Damaged

       Publicerat 2008-07-31 » 21:00:02 | Me and my life
Fastän jag sovit mellan fyra och åtta känner jag mig sjukt trött. För att ens orka jobba imorgon går jag och lägger mig nu, och bara för jag sätter igång mobilen betyder de inte att jag vill prata - med någon, jag måste ha mitt alarm imorgon bitti.

Sen är de helg.. En dag kvar att jobba bara.. Fokus! Fokus!

Gonatt.

Reason to cry.

       Publicerat 2008-07-31 » 20:12:52 | Me and my life
Jag vet inte ens om jag kan skriva detta.. Jag vet ingenting, jag fattar inte?

Aldrig har jag känt mig så patetisk förr, som när jag satt på tåget hem idag, jag grät bakom mina solglasögon och hoppades ingen skulle se, fastän alla stirrade värre än nånsin. Jag har aldrig tuggat på ett tuggummi så frenetiskt i hela mitt liv. Jag längtade bara hem. Hem till lägenheten så jag kunde slänga igenom dörren och bryta ihop.
Så fort jag kom in igenom dörren satte jag mig ner på mattan, och sen satt jag där i 20 minuter. Jag bara satt där.. Helt sjukt.
Jag har aldrig känt mig såhär osynlig, såhär tillintetgjord. Jag har aldrig känt mig såhär lurad.

Du lovade mig, att inga pengar i hela världen skulle få komma emellan oss. Du lovade mig att på den 14:onde dagen skulle du ta en resa hem självmant för du skulle inte utsätta oss för detta. Du sa att du älskade mig och att jag betydde någonting för dig.. Men framförallt, du lovade mig, dyrt och heligt att de var 14 dagar, inget mer, sen skulle du va hemma igen, allt skulle vara bra..

Jag har aldrig saknat någon så mycke. Så mycke att jag sovit med din tröja varje natt. Jag har fällt många tårar, pratat många timmar i telefon, jag har längtat och den senaste veckan har jag räknat ner dagarna och planerat allting.
Jag släppte allting för några veckor sen och jag har inte känt såhär starkt innan, men nu har du vetat hur allting har varit.
Att du skulle komma hem idag har gjort mig så glad och jag har verkligen längtat efter denna dagen.. Förberett allt för att du skulle komma hem.. Jag har gett bort turerna i helgen för att jag skulle få vara med dig. Jag har varit och köpt en bukett med tre röda rosor och ett Miranda kort där jag förklarar hur mycke jag älskar dig.. Jag har gjort två halsband, där de står våra initialer på, just för att du skulle komma hem idag..

När dagen sedan kommer, så säger du inte ett ljud. Du har fortfarande inte ens sagt till mig, utan du skriver SMS i gåtor, svarar inte när jag ringer och sen skriver du och frågar om jag inte fattar? Klockan är då tre och då skulle du flögit, så då förstod jag väl.. Detta har du vetat i två dagar, och inte ett ljud har jag fått höra.. Här har jag gått och gjort allting, varit så glad för att du ska komma hem, och sen gör du såhär..

Jag har inte ett ord till att säga. Jag vet inte ens hur jag har kunnat skriva detta.. Jag känner mig så fruktansvärt tom. Så jävla överkörd att de inte finns ord för de.. Jag tror aldrig jag har känt mig såhär liten, i hela mitt liv. 

Jag är inte ens arg. Jag är så fruktansvärt ledsen. Så fruktansvärt besviken att de gör ont i hela min kropp.. De gör till och med ont att gråta.  Skitont. Jag trodde på dig. Jag trodde på allt du sa, att du aldrig skulle låta någonting komma mellan oss, att du älskade mig och att jag var allt i ditt liv..

Fyfan vad blind jag är!!

Soon..

       Publicerat 2008-07-31 » 14:26:23 | Kärlek
Nu är de inte många timmar kvar.. Som jag har längtat efter denna dagen, helt sinnessjukt alltså. Imorse ville jag inte ens gå upp, men de var inte svårt så fort jag fatta vilken dag de var..

Så jävla härligt kommer de bli.. Helgen skulle jag också jobbat men snälla Hanna tog turen så jag e fett ledig hela helgen och vi ska mysa järnet, du & jag baby!!

AWE, fan va happy jag e nu!

New hot shit.

       Publicerat 2008-07-31 » 00:09:43 | Muuuusic
Akon feat Kardinal Offishall - Dangerous
Matt Pokora feat Timbaland - She's dangerous
Busta Rhymes feat Kat DeLuna - Run the show
Eddy Wata - I love my people
Shayne Ward - Damaged


Hannenes Onsdag!

       Publicerat 2008-07-31 » 00:02:57 | Me and my life
Ja, hur har dagen varit? Varm & svettig! Låååång. Tom. Jobbig.

Jag mötte Anna innan vid ett tiden kanske? Gick och käkade sallad på hörnan och den var riktigt god. Såg riktigt proffsig ut också.. Synd jag inte hade kameran me mig.. Iallafall, efter lite tuggande fick vi springa därifrån för getingarna invaderade oss. Anna slog med gafflen så jag dog av skratt och till slut fick vi gå in och sätta oss istället. Min sallad smakade jord eller något efteråt så jag tror att jag åt getingbajs, men de är väl bara mina sjuka tanker som kommer in ;)

Efter vi hade ätit satte vi oss på stationen för att vänta på mitt tåg men där var fett med getingar där också så Anna ville köra mig till Klippan istället, haha, allt för att slippa dem små asen. Körde dit och åt glass på Sibylla, fett jävla go var den också! Melon och banan/choklad tog jag.. Anna tog också melon, och daim, men dem kulorna tappade hon dirr när hon fick glassen i näven, haha. Nej, de var synd om dig =) Satte oss i bilen å krängde upp glassen och skrattade åt geeks. Geeksen trodde dem raggade bra när dem tutade när dem körde iväg.. Haha, inte lättare å säga något när man väl sitter bredvid då eller? Ruskiga nollor, inte vart dem snygga heller.

Anna körde mig sen till Zari. Stod å vänta ett tag på henne sen kom hon så vi farta upp på hennes balkong och satte oss, kolla på polacker, röka och snacka skit. En å annan nyhet blottades och jag slutar fan aldrig förvånas av folks brist på vett och samvete.. Denna byn alltså..

Drog sen till jobbet och ja, sen jobbade jag ju till tio. Sen vet ni ju vad som har hänt resten av kvällen.. Klockan är nu tolv och de är nog dags för mig att krypa ner i sängen.. Såg halva Runaway bride igår så jag tänkte se resten nu innan jag deckar..

It hurts with every heartbeat


Home sweet home.

       Publicerat 2008-07-30 » 22:36:05 | Me and my life
Nu e jag hemma, har precis duschat och luktar nu himmelskt =) Äggen står på spisen och kokar nu, till frukosten imorgon.. Allting är fixat och klockan är bara halv elva vilket betyder att jag då kan sitta vid datorn ett tag innan jag deckar.

Nu, bloggläsning!

Riktigt gött.

       Publicerat 2008-07-30 » 20:23:40 | Me and my life
Idag är vi sju stycken som jobbar kväll, och i och med här är mycke lugnare nu så har vi en liten lättare runda, dvs springrundan.. Jag fick den ikväll och den är världens jävla glassigaste! Lite piller här och lite avbäddning där. Jag gillar de!

Har två stycken kvar sen slutar jag för idag. Ja jag klagar då rakt inte.. De jag klagar på dock de är värmen, att jag har bränt mig, att jag har ett kryss på handen men jag minns inte vad jag skulle komma ihåg (klyftigt?!) och sen stör jag mig på att jag inte har den där golvfläkten redan nu.. Och getingar! Dem hatar jag!

Nej, en cigg nu ;) Vi hörs sen

Jobbet.

       Publicerat 2008-07-30 » 18:40:36 | Me and my life
Jaha, då var klockan snart sju och de är dags för den sista rundan.. Jävligt bull måste jag säga men de var fruktansvärt skönt att jobba kväll och kunna sova längre imorse..

Varmt är de och svetten den lackar men va fan, de finns ju ingenting å göra åt de och tack gud så är jag inte ensam om svettningar här på jobb iallafall =) Gött.

Slutar tio så vi hörs väl senare?

Puws

Den som letar..

       Publicerat 2008-07-30 » 13:01:19 | Me and my life
.. den finner.

Haha, precis när jag skrivit de förra inlägget så hitta jag den. DIRR! Skitbra, nu är EN sak fixad. Bara tre saker kvar och sen är helt fix färdigt här hemma.

NU ska jag snart äta frukost med Anna, gott ska de bli för jag e sååå jävla hungrig..PUWSHAEJ!

MAH!!

       Publicerat 2008-07-30 » 12:53:32 | Me and my life
UTBROTT!!!! De värsta jag vet är när jag inte hittar saker som jag ska använda. Jag får utbrott och de kliar i hela jävla satans kroppen. Nu har jag letat överallt och jag hittar inte de.. AH!!!!! Ja, skitsamma då..

Har sovit så jävla dåligt inatt. Har stått upp två gånger av kramp, de sägs ju att de ska gå över då men de har de ju inte gjort kan jag säga. Särarsmärta. Gick väl upp vid tjugo i tolv eller något, men ruskigt skönt att jobba kväll idag iallafall. Har precis gjort vid mig å så, ska käka frukost med Änna, sen tåget tjugo i tre till Klippan, hem till Zari, röka o snacka och sen börjar jag fyra, slutar tio och då får vi se :P

Nu ska jag fortsätta leta lite till, de kan ju fan inte bara försvinna..

freakin dead

       Publicerat 2008-07-30 » 00:00:15 | Me and my life
Här är lika jävla dött som i graven och jag gillar de.. Trött som få är jag. De har varit en lååång dag, mycke sol, lite cigg, dålig sömn och mycke längtan. De tar på kroppen att längta, och att vara så hopplöst jävla förälskad i någon som inte är här.. Imorgon när jag vaknar kan jag säga; Imorgon kommer han hem! Lycka ända ut i tårna.

Nattciggen nu, sen en film i sängen.

Jag vet att du sover
Känner värmen från din hud
Bara lukten gör mig svag
Men jag vågar inte väcka dig nu

Jag skulle ge dig
Allting du pekar på
Men bara när du inte hör
Vågar jag säga så

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
När du inte ser på
Och genomskinlig grå blir jag
Utan dina andetag

Min klocka har stannat
Under dina ögonlock
Fladdrar drömmarna förbi
Inuti är du fjäderlätt och vit

Och utan ett ljud
Mitt hjärta i din hand
Har jag tappat bort mitt språk
Det fastnar i ditt hår

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
När du inte ser på
Och färglös som en tår blir jag
Utan dina andetag

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
Om du inte ser på
Och genomskinlig grå
Vad vore jag
Utan dina andetag

Vad vore jag
Utan dina andetag

That's the way my heart goes.

       Publicerat 2008-07-29 » 23:04:06 | Kärlek
Ord.

Var ska jag börja? De finns så mycke ord. Så många ord som skulle kunna förklara exakt hur allt känns, samtidigt känns de som att inget ord i världen räcker till.

De är så jävla påtagligt. Jobbigt. Ansträngande. Att varje vaken minut, varje drömmande timme, varje tanke går åt ett håll. Till Norge. Till ett sketet hotellrum. Jag hatar Norge.

Jag är så fruktansvärt rädd. Rädd för att Norge ska förstöra allting. Att Norge ska ta de vi har och låta de rinna ut i sanden. Att allting ska försvinna, sakta men säkert, för att de inte fungerar så. Dessa två veckorna har känts som ett halvår. Varje natt utan dig älskling, har varit så satans ensam och kall. Varje dag utan dig har varit så tom och tråkig. Jag saknar dig så mycke att de gör ont. I hjärtat. I hela mig. Jag vill bara hålla om dig. Hårt, och aldrig mer släppa dig.

Tanken på att du kommer hem på Torsdag får mitt hjärta att slå dubbla slag. Att hoppa till lite extra. Tanken på att du kommer åka tillbaka igen gör att mitt hjärta inte vill slå alls. Jag vill absolut inte hindra dig från världens chans. Jag vill att du ska ta den, verkligen, men jag vet om att jag inte kommer fixa de. De gör så jävla ont, för ingen i hela världen ska behöva välja mellan ett jobb och sin flickvän för man ska kunna ha båda två.. Jag vill inte att du ska välja heller, och de kommer du inte behöva göra.. Jag är bara så rädd, och så medveten om att detta kan mycke väl rinna ut i sanden. Som ett timglas. Bara försvinna.

Att ha ont i hjärtat och i hela kroppen halva månaden, alltid, ser jag inte som så intressant, men att leva utan dig alltid är inte ens ett alternativ.. Jag vill ha dig hos mig alltid. Att du ligger vid min sida, pussar mig på pannan och säger Baby, jag älskar dig.. Jag vill att du ska göra de nu, imorgon och alltid.

Jag älskar dig så fruktansvärt jävla mycke baby.. Jag tror inte du förstår. För mig är du allt. Jag har släppt allting, alla spärrar och exakt allt och släppt in dig till 100%. Jag vill inte behöva släppa dig igen, jag vill inte behöva förlora dig. Jag behöver dig i mitt liv, hos mig..

Usch allt är så jävla rörigt.
De enda jag vill att du ska veta är att du är MIN och att jag vill du ska vara de för alltid. Allt jag vill är att få ha dig hos mig, och inte bara i mina tankar. Jag vill att du ska ligga bakom mig, jag vill känna hur ditt hjärta slår och jag vill känna dina andetag i min nacke. Jag vill ligga på ditt bröst, och jag vill aldrig aldrig flytta mig igen..

Aldrig.


Lagd lugg ligger.

       Publicerat 2008-07-29 » 22:51:25 | Bilder
 Så, vad tycks?

Sjukt hungrig!

       Publicerat 2008-07-29 » 22:44:57 | Me and my life
Sjukt hungrig var jag.. Helt sinnes! Jag var cpsugen på Burger King så de blev de, i Stidsvig, men idag var burgaren go iallafall ;) Dallen, Stiffe å Anton dummade sig med chinesen i luckan och jag skämdes som fan.. Aja, mätt blev jag iallafall så de var ju jävligt nice..

Basade sönder mina öron gjorde dem också.. Kommer inte ha någon hörsel kvar när jag är 25.. Kändes som att hela fucking örat skulle explodera alltså, hemskt.

Nu e jag hemma iallafall. Sitter här och funderar.. De gör så jävla ont.

Släpp ut ditt lamm då!

       Publicerat 2008-07-29 » 22:42:37 | Me and my life
Ända sen jag å Mindy började med Släpp ut ditt lamm så hör jag den överallt. När jag var på stranden hörde jag den, när jag satt i taxin till Malmö kom den.. De kvittar var jag är så kommer den eller så hör jag precis när hon sjunger just; SLÄPP UT DITT LAMM!

Jag tror bestämt de här fucking lammet förföljer mig!

Fan va skönt!

       Publicerat 2008-07-29 » 20:41:06 | Me and my life
Nästan precis kommit ut ur duschen.. Fan va jag har bränt mig dessa dagarna alltså. Svider på hela kroppen när jag duschar.. Har bränt mig i knävecken, jävligt moget liksom? Nej, somna i solen är fan ingen hit alltså!

Har gjort vid mig, klätt på mig och sminkat mig lite grann. Är helt sjukt rastlös, vill så jävla gärna bara göra någonting, helst inte själv dock. Alla har ju annat för sig eller vill inte, typiskt att ingen vill göra något när jag vill.. Bajs bajs bajs. Hungrig är jag också men jag pallar fan inte laga mat i denna värmen.. AEH!

Hela mitt hue snurrar med tankar också. Hade fan behövt lite råd och snacka av mig lite, men där har vi de igen, ingen har tid! Haha, jag känner mig fett utmobbad.. Eller nej, men jag är rastlös iallafall..

Synd om mig.

Video från helgen.

       Publicerat 2008-07-29 » 20:02:11 | Videoklipp
Faaan va vi ska skriga alltså ;)Dagens outfit!

       Publicerat 2008-07-29 » 19:26:57 | Bilder
Ja, ni vet, jag å Mindy är ju numera såna här modebloggare va.. Med cravings å sånt moget.. Här kommer alltså en dagens outfit ala Hannene!Vitt linne - H&M
Shorts - La redoute
Bikini - Halens
Festivalband - Hultsfred
Kropp - Camilla & Mats Persson + chips å dippa!

Hahahaha!

       Publicerat 2008-07-29 » 19:21:59 | Me and my life
Herregud säger jag bara. Riktigt sjukt igårkväll..

Jag satt ju här å blogga, hade ungefär 3 inlägg i huet jag skulle skriva åt er.. Tittar upp i taket och ser värsta fetaste bålgetingen.. De jag gör allra först är att fetta upp fönstret till max, tar mobil och nycklar och sen springer jag ut ur lägenheten och ut på gården. Klockan var då kvart över ett typ och där stod jag ett bra tag? Fett rädd.. Mina grannar undrar nog va fan jag sysslar med vissa gånger alltså! Ändå ser jag aldrig mina grannar. Har typ sett dem som bor i trappen 5 ggr under dem 7 månaderna jag hittills bott här? Antingen är de jag som är störd och går ut på andra tider än andra eller så är mina grannar aldrig hemma eller va vet jag? Haha..

Iallafall, sprang upp sen efter en halvtimme, kollade i sovrummet och sen stängde jag bägge dörrarna och lade mig i sängen för att sova. Jag vågade inte gå ut, vågade inte ens titta i köket. Datorn stod på med ljud och alla lampor va tända. Konstigt man inte har kunnat sova inatt då? Varmt som helvetet och musik på högsta volym på datorn. När klockan ringde imorse försökte jag komma på 500 orsaker för en sjukanmälning men jag kom inte på någon bra, eller så tog jag mig själv i armen och drog mig upp eller nåed? Upp gick jag iallafall men jag var mer död än levande.

Åkte iväg till Malmö med en vårdtagare och där var jag hela dagen utan mat, utan dricka och 2 cigg på hela dagen. De kunde blivit min död. Typ. Tillbaka på jobbet kvart över ett och sen tog jag tåget hem som vanligt fem över två. Slednare än ever..

Dirr när jag kom hem bytade jag om till bikini, shorts och linne och sen började jag vandringen hem till Mormor å Morfar.. Slängde mig i poolen de första jag gjorde när jag kom upp, tempen stod på 28 grader i vattnet och jag njöt som aldrig förr. Mormor fixade middag till mig vilket bestod av lax, potatis, kall sås och kokta ägg, sallad. Redigt jävla gott i bugen satt de.. Lade mig sen på en solstol och deckade fett med musik i lurarna.. Vaknar typ 1 timme senare av att B ringer och då är de dreggel över hela jävla kudden. Typ mysigast ever. Varför dreglar jag alltid alltid när jag sover på dagarna? Fattar de inte.

Ja, snackade med B lite, gick upp och tog ett dopp för att bli klarare i hjärnan och sen snacka vi i en timme typ. Mormor klippte sen mina toppar och sen klippte hon lugg på mig, tyckte faktiskt de blev fint =) Morfar körde mig sen ner till byn så jag gick in å handla på Konsum, blev lite gott, bröd, ägg, juice, mjölk, broccoli, bacon och lite så. Pappa ringde också och sa att dem var hemma. Skönt att dem hade de bra där nere..

Eftersom jag sovit 3 timmar inatt är jag fett jävla sleden, så snälla Petra på jobb bytade med mig imorgon vilket betyder att jag inte börjar förrän 16.00 imorgon. Kan de bli bättre eller? NEJ! När de är såhär varmt får jag skitsvårt för att sova också så de ska bli skönt att kanske kunna sova ut.. När baby kommer hem har jag bestämt att vi ska köra till Rusta eller va fan som och köpa en fet jävla fläkt och fetta upp i sovrummet. Han får säga vad han vill, så är de bara.. Han kommer dö ännu mer än va jag gör.. Jag skojar inte om de är 25 grader här inne. Öppnar fönsterna numera kan jag ju bara glömma. Kommer inte på tal!! Vill inte bli attackerad av bålgetingar.

Så ja, jag är sugen på att göra något skoj ikväll faktiskt. Har suttit inne nu typ varje kväll iomed man jobbar dag. Man duschar och pallar inte göra vid sig och sen hamnar man här bara. KUL LIV! Nej jag känner för att köra och äta en glass i hamnen eller något? Eller bara gå en runda och äta en glass här i byn? Kvällsdopp? Äta en sallad någonstans? Ja vad fan som helst, bara de är somrigt!

Någon som är på?

Rest of my day.

       Publicerat 2008-07-29 » 00:41:41 | Me and my life
När Dallen hade stuckit började jag som sagt städa hela lägenheten, riktigt noga också! Alla hyllor tömdes och torkades av, saker dammades av och allting ristes och nya dukar har lagts på. Jag har städat ur badrumsskåpet riktigt ordentligt. Tagit ut alla hyllor och diskat dem. Ja, total städning alltså.. De var fruktansvärt jobbigt men nu är de gjort.. Lite före/efter bilder kanske? ;)

  

  

Haha, förstår ni nu? Golven ska vi inte snacka om då jag bara har fört ner allt där i tanke om dammsugning.. Riktigt äckligt alltså.. Jag har varit nere med sopor i tre omgångar idag och ja, allmänt nasty allting.. Nu är här däremot massa massa fint. Se själva..Vid halv åtta tiden hämtade Anna upp mig så vi körde till ICA och handlade hårfärg och lite annat. Beställde en sallad i kön och sen hämta vi den och jag krängde som aldrig förr. Efter de så färgade Anna mitt hår svart igen då de blekts ur som fan. Riktigt bra blev resultatet denna gången faktiskt och inte har jag massa färg i pannan heller. Allting perfekt alltså. Tack ännu en gång Änna. Hon stanna ett tag sen så vi snacka kärlek å sånt. Har blivit mycke snack om de på sistonde faktiskt, haha =) Ja de är bara skoj, kärlek blir man ju gla av!

När Änna stack så sköljde jag ur håret och sen dammsuga jag hela lägenheten. Tog sen en dusch, släckte i taket och tände ljus i halva duschen och sen stod jag där i en halvtimme. Riktigt mysigt och riktigt nice var de.. Kallt duschade jag.. Perfekt en dag som denna. Efter de gick jag ännu en gång ut med soporna och sen ringde B så vi har pratat nu i 1½ timme eller något? Ja, klockan är ju halv ett ser jag. Lite panik på de kanske? Sex ringer ju uret.

Sådärja.. Lite mer ordning blev de ju också, och lite tomma hyllor är ju inte fel såhär nära hemkomsten! ;)Min gamla topshållare ifrån H&M med Hello Kitty på fick en ny funktion idag så den håller numera rätt och ordning på mitt smink. Tur man har lite fantasi ibland. Min lilla stump till kajal är snart slut ser jag härifrån, haha! Aja, sånt är det..I love to städa!! Eller inte, haha! Nej, nu är här rent och fint iallafall. Känns genast sååå mycke bättre. Kommer sova som en gud inatt. Hade dock sovit 560 ggr bättre om B legat bredvid men... Snart så..

Ego pics

       Publicerat 2008-07-28 » 23:30:57 | Bilder


 En dag med Läddy bys.

       Publicerat 2008-07-28 » 22:33:48 | Me and my life
Haha, ja, fan va skoj de har varit idag. Riktigt bra dag!

De började ju då med att Nathalie hämta mig vid halv två inatt eller något sånt? Körde hem till henne, satte oss på balkongen och drack varsin kall öl, röga, snacka om pojkvänner som ska jobba utomlands och sen flabba vi lite åt fula människor på gården mitt emot. Satt nog där ute i 1½ timme och de var inte ens kallt. Helt sjukt skönt väder om nätterna nu, man hade ju lätt kunnat sova i tält eller under bar himmel.

  

Gick sen in å lade oss där vi fortsatte snacka om allt och inget, och alla och ingen typ. Jag deckade på tre röda efter ett tag och vaknade klockan 8 av att Läddy fick SMS, värsta barnskrattet så jag fick utbrott. En halvtimme senare får jag SMS, också ett barn som snackar med sin pappa om en geting där, så jag blev förbannad på mig själv för att jag hade sån ruskig signal. Vi hade sen bestämt att gå upp tio men vi började yra något där om att sova till elva och att vi skulle ändra klockorna till de istället men vi somnade visst och vaknade klockan tio ändå, när vi trodde att hon var tio när vi snacka om att ändra dem? Ah jag fattade ingenting, upp gick vi iallafall, gjorde vid oss och sen hoppade vi in i das car.

Ner till Big buy och handla Ramlösa, bort till stationskiosken och köpte varsin baguett med tonfiskfyllning. Riktigt god var den ju.. Efter många om och men körde vi till Ängelholm desination Råbocka iallafall. Haha, när vi kom ner till havet hade jag ju världens ångest och ALLA glodde på mig på hela stranden.. Iallafall så kändes de så iallafall.. Sprang ner och bada direkt och sen skulle vi äta våra baguetter tänkte vi.. Ja de kunde vi ju tro. Getingar överallt och rätt som de var kom där en baguett flygandes förbi mitt hue. Jaha? Nog normalt. Nathalie var ju särarrädd för getingar så de blev ju ett satans ståhej på oss där och till slut flyttade vi ner till vattenkanten istället där vi låg bland alla 500 småspindlar och flugor. MYCKE bättre om jag får säga mitt, hrm!

  

Haha ja man är ju verkligen snyggast och fräschast på hela beachen!! Not. Palla smink och sånt när man ligger där, AEH! Efter ett tag var de ruskiga utbrott då en liten kinesunge vid namn Mintta kasta vatten på oss, HELA TIDEN!! Först med händerna, sen med armarna och sist fyllde hon glas och stänkte på oss och hur mycke jag än sa till henne, och hur mycke Nathalie än skrek så sluta hon inte, hennes jävla särare till mamma satt bara och titta på oss och sa inte åt ungen. Rasist hon ju! Ooh, till slut hade jag såna utbrott att jag hade kunnat kasta i ungen med huet före men va fan.. Man får ju behärska sig lite, eller nåd..

Efter några timmar hade vi iallafall fått nog så vi lämnade getingarna, Mintta och spindlarna där och drog oss hem. En runda inom Mc Donalds på vägen hem och sen hämtade Dallen mig i Klippan, on the station. Riktigt gött! Körde hem till mig där vi inväntade Stalle och sen glodde vi på läggan och sen stack Dallen och jag var lämnad - IGEN!

Haha, nej, nu ska jag inte överdriva.. De var iallafall fett roligt idag, och igårkväll, eller inatt eller va fan vet jag.. Tur var de ju också att Audin hade bromsar, annars hade vi varit en gabbi pii mindre ;) HAHAHA!

Och ja, de är sand på mina ben, och inget annat! Jag har inte gåshud ;)

Nej nej..

       Publicerat 2008-07-28 » 18:43:14 | Me and my life
Jag svettas inte alls.. Oh nej, inte alls!!

De är iallafall värt de, fan va fint här blir!!!

Ooonderbart!

       Publicerat 2008-07-28 » 16:40:36 | Me and my life
Jag mår skitbra. Allting är på topp och jag älskar livet just nu. Jag måste fan lära mig att inte bry mig så mycke om saker utan bara hänga på.. Man ska inte lägga ner för mycke energi på de, bara rycka på axlarna och sen får de bli hur de vill istället.

Jag har kommit hem för en stund sen men saken är den att jag mår dåligt av att sitta här.. Inte pga vädret utan pga min lägga, just nu är här hemskt jävla nasty, här luktar instängt skit och gammal fylla och värmen gör inte lukten bättre kan jag säga!

Jag tänker alltså ställa mig och putsa boet nu, redig jävla storstädning. Skiter i hur varmt de än är, för nu jävlar tar jag tag i detta! Ni ska få feta uppdateringar sen.

Aight peace.

Världens snyggaste.

       Publicerat 2008-07-28 » 01:24:46 | Kärlek


Världens hetaste bakgrund på datorn!! De får en att le varje gång man startar datorn iallafall.

And baby, whatever happens I will love you.. Don't forget that!

HAHAHA!

       Publicerat 2008-07-28 » 01:21:51 | Bilder
Har då aldrig påstått att jag e normal! ;)

Söndag!

       Publicerat 2008-07-28 » 01:14:49 | Me and my life
Vaknade imorse av en jävla mardröm. Fy kattsingen! =) Lade upp datorn på knäet direkt och börja snacka med Jompa så jag stängde dörren och gick ut å träffa henne och blunda för misären som var här inne. Satte oss på torget där vi satt i två timmar typ.. Åt glass, snacka skit om killar och röga en massa. Trevligt.

Åkte sen till jobbet och började jobba klockan två. Värsta dagen ever att jobba idag säger jag bara. Fy ända in i helvetet. Ja, jag var svettig. Så in i hela helvetet. Man fick knappt luft och de minsta man gjorde så rann svetten i hela huet och allting. Borde fan va olagligt att jobba såna här dagar.

Slutade tio och då fick jag skjuts hem av Christel. Fett nice. Upp här och rymde upp efter igår, eller ja, jag plocka undan i vardagsrummet iallafall ;) Snacka i telen med B och sen när vi lade på snacka jag med Stalle på MSN som sa att han hade en ledig lägga på laxen. Skicka dirr till Dallen och han blev överlycklig eller ngt, haha. Han kom utanför porten så vi snacka å flabba åt gårdagen. Haha, tänk å ha Dallen som granne? Eller tänk å ha mig som granne. Haha, kommer ju nog va lyckat.. Fett gött för han iaf, billig hyra och allting ju. Perfa.

Ja, sen satt jag här å löka mig allmänt när Nathalie skickade och tyckte vi skulle till stranden imorgon och ja, jag hatar ju stranden och har lovat att inte lägga mig där men va fan.. Ja, jag var på iallafall och Nathalie tyckte hon skulle hämta mig NU istället, haha. In i duschen fort som fan och raka benen fortare än en höna skiter. Dem var ju hårigare än ever kan jag säga. Häcksex istället kanske? OH JA! Aja, nu har jag packat för imorgon iallafall och stranden väntar på oss som aldrig förr. Jag har min nya bikini på mig imorgon och den är hetare än ever, shortsen är nerpackade och pilotarna också! Ja, livet leker ju nu kan jag tycka!

Att lägenheten ser ut som ett fucking krig de skiter jag i. Skiten stannar kvar här som Jompa säger! Jo de är sant, jag kan fan städa en annan dag när jag pallar/har tid/ bryr mig mer, haha! Nej, dags för lite nattliga äventyr ;) Vi hörs babes.

 

Helgen.

       Publicerat 2008-07-28 » 00:32:33 | Me and my life
Ja, vi börjar väl med vad som hände efter i Fredags.. Ja, jag gjorde vid mig, sen började jag dricka. Åt först en liten skinksallad fresten, fett goa är dem från Santan även om där är såna hårda bitar ibland? Fattar inte var dem kommer ifrån men ändå? Haha. När vi satt här å drack kom Matte å Dea upp efter ett tag och var allmänt en pain in the ass. Kasta ut flaskor genom fönstret och massa sånt. Efter ett tag stack dem så vi satt kvar å drack och snacka en massa allmänt bajs. Jag blev packad och deckade fett vid ett, haha.

 

Vaknade vid typ tio på lördagen. Ruskiga sinne för att jag inte fick sova längre, haha. Åt lite frukost och sen började jag tvätta. Värmen var ju katastrofal.. Vid två tiden kom Anna å My å hämta mig, vi stack och mata kaninerna och sen drog vi oss till Väla, tre svettlökar! Skrattade åt nöthue och åt på graffiti de första vi gjorde. Höll på att spy av maten och värmen och sen gick vi där inne ett tag. Handlade mitt efterlängtade smink, man har ju sett ut som ett lik den senaste veckan men nu är jag happy igen.. Anna handlade skitfula kläder och ja, vi hade allmänt skoj faktiskt, som vi tre alltid har :) Köpte Jag har aldrig spelet inne på partaj och sen blev de en runda in på Apoteket för att handla Klick och de var ju fett pinsamt, haha. Anna tyckte jag var löjlig men de hade ju faktiskt varit värre om de suttit en fett snygg kille i kassan.. Nej, slut på internskämt..

Hemma vid fem och då var de till att hämta tvätten dirr. Göra vid sig och sen kom Anna å My upp och vi åt sallad från santan ännu en gång. Fett gott. Flyttade sen in till stora rummet där vi drack Aphjärna och spelade Jag har aldrig och Sanning eller konsekvens.. Den elaka versionen då va! Anna härmade hur hon gick på toa och jag å My dog av flabb. Hon fick även jucka mot Mys ben som en hund och låtsas få orre, vi skicka SMS från Annas lur till Dennis och tacka för gårdagen, haha. Jag fick ju kisshue skrevet över hela halsen men som tur väl var så svettades jag så mycke att de försvann innan tåget, haha. 

Efter ett tag kom Dallen å Anton upp och vi fortsatte med Jag har aldrig.. Drack och spela musik för halva laxen kändes de som ett tag men inte fan brydde jag mig. Gör jag någonsin de? Njae, förutom när kära Ingmar kommer upp och knackar så ljuvligt på dörren. Vi tog tåget vid tjugo i tio in till stan och på tåget var de hemskt varmt och svettningarna var många. Jag börjar tro att jag har hamnat i klimakteriet eller något för såhär mycke har jag aldrig svettats. Svett-johanna! Känns som om de är de nya nicket förutom då kisshue som jag tydligen fått av Anna nu!
Var inne i stan och då var de Stinsen som gällde dirr och en malibu/cola som kostade 84 kr. Trodde jag skulle trilla av barstolen, märks att jag inte varit ute på länge, haha. Stack ut en runda i stan sen och svettades ännu mer, Anna åt langos och ja, jag har fan inte mycke minne kvar av de alltså, hahaha.

  

Sen gick vi iallafall tillbaka till Knutan och jag ringde Dennis så han och Nathalie hämtade mig.. Mådde fett illa och några utlänningar tyckte nog jag var intressant för dem körde 4 varv förbi mig och skrek saker på deras språk. Fett moget de ju. Ja, åkte hem iallafall och sen bombades min mobil och jag fick sinne.Jag tycker att denna bilden förklarar perfekt hur jag mådde och exakt hur full jag var! Fett med ångest men jag bjuder på denna just för att mitt nya intresse verkar vara att supa ner mig!! Ja, de får vara va fan de vill. Jag kallar de att ha skoj med mina vänner och festa till de, lite eller mycke, de är ju sånt man inte riktigt kan rå för. Bättre de än att jag knarkar ner mig iallafall.. Eller de är kanske bättre att jag drar lite kokain?!

Tåls att tänka på!

Jag orkar inte med er.

       Publicerat 2008-07-27 » 23:41:04 | Me and my life
Jag orkar fan inte med er längre, haha. Hur orkar ni? Även när jag slutar blogga så de flesta av er är som stumma särare.. De enda valet jag har då är att sätta lösenord på bloggen och de är endast dem som har kommenterat som får de! Bra, då säger vi så? ;)

Jag lösenordsskyddar den på Onsdag så har ni som fortfarande vill läsa den en chans att höra av er..
Ni andra, njut av dessa tre dagarna som är kvar..

Aight peace.

Konstigt?

       Publicerat 2008-07-25 » 16:30:45 | Me and my life
En sak som jag tycker är väldigt väldigt konstig.. Jag har cirka 60 läsare om dagen nu.. De har höjts mycke sen jag starta den då de låg på 20 och jag tycker 60 läsare är alldeles lagom! Inte för många liksom.. De som stör mig lite är att om 60 läsare klickar in här dagligen, hur kan man då inte kommentera?

Man följer väl min blogg för en anledning, eller hur? För att man inte gillar mig eller för att man kanske gör de? För att ni gillar de jag skriver eller för att ni helt enkelt bara är intresserade? Ja, inte vet jag, men av någon anledning är de ju och just därför måste ni ju ha åsikter på de jag skriver.. Ändå har jag aldrig mer än 5 kommentarer på varje inlägg, har aldrig ens hänt tror jag..

Så.. Jag säger såhär, alla som läser dagligen, ni 60 ungefär.. Eller ja, vi kan säga 50 för ibland är de 65 och ibland är de 52 liksom.. Lämna en kommentar, visa er för fan! Är de så farligt liksom? Eller ni måste smygläsa min blogg?

Jag tänker inte skriva ett enda inlägg förrän jag har fått 40 kommentarer om vilka ni är iallafall!
Bara så ni vet, jag menar de, om detta isåfall ska vara mitt sista!! Upp till bevis.

Aj lööööv jo.

       Publicerat 2008-07-25 » 15:53:15 | Kärlek


Mm, tänk för att de gör jag!

Mindy?

       Publicerat 2008-07-25 » 15:49:08 | Me and my life
Du glömde din klocka här, om den är svart?

Fräckt va?

Lök.

       Publicerat 2008-07-25 » 15:44:57 | Me and my life
Här sitter jag å lökar mig.. Laddar hem musik, ny som gammal. Kanske mest gammal dock för lite nostalgikänsla. Laddade hem låtar som jag å Emina lyssnade på när vi gick i nian. Helt sjukt hur man kan känna så starkt i kroppen bara över lite ljud. Laddade även hem några Kent låtar som jag å Romina lyssnade på den sommarn vi var i Mellby. Helt sjuk var den. Ja herregud. Även låtar som Like a virgin laddas hem och de får ju bara mig å tänka på en person.. En ruskig nolla, men alla behöver vi skratta lite så de är ju riktigt bra att de finns medel för de..

Är fett trött och skulle lätt kunna lägga mig och vila i några timmar, dock vet jag hur de blir i såna fall. Jag kommer aldrig vakna till liv igen och kvällen kommer vara förstörd, och de vill man ju inte? Nee. Så jag sitter här, laddar hem min musik, luktar svett och dricker cola. Vet ni varför?

För jag gillar de.

Jobbe-bild.

       Publicerat 2008-07-25 » 14:36:11 | Bilder


Ja.. Den nakna sanningen.. En Johanna med nästa inget smink alls, sledna kläder och håret rakt bak i en tofs, alltid! De ska faktiskt bli roligt att få göra sig lite fin idag och sminka sig, fixa hår osv. Var ju några dagar sen sist ;)

Där ser ni mina snygga jordgubbar också.. Dem som verkligen hör hemma i vården liksom! 

Eniro, 118 100

       Publicerat 2008-07-25 » 14:19:20 | Me and my life

118 100 sägs ju ha svar på ALLT, exakt allt.. Ja du, jag vet minsann inte.. Jag vågar inte tro på de riktigt ännu.

Mindy har dock några exempel, sjuka sådana, på att dem verkligen vet allt och de är skrämmande hur fan dem kan veta allt! Iallafall, igår skickade jag ett SMS till dem; När kommer Björn Ahlqvist från Klippan hem ifrån jobbet i Norge?

Imorse fick jag detta som svar;

118100 tror att Björn Ahlqvist från Klippan kommer att komma hem från Norge  ........... Vi hoppas att han börjar sin semester snart så att han får en välförtjänt vila.

Alltså stämmer den dagen dem har skrivit så vet jag inte vad jag gör? Isåfall undrar jag hur fan dem kan ta reda på såna saker. Jag tror att dem bara har gissat på en dag, men vi får väl se.. Jag skriver inte ut de av den anledningen att B inte ska få veta vilken dag de är. Precis som inte han säger vilken dag han kommer till mig..

Rätt ska ju vara rätt, eller hur?


Fredag, och jag gillar de!

       Publicerat 2008-07-25 » 14:13:19 | Me and my life
Fredag idag ja, fan va härligt alltså! Jag å Mindy hade ju vårt berömda LAN igår och jag somnade lika fort igår.. Kollade lite på The perfect man innan men de var nog inte många minuter.. När klockan ringde imorse var jag som en död sill, kollade på Mindy som snarkade som aldrig förr och mådde genast dåligast. Varför skulle hon få sova men inte jag? Riktigt dålig stil faktiskt. Dock ska hon ju jobba imorgon och de ska inte jag ;)
Upp iallafall och till stationen och de första man får höra är; Oh gud va du ser trött ut idag! Jo då den tackar vi för. Man kände ju inte sig piggare iallafall.

Dagen på jobb började väl bra, lite stressigt och svettigt bara men de får ju funka. När jag sen skulle kolla om min lön kommit in fick jag ett mindre utbrott.. Lönen var inte där och ja, va fan!! RIngde upp till Lönekontoret och joddla och skrek men inte fan hjälpte de. Dem hade glömt att spara mina timmar i datorn så där var ingen lön planerad alls. NAHE?! Ska jag leva på ännu mer luft och kärlek än vad jag redan gör? Nej du, minsann inte. Sprang upp till lönekontoret med papper i högsta hugg och käften var också med på den turen kan jag säga. Tur var kanske de? Dem tyckte att jag skulle vänta med mina pengar till den 4:e. EH? Ursäkta? Jag skulle ju inte tro de va. Pengarna ska jag ha idag och ni får göra vad som krävs. Alla chefer som kunde skriva under checkar var på semester men jag förklara att de var ju inte mitt problem så dem började ringa in folk från deras semester och hade sig. Ja vadå? Skulle jag få dåligt samvete eller? Fuck no. Pengarna är mina och jag har rätt till dem eftersom de är jag som har stått och svettats för dem.. För som ni vet, jag svettas för varenda krona ;)

Iallafall, efter ett tag kom någon viktig-snubbe in och tittade på mig, tittade på utbelningen och sen frågade han om jag verkligen inte kunde vänta till den 4:e.. Nej jag kan nog fortfarande inte de. Nej men kan du inte låna av någon då? De är ju inte så mycke de gäller.. NAHE!? Om jag hade kunnat låna av någon hade jag väl för fan inte varit så jävla angelägen om att få mina pengar, eller hur? Mina sketna 8200:- jag tjäna ihop förra månaden är kanske mycket för mig även om du har en 2:a före den summan på din äckliga lön fast du bara sitter på din feta röv. Förbannad som aldrig förr men till slut så fick han väl skriva på då tyckte han, om de nu var så viktigt som han påpeka typ 511 gånger. Fucking nolla.

Sprang ner till jobbet, fettade in en ostfralla på 3 sek och sen sprang jag upp å handla. Hade handlelistan i huet och inne på ICA gick de undan som aldrig förr. Sprang sen till banken, fixade in pengarna och sen sprang jag tillbaka till jobbet.. In med varor, ner med tanter till matsalen, servera middag, signera, skriva in timmar och sen gick jag till tåget. Svettig behöver jag inte säga att jag var va? Nej ni vet.. Ni vet..

Mindy hämtade mig på stationen och sen mata vi kaninerna, efter de ett besök på Konsum och Systembolaget och sen körde vi hem till mig igen. Käkade en färdigrätt och Mindy käkade nudlar. Värsta lyxmiddagen ftw! Satt här ett tag och sen var vi ute å röka. Jag tittade om de fanns en möjlighet för mig att tvätta nu istället men såklart inte. Sån tur har jag ju aldrig.. Betalade mina räkningar så nu har jag varken råd till mat, tågbiljett för hela månaden eller något annat.. Kan ju lika jävla gärna hänga mig känner jag.. Ja man pallar inte alltför länge kan jag säga. Folk som säger att dem är fattiga men ändå har dem 3000 kr på kontot när de är den 20:e.. Jo ni skulle få veta hur de känns att ha -20 kronor på kontot samma dag man fått lön. Känns moget som fan faktiskt. Att vakna och inte veta om man blir mätt, kommer till å från jobbet eller någonting, de är ganska påfrestande faktiskt. Ni borde kanske testa?

Jag skulle ju egentligen jobbat dubbelt idag men de slapp jag.. Vi har så lite å göra just nu och fler av våra seniorer är inte hemma så man kan lätt gå en man kort på kvällen.. Så blev de iallafall idag och jag gillar de som fan. SOM FAN faktiskt, om jag ska betona de så? Riktigt jävla gött. Ikväll ska jag ha en ruskig fylla, för å glömma denna äckliga dagen, för att slippa sakna B så de gör ont och så jag glömmer mitt kontoutdrag!

Sätter punkt där.Jaha, helg igen..

       Publicerat 2008-07-24 » 23:17:40 | Me and my life
Då var de helg igen imorgon? Vad fan händer liksom? Dagarna bara rullar iväg tycker jag.. De var ju nyss Söndag och man hade fett ångest för ännu en vecka och nu är den liksom slut. Får inte riktigt in de i mitt hue.. Denna helgen kommer iallafall gå minst lika fort. Ni ska nu få min helg som en lista ;)

Fredag: Jobba 7.15-12.15 - 16.30-22.00, alltså delad tur, sen ska jag bli fett jävla paaagad!
Lördag: Sova! SOVA! Tvätta mellan 14-21! JIPPI! Jag älskar verkligen lägenhet!
Söndag: Jobba 14-22!

Jag hoppar av glädje.. Haha nej men serri. Bryr mig inte så värst, jag kan ju lika gärna jobba. Har inget annat bättre för mig än att tjäna pengar! Prääääcis! Ja, sen är de ny vecka igen och förhoppningsvis har jag något att se fram emot den veckan som kommer, eller vad säger du babe? ;)

Jag menar väl de..

       Publicerat 2008-07-24 » 22:54:13 | Bilder


Hejja oss!

       Publicerat 2008-07-24 » 22:45:26 | Me and my life
Mindy har varit här nu sen åtta tiden. Sitter bänkade vid köksbordet med varsin dator framför oss. Sladdarna är överallt och ingenstans och ska vi röka tar de 5 min bara för att ta sig ut från alla sladdar och skit som ligger slingrade.. Prata är ju också överskattat, skriva på MSN är ju way much better ;) HAHA! Riktig tönt-varning på oss två alltså..

Körde förbi en bil här innan som lät som fan och gasa som en särare så jag titta på Mindy och sa; Nog liv han ju! Efter ett tag titta vi på varandra o skratta. Som om vi har de då? Nee.

B har ringt så vi har pratat i en timme. Synd om stackars Mindy, men hon är ingen sureröv så de är ingen fara =) Jag har även blivit korad till världens bästa flickvän för filmen jag gjorde. Ja, de är ju kul att den uppskattades! Jag älskar dig baby och du är de finaste jag har också.. Allt jag vill är bara att du ska komma hem och att vi ska kunna ha ett normalt förhållande på hemmaplan.. Men som du säger, du kommer ju snart hem.. Snart?! Ja, den jävlen vet ju dag och tid allt när han e hemma.. Tror ni han berättar de för mig? NEEE! Sinne på de eller? Skojar du? Allt han säger är att de är snart och att han kommer komma hem på eftermiddagen som typ är mellan 16-18 kom vi fram till, haha.

Jag blir så frustrerad. Jag vet ju att de är för att han vill överraska mig och de är ju skitgulligt, men jag klarar fan inte av de alltså. Jag måste fan veta en dag och kunna se fram emot den. Palla liksom gå här och tänka; Nej men idag kommer han nog.. Nej idag.. Alltså nej. De funkar inte så baby. Sen är jag sån också, jag försöker luska ut de på alla håll och kanter och är uppmärksam på allt han säger men sen OM jag hade fått veta vilken dag de var, då hade de ju inte varit kul längre, haha. Dubbelmoral till max. Man kan ju inte både ha kakan och äta den, right?

Nej, back to LANet ;) Och nej, vi lanar inte på riktigt, vi bloggar bara och lirar harpan!Dessutom har jag laddat hem ett album med gamla Reagge-låtar, haha, som typ Sweet (A la la la long) och Mysterious girl osv. Nog vi öser här vid köksbordet. Ni skulle se oss!

Du har tappat.

       Publicerat 2008-07-24 » 20:24:24 | Me and my life
"Alltså baby du har fan tappat, du kan inte sitta och ha laptoplan i köket, de fattar du väl?"

Tankar..

       Publicerat 2008-07-24 » 19:53:35 | Me and my life
... har ju alla hela tiden. Olika sorters. De finns såna tankar som gnager på hjärnan. Såna som får en att bryta ihop.. De känns fan som att hela min hjärna dras åt två håll. Två djävular står och drar åt varsitt håll och de är fan inte gött alls.. Jag tänker, och tänker, och tänker och sen tänker jag, men ingenting hjälper. Hur jag än vänder å vrider på de så kommer jag inte på den allra bästa lösningen.. De går bara inte.


Fett duktig.

       Publicerat 2008-07-24 » 19:30:18 | Me and my life
Nu har jag varit väldigt duktig måste jag säga. Har rymt upp överallt, tagit den värsta disken, renbäddat och slängt allt skit i tvätten.. Har även hunnit med å duscha och placerat om datorn så nu sitter jag vid köksbordet istället. Fan så mycke bättre att sitta upp för jag får så jävla ont i ryggen efter ett tag.. Öppnade precis fönstret så nu hoppas jag inte att jag ska svettas allt för mycke innan jag lägger mig.

Här är typ 30 grader inne om inte mer. Jag å Farmor hörde vädret innan och de är en värmebölja vi fått in, de ska bli lika fint imorgon och de ska hålla sig till Onsdag vad dem kan se nu. Stora solar och minst 26 grader varmt varje dag. Hej svett!

Nu väntar jag på Mindy, hon borde va här om en halvtimme typ. Great!

Thats the way it is

       Publicerat 2008-07-24 » 18:38:55 | KärlekSVETT!!!!

       Publicerat 2008-07-24 » 17:49:54 | Me and my life
De är de enda ordet jag har i min hjärna nu alltså. JAG FUCKING DÖR! Svettas som en fucking särare alltså, helt ärligt, hur fan kan man ha såhär mycke svett? Hur kan man svettas 50 liter på en dag?
Ja alltså jag klagar fan inte på vädret, jag älskar sånt här väder när man kan ligga på stranden och svalka sig med ett bad, jag älskar sånt här väder när man är på semester, när man grillar eller bara njuter.. Däremot hatar jag sånt här väder när man måste jobba vilket betyder springa upp och ner fram och tillbaka femhundra gånger om dagen, jag hatar sånt här väder när man tvingas städa de äldres lägenheter och då är de ju ingen lättstäd om jag säger så, jag hatar verkligen detta vädret när man e tvingad att cykla, gå, städa läggan, tvätta, äta, ja allt i princip.. Visst, jag har mormor och morfar men inte fan kan jag runa upp där varje gång jag e svettig vilket då är var 5:e minut.. PALLA!

Iallafall, igår deckade jag lika fort igen, så fort huet träffa kuddjävlen.. Vaknade sex imorse, gjorde vid mig och åkte till jobbet.. Har gått bra på jobb idag förutom alla svettningar då.. Kom hem, förde över alla låtar och alla bilder ifrån den gamla datorn till den nya, så jävla gött att de är gjort nu.. Nu har jag precis kommit hem ifrån en cykeltur.. Har varit hemma hos Farmor å ätit middag, spaghetti med köttfärsås blev de och de var hur gött som helst. Fick även en 50 lapp av henne så jag kunde köpa en burkcola och ett paket cigg så de räcker till imorgon men den jävla chinesen har ju fan bara långa corner alltid. Så jävla torra är dem men de ryker iaf, så de får ju gå? Eller nåååed. Haha.

Jaha mer då? Njae, jag ska ladda ny musik på mobilen, har tröttnat på min playlist nu, jag ska även renbädda och städa upp här lite, om jag pallar då dvs. Vid åtta tiden kommer Mindy hit och sen ska hon sova här! Nice som fan! Vi slipper mata kaninerna idag då farmor ändå skulle dit och vattna blommorna så hon fixar biffen! Härla. Jag vet inte vad vi ska göra, inget speciellt tror jag? Hon ska ta med sin dator hit så vi ska väl nörda oss lite, snacka skit, röka och vara bäst, precis som vi är! :) Glömmer inte Mindys kommentar sen förra fredagen; Johanna, jag älskar oss! Ja, jag älskar fan också oss, vi är så jävla bra, tillsammans!

Just nu ser de ut exakt såhär i mitt sovrum.. Hemska syn! Madrassen ligger på tre kvart och här är saker överallt. Jag är van att ha de så jävla städat alltid så detta blir helt fel, haha. Aja, de blir nog fan bra någon gång.. Jag ska bara palla städa men de gör jag tyvärr inte i denna värmen. De får jag göra om nätterna isåfall för annars kommer jag ju faktiskt drunkna i mig själv precis som jag skrev igår! ;)

Nej, läsa lite bloggar och försöka kyla ner mig med min cola? Låter utmärkt. Fler inlägg kommer idag, tro mig ;)

Inte alls gammal ju..

       Publicerat 2008-07-23 » 23:07:58 | Videoklipp


Nostalgitripp till tusen

Blood runs cold.

       Publicerat 2008-07-23 » 22:40:50 | Videoklipp

Attacker från alla håll.

       Publicerat 2008-07-23 » 22:20:06 | Me and my life

Vilken dag. Såå tråkig, men sååå skön. Helt sjukt. Har legat i sängen hela dagen och haft datorn i knäet. Konstigt man har huevärk? Njae inte dirr. Jag behöver dock såna dagar, då jag e helt ensam och kan tänka efter riktigt.. Då jag kan känna att de bara är jag, baaaara jag och jag behöver inte va trevlig, jag kan böla om jag så skulle vilja de och jag kan få ruskiga utbrott och kasta sönder saker om jag vill de.

Nej, vem fan har sagt att jag e normal? De är jag inte, så de behöver ni inte oroa er över. Söka hjälp? Ja jag ska.

Har duschat iallafall, ätit chips å dippa, rökat, laddat hem lite musik, läst låttexter, druckit 1 liter cola, kollat på en film och snackat med Päddy på MSN vilket var väldigt längesen.

Annars är de mesta bull faktiskt. Snart helg, jag snackade om en vit helg?! Skulle inte tro de. Ska vara fullare än allt.


yeah

       Publicerat 2008-07-23 » 19:15:31 | Kärlek
people who are meant to be, always find their way back.


starkare än allt.
ståltråd.

Spark i röven..

       Publicerat 2008-07-23 » 19:14:03 | Me and my life
Ja de borde jag fan ha alltså. Jag har fortfarande inte duschat.. MYCKE jag har gjort idag ju, haha. Jag ligger bara här och är allmänt trött. Hade kunnat somna nu faktiskt, utan tvekan.

Kan någon komma å sparka mig i röven och putta mig in i duschen kanske? Please ;)


Lay in bad all day..

       Publicerat 2008-07-23 » 17:49:18 | Me and my life
Hänt sen sist då? Mjao. Jag har fixat färdigt med Mormors saker, äntligen, nu ligger den på laddning och får göra de hela natten så den är fit for fight när jag ska lära Mormor att använda den.. De lär ta typ en halv dag men skitsamma, jag har ju fått betalt så jag ska inte klaga.

Jag har även laddat hem lite program till datorn, videobloggat, snackat med Mindy på MSN, lagat mat, satt maten i halsen, nästan spytt, diskat, rökat mat-ciggen, städat köket och sen har jag kissat också tror jag. Intressant va? Mm. Mycket!

Har även kollat klart på Wedding Crashers som för övrigt tog mig 4 dagar. Jag säger ju de, deckar fortare än fan på kvällarna och på morgnarna är jag piggare än aldrig förr. De är inte ens jobbigt mer och de är sjukt så skönt de är. Innan skulle jag kunna döda för en morgontur bara, nu har jag 5 i veckan och de rör mig inte ens :P Ja, kroppen vänjer sig, de ska ingen säga, för kan min så kan allas, haha. Jag sov fan till två och somnade inte före 3 innan.. Nice är de iallafall!

Snart ska jag duscha lite tänkte jag.. En sån riktigt lång dusch med peeling och hela köret.. Längesen faktiskt. Först, bloggläsning.

Här har du Mindy ;)

       Publicerat 2008-07-23 » 17:30:45 | Videoklipp


Du ska aldrig säga något till mig Mindy, för då gör jag de bara ett snäpp värre ;)

No air..

       Publicerat 2008-07-23 » 15:34:16 | Kärlek
Tell me how I'm supposed to breathe with no air

If I should die before I wake
It's 'cause you took my breath away
Losing you is like living in a world with no air

But how do you expect me
To live alone with just me
'Cause my world's revolves by you
It's so hard for me to breathe


Tell me how I'm supposed to breathe with no air
Can't live, can't breathe with no air
It's how I feel whenever you ain't there
It's no air, no air
Got me out here in the water so deep
Tell me how you gonna be without me
If you ain't here, I just can't breathe
It's no air, no air

I walked, I ran, I jumped, I flew
Right off the ground to float to you
There's no gravity to hold me down for real

But somehow I'm still alive inside
You took my breath, but I survived
I don't know how, but I don't even... care

So how do you expect me
To live alone with just me
'Cause my world's revolves around you
It's so hard for me to breathe

Tell me how I'm supposed to breathe with no air
Can't live, can't breathe with no air
It's how I feel whenever you ain't there
It's no air, no air
Got me out here in the water so deep
Tell me how you gonna be without me
If you ain't here, I just can't breathe
It's no air, no air

If you ain't here, I just can't breathe


Pic.

       Publicerat 2008-07-23 » 15:27:36 | Bilder

Spyor i påse.

       Publicerat 2008-07-23 » 15:23:42 | Me and my life
När jag satt på tåget hem idag var de fullt typ överallt, som alltid nu under sommarn. Knökade in mig på en plats och såg att de låg massa ölburkar på golvet och där luktade allmänt röv!

Kollar runt lite, lyssnar på släpp ut ditt lamm genom Mp3'n och sen tittar jag ner på påsarna som hänger till höger.. Tittar upp, TITTAR NER IGEN!! Fyfan. I påsen låg där värsta jävla spyan, och dem påsarna är ju inte dem tjockaste direkt.. Flyttar mina ben och klöks men ändå kan man ju inte sluta glo.. Den människan hade iallafall ätit majs..

Kan ju säga så mycke som att jag nog skiter i mina majskolvar idag..!

Jag säger bara fyfan..

       Publicerat 2008-07-23 » 15:01:09 | Me and my life
Fyfan.. De är de enda jag kan säga! Jag svettas som en särare.

Tog cyklen hem till Pappa och eftersom Julia är cirka 3 meter lägre än mig så är cyklen fett för liten! Får trampa för kung å fosterland och kan inte ens sitta ner för då har jag knäna i ansiktet. Fett snyggt.

Allt som allt tog de från lägenheten en kvart och då fick dem även nytt vann inifrån huset vilket innebär larm och skit. Inte konstigt att svetten lackade. Alltid fett varm och alltid överfull med svett bara jag ska röra mig lite. Jag får nog fan börja träna på riktigt alltså för annars kommer jag väl drunkna i mig själv en dag.

Nej, nu håller jag på med Mormors skivor, alla är nu över på datorn, så nu ska alla över på Mp3n.. 1 skiva tar typ 10 min för min dator att bearbeta.. FETT JOBBIGT! Jag återkommer!!

Jag. Vill. Hem!

       Publicerat 2008-07-23 » 12:53:40 | Me and my life
NUU!!!!!

NU!!!!!!!!!!! NUUUUUUUUUU!

Mogen jag e va?


Jag har bestämt mig för att mata kaninerna dirr efter jobbet, så de blir cyklen fortare än fan ner till Pappa för å ge dem mat så har jag de gjort sen. Behöver jag inte ens lämna lägenheten på HEEELA dagen. Jag ska bara myyysa idag. Bara myyyysa! =)

Gött gött gött gött gött!! :)

Bra humör idag? NE!

Jag lever.

       Publicerat 2008-07-23 » 09:56:43 | Me and my life
Och jag är på jobbet, men de är nog också de ända, haha! Somnade dirr igårkväll när jag la huet på kudden och vaknade sex imorse, fett pigg. Jag har fan kommit in i detta nu, känns gött! Skulle aldrig vilja jobba kväll igen om jag får bestämma själv.

Idag har jag inga planer alls. Ska mata kaninerna hemma hos Pappa och jag fruktar redan cykelturen jag är tvingad att ta, haha. Annars inget, lugn dag hemma bara.. Kinda nice.

Baby kom hem! De räcker nu!

Pic.

       Publicerat 2008-07-22 » 22:04:35 | Bilder


Sometimes I wish myself back to other times.

Like now.. Like now baby!

Ändrade planer..

       Publicerat 2008-07-22 » 21:40:37 | Me and my life
Satt här ett tag innan jag gick ut med soporna men bokstavligt talat fick jag springa hem ifrån den rundan kan jag säga. Mådde inte riktigt bra om jag uttrycker mig så, haha. Shit. Värsta magkramperna ever, trodde att magen var en basketboll alltså. Helt jävla äckligt och yr blev jag också. Kändes som om tiden spolades tillbaka och jag befann mig i Fredagsnatt istället så jag var yrare än fan själv. Ont i huet har jag också. Fett jobbigt.

Mest jobbigt är de för att jag inte har tid eller råd att bli sjuk nu. Verkligen inte alltså! Suger hästakuk om jag blir sjuk nu. Jag dödar någon. Typ dunis eller något? Jag har ju ordnat allt för imorgon och ja, jag mådde ju så bra precis? Moget att bara flyga på så också liksom?

Nej, jag tror toan ropar mitt namn igen. Jag hör de enda hit: Jooohanna, kom å skiiiiiiit ner mig!!!

Mätt, belåten och i duschbehov.

       Publicerat 2008-07-22 » 19:21:58 | Me and my life
Sådärja, på lite bättre humör. Eller ja, allt är på topp egentligen.. Ska inte klaga alltså.

Anna var snäll å ställde upp innan så vi körde till Klippan "Big buy" för att hämta ut min bärbara dator. Kinda nice kan jag tycka, dock inte så nice att den hamnade i Klippan istället för i Perstorp, men nu har jag den iallafall. I like it! Vi tjattrade på som aldrig förr och sen körde vi till Emmas och läskade oss med lite dricka. Fett varmt idag ju, när fan kom den värmen liksom? Vad kan de vara? 25 grader utan att överdriva? Typ.

Kom hem sen iallafall och har haft ett jäkla sjå med installationer osv. Sarah kom upp så vi snackade lite över en cigg och sådär. Nu är bara problemet att jag ska få alla bilder å musik över på denna. Jag ska ha MSN, winamp och allt de där andra skitet man behöver. Ja, de är så mycke så..

Har precis ätit middag iallafall, blev spaghetti & korv idag som jag hade lite avocado till bara. Skitgott iaf och mätt blev jag, där blev även till jobb imorgon så de är ju skönt. Har även kokat mina två ägg till min jobbe-frukost så allt är fixat inför imorgon. Skönt att slippa göra de då actually.

De jag behöver göra nu är att duscha. De ska bli fruktansvärt skönt att få gjort de, men de känns ganska onödigt att göra de redan eftersom de fortf är cp-varmt ute. Får väl vänta ett tag. Tänkte ändå pilla lite här och sen ska jag ut med soporna, plocka undan och fixa lite till.

Ikväll blir de sängen med laptopen i knäet och chips&dippa plus cola bredvid. Jag gillar läget! Vad ska ni själva göra?

Samtalsämne

       Publicerat 2008-07-22 » 19:14:41 | Me and my life

Ett av samtalsämnena på jobb har idag varit talesätt.. När man väl sitter å ska komma på dem så finns dem inte, någonstans! Hela hjärnan blir raderad precis som när man är paaggad och jag får sinnesutbrott.

Iallafall, kan ni några? Såna som, Ja, hissen går ju inte ända upp, där är ju inte alla bestick i lådan, korna är ju ute på bete osv osv osv.

Kommentera isåfall vettja! De är alltid kul att se hur mycke ni lågutbildade idioter kan! HAHA, jag skoja. Nej men seriöst, kan ni några så skriv.


SINNE!

       Publicerat 2008-07-22 » 15:31:10 | Me and my life
Jag har världens ruskigaste utbrott. Vill helst av allt döda någon. Seriöst!!

För de första så svettas jag som en särare. Gick hem till Pappa efter tåget och hade tjocktröjan på mig.. Vill inte direkt kasta av den heller när jag kopplat Mp3:n och allt skit där.. När jag väl är framme dör jag av fucking jävla svett och andnöd. Ja, sen ska jag hem, cykla!! Cykla har jag inte gjort på typ 2 år tror jag och de var de värsta jag varit med om, ever alltså! Såg ut som en körsbärstomat i huet när jag kom hem. Väldigt hett!

När man väl sätter sig här så får man ett ruskigt jävla satans utbrott. Är de någon som har en mus över att låna mig? Jag vägrar sitta här alltså. Kastar ut mushelvetet genom rutan.

Fittmus.

       Publicerat 2008-07-22 » 00:05:00 | Me and my life
Jag har varit hemma sen kvart över tio.. Har hunnit haft lite kvällsfika som bestod av äggmacka och ett glas juice, har pratat med B i telefonen i en timme och rakat mina ögonbryn, haha.

För övrigt har jag ruskiga jävla utbrott på musen.. Den lever sitt egna jävla liv. Sätter man den på en punkt så flyger den över halva skärmen. Sätter jag den tex på en länk och trycker så flyger den upp på krysset och stänger ner hela jävla sidan istället. Nog inte alls jobbigt eller så. Psykbryt.

Annars har de gått perfa på jobbet idag. Maten var minst lika god som igår och jag har jobbat med Susse hela kvällen, som vanligt när vi jobbar så rasslar de till som fan. Snabbt går de och de är gött! Tydligen lite problem på jobb också, men de behöver vi ju inte gå in på här. Lite personalprobs så att säga! Ja, alla kan inte gilla alla ;) Aiiit.

Nu tänkte jag faktiskt röka nattaciggen och sen ska jag krypa i säng och kolla på slutet av Wedding Crashers! Upp sex imorgon och jag gillar de faktiskt. Tre dagar nu och sen är de helg igen! Eller ja, jag jobbar delad på Fredag så de blir tre normala dagar iallafall. Kommer upp i 152 timmar denna månaden och så många timmar har jag nog fan inte haft på länge om jag ens haft de sen jag börja. De betyder alltså fet jävla lön i Augusti! Denna månaden blir jag även av med alla äckliga skulder också så de känns så jävla gött!

Nej, livet leker fan just nu. Jag mår så jävla bra, allting känns så jävla hundra! Jag har världens bästa vänner, världens underbaraste pojkvän och världens härligaste familj! Jag trivs på mitt jobb och jag har en skitfin lägga! De kan inte bli bättre nu. Hell no.. De enda är att baby ska komma hem, men, man kan inte få allt här i världen.

Nae, gonatt fuckers.


Jobb!

       Publicerat 2008-07-21 » 18:46:48 | Me and my life
Sitter på jobb nu. Har gått bra idag! En runda kvar och sen är de dags att ta tåget hem. Johanna ska också ta tåget fem över tio så då ses vi iallafall, kan gratta henne IRL istället ;)

Tack alla som har grattat mig idag :) Inte för att de är något att fira men ändå? Klart kul iallafall.

När jag kommer hem ringer B vid halv elva och sen ska jag se klart Wedding Crashers som jag såg halva av igår. Haha, ful är den, men man får ju sig ett gott skratt iallafall.

Imorgon efter jobb ska jag möta Julia hemma hos Pappa för att se var all kaninmat är eftersom jag ska passa dem i några dagar, sen får vi väl se vad som händer å sker. Mindy var sjuk läste jag, not so funny om hon har smittat mig dock. De är ju de värsta jag vet, så nu sitter jag här på jobb och mår illa bara för jag läste att Mindy var sjuk. Moget va? Haha. Nej jag ber till gud att jag slipper de, jag klarar inte av de alltså. Hänger mig hellre.

Nej, nu ska vi köra sista rundan och sen ska jag hiiiimåd.

Såja.

       Publicerat 2008-07-21 » 12:14:29 | Me and my life
Jag har världens bästa föräldrar, så är de bara! Mamma kom precis och plinga på med en full ICA-kasse med mat och sa Grattis på namnsdagen.. Ja, tack som fan! De finns inget värre än att vara utan mat, man får så jävla ont i magen. Massa nyttigheter var de iallafall. Gott bröd, avocado, massa färsk frukt, yoghurt, ägg och färdigrätter till jobbet. Me love you!

Nu är jag färdig för jobbet iallafall. Jag ska gå till tåget snart, ner om och ta tvätt-tid och sen ska jag posta några brev innan jag ska ta tåget tjugo i ett. Jobbar till tio ikväll, men vi hörs säkert sen, på jobbet.

Härligt, jag kommer ha fett mycke timmar i Juli. Fetaste lönen ever i Augusti!

Aiiiit.

Kinda funny?

       Publicerat 2008-07-21 » 11:49:06 | Me and my life
Johanna skickade till mig på MSN innan.. Grattis på namnsdagen!

Ja, jag kan ju bara säga desamma ;)

Pic.

       Publicerat 2008-07-21 » 11:47:41 | Bilder


ego.

Go morgon!

       Publicerat 2008-07-21 » 11:25:19 | Me and my life

Shit vilken jävla morgon. Aldrig mer att jag bytar till kväll för att få sova längre.. Jag sover som en dålig jävla gurka på morgonen. Har legat och snurrat och haft mig sen åtta imorse. Varit svettig, frösit, kliat på foten, varm, ah, sms, särare, hela tiden. Jag får panik. Gick upp för ett tag sen iallafall, vet inte om jag är trött eller vad jag är, de märker man väl senare?

Jag tackar iaf för dina fina kommentarer Mindy! HAHA! När jag vaknar till sånt så skrattar jag itu. Skulle du komma imorgon och sova hos mig? ;) I hope so babe. Saknar dig fan redan :P

B, såg att du skrivit också. Jag är fortf i chock tillstånd.. Ja, inte över de du skrev utan för majlet jag fick imorse. Jag berättar för dig sen baby. Jag vill också bara att du ska komma hem. Drömde om dig inatt. Helt sjukt. Du är med mig hela tiden. It's all love.

Nu ska jag duscha, känner mig inte så jävla fräsch kan jag säga. Nasty as hell.


En bild..

       Publicerat 2008-07-20 » 23:23:37 | Bilder
säger mer än tusen ord!Baaad.

       Publicerat 2008-07-20 » 23:22:35 | Me and my life
Tråkigt har jag.. Telefonen den ringer.. Och ringer. Sen för ovanlighetens skull så ringer den igen. De är inte ens jobbigt. Hjärtat hoppar lite extra när de där 0047 numret står på dipslayen. Jag blundar och fruktar telefonräkningen som kommer nästa månad, men egentligen bryr jag mig inte.. Vid den tidpunkten är han hemma. Kosta vad de kosta vill..Saften och popcornen är mitt enda sällskap.. Och mina cigg.. Inte gör de mig ett dugg lyckligare.. De enda som gör mig lugn, som får mig att känna hopp är en smutsig hoodtröja..

Just för att den luktar så satans jävla gott. Så hemma... Så tryggt.

Jag ska lägga mig nu.. Med tröjan bredvid mig. Mesigt? I dont give a fuck!

Enda bilden..

       Publicerat 2008-07-20 » 23:17:18 | Bilder
Enda bilden ifrån gårdagen..för visst mådde du bra andre? aldrig mått bättre.

Mätt..

       Publicerat 2008-07-20 » 22:23:50 | Me and my life
Nu sitter jag här och är fett mätt, och trött. Och toa-nödig. Jag har dock inte pallat lyfta aset till toaletten men jag bör väl göra de? Mjo.

Var hemma hos Farmor på middag och de var väl trevligt? Åt först räk-crepes till förrätt och sen åt vi stek med potatis, grönsaker och sås. Till slut åt vi en hallontårta med vaniljcreme osv. Riktigt gott var de iallafall och de var väl trevligt att träffa familjen och släkten!

Har inte gjort så mycke sen dess faktiskt. Pratat med B, pratat med Mamma och lite så.. Jag e fett utråkad och ser inte alls fram emot veckan som kommer. Jag har ingenting att se fram emot med den heller, jag vill bara att de ska va nästa Söndag NU! Dirr liksom. Bara jobba jobba jobba jobba så att tiden går fort tills B står utanför min dörr igen.. Tills han kramar mig och säger att han är hemma igen, och att han är hemma för att stanna.

Fuck Norgejobb, de suger kuk really alltså!


Släpp ut ditt lamm!

       Publicerat 2008-07-20 » 22:06:06 | Videoklipp


För att ni överhuvudtaget ska förstå vad Släpp ut ditt lamm innebär ska jag nu förklara..

1. Playa filmen
2. Vänta och lyssna till efter den första refrängen
3. När hon börjar sjunga lite lugnare då, så sjunger hon tre meningar.
4. Den tredje meningen ska ni lyssna på, och de är där de kommer...
5: SLÄPP UT DITT LAMM! De kommer ungefär på 1:09!!
6. Nu kan ni skratta!! De är iaf vad jag å Mindy gör exakt varje gång..

Vi dör nästan.

Sådär dagen efter..

       Publicerat 2008-07-20 » 21:23:44 | Videoklipp


Ni ska vara fett stolta som får höra min whiskey-röst dirr när jag har vaknat.
De är fan inte många som får vara med om den ;)

Enjoy för fan! Vi bjuder på oss själva ftw!

halsband

       Publicerat 2008-07-20 » 15:52:55 | Bilder


jag vill ha, jag vill ha, jag vill ha!

(naturligtvis inte med ida då)

Sing with me baby..

       Publicerat 2008-07-20 » 14:32:52 | Muuuusic
Låttips igen.. Ao.

westside connection - gangsta nation
ken - akta dig för polisen
akon - saviour tonight
takida - tear it up again
takida - leave me alone
supersci feat chords - on the grind
ice cube - peckin order
jedi mind tricks - blood runs cold


Söndag..

       Publicerat 2008-07-20 » 14:08:03 | Me and my life
Ja, idag är de Söndag, imorgon har jag bytat till kväll och de känns ganska så gött. Hade som plan att va uppe halva natten men jag tror jag lägger mig när jag kommer ifrån Farmor.
Ska dit på middag vid fem, palla typ? Naej. Får väl ställa upp å se lite social ut iallafall. Mat får man ju också, så jag ska väl inte klaga men egentligen hade jag bara velat ligga i sängen hela dagen. Är inte alls på humör, vill egentligen inte prata med en jävel eller äta någon jävla middag, men! De som måste göras måste göras helt enkelt. På med charmen å stick!


Fredagen..

       Publicerat 2008-07-20 » 13:50:07 | Me and my life
Nej, jag ska berätta lite om Fredagen tror jag, för den var något i hästväg! HAHA!

De hela började ju med att jag å Mindy tvätta å hade oss.. När jag var färdig sen så duscha jag å Mindy lagade mat.. Nachostallrik och de var riktigt gott med mat faktiskt. Efter de började vi såklart dricka direkt. Hällde öl i strupen som aldrig förr.

Efter ett tag kom Condrup och hans vän ifrån Landskrona och sen kom Store Condrup å vi pratade om mötena på gården 7 på morgonen, haha.. Mina å Mindys försök till att fota gick rakt åt helvete och jag fick ett ruskigt sinne och kasta ut hela chipsskålen genom balkongen.. Felet var bara att chipsen kom inte ut, dem kom in igen på något konstigt vis? Skålen i sin tur blev överkörd och jag skrek för jag ville ha tillbaka min chipsskål?!

Ja, jag blev riktigt pangfull. Har inte varit så paaagaad på två år om jag ska va ärlig. Allting snurra, vi stack till flamman och dansa och sjöng, jag bölade (?) och snackade ut med Anna. Riktigt gött! Skithärligt folk på flamman så jag skratta itu. Jag gick fram till en kille och hälsade och han sa att de inte var han.. Jag fortsatte på de spåret och sa att de visst var denna jag trodde de var.. Efter 5 minuter säger han, alltså de är inte jag som är Jojjo, fattar du inte de eller? Du e nog rätt full! Haha. Alltså jajajaja.. Jag går. Shit.

Jag minns inte hur vi kom hem, jag minns bara att någon höll i min hand och Mindy som skrek till mig att de såg ut som jag hade tjackat i 3 år! Jo tack. Nästa skit jag kommer ihåg är att jag vaknar i sängen med balkongdörren öppen och när jag tittar upp sitter de 6 fåglar och kraxar åt mig. Riktigt rädd så jag flög upp och fetta in dörrarna, lade mig under täcket och somnade om.. Vaknar vid elva och mår som jag förtjänar, men fan va roligt de var. Fan va fulla vi var och fyfan va vi släppte ut våra lamm!
Tack allihopa för en sjukt bra kväll. Speciellt tack till Mindy som är världens bästa, på alla plan! Du får jättegärna va min sambo fler gånger om du vill, för de var väldigt trevligt! =) I veckan maybe?

Love.

Söndag!

       Publicerat 2008-07-20 » 13:29:29 | Me and my life
De blev lugnt igår, efter att jag druckit tre öl mådde jag som ett rövhål och sket i att dricka. Beppe å KB stack hem till Rene och jag ställe mig å diska, städade undan och gick ut med soporna.
Pratade sen i telen med B tills jag somnade ifrån honom i luren. Vaknade en timme senare att jag skrek Baby rakt ut och sen kunde jag inte somna om.. Låg och bölade i en timme kanske och sen somnade jag om.

Vaknar halv tio idag av värsta mardrömmen. Bölar lite till. Sätter igång en film. B ringer och jag bölar lite till. Loggar in på MSN och ser att Norge äger!!

JAG KAN FAN INTE MER ÄN ATT HÅLLA MED!

NORGE ÄGER FETT FAN! sÅ JÄVLA GÖTT.

Vi fixar detta!

       Publicerat 2008-07-19 » 20:01:49 | Me and my life
Första ölen är öppnad igen. Känns lika härligt som ohärligt för jag har bakfylla de luxe.

Ni får en uppdatering om hela helgen imorgon istället, om jag lever!AEH!

       Publicerat 2008-07-19 » 11:15:22 | Me and my life
Släpp ut ditt lamm alltså.

Shit vilken jäävla kväll!

Jag vet

       Publicerat 2008-07-18 » 23:42:04 | Me and my life
Jag vet attt ni gillar mig oavsett om jag uppdaterar eller ej, Ni älskar min blogg, de är bara atte erkänna. Okej, jag kanerkäna at jag nog kommer fet radera detta inlägg imorgon bitvi .. Okej..

JAg är fett pacakd och har fettat t en skål rakt genom fönstret och den står rakt upp på fucking vägen. min hyresvärd har inte kommit idag och jag älkskar honom för de..

jag tror jag e rätt packad så jag ska nog inte ens skriva , tor jag iallfall. nananananan gansgata nation. nbeppe vi tar de imorgon,m vi fixar fyllan då. pokej?


beppe är min västa killkompis och han äger hela jävla niggha klippan.

aaaeh jag ger upp .. flamman nu ha! hahahahah ja haj

Svin!

       Publicerat 2008-07-18 » 19:56:35 | Me and my life
Jag å Mindy är fan bra på å svina alltså! Haha. Vi är bra på att tömma en 2 liters cola på en timme också! Ja, man pissar ju därefter.

Men vet ni? Vi tar de nu alltså. Vi fixar fyllan!!

Vi hörs imorgon fuckers, och baby, jag älskar dig!
More than life itself!

Shoes baby, shoes!

       Publicerat 2008-07-18 » 19:54:23 | Bilder


Vad tycker du baby?

Baaad baby!

       Publicerat 2008-07-18 » 18:48:59 | Me and my life
Dålig uppdatering, men jag tar de! Jag har inte riktigt haft tid..

Jag å Mindy krängde igår, röka som iddisar och drack cola. Snacka skit eller kanske mest sanning, trevligt hade vi iallafall. Vid halv elva lade vi oss i sängen för att glo på film men vi decka på tre röda. Moget.

Har jobbat annars idag.. Mindy hämta mig på jobb och sen har vi tvättat. Mindy är min sambo för helgen! Nice ha? Just nu håller hon på att göra mat och jag sminkar mig. Eller ja, inte just nu men jag borde göra. Mina jeans hänger på tork, ölen och sourzen är i kylen och inom två timmar är jag paaggad. Jag ska fan inte klaga, förutom att B skulle varit här med mig.

Saknar honom så sjukt mycke. Snacka nyss i telefon typ 2 timmar.. Kändes som 10 minuter. Jag känner mig så jävla trygg, så jävla allt med dig alltså! Hade de varit du och jag kvar på jorden bara hade de inte rört mig i ryggen. Real fucking love baby and I freakin love it!

Nu, sminket!

Fäääärdig.

       Publicerat 2008-07-17 » 17:21:04 | Me and my life
AH! Så slut jag är. Har renbäddat nu och dammsugat, även städat dasset som var de äckligaste ever. Fyfan! Nu är här iallafall rent överallt och de är en sjukt skön känsla. Något som också är skönt är att jag har 2 skivor som är Mormors kvar, sen ska de in på Mp3'n och sen är jag färdig med de också! Me like.

Nu är jag så varm, röksugen och allt vad man kan vara så jag ska ta en skön promenad hem till min Farmor för att få lite god middag :) Som sällskap har jag min Mp3, funkar utmärkt!

Om vi inte hörs så är de för att jag å Mindy har skitroligt eller något? Annars hörs vi säkert ikväll! Mindy kanske ska köra en gästblogg?

Jag känner mig stressad..

       Publicerat 2008-07-17 » 16:10:57 | Me and my life
Kanske inte så konstigt iofs? Njae, jag vet inte, haha. Nu har jag iallafall rensat ut min garderob så nu väntar jag på Lillasyster som har blivit lite sen. Hon ska se vad hon vill ha och sen slänger jag väl resten eller något? Ja de blir nog bra, bara jag blir av med det.

Jag har även hunnit diska, damma hela lägenheten, ta speglarna och städa köket. Kvar är att städa toaletten, renbädda i sängen, dammsuga och tvätta golven! Oh va jag ser fram emot de, haha.

Klockan sex ska jag på middag hemma hos Farmor, stekt fläsk med löksås och potatis. Nog inte gott heller ju! ;) Sen vid sju halv åtta tiden kommer Mindy å hämtar mig och sen ska vi umgås hela kvällen. Snacka skit, rööga och dricka en öl kanske? Jag är fan värd en kall ikväll alltså, såhär dagen innan helgen.

Mindy sover här sen, och är kvar när jag kommer hem från jobb imorgon. Då gäller de middag, tyckte hon sa Nachostallrik och jag ska tvätta. Ja, inte så kul på en Fredag men va fan gör man? Nee. Gött med rena kläder till helgen iallafall och dessutom har jag bara 4 maskiner så de är cool lugnt ;)

Ja, om man skulle fortsätta!! Denna städningen var verkligen behövlig!

Gårdagen.

       Publicerat 2008-07-17 » 14:43:50 | Me and my life
Jag tog som sagt tåget till Hässleholm och sen hämtade Pappa å dem mig där. Åkte till en ny restaurang i centrum, Infinity eller något sånt hette den, där vi käkade. Jag tog grillspett med klyftpotatis och tzatsiki och de var jävligt gott även om jag blev proppmätt efter några tuggor. Satt kvar där och prata ett tag och sen gick jag å Julia till bion.

Alltså jag vet inte hur jag ska förklara den filmen. Seriöst så var de den bästa fucking jävla filmen jag har sett i hela mitt liv. Fyfan! Alla har skrivit att dem haft gåshud osv och jag har tänkt; "Men moget, precis som om man har gåshud över en film liksom" men seriöst så hade jag de, hela tiden nästan. Jag grät och skratta om vartannat och de kändes verkligen inte som om man satt där så länge. Ja, seriöst, ni som inte har sett filmen, gör de! Den är fett värd de.

När jag kom hem sen så snacka jag med B i telen lite, böla och sen gick jag å lade mig å kolla på en film i typ 10 sekunder och sen deckade jag fett. Härligt nu för tiden att jag är så trött på kvällarna att jag somnar direkt, även när jag är själv. Dock hatar jag å sova ensam men va fan ska man göra?

Nej, nu ska jag läsa lite bloggar och sen har jag fullt upp!

SMS ifrån Mindy!

       Publicerat 2008-07-17 » 14:29:57 | Me and my life
"Och så var man inte singel längre ;)"

Skickat 00:10.. Dem blev tillsammans 23:50!

De kallar jag kompis =) Så de ska va, håll mig underrättad!

Too late.

       Publicerat 2008-07-17 » 12:27:02 | Me and my life
De blev lite mycke känslor igår och klockan tickade på så jag hann tyvärr inte uppdatera.. Ni ska få ett riktigt fint inlägg när jag e hemma ifrån jobbet!!
Sleden är jag.. Haha, imorse när jag vakna skulle jag vrida tillbaka klockan på mobilen så jag skulle få sova längre? Jag trodde allvarligt att jag kunde göra så? Helt väck ju..

Torsdag idag och jag har fullt jävla upp. Dock gillar jag de, tiden går mycke fortare. En dag kvar å jobba sen är jag ledig hela jävla helgen och jag ska va paggad Fredag kväll till Söndag morgon. Eller ja, inte på Lördagdag kanske men ni fattar! =) Har inte tagit ngt extra i helgen så nu känns de ganska så jävla gött faktiskt.

Nej, göra de sista nu och sen slutar jag kvart i två!
Love.

Tomt hål.

       Publicerat 2008-07-17 » 00:27:16 | Kärlek
Var fan ska jag börja? De känns som om mina inälvor ligger utspridda över hela lägenheten, som om någon har skurit ut mitt hjärta och de ligger och kippar efter liv. Jag känner mig så full, full av känslor och av tårar, av smärta, men mest av allt känner jag mig så jävla full av kärlek. Kärlek jag inte vet var jag ska göra av. Jag vet inte hur jag ska hantera de..

En gång. En fucking jävla gång har jag varit kär. På riktigt. Riktig jävla bleeding love. Är ni med? EN GÅNG! Jag lovade mig själv vid de tillfället de avslutades att aldrig mer.. Aldrig i hela mitt liv mer bli så kär. Blir så nere i någon annan att jag lever för den människan, med den, med allt som rör den personen. Kärlek som gör ont, för att den är så jävla freakin stark. Jag lovade mig själv. Vad hände? Hur kunde jag bryta de enda löftet jag har haft till mig själv? De jag bärt på så jävla hårt. De jag har lovat mig själv till döden.

Ni tycker att jag är löjlig. Jag kunde väl inte överge kärleken när jag var 19 år? Jo, för så jävla starkt kändes de. De kändes som om jag aldrig skulle sluta älska denna människa. Kolla nu! Jag känner ingenting, zip fucking zero! De enda som finns kvar är en plats. En plats i mitt hjärta. Precis som vänner haft, som försvunnit genom åren och som verkligen har betytt något, på riktigt. Vissa människor stannar helt enkelt. Så är de. Så kommer de alltid att vara. Hjärtat har dock fler platser, vissa djupare än andra. Vissa sätter djupare spår, och även om jag tackar för de så är jag bara så jävla rädd.

Jag älskar dig. Så in i helvetes jävla mycke. Varje gång de har tagit slut, varje jävla gång, har varit för den anledningen att jag inte vågar. Jag vågar och ska inte släppa in någon så i mitt liv. I mitt hjärta igen. Jag hade ju lovat.. Men när de inte går att hålla tillbaka längre.. När allting bara känns så jävla rätt, när allting känns självklart.. Jag hade varit dum om jag inte tagit denna chansen. Om jag inte hade vågat släppa in dig. Visst, en dag kanske jag står där igen. Jag står kanske där med rödgråtna ögon, med ett liv som inte känns värt någonting om inte du finns i de, men just nu, just här, kan jag inte tänka så. Jag får inte göra de. Jag tänker fan inte sabba de denna gången. Jag vägrar göra de!

Jag skiter i mina fucking löfte. Jag skiter i vad alla säger och vad alla tycker. Jag skiter i hur omvärlden ser på oss. Jag skiter i allt, bara jag får vara med dig. Bara jag får vara din. Jag menar allvar, jag älskar dig! Jag. Älskar. Dig! Något så fruktansvärt mycke..

Ett tomt jävla hål, och du har fyllt upp de så mycke som de bara går!
Älskling, just the two of us, against the world! Aight?

Vi vet båda att detta är vår sista chans.. Vår allra sista!
Om de nu går åt helt fel håll så bry dig inte om att lämna tillbaka de du har fått.  

Får jag inte va med dig, vill jag fan inte ha något fucking jävla hjärta.


Vad hände?

       Publicerat 2008-07-16 » 17:30:37 | Me and my life
Mina planer går alltid åt helvete.. Jag vaknade klockan fem och sprang in i duschen och sen ringde Pappa å fråga om jag va färdig? EH? Nej. Dem har tagit bilen in nu iallafall så jag får ta tåget själv men som sagt, tåg stör mig inte. Tåget går kvart över sex så jag har lite tid på mig nu iallafall..

De är sjukt vad jag kan åstadkomma på en halvtimme! Duscha, klä mig, sminka mig och fixa håret! Jag tycker jag är grym för att va tjej ;)

Nej. För mycke tankar i huet. Pallar inte skriva mer. Vi hörs kanske ikväll, annars imorgon!

WIAHO!

       Publicerat 2008-07-16 » 14:49:43 | Me and my life
Usch ja, fyfan.. Idag på jobbet sa Andre att de fanns stunder då jag var pigg & gla då dem andra frågade var han hade sett mig någonstans, för dem hade minsann missat de, haha. Ja, jag är stendö - alltid! Fattar inte vad problemet är? Sover jag många timmar är jag trött för de och tvärtom, sover jag lagom så är jag ändå trött. De enda jag vill är att sova, hela hela hela tiden! Riktigt jobbigt faktiskt.

Igår ringde B och vi snacka i typ en timme så de blev inte mer bloggande där inte. Dallen å nån annan körde utanför min lägenhet 500 gånger och tuta och basa som iddisar så efter jag å B lagt på bråkade jag lite med Dallen på SMS, haha :P Somnade nog vid halv två eller något sånt? Jaja.

En sak lärde jag mig iallafall igårkväll.. Ska aldrig mer dricka 4 glas cola så nära sänggående. Jag vaknade tio i sex av att jag inte kunde hålla mig längre, så jag var tvungen att gå upp då och besöka toaletten! Ja, ni tror väl inte att jag gick upp sen, när jag ändå var uppe? OH NEJ! 5 minuter till i sängen tänkte jag, vilket blev 20 minuter och jag fick stressa som en särare för att bli färdig innan tåget gick. Annars idag har de gått bra på jobbet faktiskt. Gott folk som har jobbat och Frida förgyller mina dagar på jobb som ingen annan =)

Vet ni vad jag ska göra nu då? Ja, jag borde städa vilket jag inte gjort på 1½ vecka, jag borde lägga in Mormors sista skivor och jag borde verkligen duscha och göra vid mig.. Men nej, jag ska gå å lägga mig.. Ställa klockan på fyra, gå upp halv fem och duscha då istället för att stressa sönder. Tåget går från Perstorp kvart över sex så då ska vi in till Hässleholm och äta ute, därefter blir de Sex and the city-filmen tio i nio! Trevligt.

Nu - sängen!! I freakin love it.


Pic.

       Publicerat 2008-07-15 » 23:33:22 | Bilder

FINALLY!

       Publicerat 2008-07-15 » 23:20:54 | Me and my life
Äntligen hemma, såhär trött som jag var på jobbet ikväll har jag inte varit på länge. Längtade bara hem.. Var hemma vid tjugo över tio eller något då jag blandade dippa direkt så nu sitter jag här å fettar i mig chips å dippa & dricker cola. Tröstäter, nej var fan får ni de ifrån? ;)

Sitter med B's tröja på mig och ser allmänt lökig ut. Har nästan precis pratat med honom också. De hade blivit klabb med flygresan och sånt shit. Dem hade fått landa 10 mil åt fel jävla håll och ingen visste var planet var, av dem som var på marken alltså :P Tur jag inte visste de, ruskiga utbrott man fått då kanske? Aja, kändes skönt att höra hans röst men när han sa; Alltså jag saknar dig som fan redan och jag har varit här i 20 min! så mådde jag lite dåligt faktiskt.. Känns som om de har gått en freakin week.

Nej, nu ska jag sitta här å löka mig ett tag..

Jobbet, again!

       Publicerat 2008-07-15 » 20:26:22 | Me and my life
Vi har inte så mycke å göra idag, de märks va? =) Haha, nej fyfan va trött jag är. Märks att jag inte är van vid att jobba kvällar. Helt slut och de känns som om jag ska somna all the time. Ganska jobbigt! Vi har två kvar bara och sen slutar vi. Härligt! Ska hem å lägga in Mormors sista skivor så hon får de fixat innan min dator kraschar..

Kollade på statistiken fresten, haha. Har ökat med exakt 10 läsare varje dag nu i 6 dagar! Exakt på pricken också. Ser lite roligt ut faktiskt. Ja men de är ju kul att de stiger, jag klagar inte! =)

Längtar till imorgon, ska bli skoj å se SATC-filmen, äntligen! Får se vad för restaurang vi ska gå på bara.. De märker vi! På Torsdag kommer Julia kl 3, jag har rensat ut min garderob så hon ska se om där är något hon vill ha, sen de som blir över tänkte jag höra med Zari kanske eller Mindy? Såna kläder som är för små till mig som jag typ använt 1 eller 2 gånger! Där är allt ifrån jeans till linnen och festtoppar! Hör av er isåfall.

Nej, nu ska jag röka en cigg och sen är de dags för sista rycket! =)
PUSS!


Jobbet.

       Publicerat 2008-07-15 » 15:57:20 | Me and my life
Nu sitter jag på jobbet, sådär härligt svettig och dann! Jävla kvavt är de överallt. Frida kommer halv fem och jobbar med mig och Susse har varit här sen jag kom. Härligt gäng som jobbar kväll! Eller ja, undantag finns ju ;)

Har med mig matlåda ifrån grillningen igår. Nog inte gott eller så ju? Haha.

Efter jobbet ska jag hem, sätta mig vid datorn och njuta av en ensam kväll. Dock kommer de nog vara de enda jag njuter av för hur roligt är de 2 veckor i rad? Nee, jag tror inte jag kommer va ensam ett skit ändå. Har många planer och många vänner att umgås me så de är lugnt. Saknar klart honom ändå men, de är ju som de är.

Skönt å åka tåg till å från jobb nu också. Tycker de är så skönt att sitta ensam före och efter jobb och lyssna på min Mp3! Något jag värdesätter a lot.

Nu ska jag dra. PUSS

Fresten...

       Publicerat 2008-07-15 » 11:56:01 | Bilder


Mindy, jag kommer visst se dig i ögonen efter de!
De var ju fan bara ett fyllehångel ;) HAHAHAHA!

get your walk on.

       Publicerat 2008-07-15 » 11:52:55 | Me and my life
Jaha? Då sitter man här.. Har nog inte riktigt fattat ännu. De är ju ändå 14 dagar, kanske mer? Ja, jag ska inte tänka så mycke på de, jag har ju tröjan iallafall! ;)

Vaknade vid nio imorse av att han satt bredvid mig å sa att de var frukost. Mådde sjukt illa och kunde äta en halv fralla med ägg, not more! Soffan nästa å där låg vi ett tag å mös innan han var tvungen att dra. Jag hatar hejdå! De är de värsta jag vet och bara tanken på att säga hejdå får mig att böla som värsta bebisen! Moget.. Jag grät inte förrän han stängde dörren iallafall. Poäng till mig!!

Nu har jag duschat och fixat till mig, fortsätter att bränna in Mormors skivor på datorn.. Har typ 5 skivor kvar! =) Här går de undan.. Nej men jag hatar att ha saker hängandes över mig, så när jag väl har gjort dem så lättar allting. Sätter sån jävla press på mig själv, sjukt jobbigt. Ska ta tåget tjugo i ett eftersom jag börjar halv två.. Kul kul kul.

Ikväll händer väl inte allt för mycke.. Imorgon är de jobb på dagen och sen ska jag till HBG med Pappa, Linda, Julia & Emilia.. Vi ska ut å äta och sen kolla på en bia! Förlåt ännu en gång Mindy, men jag vet att du förstår. När allt är som de är så vill jag gärna följa med dem.. Jag o Julia ska se SATC och Linda å Emilia ngn leksaksfilm. Pappa vet jag inte, han sa SATC men jag tror inte han vet att den är 2½ timme lång..

Min data har börjat nu igen.. Jag får nog skrota den nu, seriöst. Jag har försökt skriva detta inlägget nu i 20 minuter men den bara hänger sig, hela hela tiden som den gjorde sist? Jag hatar min dator. Jag hatar min dator. Jag hatar min dator. Ja ni fattar!! Hora!

Nej, jag måste fan röka innan jag slår sönder skärmen!


...

       Publicerat 2008-07-15 » 11:03:46 | Me and my life
Jag är helt tom. Totally empty.

Jag kommer sakna dig så..

Akta dig för polisen..

       Publicerat 2008-07-14 » 22:18:07 | Me and my life
Jaha, mycke trevlig eftermiddag måste jag säga! Ibland blir man lycklig bara! Haha. Har kommit typ halvvägs med Mormors skivor men nu orkar jag inte mer för idag.. De har nämligen skett lite ändringar här..

Ikväll har jag fresten varit hemma hos Pappa och ätit middag, värsta middagen också! Sparris, skinka och lök under sånt osttäcke, grillat kött med bakpotatis med vitlökssås och sen blåbär/hallonpaj till efterrätt. Riktigt gott var det. Kändes skönt som fan å träffa Pappa igen. Hans kram var nog den hårdaste ever! De är som han säger, familjen är viktigast!! Alltid! Hade kunnat skita i alla andra så länge jag haft min släkt, familj och mina äkta vänner! And B! Yeah, I love u!

Dock fick jag en väldigt bad men samtidigt bra nyhet. He's leaving! For 2 weeks!! Nej men seriöst, han ska åka till Norge å jobba i två veckor för att tjäna fett med pengar. Fick veta de idag och åker imorgon bitti.. Fett kul! Nee. Vi har dock inte träffats så mycke som vi brukar göra denna gången men ändå liksom.. Ja, de är svårt. Big time.
Just därför bytade jag min tur imorgon så jag börjar inte förrän 13.30 och slutar 22.00! Ska mysa hela jävla natten lång och ja, fyfan. Pain already! Dock fattar jag inte hur man kan tjäna SÅ mycke på 2 veckor, men de är nice i vilket fall. Jeppe löste ju Pandan så ;) HAHA!

Nej, nu ska vi hoppa in i duschen och sen ska jag mysa ihjäl honom!

Tack alla som gör mitt liv till något som är värt att leva för! Helt fucking amazing är ni! Jag behöver bara er!
Men jag hatar dina solglasögon ;)

Förlåt Mindy!

       Publicerat 2008-07-14 » 15:05:11 | Bilder
.. Men de är ganska roligt ;)

Mina damer och herrar, från en nykter Mindy, till en fullare Mindy som mynnar ut i en Mindy som är fullast! Enjoy!


Hemma från jobbet.

       Publicerat 2008-07-14 » 14:47:33 | Me and my life
Nu har jag varit hemma i 40 minuter, alltså tar de 40 minuter för mig att läsa igenom mina bloggar jag läser dagligen.. Ibland mer, ibland mindre, men oftast runt 30-40 min. Nog normalt!

Igårkväll såg vi Förortsungar, ganska söt film men dem här musikstunderna gillar jag ju inte direkt, haha. Åt chips å dippa till men jag tror jag åt 3 chips eller något. Mådde riktigt illa under hela kvällen och på ett sätt hade jag räknat med att göra de. Ni vet att jag drack Red Bull alltid innan? Mm. Jag tror inte jag kan göra de längre.. Varje gång jag dricker Tiger eller Red Bull så mår jag så in i helvetes illa efteråt. Får ont som fan där uppe i magen typ, ja, jag kan inte förklara de, jag kommer iallafall strunta i de möget i framtiden!

Efter lite mys och halvnaken-rökning på balkongen somnade jag gott.. Vaknade imorse och var helt lost i huet, haha. Skulle byta låt på mitt alarm mitt i allt för den ena var för "rockig" så när jag hade bytat låt hade jag samtidigt stängt av alarmet tydligen.. Vaknar fem över halv sju av ett ryck och sen fick jag stressa som en iddi för att hinna med min skjuts. De gick iallafall och dagen på jobb har gått jättebra! Den har verkligen sprungit iväg och hipp som happ var klockan kvart i två! Härla.

Nu hade jag tänkt göra något jag skötit upp länge. Lägga upp Mormors musik på datorn och föra över de till Mp3:n så hon kan powerwalka i skogen.. Om jag säger att de är 14 CD-skivor hon vill ha in, på MIN dator, tycker ni synd om mig då? Haha.. Nej men serri, de kommer ta ett tag ;)

Hörs sen!


Söndag!

       Publicerat 2008-07-13 » 21:44:38 | Me and my life
Imorse vaknade vi vid elva eller något, den översta madrassen låg tvärs över sängen och mitt täcke var som en boll. Utbrott dirr! Gick upp iallafall och diskade och städade lite överallt. Efter ett tag såg vi slutet på någon gangsta film som vi starta i Torsdags eller någonting, filmen var dock ganska bra med ett sjukt slut.. Pappan kan nog dö liksom? Neee.

Tog mig en dusch och sen körde vi till Klippan, vidare till Hyllinge och sen hem igen. Direkt när vi kom hem lagade jag middag och sen åt vi tills vi nästan spydde, haha! Blev lite för mycke där. Blev en runda till Klippan till nu såhär på kvällskvisten och sen köpte vi varsin tiger och skulle ställa oss någonstans å röka/snacka som vi brukar göra men alla ställe var upptagna så de fick bli på parkeringen, haha.

Har precis kommit upp nästan, ska lägga oss nu iallafall, glo en film och fetta lite. Imorgon är de jobb igen. Riktigt för mycke men vad göra? Nej precis. I'm feelin good iallafall, denna veckan har varit den värsta samtidigt som den bästa ever. Veckan som kommer innebär SATC-filmen med Mindy, städ-dag och grillkväll hemma hos Pappa! Jag gillar de, och jag gillar att jag äntligen har brötit mig loss. Jag känner mig fett lättad och jag mår 100 gånger bättre än vad jag gjorde förra Söndagen!

Ibland leker livet, just nu leker jag med de!!


Bloggträff nr 3!

       Publicerat 2008-07-13 » 21:36:35 | Bilder
Jaha, då var den tredje bloggträffen avklarad och de var nog den bästa hittills alltså. Jag hade riktigt jävla trevligt och allting var skitbra! Jag börjar från början...

Tog tåget till Klippan, sitter bakom en kines som har 5 cm långa naglar med gult skit under.. Fiser 50 ggr mellan Perstorp å Klippan så jag höll på att spy big time. Hoppar av på stationen, möter Mindy och vi går hem till Therese. Blir bjödna på riktigt god mat, hungriga som as var vi, haha!

Efter vi hade ätit satte vi oss i soffan, lyssnade på musik och körde de där stötskitet. Ont som helvetet gjorde de, fyfan, haha! När vi kom på att jag å Mindy bara förlorade så sket vi i de och spela Buzz istället där jag vann, eller hur var de nu Mindy? Haha. Mindy vann en pokal iallafall, förlorarpokalen va? Helknäckt.

Ut på balkongen där vi rökte upp två kol av äppletobak. Riktigt gott! Lyssnade på musik, mös och drack en massa. Riktigt mysigt! Therese och Oskar bor riktigt mysigt också, riktigt varm och hemtrevlig lya :) Du har lyckats babe! Tack Mindy å Therese för en grymt bra kväll!

Here comes the pictures!  Vissa bilder har jag lovat att inte lägga upp, haha. Dessa räcker ändå gott å väl! Roligt hade vi iallafall.

Vid tolv tiden traskade jag å Mindy vidare på annat ställe och Therese cyklade iväg på annat. De blev inte så lyckat något av de faktiskt så jag tror vi var hemma halv 2 eller något? Ah fråga mig inte, vi pratar inte om de iallafall ;)

Nästa gång är vi hemma hos mig, och äter Fondue =) Jag gillar er iaf, big time!

Videoklipp..

       Publicerat 2008-07-13 » 21:17:22 | Videoklipp
Ifrån gårdagen! Jag behöver inte förklara någonting då jag redan gör de i filmen. Kolla in Mindys min bara, just när den blinkar rött och hon sitter och är pissrädd för att få en stöt ;)
Nu drar jag!

       Publicerat 2008-07-12 » 18:25:04 | Me and my life
Nu drar jag minsann! Hoppas ni får en trevlig kväll!
Egotripp.

       Publicerat 2008-07-12 » 17:45:19 | Bilder
Och såhär såg jag ut igår..

yeah, thats me.

Ett långt inlägg..

       Publicerat 2008-07-12 » 16:22:56 | Me and my life
.. hade kanske varit på sin plats?

Jag har tappat lusten till att blogga. Tycker inte att jag har något kul å skriva om och jag tappar läsare för varje dag. Ja, den infinner sig kanske snart, annars går väl inte världen under?

I Torsdags tog jag ett stort steg framåt i mitt liv. Aldrig förr har jag haft så ont i magen men de visade sig att de var helt i onödan. De var tungt, jobbigt och fan så känsloladdat men när de var över kändes de som om hela världen och mitt liv öppnade sig och jag tror jag skakade som ett asplöv i 15 minuter. Tack Mindy för att du ställde upp och för att du är världens bästa. Jag kommer aldrig kunna tacka dig nog. Jag älskar dig.

Igår jobbade jag och hade världens ruskigaste utbrott på jobb. Jag fixar inte de alltså! Nej. Skit i de nu! Efter jobb gick jag iallafall hem till Zari där My var och sen kom Bodil. Vi låg och snacka skit och röga bara, sen drog jag å My hem till mig, hämtade saker och kläder osv. Hem till Lina och röka några cigg och flabba åt efterblivna särare och sen stack My o jag hem till henne, duscha och fixa oss. Direkt hem till Zari sen och planerna gick i kras så jag tänkte att jag lika gärna kunde festa hemma.

Vi var ju inte så många då va, men jag hade skoj ändå! Mindy & Jacke kom och vi satt och snacka bråk i förhållande och om ruskiga skabb som inte borde få vistas ute. Dem tog tåget hem runt halv tolv igen så då gick vi å lade oss och somnade värsta mysigt.

Vaknade imorse och kände mig sjuk. Inte bakis utan sjuk! Aja, fick frallor och äggmackor iallafall och sen började jag tvätta.. Vilket jag fortfarande håller på med, eller ja, jag väntar på att de ska bli torrt men de verkar ju vara ett big problem idag just bara för att jag har tid å passa. Problemet är att jag har tvättat alla mina byxor så hinner dem inte torka får jag väl åka naken till Klippan eller något. Inte så roande med andra ord.

Meningen var att jag skulle ta sex tåget dit och träffa Mindy hemma hos sin mamma först men de hinner jag inte, de får bli sju tåget och direkt hem till Therese där vi ska ha ännu en girly night.. Äta mat och dricka lite, alltid trevligt =) Nu ska jag läsa några bloggar och sen ska jag duscha å göra vid mig.. Hoppas verkligen att min tvätt blir någorlunda torr så jag kan använda lite kläder idag!

Hoppas också att jag mår bättre av en dusch och lite så, för just nu mår jag som ett rövhål. Har tagit 2 panodil men dem hjälper inte ett skit. Är helt tung i huet och känns som om jag ska få världens förkylning och jag gillar inte läget alls.. Aja, får hoppas de inte blir något av de för imorgon ska jag jobba extra. 16.00 - 22.00! Behöver alla timmar jag kan få, thats it!

Hörs babes.

Fredag.

       Publicerat 2008-07-11 » 10:56:19 | Me and my life
.. och jag är så lycklig jag kan bli!!

Sickness.

       Publicerat 2008-07-10 » 12:57:37 | Me and my life
Jag har så jävla ont i magen. Mår så jävla in i helvetes dåligt.

Snälla, låt klockan vara elva ikväll eller något. Bara allt detta är över. Jag pallar inte.

Kill me.

       Publicerat 2008-07-09 » 20:31:50 | Me and my life
Nu har jag precis varit på marknaden med Anna å My. Även om vi mest klagade på allt så var de trevligt =) Jag var kissig, My var kissig och Anna var hungrig. Krängde gjorde vi och My käkade Donuts och Bullenkorv som smakade hora. Ja, haha, de var skoj iallafall. Både jag å My deckade i bilen hem, skönt var de..

Nu har jag nästan precis duschat. Sitter fortfarande med handduken på huvudet.. De var skönt att få duscha lite faktiskt, asvarmt vatten så jag brände nästan mig. Ja, inte för jag bryr mig.

Har precis skrivit brevet och tårarna har forsat ner som alla andra dagar denna kukveckan! De var nog de värsta jag skrivit ner i hela mitt liv. De tyngsta och de mest känsloladdade. Fyfan! Jag förtjänar en cigg nu. Eller jag gör inte de, jag förtjänar ingenting, men jag ska ta mig en cigg iallafall. Imorgon ska jag lägga brevet på lådan och sen vet jag inte vad jag ska göra! Finns inte så mycke å göra!

Nej fyfan.

Punkt.

       Publicerat 2008-07-09 » 15:33:54 | Muuuusic
N-n-now th-that that don't kill me
Can only make me stronger


Killing in the name of

       Publicerat 2008-07-09 » 15:15:55 | Videoklipp


Bästa låten ever, högsta volym å jag är såld!

Nog paggad!

       Publicerat 2008-07-09 » 14:54:19 | Bilder


När jag ser såna här SMS blir jag mörkrädd!

Jag har alltså stått på torget och försökt mig på c-walk med en ruskig fylla ovanpå allt! De känns lite pinsamt, även om jag vet att Beppe är fett ironisk i de han skriver..

Brutal var den verkligen inte.. Långt ifrån!

Konstigt!

       Publicerat 2008-07-09 » 14:30:48 | Me and my life
Är de inte alltid konstigt att man blir mer kissnödig ju närmare man kommer toaletten? Helt sjukt.Sitter jag i bilen kan jag lätt klara av de men när jag står och ska få upp den satans nycklen och sen hinna in på dass å få ner byxorna så är de fan kris alltså. Ibland är de på sekunden! Är de bara jag som är sån särare? ;)

Har jobbat idag. Varit trevligt folk som jobbat och de underlättar verkligen. Nu på eftermiddagen har jag fått massage.. Legat på massagebänken med tända ljus enbart och massa oljor och sånt. Riktigt skönt var de, kändes som om jag behövde de faktiskt!

I eftermiddag ska jag åka till Hästveda marknad med Anna & My och sen blir kvällen lugn. Jobbar ju imorgon också! Ska hinna skriva de där brevet också! De tynger mig som fan men jag måste verkligen bli av med de.

Samtidigt som jag ändå skriver vill jag passa på att tacka alla som stöttar mig och finns bredvid mig. Tack till er! Jag älskar er obeskrivligt. Detta är min vändpunkt. Denna veckan är den sista som är såhär, med magont osv. När denna veckan är över är de min vändpunkt. Allt ska gå mot de bättre, för värre än såhär kan de fan inte bli!

B.

Puss!

MAH!

       Publicerat 2008-07-09 » 10:04:32 | Me and my life
Gårdagen var underbar.. Samtidigt var den hemsk.
Blandade känslor denna veckan, men aldrig har jag gråtit så många tårar.. Aldrig..

Är på jobbet nu iallafall, ska gå å städa nu. Jätteroande!! Visst?

SMS ifrån Mindy!

       Publicerat 2008-07-08 » 15:28:56 | Bilder
Gumman, ge inte upp. Du fixar detta! Jag bryr mig inte om att du inte vill ha något stöd, jag kommer alltid stötta dig oavsett vad. Du är en så jävla fin människa och vän och jag bryr mig otroligt mycket om dig. Kämpa på vännen, jag finns här alltid. Puss.Hur jävla fin är inte du då?
Jag älskar dig.

Curly sue.

       Publicerat 2008-07-08 » 15:23:10 | Kärlek
The heart is pumping for my life
the mind is happy and I,
I will love you 'til the day I die


Du kommer alltid ha en plats i mitt hjärta.

Alltid!


Lördagen.

       Publicerat 2008-07-08 » 15:20:11 | Me and my life
Lördagen började med jobb, mellan 15.30 - 22.00 och sen fick jag skjuts hem. Sprang sen till tåget igen, med 12 öl mer och åkte till Klippan med 22.42 tåget, jäkla stress. Väl i Klippan bar de rätt hem till Frida och Marita som hade fest och där var de ju väldigt blandat med folk, haha.

Jag har inte varit så full på länge, usch! Skoj hade jag iallafall. Jag tycker att bilderna kan tala för sig själva faktiskt, för jag har fan varken ork eller lust till detta just nu! Here we go!

Ja, de var riktigt roligt iallafall. Skönt att festa med lite annat folk för en gångs skull, även om vi alla inte var på riktigt samma nivå =) Visst Frida?

Något som roar mig såhär i helvetet är att jag har blivit väldigt brun.. Såg de på bilderna nu. De hade kanske varit lättare att bara glo ner på kroppen men så mycke fattar inte jag! Jag är som sagt väldigt tom i huet just nu och jag har aldrig i hela mitt liv gråtit så mycke som jag gjort de senaste dygnen. Helt sjukt och jag ser inte ens mina egna ögon i speglen.

De kommer bli bra iallafall, de kommer de.. De kommer ta tid, men i slutändan blir de bra.

Bloggpaus.

       Publicerat 2008-07-08 » 11:20:41 | Me and my life
Förlåt mig, men de går inte längre.

Allting, hela min värld och mitt liv har rasat på 24 timmar. Jag orkar inte, vill inte prata med någon. Vill inte ha någons stöd, vill inte ha någons hjälp. Jag ska klara mig ur detta ensam även om de blir svårt.

Jag har aldrig nånsin varit såhär långt ner!

Go morgon.

       Publicerat 2008-07-07 » 12:33:53 | Me and my life
Jag har haft en röv-morgon! REALLY!
Efter lite övertalning sitter jag iallafall uppe och ska gå till jobbet! Ja, what to do..

De är nära slutet snart iaf. Bomben kommer sprängas denna veckan.
Fyfan. Jag kommer inte va levande.

Nu, jobb!

Jag sa ju de..

       Publicerat 2008-07-07 » 12:27:26 | Videoklipp
Ja, här har ni filmen!! Ni hör ju själva att jag inte är vid mina sinnes fulla bruk ;Enjoy!

Fuck you,

       Publicerat 2008-07-06 » 23:54:05 | Me and my life
I wont do what ya tell me..

Ja, ett inlägg hanns med iallafall. Eller ja, hur fan skriver man liksom? Nej skitsamma. Jag väntar med spänning på besök som ska ge mig en sjukt jävla bra förklaring. Visst är de roligt sånt? Blir jag besviken så finns de ju några vattenpölar å sova i inatt annars?

Iallafall, jag har jobbat 500 morgnar och har därför bytat så jag ska jobba kväll imorgon. Sjukt jävla skönt men imorgon kommer jag ångra mig. Vid detta laget är jag van vid att ha kvällarna hemma å lediga men jaja, de är en gång och dessutom kan jag sova till tolv. Jag gillar de! De resterande dagarna blir som vanligt och de är väl jävligt tråkigt men välbehövligt!

Bion med Mindy hoppas jag blir av denna veckan iallafall. I really need a girly night, dessutom vill jag sjukt gärna se SATC - The movie. Grym har jag hört att den är iallafall, alla bölar tydligen inte så jag ska inte ha mascara på mig då jag är en blödig liten skit. Moget va?

Nej, nu ska jag dra mig tillbaka faktiskt. Inlägg om Lördag/Söndag samt lite annat smått å gott hoppas jag att jag pallar imorgon efter jobbet, runt halv elva, annars blir de på Tisdag efter två. Busy woman eller något, men ni får fan stå ut! Annars vet ni ju vad ni ska göra? Föra musen till den röda lilla knappen där uppe med ett kryss på! Ja ni fattar, jag är sjuk i huet, men ni gillar mig ändå? Precis.

Go'natt!

Fredagen.

       Publicerat 2008-07-06 » 23:43:46 | Me and my life
De började som sagt då med grillning hemma hos Mormor & Morfar..Ebba å Julia vid poolen.Fråga mig inte vad hon håller på med, min lilla bäbis! =)Morfar, eller mest känd för Pippo i Perstorp :P

De var jättegod mat även om jag mådde sjukt illa och knappt kunde äta. Mätt blev jag iallafall och när vi hade ätit upp stack jag å Lillebror för å göra annat, med andra ord, supa skallen i bitar.. Dricka några öl kallas de inför familj/släkt. Prääcis.Anna & My anlände sen så vi körde drickakontot och snackade skit. Denna gången blev de röd Sourz å de gick väldigt lätt ner. Efter ett litet tag kom Beppe och sen även Karlberg och Lillebror.

Efter ett tag blev de ganska hårt och tempot var sjukt. Jag blev fruktansvärt packad och min vänner likaså. Hyresvärden kom klockan elva och knackade på dörren då jag öppnade och sa direkt; Jag ska sänka, förlåt! Allt han sa var; Bra, du är duktig du, sen gick han. Sånt gillar vi! Inget jävla snack liksom! Vi bestämde oss för att vi var alldeles för fulla för att sitta och lyssna på mesig nivå så vi drog oss ner till Viva La Flamingo..Som sagt, vi var ganska så bra i gasen alltså.. Haha! När flamman stängde skulle vi tillbaka hem till mig. Lyckad ide va? Vad var de som fick mig å tro att de var bättre å festa klockan halv två än tolv? Shit. Hemvägen tog nog en halvtimme. Sjukt bara de. Jag har en film jag kommer ladda upp imorgon, tar för lång tid nu, där man inte ser någonting utan bara hör mig, Anna å My gala som några as. Efterfesten här var väl allt bra misslyckad? HAHA! Shit, alltså jag fattar inte. Hur blir allt så jävla fel? Hur lyckas jag? Jag borde få pris alltså.

Jag hade iallafall riktigt jävla roligt och blev fruktansvärt full. Dock inte i närheten av Lördagen som ni så småningom kommer få veta om ;) Tack för en bra kväll tjejer och killar.. Me like you.Haha, denna bilden får avsluta denna kväll. Jag å Anna ser ut som vi vill mörda någon eller bli mördade. Helt söndersöpna och ja, fan. Vi bjuder på denna, visst Anna?

HAHAHAHAHA!

       Publicerat 2008-07-06 » 23:22:51 | Me and my life
Alltså shit vilken helg!! Jag bara flabbar när jag tänker på allt som har hänt, och mycke har ju faktiskt hänt då jag knappt har bloggat alls..

Nu sitter jag här med öppen balkongdörr, lyssnar på regnet och Curly Sue. Ganska laddad med ångest men jag tänker inte låta den dra ner mig idag. Jag orkar inte de. En annan dag.

Har precis läst igenom alla mina dagliga bloggar och de tog väl knappt en timme. Hatar när man kommer efter.. Alldeles för mycke å komma ifatt. Dagens I-landsproblem!

Har förminskat alla bilder ifrån helgen, 48 stycken, men jag lägger nog inte upp alla :P Ska röka en cigg och sen hinner jag nog lägga upp bilder och förklaringar om Fredagen innan jag får lite besök. We'll see.

Nu så =)

       Publicerat 2008-07-05 » 22:22:17 | Me and my life
Nu är jag hemma igen ifrån jobbet. Har sketet, sminkat mig och bytat om från svettiga jobbekläder till ny tröja och nytt linne. Ölen är nerpckade så nu tar jag nästa tåg och festar =)

Sova kan man göra i graven, ha tråkigt också! Man lever väl för ungdomens glada dagar!!

Mätt.

       Publicerat 2008-07-05 » 18:50:02 | Me and my life
Sådärja, nu var man människa igen. Efter en fräsch & go sallad ifrån Chaplin är jag mätt och fan så nöjd med livet. Slutar klockan 22.oo så nu är de snart dags för den sista kvällsrundan och sen bär de av hemåt. Får väl se vad kvällen har å erbjuda mig. Kan bli allt ifrån slappe till ännu en karatefylla. We'll see baby!

Imorgon är jag ledig. De ser jag fram emot, big time!

Tack.

       Publicerat 2008-07-05 » 15:06:56 | Me and my life
Tack som fan för igårkväll killar & tjejer. Jag blev riktigt jävla full, hade riktigt jävla roligt och somnade fem imorse. Lyckad kväll! Ao fan.

Jobb nu, inte för att jag gillar de, men vad ska man göra? ;)

Nej nu jävlar..

       Publicerat 2008-07-04 » 18:07:37 | Me and my life
Jag orkar fan inte deppa längre. De får fan bli som de blir, eller så får jag deppa vidare på Söndagkväll eller nåt. Nu finns där varken tid eller lust för de..

Har precis gjort vid mig, ska hem till Mormor å Morfar och grilla nu och sen blir de fest. Något i hästväg kommer de bli.
Ses i dimman fuckers


!!!!

       Publicerat 2008-07-04 » 15:27:18 | Me and my life
Jag orkar inte detta..


What a mess!

       Publicerat 2008-07-04 » 14:54:21 | Me and my life
Ja jag svettas nog.
Kan fan knappt andas för helvete..

Nu har jag slutat och oftast brukar de va dags för helg för mig om fredagar, dock inte idag. Jag ska jobba extra imorgon kväll mellan 15.3o - 22.oo. Jag behöver dock timmarna och OB:et och dessutom är de kväll vilket betyder att jag kan dricka plus sova ut. Helt perfekt. Dessutom kan jag festa imorgon också och de ska jag verkligen göra.

De enda min hjärna behöver nu, och kropp, är alkohol så idag kör jag på karatefylla så jag kan döva min ångest!

Ännu en gång har jag gjort samma misstag. Jag lär mig aldrig! Jag får dock ta konsekvenserna och de är de jag får leva med varje fucking vaken minut och sekund. Alla på jobbet har frågat idag om jag har en dålig dag eller vad de är med mig. Ja, jag har en fucked up jävla dag och helst av allt skulle jag vilja sätta mig långt åt helvete och bara skrika, fast så kan man ju inte svara.. Jo jag har väl de.. Man kan väl inte alltid vara på humör? Nej.

Baby Baby
When we first met, I never felt something so strong
You were like my lover and my best friend
All wrapped into one with a ribbon on it
And all of a sudden you went and left
I didn't know how to follow
It's like a shock that spun me around
And now my heart's dead
I feel so empty and hollow

And I'll never give myself to another the way I gave it to ya
Don't even recognize the ways you hurt me, do ya
It's gonna take a miracle to bring me back
And you are the one to blame
And now I feel like - ooh!

You're the reason why I'm thinking
I don't wanna smoke on these cigarettes no more
I guess that's what i get for wishful thinking
Should've never let you enter my door
Next time you wanna go on and leave
I should just let you go on and do it
'Cause now I'm using like I bleed

It's like I checked in to rehab
And baby, you're my disease
It's like I checked in to rehab
And baby, you're my disease
I've gotta check in to rehab
'Cause baby you're my disease
I've gotta check in to rehab
'Cause baby you're my disease

Damn, ain't it crazy when you're loveswept
You'd do anything for the one you love
Cause anytime that you needed me, I'd be there
Its like you were my favorite drug
The only problem was that you was using me
In a different way that I was using you
But now that I know that it's not meant to be
You gotta go, I gotta wean myself off of you

I've gotta check in to rehab
'Cause baby you're my disease

Fredag..

       Publicerat 2008-07-04 » 10:36:07 | Me and my life
.. och inte ett dugg lyckligare är jag för de..

Lade mig igår och kolla färdigt på Irene Huss, den var inte så bra som dem andra men den funka iallafall. Slängde sen igång Underbara Älskade men jag missade slutet för då somnade jag. Har sovit så jävla gott inatt så de är sjukt. Renbäddat gör så jävla mycke, känner sig så sjukt bekväm.

Jobbar gör jag nu också, i de fina vädret. Har haft handling så jag har kunnat va ute ändå! De är ju alltid bra.

Annars mår jag skit rent ut sagt. Om ni nu blir lyckliga av att veta de?

Torsdag = Check!

       Publicerat 2008-07-03 » 21:17:24 | Me and my life
Torsdagen är för mig avklarad och de känns super! Tvätten är hämtad och inhängd i garderoben och alla mina kläder är rena. Nice feeling. Läggan är städad och sängen är renbäddad. Jag längtar tills jag ska sova..

Jag har stått i duschen i 20 minuter också. Skrubbat varenda del av min kropp och känner mig nu sjukt fräsch. Tagit på mig myskläderna och smort in hela kroppen samt ansiktet med någon ny nattcreme. Mitt ansikte känns nu som en barnröv vilket är ganska äckligt men ändå bra på något vis? Lite dubbelmoral.

Hur som än haver, klockan är bara kvart över nio men jag ska föna håret lite fort och sen ska jag lägga mig i sängen, kolla färdigt på Irene Huss och sen får de bli en film till om jag orkar. Jag vill inte sitta uppe bara för de ska så va och dessutom har jag längtat efter min säng sen jag gick upp imorse så varför inte ta chansen nu och utnyttja min säng till max? Präääcis.

Imorgon är de fredag och då ska de grillas hemma hos Mormor å Morfar.. Efter de ska jag festa med Änna & My vilket var väldigt länge sedan. Vi kör på med drickakontot och denna gången var de Annas tur. Jag vet redan va de blir och de är some good shit! :) Hoppas de blir skoj imorgon iallafall, men de tror jag! De brukar bli bra när vi är i farten.

Nej, nu lämnar jag er.. Ha de gött och sov gitt.

Mitt hem..

       Publicerat 2008-07-03 » 21:10:27 | Bilder
Mitt hem har också alltid varit en plats där jag valt att ha de så personligt jag kan. Vill inte ha något hem som ser ut som precis alla andras liksom. Min nuvarande lägga gör ju verkligen inte de och de är jag väldigt glad över.

Jag har dock fortfarande inte fått upp mina tavlor och ramar i lägenheten vilket gör att jag skäms lite då jag har bott här nu i 6 månader.. Iallafall så har jag lite små foto här och var som gör att den endå är personlig på ett vis..Tilda har jag i hallen på min vita byrå.. Sötis.Tilda har jag även i sovrummet vid fönstret bredvid mitt hjärta..På en av mina hyllor har jag familjen normal :PBredvid den står en lapp ifrån min Pappa då han skulle beskriva sitt bästa minne med mig..Vid datorn har jag mina blackheads, Sara & Änna.Sist men inte minst har jag Tilda & Ebba på datorskärmen..

Man måste hela tiden påminnas om dem man har, bli glad för att dem finns och vara rädd om dem så dem inte försvinner! Tänk på de!

Smycke.

       Publicerat 2008-07-03 » 19:55:08 | Bilder
Jag är som ni vet vid detta laget väldigt glad för personliga saker och så även smycke. Jag har mitt drömsmycke och de har jag visat er, med namnet och de ju.. Berlocker and shit. Aja, iallafall, de är ju lite dyrt så idag när jag klicka runt lite hittade jag detta till ett mycke billigare pris;Bokstäverna blir lite hoppiga och ojämna men så ska de tydligen vara enligt hennes design. Priset är 398:- för två brickor och berlock och du får helt och hållet själv bestämma va de ska stå på dem såklart.

Alla som har kommenterat har skrivit snabb leverans och detta ska alltså handla om 2 dagar typ. Jag vet vad jag ska köpa nästa gång jag har lite extra i plånboken. Precis, detta!

Visst är de fint?

Älskar er.

       Publicerat 2008-07-03 » 19:42:04 | Kärlek
För er skulle jag gå igenom eld å vatten. I'll do what it takes to be beside you forever! Om ni så ringer mig mitt i natten kommer jag öppna, jag kommer alltid ställa upp så mycke jag bara kan. Jag älskar er, så jävla högt. Jag hoppas att ni vet de!

Ni är en stor anledning till varför jag fortsätter leva mitt liv när jag hatar de som mest.
Stora fucking solar är ni, som lyser upp mina dagar!!
THANKS BABYS!

Like a fucking hour..

       Publicerat 2008-07-03 » 19:24:51 | Me and my life

Sådärja, nu har jag ätit och diskat och städat köket också. Snabbt gick allt men de var bra, nu är jag alltså mätt och belåten. Har även varit nere i tvättstugan och hämtat de som är torrt. En full IKEA-påse dvs! Lite som hänger kvar där nere men de är nog snart torrt.

När jag började på detta inlägget var klockan en timme tidigare så jag har faktiskt hunnit göra en del emellan! Snacka med Sara i telefon i 50 minuter och nu har jag precis dammsugat. Massa hårstrå har följt efter mig och jag känner mig väldigt iakttagen av dem. Precis som om dem dras till mig eller något? :P

Har även fått ett raseri utbrott på min kran. Vattnet är totally fucked up. Varmvattnet funkar lite som de vill så de varma försvinner helt plötsligt och detta börjar bli jävligt jobbigt, särskilt när man diskar, så jag fettar varmvatten när de försvinner så till slut skållar jag mig själv till max och har vatten över hela mig. Allt jag gör sen är att kasta disken åt helvete och skrika att kranen minsann är en satans hora som inte fattar någonting. Vad hade jag förväntat mig liksom? Bästa IQ ever eller?

Nej, nu har jag iaf städat färdigt för idag. På sommaren när de är fint väder blir de inte så jävla noga som annars kanske. Man tar de viktigaste och sen får de va bra. Man vill ju vara ute i de fina vädret och inte stå å putsa boet i flera år liksom. Golven är rena iaf, toaletten och köket likaså och de är renbäddat i sängen samt avdammat på synliga ställe ;) Gutt.

Nu ska jag gå ner ännu en gång och kolla om min tvätt är klar, sen ska jag ta en fet jävla dusch för jag känner mig som Sveriges svetlana.


Hatar...

       Publicerat 2008-07-03 » 17:35:51 | Me and my life
De värsta som finns, helt seriöst, är fan hårstrå. Jag tycker de är så jäävla in i helvetes räligt! Böta hårstrå som följer med trasan när man städar toan t.ex. Ah fyfan. Alltså, jag kräker..

De kvittar fan om de är mitt eller någon annans, de är growse i vilket fall.
Hädanefter städar jag med diskhandskar.

Punkt

Mah..

       Publicerat 2008-07-03 » 17:01:22 | Me and my life
De är ju inte lite varmt idag eller så? Oh nej, absolut inte! Svettig som en gris.

Efter jobbet var de direkt ner i tvättstugan och lava in tvätt i maskinerna och jag har hållt på med massa skit sen dess. Renbäddat, dammat, tagit toaletten osv.. Allt jag har kvar är dammsugningen, vilket jag hatar, så jag drar på de så länge jag kan. Nej, men palla dammsuga i 50 graders värme liksom? Neee.

Nu är jag iallafall hungrig så jag tänkte slänga ihop något jag har här hemma. Snabbt ska de gå iallafall!

Fuck off.

       Publicerat 2008-07-03 » 13:09:00 | Me and my life
Precis så känner jag idag. Alltså jag förstår inte.. Igårnatt sov jag 4 timmar och var skitpigg hela dagen.. Igårkväll låg jag i sängen å kolla på Irene Huss men jag kunde fan inte hålla ögonen öppna alltså. Somnade riktigt tidigt för att vara mig och imorse när jag vakna kommer jag inte ens ihåg att jag släckt eller överhuvudtaget lagt mig för att sova och inte bara slappa.

Jag var så jävla trött imorse att jag fan inte visste var huet var. Fy ända in i helvetes. Sitter fortfarande på jobbet och skulle kunna somna vilken minut som helst. Att jag ska hem å städa & tvätta gör fan inte någonting bättre..

Fuck it.

You better hurry up!!

       Publicerat 2008-07-02 » 21:21:47 | Me and my life
Nej, nu ska jag röka en cigg och sen slänger jag mig i sängen tänkte jag.. Filmen lockar som aldrig förr. Imorgon är de Torsdag och de innebär för mig denna vecka Städ+Tvätt då Onsdagen var upptagen helt plötsligt i tvättstugan. Moget.

Aja, skönt iallafall! De går fortare mot helg då och de är ju riktigt nice faktiskt!
I helgen väntas grillning hemma hos Mormor & Morfar, fest med Anna å My, jobba extra, festa lite till och sova till middag varje dag! Härligt.
Vad ska ni hitta på?


Snygg?

       Publicerat 2008-07-02 » 21:18:00 | Me and my life
Såhär snygg (ful) är jag på jobbet;Världens sexigaste jeansväst med en massa fickor och fack att jag ibland tappar bort mig själv i den. Ja, de har gått ganska långt när de händer men ändå, ja, de händer alltså!
Världens snyggaste namnskylt där de står Johanna , Undersköterska! Ovanför mitt namn är där bild på 2 jordgubbar (?) Var fan hör dem hemma i vården liksom? Nej.
Världens snyggaste jag liksom! Jag har verkligen alltid bad hair days på jobbet och man liknar en katastrof. Mer än vanligt alltså!

Visst är ni mycke snyggare på era jobb babes? ;)

Mindy i ett nötskal.

       Publicerat 2008-07-02 » 20:59:50 | Me and my life
Milt sagt. Detta utspelar sig på Mindys balkong under förfesten i Lördags;

Mindy: Titta, jag har gjort lösnaglar igen. Är dem inte fina?
Tjej: Jo, var har du gjort dem?
Mindy: Jag gjorde dem i Hyllinge, på familia.
Tjej: Jo men var de inte där dem förstörde dina egna naglar?
Mindy: Jo... Men dem är billiga!


HAHAHAHAHAHA! Satans trög.

(Flåt Mindy) ;)

Roll.

       Publicerat 2008-07-02 » 20:24:59 | Muuuusic


Sean Kingston feat Flo-Rida - Roll - Ny plåga för mina grannar ;)

Feels like I’m going insane,

       Publicerat 2008-07-02 » 20:22:58 | Me and my life
Aw va skönt.. Har sån härlig känsla i hela kroppen! Niiiice.

Efter jobbet stack jag upp till Mormor å Morfar med Sara som bestämt. Köpte med mig ett vetebröd och lite läsk och hade med mig lite "rester" hemifrån, haha. Låg bara där i stolen i 2½ timme, läste, lyssna på musik, messade som en idiot, badade och pratade med Mormor. Myys till max!

Vid sex tiden körde vi där ifrån och sen direkt in på ICA för att handla lite småsaker jag inte hade hemma. Slutade ändå på 200 kr men tja, vad göra? Nee precis. Hem direkt å slänga in vitlöksbröden i ugnen och sen börja med salladen. Kassler, sallad, tomat, gurka, majs å avocado hade vi i och såklart våra älskade tärningar fyllde med vitlök. Fett gott. Till de drack vi smultroncider samt då vitlöksbröden och salladsdressing. Blev mätta som as båda två och där blev ändå över till båda oss imorgon på jobbet. Gott, och billigt om inget annat när de håller så länge ;)Efter vi hade ätit diskade Sara och jag satte mig och rökade vid den franska balkongen. Efter ett tag joinade hon så vi satt där och skratta åt Dallen lite och fettade i oss cider. Fede go är den alltså. Prova ni som inte har! Aja, iallafall, efter ett tag så stack Sara hem så jag tog en dusch och de var jävligt gott att få av allt klorvatten och få lukta lite persika/mango igen! =)

Nu sitter jag här i mina mysbyxor med Hello Kitty på och ett sledet jävla linne. Har smort in hela kroppen och alldeles strax ska jag ta itu med mitt hår som sitter mitt på huet just nu i en jävla handduk. Aja, de blir nog bra.
Om ett litet tag blir de Irene Huss - Glasdjävulen i sängen och lite godis till de!

Ibland gillar man ju bara livet helt enkelt. Idag är en sån dag.

Vad hände?

       Publicerat 2008-07-02 » 12:40:59 | Me and my life

Vad hände i Måndags liksom, statistiken var skithög och jag hade typ 25 pers mer än vad jag brukar ha. Wierdo. Igår var den dock fett låg vilket jag kan förstå. De lär bli ganska tomt nu fram över kan jag säga, om nu vädret ska hålla sig såhär tills på Söndag som folk säger. De är ju skinande sol och varmt & gott!

Gissa vem som ska upp till Mormor & Morfar och ligga vid poolen i ettemiddag? Precis, jag! Sara ska med upp också och sola lite. Boken får hänga med upp, lite färsk frukt & en kall loka och ciggpaketet bredvid och sen är eftermiddagen räddad. Härligt.

Jag såg filmen Juno igår fresten, fastän jag inte såg den för så länge sen. Den är bra iallafall :) Speciell men bra. Rolig. Eller mysig. Eller så är de bara jag som inte kan bestämma mig! ;)

Ikväll blir de iallafall till å se Irene Huss Glasdjävulen.. De är den nästa som står på tur då jag ser dem i ordning :) Gillar dem lika mycke som jag gillar mina Beck å Wallander. Äkta kärlek de dära! Ska även göra en kasslersallad på den kasslern som blev över igår, med lite vitlökstärningar, salladsdressing och vitlöksbröd till. Ett glas smultroncider till de och sen är middagen räddad =)

Slutar iallafall kvart i två idag så då ska jag snabbt hem me tåget och sen direkt till Mormor så vi lär inte höras förrän senare ikväll isf. Ha en trevlig dag. PUSS!


Tisdag.

       Publicerat 2008-07-01 » 21:36:40 | Me and my life
Trots allt runt omkring så har de varit en mycke bra dag måste jag säga.

Jag glömde iallafall hissa upp persiennerna innan idag så jag gick ut med fleecejacka och tjocktröja. Var dock liiite för svettigt kan jag säga. Riktigt för mycke. Anna hämtade upp mig och sen körde vi till Ivars Kiosk i Tyringe och krängde och snacka en jävla massa. Jag tappade min korv efter 2 tuggor och sen blotta jag världens grej och Anna såg ut som ett skrämt lamm, haha! Ja de var kul iallafall.

När vi kom till Perstorp sen mötte vi Sara å Bella så vi körde runt lite med dem i byn. Varmt var de och som vanligt bara klagar man, haha.

Efter ett tag körde vi till Mc Donalds i Örkelljunga där vi åt glass och drack banan-shakar! Störde oss på folk som glodde och på zigenare med feta jävla kjolar. Annars rapade vi, hosta eller skratta åt något helt onödigt.. Kul har vi iallafall! När vi kom till Päretorp igen så körde vi några varv och sen hamnade vi på Statoil där vi snacka om sex, snygga/fula killar i Perstorp osv. Tjejsnack dvs.Vid halv åtta körde jag å Anna till ICA så handlade jag lite maaaad å så. Hämtade även mina nya filmer så nu har jag något att glo på ikväll iallafall. Gitt.
Har precis lagat värsta middagen, kassler, nypotatis, örtsås och en skitfin sallad med vitlökstärningar i plus lite tzatsiki fast de åt jag inte upp, haha. Orkade halva middagen typ, men nu är jag spymätt och allmänt jävla nöjd.

 Har precis rökat och städat upp i köket och diskat allt. Känns ganska bra actually! Nu ska jag gå å bädda sängen då den ser ut som en särare. Madrassen ligger halvvägs ut ifrån sängen och där är en 30 cm glipa mellan madrassen där uppe vid väggen. Ja, ganska jobbigt. Efter de får de bli en cigg och sen hoppar jag i sängen för att kolla på en film. Vi får väl se vilken de blir.

Ha de brao!

Ready ?

       Publicerat 2008-07-01 » 13:49:54 | Me and my life
Ja nu är jag färdig. Har duschat och fräschat till mig lite så nu tänker jag bannemej gå ut å få lite frisk luft. Jag har post som måste på lådan och jag har äckliga jävla sopor som verkligen behövs slängas. Anna är inte färdig med sin tvätt förrän vid två men jag tar mig en liten walk så länge. Har inte ro till att sitta här längre.

Äta ska vi göra iallafall, för de har ju verkligen varit en bristvara idag. Och igår. Jaojao. Jag pallar inte. De enda jag vill göra är att böla, i nästa sekund vill jag skrika allt jag kan rakt ut men jag kommer fram till att de är bäst att hålla sig neutral. Ingenting av de jag vill göra hjälper så va fan ska jag dumma mig för? Nej.

Allt jag vet är att jag tänker bli nunna! A fucking nun liksom. Eller en jävla nobody. Fast, de är jag ju redan.

Fuck off.

       Publicerat 2008-07-01 » 13:31:59 | Bilder


Typ hej.

       Publicerat 2008-07-01 » 12:39:04 | Me and my life
Jo men god morgon fan. Sitter här och är helt sån lost ni vet. Jag satte mig upp när jag vaknade och fattade inte vilken dag de var, vad klockan var eller vad jag skulle göra! Gick iallafall upp efter ett tag och nu sitter jag här helt borta som sagt. Fattar typ ingenting! Haha.

Tror nog jag somnade vid 4 inatt eller något? Skitbra, nu är jag inne i denna rytmen igen. Kul imorgon när jag ska gå upp klockan 6? Usch nej jag är inte ett dugg road. De är ju så jävla lätt att vända dygnet fel men sen när de ska rätt igen så är de riktigt jobbigt. Aldrig är något så lätt som jag vill att de ska vara.

På tal om lätt.. Ingenting är lätt, och ingenting är nånsin som man vill att de ska vara.. Ibland får man bara ta sig i kragen helt enkelt, tänka efter och fatta vad som är bäst. Om jag t.ex hade vetat att jag skulle bli skadad om jag satte mig i en bil så hade jag ju inte satt mig.. Jag hade ju hoppat över den färden då liksom, skitenkelt val. Tråkigt när de inte kan vara så enkelt alltid, och jobbigt, men de finns ingenting man kan göra åt det. Jag svamlar nu och ni fattar säkert inte ett shit men de är nog meningen. Iallafall var de "the last time" för man kan verkligen inte göra hur som helst. Punkt.

Nu har jag nyss tvättat av mig sminket så jag ska hoppa in å ta en dusch alldeles strax. Idag ska jag umgås med Anna faktiskt, de var ju bara sådär 10 år sen sist känns de som! Först, friskanmäla mig!


RSS 2.0