skönt att ha jobbet gjort nu vid denna tiden. Nu jobbar jag imorgon också och sen har jag min "semester" Ons-Söndag! De var allt jag fick denna sommaren. Aja, jag slutar två varje dag och har varje helg ledig så jag ska fan inte klaga. Pengar behövs så då får man minsann sköta något för att få dem.

Vi sääär så så länge :)

Måndagmorgon.

       Publicerat 2008-06-09 » 06:21:24 | Me and my life
Måndagmorgon.. Den värsta av alla. Fyfan va trött jag är! Ville bara dra täcket över huvudet imorse men nej då! Nu är de iofs skönt, ska ta tåget snart och sen jobbar jag som vanligt till 13.45 =) Nice nice.
Min statistik sjunker hela tiden men who cares? Jag sitter inte inne å nördar mig i detta väret, de vägrar jag fan å göra.

Vi hörs senare babes..

(Kobojsarna - Jag vet du vill ha mig) ;)

Dålig update.

       Publicerat 2008-06-08 » 21:03:51 | Me and my life
Sorry babes. Jag har inte tid nu heller :(

Imorgon efter jobb, då lovar jag er!! (Kanske)

Haha, nej men någon gång imorgon ska ni få en rejäl uppdatering om allt.
Nu väntar film å sånt.

MAH!

       Publicerat 2008-06-07 » 18:20:47 | Me and my life
Alltså de är precis som gud hörde mig för mitt vatten i duschen gick inte å reglera utan de var pisskallt. Jävla mög, nu får man ringa å fixa de också och punga upp flera hundringar. Eller jag vet inget om sånt iofs, de kanske bara är något löjligt snabbt fel?

Fixad är jag nu iallafall. Har nya kläder på mig och jag känner mig som en bakelse, haha! Jaja, de är nog bra. Svettningar till max bara, de kvittar ju för fan hur mycke man duschar och parfymerar sig tycker jag. Jag hatar att vara varm, så jävla jobbigt.

Nu ska jag snart bege mig till stationen.. Ska bli så fruktansvärt skoj ikväll.

PUSS

Min Lördag.

       Publicerat 2008-06-07 » 16:53:26 | Me and my life
(För att inte göra inläggen milslånga så delar jag upp dem, bra va?)

Iallafall, vaknade vid halv elva imorse kanske? Ja vad vet jag? Gick upp å besökte nya Systembolaget, man var ju inte så van med självplock men de gick ju galant. Ser exakt ut som Klippans butik men skit i de! Omväxling, vad är de? Körde sen till Cafe 2:an å köpte frallor och cola och sen hem till Mange där vi satte oss i skuggan å åt frukost. Gott som aldrig förr. Anders kom en runda och satte sig o snacka så vi fastna nog där en knapp timme.

Svettigt och fan har de varit idag. De är så man kan spy rakt ut alltså.. Jag mår alltid så jävla illa på sommaren och de är fan inte kul. Ja, när man solar för mycke får man ju ont i huet också.. Svenskarna är aldrig nöjda. Alltid något som är fel, visst? Iallafall så körde vi en runda vid två-tiden. Hamnade uppe på Lotta på åsen, ett skitmysigt fik utomhus iallafall där vi krängde lite glass och bälade LOKA! Trevligt.Haha, sola aldrig med varken ringar eller festivalband på, de blir ju för jävla lökigt alltså =).

Nu är jag hemma igen iallafall, ska hoppa in i duschen nu, en redig kall jävel får de bli. Fixa sig och sen ta tåget tjugo i sju till Mindy. Therese hoppar på i Klippan så man slipper sitta själv hela vägen iallafall. Ska bli kul som fan ikväll, ar längtat sen sist. Vi tre har för jävla skoj alltså, snackar hela tiden och redan från första kvällen kunde vi prata om ALLT! Glad jag träffat er tjejer!

Nej, nu ska jag framkalla lite kort, är uppe i 100 nya nu så! Sen duschen. PUSS!

Min Fredag!

       Publicerat 2008-06-07 » 16:47:28 | Me and my life
Igår vaknade jag väl vid nio-tiden, gött som fan att de bara var fredag. Kunde ju inte bli bättre enligt mig. Ringde å väckte Sara å sen stack vi hem till Mormor & Morfar och solade järnet. Fick fika och massa annat gott. Låg väl i solen 4 timmar totalt och fick fint med färg.. Skönt att snart slippa sminket i ansiktet..

Vackert va? =) Me like. Låg där i solstolen, drack läsk och läste en bok. Totalt avslappnad och allt var så jävla gött. Nice nice!Käre Morfar har gjort uppoffringar och tatt en hård trästol istället =)Glad som få, JODÅ!!

Vi stack väl därifrån vid fyra tiden kanske? Hem å duscha och så och sen åkte jag hem till Mange så vi grillade och hade de gött där ute i skuggan ett tag. Körde en liten runda i några skogar och hamnade på en ruskigt fin plats med världens utsikt så där stod vi å snackade lite. Mycke trevligt.
Körde hem till mig sen där vi korka upp varsin öl och fortsatte snacket.. Drack sourz och glodde på gamla kort. Efter ett tag kom Andy och sen blev de mest fyllesnack faktiskt. Trevligt var de iallafall.
Alla ringde och tjatade om Flamman så vi gav oss ner där en runda och vem träffar man inte där om inte Mamma, haha. Hon hatar Flamman och snackar alltid skit, men där stod hon iallafall, lagom i gasen. Skratta ju inte lagom heller, kändes lite annorlunda.

Mange, Chris, Andy och Olle gick sen upp och sjöng Leende guldbruna ögon på Kareokemaskinen som fettades ut över hela Flamman å jag skratta ihjäl mig.Johanna å Olle.Andy.. E du hiiimma?

Vid kvart i ett tiden rullade vi himåt och sen tog de väl en knapp timme innan vi låg fetdäckade över halva sängen. Gott som fan! ;)

En mycke trevlig Fredag måste jag säga!

Stress

       Publicerat 2008-06-06 » 17:45:18 | Me and my life
Stress till max alltid..

Hinner inte blogga nu heller..

Söndagskvällar it is. De är ju sommar för fan, palla blogga nu!

MAH!

       Publicerat 2008-06-05 » 23:45:19 | Bilder

Oh nej..

       Publicerat 2008-06-05 » 23:44:17 | Bilder
Jag har inte alls bränt mig ;)


GRATTIS!

       Publicerat 2008-06-05 » 23:22:32 | Bilder


Grattis till Dallen som tagit studenten idag!! Jag minns fortfarande hur jävla gött de var.. Att springa ut på trappan och känna; Aldrig fucking mer! Studenten var den bästa dagen i mitt liv, om man bortser ifrån natten för den skulle ju någon alltid förstöra, var de inte den ena var de ju den andra.. Iallafall, Grattis till Dallen och Grattis till alla andra jag känner som sprungit ut idag.

Jag minns också den extremt tomma känslan man hade i magen när man vaknade upp dagen efter.. Allt var över. Alla studentfester, lekar och balen. All spänning och förväntning. Allt var helt fucking empty, så för helvete, ta vara på er kväll och låtsas att hela jävla världen är eran!

Hemma igen.

       Publicerat 2008-06-05 » 23:17:23 | Me and my life
Ja då var man hemma igen efter en liten runda med Sara. Direkt när hon hämtade mig körde vi å åt på Pizzeria Hörnan. Fett jävla gott var de men nu mår jag sjukt illa. Vet inte varför men jag hoppas verkligen inte någon har smittat mig ;)

Körde ut till Ljunggren sen som hade tagit studenten och hälsade på. Knotten älskade oss och vi hatade dem, fast sen fick jag öl så då blev de iallafall lite bättre. Blev inbjödna och in gick vi, haj o ivaj ut igen och tacka fan för de. Fan va jag blir irriterad alltså. De kan verkligen förstöra en hel kväll för mig, om någon yttrar sig eller säger saker som dem inte vet ett jack shit om. Ah, jag är fortfarande inte på humör och kommer troligen inte bli de heller, eller ja, de beror på =)

Sitter just nu å väntar på att fyllesnudan ska komma å sleepa over. Fett nice. Min bränna har nu lagt sig och efter en jävla dag så måste jag säga att de är rekord. MAH! Jag kommer nog ligga lite i skuggan imorgon ändå, för blir de värre med brännan imorgon så kommer jag nog inte kunna röra mig.. Kanske inte så nice?

Nej. Jag pallar inte sitta här ens. Jag är arg för en sak, arg för att mobilen inte kommit, arg för en massa saker egentligen, men argast är jag på mig själv och de kommer aldrig gå över. Vissa dagar kan jag leva med tanken bättre.. Vissa dagar kan jag inte ens bry mig. Vissa dagar vill jag dö. Men nej, egentligen.. Jag älskar livet, jag älskar att leva livet. Att må bra, att äta gott, att röka, att festa, att jobba på ett underbart ställe, att träffa mina underbara kompisar och att se världens charmigaste leende. Jag älskar så mycke, så en sån sak ska inte förstöra för mig, även om de är en stor och allvarlig sak så nej.. De går bara inte. Jag kan inte ge upp. Jag får inte ge upp.

Jag har alldeles för mycke att leva för!

Hemma.

       Publicerat 2008-06-05 » 19:37:10 | Me and my life
Ah herregud, åkte till Mormor å Morfar dirr efter jobbet och har legat där till halv sju. Anna var med först, så vi snackade lite och så, badade två gånger :) Bestämde att vi skulle ha en heldag på Söndag. Har ju inte setts på månader seriöst. Känns lite trist men nu blir de ju av iallafall.

När Anna stuckit till jobbet så kom Sara och solade sig ett tag och sen körde vi hem och nu har jag duschat och gjort vid mig. Imorgon är de heldag hos Mormor & Morfar igen. Steka står på schemat och jag lär väl bränna mig ännu mer än vad jag gjort idag. Jag är nog smart också som sket i att smörja in mig överhuvudtaget. Lärde jag mig inte i Turkiet eller? Herre min gud. Jag är totally bränd men som tur väl är när jag blir bränd så är jag bara de en kort stund och sen blir jag brun istället. Min familjs kroppar är bra som fan för vi blir bruna på tyå 3-4 dagar i solen. Som negrar alltså, härligt va?

Nej, nu ska jag snart träffa Sara, så fort hon är färdig dvs. Jag ska äta något iallafall, de är allt jag vet, sen får vi se vad kvällen har att erbjuda. MAH!

Imorgon är de fredag, och fest =)

Jobbet.

       Publicerat 2008-06-05 » 12:58:03 | Me and my life
Sitter på jobbet, slutar om typ 45 minuter, fett gött! MAH! Dagen har väl varit bra, lite stressigt imorse men de får gå ändå. Direkt när jag kommer hem ska jag iallafall hem och byta om till bikinin och sen hämtar Anna mig så ska vi hem och fetta ner oss i en baden-baden stol hemma hos Mormor o Morfar. Tar lite kort så ni får se hur där ser ut! Goodie va?

Ikväll ska jag umgås med Sara, vet inte vad vi ska göra men de löser sig nog! Vi roar oss alltid på något vis. MAH! Fett gött att vara ledig nu tre dagar framöver och helgen ser perfekt ut. På Lördag ska vi som sagt hem till Mindy, jag å Therese. Hoppas de blir lika kul som sist, men de blir de säkert. De är ju bjude, och precis som Mindy säger så är ju gratis godast! Klart jag inte äter något innan då! ;)

PUSS

Go morgon.

       Publicerat 2008-06-05 » 06:41:30 | Me and my life
VET NI VAD? DE ÄR TORSDAG IDAG OCH IMORGON ÄR DE RÖD DAG! =) NU JOBBAR JAG TILL 13.45 SEN HAR JAG FAN HELG!! Fett gött. MAH!

De var trevligt igårkväll. Mycke trevligt faktiskt. Jag börjar bli förvånad av mina egna tankar, men.. De är nog bra antar jag.

Nu ska jag snart åka till jobbet, Sara ska också jobba idag så jag åker med henne, sen när jag slutar ska jag ringa Anna så ska vi hem till Mormor (hoppas jag) å lägga oss vid poolen och bara fetta. Härligt va? MJO!

Nej nu är mina ägg färdiga, vi hörs.

Johanna.

       Publicerat 2008-06-04 » 20:16:32 | Bilder

JODÅ!

       Publicerat 2008-06-04 » 19:21:09 | Me and my life
Efter en dusch och en måltid känns saker å ting lite bättre iallafall. Nu ska jag gå ner å hämta lite torr tvätt och sen kommer nog mitt lilla sällskap.

Med andra ord så hörs vi nog imorgon babes ;)

SATAN!

       Publicerat 2008-06-04 » 18:48:15 | Me and my life
Jag hatar att tvätta.
Jag hatar att laga mat.
Jag hatar att städa.
Jag hatar när maten är för varm så man inte bara kan sleva i sig.
Jag hatar att prata i telefon.
Jag hatar att min data är slöast i världen.

Gerbera.

       Publicerat 2008-06-04 » 17:14:18 | Bilder

Allvarligt?

       Publicerat 2008-06-04 » 17:11:04 | Muuuusic
La la la la la la la la la la
I wrote her off for the tenth time today
And practiced all the things I would say
When she came over I lost my nerve
I took her back and made her dessert
Now I know I'm being used
But that's okay man cause I like the abuse
I know she's playing with me
But that's okay cause I've got no self esteem


Oh wayo, yeah, yeah
Ohhhhhhh, yeah, yeah

We make plans go out at night
I wait till 2 then I turn out the light
this rejection's got me so low
If she keeps it up I just might tell her so

When she's saying, oh that she wants only me
Then I wonder why she sleeps with my friends
When she saying, oh that I'm like a disease
Then I wonder how much more I can spend
Well I guess, I should stick up for myself
But I really think it's better this way
The more you suffer
The more it shows you really care
Right? Yeah!

Now I'll relate, this little bit
It happens more than I'd like to admit
Late at night, she knocks on my door
She's drunk again and, looking to score
Now I know, I should say no, but
It's kind of hard when she's ready to go
I may be dumb, but I'm not a dweeb
I'm just a sucker with no self esteem

When she's saying, oh that she wants only me
Then I wonder why she sleeps with my friends
When she's saying, oh that I'm like a disease
Then I wonder how much more I can spend
Well I guess, I should stick up for myself
But I really think it's better this way
The more you suffer
The more it shows you really care
Right? Yeah!


Alltså vem skriver en sån här text seriöst? Killen dissar ju sig själv till max. Herre min gud, hahaha.

JOODÅ!!

       Publicerat 2008-06-04 » 17:08:11 | Bilder

MAH!

       Publicerat 2008-06-04 » 17:05:41 | Muuuusic
Dj Skeptyk - No selfesteem

Nu klagar jag igen..

       Publicerat 2008-06-04 » 16:45:06 | Me and my life
Ja för nu är jag varm och svettig igen, och de är fett jävla jobbigt.

Imorse var de skitsvårt att komma upp, men ja, de gick iallafall. Kände för att gå till jobbet när jag väl kommit upp och har man den inställningen är ingenting svårt eller jobbigt på jobbet sen. Jag duschade min tant frivilligt idag, rullade hennes hår, renbäddade i hennes säng och satte på henne en jättefin klänning. Bara de liksom? Ja, jag är fett duktig om jag vill, dock rann ju svetten men de gör den ju ändå!

Kom hem kvart över två och då sprang jag ner i tvättstugan så ingen skulle sno min tvätttid! Fyllde maskinerna och sen direkt efter kom Mormor och satte upp gardinerna i sovrummet som blev riktigt bra.. Satt även upp hissgardinen i köket så allt jag saknar nu i läggan är tavlor, ramar, fyra lampor och lite gröna växter! Härligt! Jag blev riktigt nöjd iallafall. Medan hon pillade med sitt så städade jag och har jag precis blivit färdig. Fyfan. Renbäddat, städat dass, dammsugat, dammat överallt, torkat av speglar, städat köket, osv osv osv. Tvättar även allt sånt idag som man aldrig annars tvättar, överkast, filtar, prydnadskuddar, grillvantar osv. Skönt när allt är rent!

Någon som inte är ren är jag, de kan jag ju säga. Svett luktar jag, smink i halva huet och ja, allmänt flottig. Ska ta mig en lång dusch sen men de är ingen mening nu när jag ändå springer upp å ner i tvättstugan. Jag har två maskiner kvar efter dessa så de är lugnt. Senare ikväll får jag lite besök iallafall, filmkväll är aldrig fel =)

Imorgon jobbar jag min vanliga tur som numera då är 7.15-13.45 och sen är de FETT mycke HELG!!! Är ledig Fredag, Lördag och Söndag och helgen kommer bli perfekt. Jag älskar de jag har framför mig nu. Efter jobbet imorgon ska jag hem till Mormor och lägga mig vid poolen och bara njuta. Har inte solat en gång i år ännu så de är fan dags nu.. Anna, vi skulle ju ses imorgon, kan du inte hänga med? SNÄLLA! Jag vill verkligen bada lite =)

Nej, läsa lite bloggar nu, PUSS!

Innan..

       Publicerat 2008-06-03 » 23:11:03 | Kärlek
Innan jag lägger mig vill jag bara säga en sak väldigt fort;Jag älskar er tjejer! Som f a n!

Idag.

       Publicerat 2008-06-03 » 23:06:22 | Me and my life
Har sovit 9 timmar på 2 dagar så de är nog inte så konstigt att jag är sleden.. Har bara tagit de lugnt hela kvällen i soffan och här vi datorn, ja, lite i telefonen också. Skönt har de varit iallafall. SOM FAN!

Skulle poppa lite popcorn till Despan tänkte jag.. Såhär går de när Johanna är i farten;Ja, hela satans popcornen började ju brinna. Nog moget.Ja, så jag skulle iallafall ha mina poppisar så därför blev de såhär, en halv påse istället. Fett rädd var jag att jag skulle bränna dem. Men som vi säär här nere i Skåne; En köss är ju bättre än ingen! Ni fattar va? Alltså, bättre än lite poppisar än inga alls! Fett tydlig var jag nu va? Så alla tröga motherfuckers fattade också? Mm bra.

Nej, nu ska jag hoppa i sängen.. Upp 6 imorgon också! Jag är fett död, serri!

Fresten; I'm just a sucker with NO selfesteem! Den texten stämmer så sjukt in på dig lilla gumman! Du är den fetaste nollan ever. VAKNA för helvete upp!

Nån daaaag..

       Publicerat 2008-06-03 » 22:53:41 | Kärlek


En vacker dag i mitt liv ska jag ha detta halsbandet. Klart inte med dem namnen, men ni fattar. Personlig stil är de finaste jag vet och detta är fan ett av de underbaraste jag har sett!

Jag. Ska. Ha. De! Så är de bara.

Låttips.

       Publicerat 2008-06-03 » 22:44:46 | Muuuusic
De var ett tag sen nu va? Jo jag har för mig de. Några nya goingar har iaf fastnat i mitt lilla hjärta;

Showtek - FTS (Dallen jag vill inte ha ngn comment om att jag e sen :P)
Headhunterz feat Wildstylez - Blame it on the music
The prophet vs Headhunterz - Scar ur face

Lil'Mama feat T Pain & Chris Brown - Shawty get loose

JODÅ!!

Bilder..

       Publicerat 2008-06-03 » 22:33:32 | Bilder


Middag hos farmor innan idag..Hemmagjorda köttbullar är fan orre alltså!Bild ifrån Fredags när jag passade tjejerna när Mamma klippte sig. Sötaste ever!Fucking Montana =) MAH!KÄRLEK! Coca cola, poppisar, Desperate Housewives och home alone!

Ny phööne.

       Publicerat 2008-06-03 » 22:26:12 | Me and my life

Visst är den grann? Min nya älskare. Tror säkert inte den kan ta den förras plats men va fan, den får säkert en ny plats i mitt nuvarande fulla hjärta!Nog coolt, haha. Jag tror jag ska ägna många kvällar åt att sitta å skaka mobilen så den bytar låt. Nej men seriöst, vem kommer på en sån uppfinning? En torr jävel utan liv gissar jag på.

Jag gillar ju att där är 1GB minne i den, för de behöver jag absolut. Ska bli skönt att kunna använda mobilen som Mp3 nu igen, mitt headset har ju gått åt helvete på min nuvarande så de är ganska störigt.

Förhoppningsvis kommer den på Torsdag, de ser jag fram emot! =)

Fan va skönt.

       Publicerat 2008-06-03 » 20:10:20 | Me and my life
Nu har jag precis kommit hem ifrån Farmor och en runda med Sara. Gott var de å jag blev proppmätt. Fyfan! Visst, de är skönt att va mätt men inte så de känns som att man spyr. Denna värmen tar kål på mig dessutom, jag pallar inte med den. Särskilt inte att jobba i detta äcklet, lägenheterna vi är i ligger på cirka 30 grader, och där ska man dammsuga, göra lyft osv. Ja, ni kan ju själva tänka er?

Nu har jag precis tagit en lång sval dusch, peelat hela kroppen och gjort hårinpackning, smort in hela kroppen i body butter som luktar sommar, typ kokos och frukter! Nu sitter jag här i mina myskläder, mina morgontofflor och är helt fräsch och gillar livet lite mer än för en timme sen när jag var flottig och svettig.

Nu ska jag läsa igenom en maaassa bloggar och sen återkommer jag.
Roligt va?

Glöm inte Desperate Housewives klockan 21:00! De är säsongsavslutning idag! Dem avsnitten brukar vara smaskiga like never before!

Jessica.

       Publicerat 2008-06-03 » 20:06:59 | Me and my life
Minns du var vi befann oss för exakt ett år sedan?
Precis. I Bulgarien. Vi hade vår första heldag där nere och var stenpackade.

Vi visste inte då att Hultsfred var en vecka framåt..

Gud vad livet var underbart just då!
Vart tog allt vägen?

Hemma igen

       Publicerat 2008-06-03 » 15:24:52 | Me and my life
Nu är jag hemma, fullt upp hela tiden. Sara sov här inatt så jag var så jävla arg imorse att hon fick sova vidare men nu är jag nöjd med mina arbetade timmar =)

Slutade jobba kvart i två och sen var jag på ett möte klockan två. Jaja, vi får väl se, jag förväntar inte mig något iallafall. Nee.

Hemma nu, för typ 3 sekunder sen. Ska äta middag hos Farmor klockan fem, Jesper ska hämta öl NÅGON GÅNG som de fint heter. Nog roligt ju. Sara umgås jag också med. Ja, stress alltid tycker jag.

Skriver ikväll, för då ska jag fan ha en hemmakväll all alone. Känner för de!
PUSS

Tisdag.

       Publicerat 2008-06-03 » 06:25:32 | Me and my life
De blev inte så mycke uppdatering igår men jag hade inte tid eller ork sen. Helt sjukt va mycke grejer de kan finnas å göra. Hela dagen idag är fullproppad med saker och ja, hela resten av veckan också för den delen. Visst känns de skön så den går fort, men HALLÅ! Palla.

Nu ska jag iallafall åka till jobbet. Skriver senare.
PUSS!

Svettig Måndag.

       Publicerat 2008-06-02 » 18:34:54 | Me and my life
Efter en hemsk natt gick jag upp, pratade med chefen och sen åkte jag iväg med Sara till HLM där vi stannade till halv tre eller något? Fick en massa fixat och jag gjorde ett jävla klipp genom att ringa till 3, min mobiloperatör. Idag betalar jag 600 kr i fastpris och sen 199:- för mobilen, alltså 800:- i månaden. Ganska mycke kan jag tycka! Fick nu ner exakt samma abonnemang för 499:- i månaden plus att jag får en ny mobil for free :) Tackar vi för. Den kommer om 2 dagar eller något?

Har annars bara varit med Sara idag och vi har fixat en massa viktiga saker. Sånt man måste ta itu med fast man egentligen inte vill. Nu är hon hemma å duschar å äter och jag sitter och äter samtidigt som jag skriver detta. Efter jag har ätit upp blir de en dusch och sen ska vi ut igen. MAH! De jag lagade idag var sjukt gott även om jag bara slängde ner lite jag hade hemma. Gjorde korvröra med lök, svamp å paprika och gjorde en sås med creme fraiche och matlagningsgrädde och så har jag pasta till de. Massa gott.

Ikväll ska vi ut till Anders å dem ett slag och sen ska vi passa Isak till 10, efter de blir de nog ett litet inlägg känner jag. Nu måste jag kränga upp så jag kan duscha sen, puss.

Fyfan

       Publicerat 2008-06-02 » 18:02:46 | Me and my life

De är fan de enda jag har å säga..

Jag är irriterad.
Svettig.
Jävligt hungrig.
MÅSTE DUSCHA! MÅSTE ÄTA!

Mitt i allt detta jävla kaos så ler jag ändå, men jag fattar inte varför?


Sen..

       Publicerat 2008-06-02 » 02:30:46 | Me and my life
Sen blev de natt igen.

Tyst. Mörkt. Ensamt.

Jag behöver inte säga så mycke för de finns mycke få människor som vet, och som fattar! Ibland går de att dölja. Ibland inte. Just idag gick de inte! De blir bara för mycke ibland.

Sömnpiller hade inte varit fel, men nu är de försent.
Imorgon ska jag ändra på detta, för en vacker dag kommer detta ta livet av mig.

Nej..

       Publicerat 2008-06-02 » 00:23:58 | Me and my life
Nu säger jag minsann gonatt! Kan inte sitta här å uggla hela natten. Nån måtta får de ju va.

Vi hörs imorgon fuckers!

Söndag.

       Publicerat 2008-06-01 » 23:54:09 | Videoklipp
Jodå, idag är de ju Söndag.. Vaknade vid tolv idag och de var fett skönt att få sova ut lite. Var helt jävla svettig så jag gick upp å tog en dusch medan mitt sällskap bäddade sängen och kollade i mina fotoalbum. Efter ett tag kom Sara å hämtade mig så vi körde några varv och sen satte vi oss å åt frukost på Big Daddys.

Efter vi hade ätit å flabbat lite körde vi hem till Anders å dem där Mange å Andy var. Bestämdes att vi skulle köra till Skärlid å kränga en glass eller två. Väl i bilen var de ju ett satans gnäll hela tiden, haha. Musiken var för hög. De var för varmt. De luktade skit. Fel håll. Bla bla bla bla! Huevärk redan där ju, panodil tack! MAH! =)
Haha, nej, allvar nu, iallafall så kom vi fram till slut och då satte vi oss å fika. Skämde ut oss lite men vem fan bryr sig liksom? Nej precis, inte jag! Haha.

  

De var ju så levandes grant där uppe på toppen men man höll ju på att trilla av pinnen när man såg dem enorma höjderna. Ja de var minsann något i hästväg.Jag låter filmen tala för sig själv actually.

När vi kom hem till Perstorp så grilla vi iallafall, jag, Sara, Mange å Anders. Mycke trevligt och gott var de. Mätta blev vi också men de har vi ju kommit fram till nu att de är meningen med å äta. Eller eeeda som man också kan kalla de. Jooodå! (Nu har Sara sinne på mig, eller hur ;) JOOOODÅ! MAH!

Innan Sara släppte mig körde vi något varv och snackade lite med Holmer på Statoil. Stack hem sen och jag har suttit här sen dess. Fattar inte var tiden tog vägen? Jag satt mig vid halv tio och allt jag har gjort är att ladda upp bilder, läst bloggar, laddat upp filmerna och skrivit några inlägg. Hallåja? Jaja, klockan är iallafall tolv och jag får bara va vaken en timme till för mig själv. Har som gräns att somna ett när jag ska jobba dagen efter men de blir ju aldrig så tyvärr.

Aja, de har varit en mycke trevlig helg iallafall. Imorgon börjar allvaret igen! Sommarschemat drar igång och från och med nu jobbar jag 7.15-13.45 Mån-Fre ända till den sista Augusti! MAH! :) Jag slipper alla kvällar och helger hela sommaren och alla röda dagar. Fattar ni hur gött detta är? Jag gör! Bloggen kommer alltså vara tyst till minst kvart över två, men som sagt, de är sommar. Om de är tyst ett tag, över en helg eller så, så kan ni förvänta er uppdatering på kvällarna eller som då, Söndagkväll =) Då händer de minsann grejer här.

Ska fan röka nu iallafall, har inte rökat sen kvart över nio och de ger mig fet ångest. Jag blir röksugen bara jag tänker på de!

Musik?

       Publicerat 2008-06-01 » 23:38:11 | Muuuusic
Är de så för er också när ni sitter vid datorn? Ni lyssnar på musik och så, ni hör att den är där men ni är helt inne i datorn så man reflekterar liksom inte vad de är för låt eller så?

Så är de för mig iallafall. När jag kollar på min playlist kommer jag inte ihåg att jag hörde It's over för 4 minuter sen, men de är kanske normalt?

Helgerna.

       Publicerat 2008-06-01 » 23:33:02 | Me and my life
På helgerna rasar statistiken i botten, de är ju en sak som är säker. Ja va fan, de är sommar och man har ju bättre saker för sig än att sitta framför datorn då! Ja, jag iallafall, jag sitter hellre å äter en glass än att blogga, konstigt va? =) Jag hoppas och tror att några läsare kommer stanna i vilket fall och de glädjer mig.

Annars har denna helgen varit suverän. Jag tycker de iallafall! Vad tycker ni babes? Ni som varit fulla å odrägliga? Gjort saker som ni ångrar och ni som har betett er som svin eller patetiska fjortisar? Visst har helgen varit underbar. Ni alla har gett oss lite nytt och fräscht att skvallra och analysera om! Isnt that lovely?

Jag kan inte sluta skratta iallafall. Nog bäst att inte skriva vad man tycker här i bloggen för då blir man kanske skylld för mord eller något, men seriöst alltså, haha! De kan inte kännas speciellt bra när alla skrattar åt en. Måste kännas rättså förnedrande. Eller? Jooodå, alla mognar nån gång. Din tid den kommer ska du se, och uppmärksamhet fick du, dock inte den du ville ha. Too bad baby!

Joooodå! MAH!

Lördags.

       Publicerat 2008-06-01 » 23:15:52 | Videoklipp
I Lördags träffade jag som sagt Sara.. Vi gjorde inte så mycke och skönt var väl de för jag ville mest spy. Mådde så jävla illa och de är inte ofta jag mår så dagen efter. Visst, sleten blir man och trött och allt de dära, men inte så. Kändes som om jag skulle spy rätt ut HELA tiden. Ganska påfrestande också faktiskt.Stod på Statoil en sväng och då kom Dallen å From å snacka lite skit annars var de som sagt ganska dött för vår del.

Vid fem tiden stack jag hem till Pappa å tog en öl som Linda tvinga mig till, hon lovade mig att jag skulle sluta må illa om jag drack den som en återställare. Jo visst, bara de att de första klunkarna fick mig att vilja spy. Så illa som jag mådde så gick de inte så bra i böjan med klökningar osv men sen så jävlar. Fan va bra jag mådde, haha! De får fan bli de nya sådär på morgonkvisten dagen ette så man slipper må som en överkörd knullad bäver.

Gick ner med Emilia till festivalen vid sex tiden. Käkade pizza på Pizzeria hörnan och sen åkte hon lite karuseller och så. Gick å kollade på Julias dansuppvisning klockan åtta och de var ju jättebra. Hon är duktig hon! Jag å Emilia var väl hemma igen vid 21.00 tiden efter ett litet upplopp med brandbilar och fan vet allt.När vi kom hem åt vi jordgubbar och tittade på filmen Underdog. Jävla rolig var den faktiskt, haha. Vi skratta så vi låg dubbla många gånger och hade de allmänt mysigt. Tyckte inte alls de var något att passa henne sen, de var faktiskt riktigt roligt så jag gör gärna om det! Fett gött imorse om inget annat att vakna utan den där baksmällan.

Pappa å Linda kom hem vid halv två tiden, rättså bra i gasen ja, haha. Fick mig skjuts hem å nattbesök också, haha. Låg och kolla på Emil i Lönneberga två inatt. Kändes också ganska wierd men trevligt dock =)

Joooodå!

Bilder = Fredags.

       Publicerat 2008-06-01 » 22:30:08 | Videoklipp


Zari å Bodil var på G!

  

Lillebror å jag.
De är de här jag älskar med att ha förfest, verkligen ;)
Beppovich å ZariFint som snus!

  

Anna å jag, dock väldigt ostadig bild :P
From på G ja.Haha, väldigt bra bild på mig å Stiffe va? Jag är mästare på att fota på fyllan.Haha, nej då, man ser ju inte alls paaagad ut.Dallen var också rätt bra poo de ja.Avslutar med filmen ifrån förfesten. Har blivit en jävel på att filma nu ;)

RSS 2.0