Hannenes 2008!

       Publicerat 2008-12-31 » 15:19:51 | Me and my life
Mitt 2008 började i Linas lilla bil, var på väg hem till Perstorp på tolvslaget så jag firade mitt tolvslag i en micra.. Ja, de var ju va de va? Haha.. Jag blev tillsammans med Björn på tolvslaget, han satt bredvid mig i bilen alltså, haha. 

Förra året vid denna tiden väntade jag på denna underbara lägenheten som jag sitter i nu. Jag hade ingenstans att bo så jag hade mina väskor som jag flyttade runder på varje natt, men precis i början på Januari fick jag tillgång till lägenheten och kunde flytta in. Min Pappa har gjort ett fruktansvärt jobb här inne, vi rev ner lägenheten från grunden och rusta upp den igen, målade överallt osv. Jag har älskat detta plejset från första dagen den var färdig..

  
   

  

 

De tog väl slut mellan mig å Björn där runt Februari någon gång.. Jag minns att jag tyckte de var skönt att vara helt ensam i lägenheten och göra som jag själv ville.. Började umgås som fan med Dennis, Stiffe och Dallen. Vi träffades typ varje dag och hade riktigt roligt om jag får säga de själv. Vi söp ner Stiffe så han spydde och inte visste var han hade röven och vi skyddade varandra på fester när de handlade om kepsar och sånt ;) Vi bråkade också ibland, men de är bara för att mitt humör är som de är, haha ;)

Jag umgicks mer och mer med Anna å My och vi har festat ihop ganska så jävla rejält, haha.. Jag blev även vän med Sara igen under året och de har ju visat sig bli en väldigt stor vänskap.. Mindy lärde jag även känna bättre, och Therese, och vi tre har umgåtts över middagar och bloggträffar, hahaha ;D

  

De har varit både ett bra och ett dålig år på många olika vis. Jag har mått fruktansvärt dåligt i vissa perioder och verkligen inte orkat resa mig ur sängen många dagar, men med hjälp av mina vänner har de alltid gått på de bästa viset. Dem finns alltid vid min sida, stöttar mig, ringer och kollar läget, tröstar mig och tar hand om mig när jag är FÖR full ;) Jag älskar er alla för det.. De vet ni om.

De mesta av året jag minns är vänner, festa och jobba. Jag minns inget direkt stor händelse förutom min lägenhet.. De har säkert hänt många stora saker men jag är bara inte på mitt bästa minneshumör idag, haha.

Jag har träffat många roliga killar iallafall, hahaha. De är ju inte alla man funkar ihop med och så är det ju alltid. Jag har haft jävligt roligt iallafall. Man lär sig någonting utav allt som avslutas, och de avslutas för en anledning, tänk på det!

Hultan 08 var bäst, lätt alltså. Zari jag å Anna tog en husvagn och åkte iväg sådär spontant och de var riktigt jävla roligt. Vi söp, slogs och byta klockor. Nej men seriöst, de var verkligen en höjdpunkt sådär i Juni. Riktigt gött. Hultan 09 är de vi som äger igen, tro oss! ;D

  

Den åttonde i åttonde fyllde jag 21 år och de var väl inget speciellt med det, jag låg och bölade hela dagen i sängen och på kvällen söp jag ner mig något fruktansvärt.. En av mina dåliga dagar alltså..

I augusti åkte jag å Björn till Cypern, vi blev tillsammans igen i Juli så.. De var en skithärlig resa med sprit, sol och maaad som jag gillar..

Jag berättade även en hemsk hemlighet för mina föräldrar och ni som fanns hos mig den tiden är guld värda. De vet ni om! Den känslan jag hade i magen när jag å Mindy satt å åt i Åstorp går ICKE å förklara.. Jag önskar ingen den jävla känslan. INGEN!

Jag har som alla andra år lärt mig jävligt mycke under året som har gått och detta året har jag verkligen rensat ut bland allt löst och oärligt folk. Dem jag har som mina vänner idag trivs jag riktigt bra med och jag vill inte ha några andra. Ja, inte i Perstorp eller runt omkring iallafall..

Om tre dagar flyttar jag som sagt upp till Karlstad och börjar om på en helt ny kula och ett helt nytt liv. De ska bli jävligt spännande och jag vet att jag kommer fixa detta. Jessica är en underbar människa och att få spendera livet med henne gör mig absolut ingenting. Jag älskar henne som jag älskar alla er andra..

Jag kommer sakna er, så sjukt jävla mycket men jag vet att ni finns kvar, och ni får fan komma upp och hälsa på, en och en, när fan ni än vill :D KOM IHÅG DET!

Jag välkomnar 2009 och hoppas på att de blir ett sjuhelvetes bra år för mig! Jag går in i året som singel och bara de är jävligt gött. Jag gör vad jag vill, när jag vill och hur jag vill, så ska de fan va! Kär blir man när de är rätt, och rätt har de fan inte varit för mig en enda gång i denna äckliga byn.

Gott nytt jävla år på er babes!
Sup nu som fan ikväll och ha riktigt jävla roligt, så lämnar vi detta året med glädje, okey?!


Nyårsafton...

       Publicerat 2008-12-31 » 14:14:57 | Me and my life
och jag har fan bölat hela jävla morgonen!!

Vilken jävla dag!!

       Publicerat 2008-12-31 » 13:00:43 | Me and my life

Inlägg skrevet 02:39 inatt!! Gick inte att publicera.

Usch säger jag bara.. Jag är glad att jag inte har slått sönder mer än en vas och ett glas.. Glaset var iofs inte meningen men vasen fettade jag iväg.
 
Åkte ju till Väla med Zari och när vi kom dit så började vi med att gå till Systemet.. Sprang ner och skulle kolla om där fanns Corona kvar och där fanns bara 2 backar.. Fetta ut den ena ifrån papplådan och skulle ta de andra när en gubbe kommer och ska ta mitt ena.. Ruskiga utbrott, drog iväg med mina öl och gav han en Stiffe-blick, hahaha. Folk exakt överallt och jag har absolut inte tålamod till sånt. Jag blir riktigt jävla arg alltså. Om man då blandar ingen mat, varmt och mycke folk med mig så ser jag svart..

Ut kommer vi iallafall och sen in på Väla igen.. Samma visa där, folk överallt, alla bara puttas och har sig.. Hittar ingenting jag vill ha. Absolut ingenting!! Utbrott! Jaja, då får man väl gå naken då istället? Zari hittade lite inne på H&M och jag hittade smink för mitt presentkort och ett par jeans.. In på Gina där jag hittade ännu ett par jeans som var riktigt jävla FÖR snygga alltså. Fick orre dirr jag såg dem. Såg priset! OMFG! 199:- REA! Jag tog dem dirr kan jag säga.
 
I bilen på väg till City Gross fick jag ångest så jag tog med H&M jeansen och lämnade tillbaka dem igen.. Fick pengarna tillbaka och sen tog vi en runda på Familia, in i första bästa butik och där hittar jag en svart klänna, kostar 300, okej, den tar vi.. Ut därifrån, in i nästa, hittar en ÄNNU JÄVLA snyggare klänning där, kollar priset! Ah okej, jag tar den och sen lämnar jag tillbaka den jag hitta först.. Hellre den nya då ju! Provar den och ser att den har släppt lite i sömmen, men inget man ser eller lägger märke till alls om inte står 1 cm ifrån typ. Säger till i kassan att den är lite sönder så jag fick den för 149:- istället. Gött eller? AO FAN! Går tillbaka till butiken där jag köpte den första, tror ni att jag får lämna tillbaka den eller? NEEE! UTBROTT. Jag var där för 10 minuter sen och ändå kan hon inte ge mig pengarna tillbaka. Inte som att jag hade varit hemma med klänningen eller någonting? Palla va så jävla sur i huet då?

Förbannad som fan var jag, varm också och håret hängde överallt i huet på mig och fullt med mat i hela vagnen ifrån City Gross så jag fettade iväg med min jävla påse.. Hem, bära upp allting och sen slog jag i tån där jag har nageltrång så jag skrek rakt ut. Grejer exakt överallt. Flyttlådor i hela hallen, post på hela hallgolvet, kläder exakt överallt, tvätten låg fortfarande i IKEA-påsar, porslin överallt och ja, jag fixade inte mer alltså. Drog en jävla runda här inne, packade ner en jävla massa i köket, bara stressade i sönder, fettade musik, gick här och var allmänt arg. Råkar dra till duken i hallen och blomman trillar och lägger sig precis på kanten så jag får såna smulor på exakt hela golvet, och de var då jag tog vasen.. Jävla vashelvete.. Kasta den åt helvete.. In i köket och fortsätter packa, står ett glas på vaskkanten och de stöter jag till så de flyger ner i diskhon och går sönder.. De ligger fortfarande kvar där kan jag säga. Jag orkar inte mer idag.. Jag gör verkligen inte det.

Dallen och Jarl kom väl hit innan vid kvart i tolv eller något, gick för 10 min sen typ. Druckit Red Bull/Cola och snackat massa skit. De var skoj, även om Dallen sitter som klistrad i sin mobil, de är ju dock inget ovanligt? Nee. Imorgon då? Ja, vi ska äta middag här först, Anna, My, Sara å jag och sen får vi helt enkelt se.. Ska upp imorgon och diska, duka, pocka undan, påbörja maten, duscha och fixa mig.. Vet inte när jag måste gå upp men jag antar att de är fett tidigt.. AH! Jaja, de är bara nyår en gång om året och de tackar vi fan för.. Har sån ångest över imorgon så de är sjukt. Alla vill överallt och ingen vet egentligen var dem ska ta vägen? Palla sånt.. Nej, får väl ta de som de kommer, hur vi än gör och var vi än är så blir de ett nytt år iallafall.. 2009 kommer bli MITT år. En helt jävla ny start och de kommer göra gott för mitt hjärta.. I know it.

Nahe, jaha.. Jaså? www.övertrött.se

Imorgon kommer de vanliga inlägget iallafall.. Skriver om hela året som har gått. De har jag gjort ända sen jag var 15 år och hade lunar så de får jag väl fortsätta med. Ska bli kul att summera hela året faktiskt.. Har glömt jävligt mycke men, de blir säkert bra..

Nu ska jag våldta min säng.. Slänga igång en film och somna hoppas jag, fast först, nattaciggen!
Puss.


Vem lurar jag?

       Publicerat 2008-12-30 » 14:10:20 | Me and my life
Jag försöker lura mig själv att detta har varit en bra morgon men i helvete heller. Jag får snart ordentliga ryck här, allt går ju fan åt ett håll och inte är de åt de bra kan jag säga..

Först ser jag att de har blivit fedearne märke i hela jävla parkettgolvet där en äcklig fåtölj har stått.. Moget som fan!!! Pappa kommer nu inte bara döda mig utan stycka mig efteråt också.. Efter ett tag märker jag att jag har jävligt ont i mn fot och när jag tittar så blöder de som fan och en stor jävla flisa sticker rakt in i tån. Att dra ut den var INTE skönt kan jag säga.. Jag skrek nog högre än när jag skulle få ut datorn härifrån.

Ja, sen har jag nog fan vällt ner halva lägenheten, en paket med 100 tops så dem låg överallt.. Fastnade med min fot i en sån IKEA-påse, alltså runt handtaget så jag flög rakt ner och la mig på magen.. Ja, alltså, jag har ont i min tå, jag har ont i magen och i sidan och jag har fan huevärk och dessutom är jag irri!!

Jag vet inte ens om jag ska åka ut till Väla? Jag kommer va så jävla arg på alla så jag tycker redan synd om dem, hahahaha.. Jag är fan inte rolig när jag är sån. Dessutom är jag hungrig, och de är inget å leka med..

Aeh, vi är glada istället. Skrattar och sen inombords vill man sticka en högaffel i bröstet på dem.. Så länge man inte gör de man tänker så är de lugnt!!

My love.

       Publicerat 2008-12-30 » 13:43:40 | Muuuusic
Min kärlek är såklart musiken. Jag är kär i den alltså, på riktigt! Nickelback är en av mina älskare och jag har ju varit kär i Gotta be somebody och If today was your last day nu i några veckor..

Nu har jag dock hittat en ny kärlek på Nickelbacks nya skiva och den heter I'd come for you.. Och ja, man kan ju ta låttitlen snuskigt om man vill de, men man kan ju även vara seriös och lyssna på en jävligt bra låt!!!

Just one more moment, thats all thats needed.
Like wounded soldiers in need of healing.
Time to be honest, this time im bleeding
Please dont dwell on it, cause i didn't mean it

I cant believe i said i'd lay our love on the ground
But it doesnt matter cause i've made it up forgive me now
Everyday i spend away my souls inside out
Gotta be someway that i can make it up to you now, somehow.

By now you'd know that I'd come for you
Noone but you, yes i'd come for you
But only if you told me to
And i'd fight for you
I'd lie, it's true
Give my life for you
You know i'd always come for you

I was blindfolded, but now im seeing
My mind was closing, now i'm believing
I finally know what just what it means to let someone in
To see the side of me that noone does or ever will
So if your ever lost and find yourself all alone
I'd search forever just to bring you home,
Here and now this I vow

By now you'd know that I'd come for you
Noone but you, yes i'd come for you
But only if you told me to
And i'd fight for you
I'd lie, it's true
Give my life for you
You know i'd always come for you
You know i'd always come for you

Yes i'd come for you, noone but you,
Yes i'd come for you
But only if you told me to

And i'd fight for you
I'd lie, it's true
Give my life for you
You know i'd always come for you

No matter what gets in my way
As long as there's still life in me
No matter what, remember you know i'll always come for you
I'd crawl acroos this world for you
Do anything you want me to
No matter what, remember you know i'll always come for you
You know i'll always come for you

Freeeesten..

       Publicerat 2008-12-30 » 13:34:42 | Me and my life
Hörde igår att där är en 24 åring som har söpit i 9 dagar i streck..

Alltså jag måste bara säga WOOOOW! Jag tycker sånt är skitcoolt alltså.. Man får en sån status liksom när man måste gå runder och skryta om de också.. Ja, riktigt jävla häftigt iallafall!!

Min nya idol!


FjortiZvarning de luxe!
Kanske borde tänka på att växa upp?

Hyperventilerar ni?

       Publicerat 2008-12-30 » 13:29:50 | Me and my life
Oh guuud, jag har inte bloggat på en hel dag.. Lever ni? Ni gör inte de alltså. Nej de var ju himla tråkigt.. Pratar lite med mig själv igen då, och berättar för mig själv vad jag gjorde igår! ;)

Ja, gick ner i byn och skulle hitta någonting att köpa med till jobbet. Sen blev jag och panik fick jag också.. In på Jims och köpte en korgjävel och sen in på Konsum där jag köpte en jävla massa godispåsar som jag fettade ner i korgen, allt blandat, och sen satte jag ner ett litet kort där. Så gulligt va? Mm.

Går till stationen och väntar, tåget är försenat.. TACK GUD! Sista jävla dagen. Ringer till Anna som kommer som ett skott i natten och sen in till Klippan. Sprang in på jobbet med korgjävlen och sen ut på rundan. Blev typ 10 min sen men tja, ingen dog.

Säger Hejdå till alla men jag bölar inte en enda gång, hahaha. Jag var nog stark igår eller något, för även när jag sa hejdå till min favorittant och hon grät så böla jag inte då heller.. Inte någon jag sa hejdå till fick mig att få en enda tår i ögat.. Jag tror inte jag har fattat de dock. Sitter här å tänker när jag ska jobba nästa gång, men nej.. Jag ska ju faktiskt inte gå dit mer. AH GUD! Nej, jag tror inte jag kommer fatta någonting förrän jag är där uppe.

Åt kinamat sen så jag inte kunde gå.. Gick sista rundan och sen fick jag ett jättefint armband av alla på jobbet.. Skitfint var de faktiskt! =) Ja, sen hämtade Paddy mig för jag fick med mig två lådor hem och jag ville inte gärna sitta med dem på tåget ;) Direkt hem, satte mig vid datorn och sen läste jag igenom alla bloggar som för mig tar en timme..

Skrev till Anna sen runt tolv att jag var rastlös så vi stack ut å hämta My och sen puttra vi runder lite överallt, såg lite suicide katter och sånt.. MAHA! Helt jävla dött överallt, ringde en massa folk men ingen svara.. Dj Murre ringde IMORSE och sa, Ja du hade ringt! Ja men kolla klockslaget jag ringt på då?!!?! Mitt i jävla natten. Haha, han ringer upp på morgonen och frågar va jag ville.. Snällt sånt.

Hem sen vid tre eller något, lade mig å kollade slutet på någon film och sen somnade jag vid halv fem. Har vaknat hela jävla morgonen, har de inte varit av drömmar så har de varit av mobiljävlen. Drömmer som en jävla särare nu för tiden alltså.. Inatt drömde jag om benhår, om katter som dränktes och sen den vanliga drömmen då! Den jag drömmer varje jävla natt, hahaha. Den kommer å går den jävlen alltså, gillar inte den alls.

Gick iallafall upp halv ett och slängde mig i duschen direkt så nu har jag precis klätt på mig, gjort mig färdig och sånt skit.. Ska ta tåget tjugo i tre till Klippan sen hämtar Zari mig där. Väla nästa, OH GUUUUD! Kan ju lika gärna dö redan nu. Kommer säkert inte hitta ett skit och de kommer va så mycke folk att jag kommer få ruskiga utbrott som jag alltid får ;) Aja, vi får tåla leken helt enkelt.

De ska iallafall bli skoj å träffa Zari idag :) Är nog inte hemma förrän ikväll sen, ska inom City Gross också och handla för imorgon :D

PUSS!


OMFG!

       Publicerat 2008-12-29 » 13:01:20 | Me and my life
Först vaknar jag av att min bror ringer och frågar om HAN får låna en hundring av mig?! Liksom VAAA?! Hahahaha, nej bankomaten var sönder så de förklarade ju saken, men ändå..

Sen loggar man in på MSN och de första man ser är; Dallen JOBBAR!!! OMFG! Typ hjärtattack?

Nu sitter jag här, om en timme börjar jag jobba..
Min absolut sista dag idag. De känns som om jag har 350 maskar i magen som äter upp mig inifrån!

Världens sötaste Frida!

       Publicerat 2008-12-29 » 02:35:34 | Me and my life
Sötaste Frida!! Detta låg på jobbet när vi kom in från sista rundan ikväll.. Ska fortare än fan köpa en kedja och hänga de runt halsen..

Usch, för varje dag som går nu så går de verkligen upp för mig att jag ska flytta. Jag tror fortfarande inte jag har fattat de. Får en sån ilande känsla i magen och börkar må illa. Jag är så spänd, så förväntansfull, så allting på samma gång, kan man säga.. Visst, jag är rädd också, de hör väl till antar jag?

Jag ska äntligen flytta ifrån Perstorp, ifrån alla rövhål och as, men jag ska även lämna mina älskade vänner. Ni är inte många, men fan jag älskar er så jävla högt och mycke att de gör ont i hjärtat..

Mycket kan man säga men jag älskar mitt jobb iallafall, och jag har alltid gjort.. Jag älskar stämningen där, människorna man jobbar med. De är alltid lättare att gå till jobbet när de är roligt och så känns de alltid. Vi har så jävla skoj, de är snack om sex, kärlek och roliga historier alltid. Vi röögar, vi äter go maad och vi skrattar fan alltid. De är min SISTA dag på Hemvård Centrum imorgon.. Min sista jävla dag!!!! Usch, nu fick jag ont i magen igen.. Jag kommer gräda något fruktansvärt ju.. Den enda tryggheten jag har haft i mitt liv, har varit mitt jobb. Eller ja, att vara timanställd och iallafall få in lite pengar varje månad. Att gå dit, jobba med Frida, bakis som normal, trött som pigg, ledsen som glad.. Alltid blir man omhändertagen, alla bryr sig och ja, de suger detta alltså.. Jobbet kommer jag sakna mycket också.. Ja inte själva bajstorkandet, men allt annat klart.. Jag har några av vårdtagarna som blivit lite som favoriter. De får man ju!! Speciellt en. Och imorgon är de adjö.. Adjö ja, jag gillar inte att ta adjö.. Jag bara bölar.

Nej, nu ska jag inte vara sån. De kommer bli skitbra och jag längtar fan redan till skolan. Ska bli sjukt skoj att sätta sig i bänken igen och leva livet lite grann =)

Allt jag vill säga egentligen är väl att fan, jag kommer sakna er så jävla mycke så ni anar inte.. Jag kommer sakna att sova över med Sara, åka runt i byn, dricka Red Bull, skrika MAAAAH och röööga. Jag kommer sakna att supa med Anna å My, köra drickakontot, bli fulla och göra valen.. Jag kommer sakna Mindy, och ja, även om vi tappat mycke så kommer jag sakna dig sjukt mycke. Att supa och skrika SLÄPP UT DITT LAMM!! Jag kommer sakna hela dig babe. Jag kommer sakna Zari, min älskade Hultankompis som kan röööga värre än någon annan och som kan de här med att köra sitt eget race. Jag kommer sakna de här nya med Paddy, att ses, snacka lamm, röga och skratta järnet. Jag kommer sakna min familj något fruktansvärt, för att inte snacka om Farmor.. Jag kommer sakna alla i min släkt som jag umgås med och träffar. Jag kommer sakna Frida, att inte jobba med henne, att inte mygla längre och att inte sova hemma hos henne innan jobb och inte sova ett skit egentligen.. Jag kommer sakna Dallens hue, Murre, lilla Stiffe, ja, jag kommer fan sakna er!

Så länge ni vet att jag alltid finns för er, att jag älskar er över allt annat på denna jorden och att jag faktiskt trots allt bara är 5 timmar iväg.. Kom upp till mig, hälsa på mig och Karlstad för fan. Jessica får ni på köpet och hon är fan en av de härligaste människorna som finns! Kom upp till oss, sup skallen i bitar, ligg i sängen och skratta åt hönor och sånt, för de är vi fan bra på! Och en sak som är bra, de är att jag iallafall kommer ha Jessica. Jag kommer ha ett söthjärta som alltid kommer ta hand om mig, som kommer trösta mig och försäkra mig om att allt kommer kännas bättre.. Jag kommer ha någon att krama när jag saknar er!! Någon som jag älskar lika jävla högt, och när Jessica finns, gör de inte lika ont längre. Hade jag varit ensam hade jag aldrig klarat detta.. Jag tackar ännu en gång Jessica som ger mig denna möjligheten och som VILL bo med mig ;)

Ja, ni fattar vad jag vill framföra va? I freakin' love ya babes - och de kommer jag aldrig i hela livet sluta göra!! För vet ni vad? Den största delen av mitt hjärta slår för er!!Karlstad, ta emot mig mjukt nu! Okej?

Hungry eyes.

       Publicerat 2008-12-28 » 23:33:35 | Me and my life

Woah!! Go middag! Läget idag? Jo men annars är de fint.. De känns fan som om man snackar med sig själv i denna bloggen. Kan ställa hundra frågor åt er men inte fan får man något svar.. Snart blir man väl sjuuugare än va fan man redan är..

Gick å lade mig i sängen sen igårkväll.. Såg att jag hade Morgan Pålsson filmen på datorn som jag inte sett så jag starta den och den var fan rolig, haha.. Har dock inte sett slutet men de får jag väl göra inatt. Hade American History X också som jag inte har sett på år å dar också, så får väl se den! Fast, är inte den lite rälig? Kanske inte vågar se den när jag e lonely? Aja, Dallen sa att den inte var rälig och att den var fett bra så då tar vi den sen..

Somnade iallafall fem imorse, typ.. Vaknade halv två av alarmet och då hoppa jag in i duschen. Paddy kom sen med pizza så de åt jag till frulle idag, haha. Satt här å snacka lite och sen körde hon mig till jobbet där jag har spenderat min kväll. AH, vilket jävla kaos alltså. Jag trodde aldrig jag skulle komma hem, fy..

Men, hem kom jag ju.. Började direkt på mitt datorprojekt, hahaha.. Fattar fan inte vad som är hårddisk och inte så jag tog ett kort och skickade över till Dallen så han ringade in vad jag skulle fetta ut. Vill fan inte slänga datorn med de i så man kan starta den och se alla mina bilder ;) De är min gamla dator jag snackar om alltså, kanske borde nämna de också? Ja, sen när jag visste vad jag skulle dra ut så skulle jag ju gärna få ut skiten också..  Satan vilket jävla jobb.. Hittade en skruvmejsel efter många om och men, stod här och svor, skrek hora osv, hahaha.. Lade mig ner på golvet sen, räknade till tio och sen fetta jag iväg mejslen och skulle ge upp, men nej, hämta skiten igen och till slut fick jag ut möget. Skrattade mig lycklig och sen var de nästa problem.. Jag skulle få ner datorn i en satans påse, tror ni de gick? NEEE!! Utbrott två där. Hämtade ett lakan och snurrade runt skiten där, på med lite silvertejp och sen slet jag ner skiten i soprummet och slängde möget åt helvete, hahaha. Fan va gött de var istället!! Ni som vet hur mkt problem jag har haft med datorn, usch vilket rövhål de har varit, men nu är den väck ;) Dock har jag en känsla av att den kommer stå utanför dörren imorgon igen, hahahaha. Man får ju inte slänga sånt där men de skiter fan jag i.. Pallar inte köra till tippen bara för den klumpen..

Ja, så nu sitter jag här å firar med en kall Red Bull och har precis röögat en cigg..
VAD GÖR NI DÅ?!!


And baby when it's love, if its not rough it isn't fun

       Publicerat 2008-12-28 » 03:12:41 | Me and my life
I wanna hold em' like they do in Texas, please
Fold em' let em' hit me, raise it baby, stay with me
Luck and intuition play the cards with spades to start
And after he's been hooked I'll play the one that's on his heart

Oh, oh, oh, oh, ohhhh, ohh-oh-e-ohh-oh-oh
I'll get him hot, show him what I've got
Oh, oh, oh, oh, ohhhh, ohh-oh-e-ohh-oh-oh
I'll get him hot, show him what I've got

Can't read my, can't read my
No he can't read my poker face
(She's got to love nobody)
Can't read my, can't read my
No he can't read my poker face
(She's got to love nobody)

P-p-p-poker face, p-p-poker face
(Mum mum mum mah)
P-p-p-poker face, p-p-poker face
(Mum mum mum mah)

I wanna roll with him a hard pair we will be
A little gambling is fun when you're with me
Russian Roulette is not the same without a gun
And baby when it's love, if its not rough it isn't fun

Lady Gaga
gör fruktansvärt bra texter och låtar.. Helt sjukt va den bruden kan alltså!! Leona Lewis likaså, och Jordin Sparks.. Tänk å va så jävla bra! Tänk å kunna förmedla känslor i ord. De hade varit någonting att kunna. Att liksom chocka allt och alla med att kunna sätta exakta ord på känslor. Att få människor att känna igen sig, för så är de ju självklart.. Så jag känner just nu känner så många andra, kanske inte exakt likajävladant, men ni förstår hur jag menar..

Att kunna skriva ner allting, så när man sen läser de några år senare så kan man fortfarande känna den känslan. Precis som när du känner en doft, och du kan koppla den till en händelese som har hänt förr.. Så borde de ju vara med texter också, att man kan känna samma känsla då som nu! You get me? Hope so.

Jag vet inte, sitter här och grubblar bara.. Jag vet jag vet, man ska inte göra det, men jag gör de iallafall.. Hur kan de vara så fruktansvärt olika? När jag var tillsammans med Daniel så sörjde jag för fan i 1½ år efteråt.. Trodde jag skulle spricka på mitten sååå många gånger.. Tänkte att jag kan lika gärna dö. Minns speciellt en kväll jag släckte ner hela min lägenhet och satte på bölemusik, sen satt jag där och bölade och ville verkligen inte ha någon morgondag om jag inte fick spendera den med honom.. Jag sa att jag hade ingenting att leva för, jag skulle aldrig glömma honom..
Titta på mig idag! Jag är so over him, klart att man aldrig glömmer på de sättet, men man har ju inte känslor osv, man tänker ju inte på människan ett dugg.. Men, att de var så svårt att komma över de liksom, att de gjorde så jävla in i helvetes ont.. Som om någon satte en kniv i hjärtat och vred om tusen varv..
Denna gången då? Nej. Jag bryr mig inte ens? Jag tror inte ens att jag har tänkt på de en enda gång sen vi gjorde slut, jag å Björn! Alltså helt seriöst nu, jag har inte spillt en tår, jag har inte varit ledsen alls. Jag förstår liksom inte? Vi har hållt på från och till i två år, men ändå ingenting? Jag känner inte ens en saknad? Hur kan de vara så?

Hur kan de vara så fruktansvärt olika? Visst, de är absolut inte samma kärlek, men ändå? Någon likhet måste ändå finnas. Du förlorar ju någonting.. Någonting tar slut, men ändå? Nej, nada zip zero. Totally empty.. Jag tycker bara de är konstigt, ska man liksom inte vara ledsen och sakna kanske? Nej, inte jag tydligen, inte över honom.. Kanske för att de är som de är och kanske för att människan har tänt men ingen är hemma? Kan så vara..

Jag är en människa som sällan dömer folk, jag vill helst få mig en egen bild av folk och jag bryr mig inte ett skit om vad folk säger om vilka jag umgås med. Jag pratar med vem fan jag vill även om alla andra hatar dem, de är inte mitt problem. Jag är också alldeles för snäll. Jag ger människor chans på chans på chans hela jävla tiden. Folk kan stå och trampa på mitt hjärta men jag förlåter ändå, jag ger människan en ny chans och så har jag trott att de ska hålla på för alltid.. Jag blev så förvånad när jag märkte att nej, nu räcker de fan! Nu är de fan nog med dig och ditt jävla skit.. Att jag kan säga ifrån och tycka att nej, vi sätter stopp här.. Jag är stolt över mig själv, och jag är fruktansvärt chockad men glad att jag satte såhär mycke stopp som jag har gjort. Jag har nog förbjudit min kropp att känna överhuvudtaget. Har glömt de och slängt ut allting samtidigt som jag kastade ut allt skit i trappen som inte tillhörde mig eller mitt hem.

De måste vara så! Någon gång förändras man och jag är nog på jävligt bra väg.. Folk säger alltid att jag är sur, att jag inte tåler någonting osv.. Nej de kanske jag inte gör? Jag är så jävla trött på falskt löst folk som snackar sin jävla skit och sen ska komma å vara trevliga! Jag pallar inte sånt. Ja, jag säger saker rakt ut som jag tycker? OCH? Ska jag bry mig om några konsekvenser för de jag själv tycker? Neee, de ska jag inte. Jag bryr mig inte. Borde jag de?

Nej, folk som sätter sig på mig är inte värda ett skit i mina ögon, så är de. Jag bryr mig inte då om jag öppnar truten om saker jag inte ska, för varför ska jag vara så jävla snäll när folk inte är de mot mig? Varför tycker jag synd om människor som slår sönder mig inuti? Varför i hela helvetet ska jag göra det?
Som ett jävla bra exempel, nu med mig å Björn, han beter sig som ett tvättäkta rövhål, efter allting vi har gått igenom och efter 560 chanser jag har gett så fortsätter han att ljuga mig rakt upp i ansiktet, gör andra saker som jag inte behöver skriva ut osv.. De finns ju faktiskt en anledning till varför liksom, de tar slut.. Iallafall, när vi väl har gjort slut och han praktiskt taget har spottat på mitt hjärta så säger jag till honom att han kan få bo kvar här på min soffa tills han har hittat något nytt. Att han kan få vara kvar i mitt hem?!

Hur jävla sjuk är jag? Seriöst? De är ju som att gå och spotta i motvind!!! Jag måste fan börja fatta någon gång, och jag tror jag gjorde de nu sist.. De bara sa Tjoff, och sen nej, nu får de fan vara bra med denna jävla skiten.. Jag klarar mig fruktansvärt jävla bra ensam och kan jag inte träffa en normal funtad människa som kan behandla mig därefter så kan de fan vara så! Bra där, sär så!! Där är dörren, typ. De är ju faktiskt så de ska vara..

Nej jag har fan tagit tillräckligt med skit i mina dagar.. Umgåtts med folk som jag vet har snackat skit om mig men ändå suttit där som ett lik, fått saker slängda i både nacke och hue, fått höra både de ena och de andra och bara svalt. Svalt undan allt och blundat för exakt allting. Nu är de som sagt bra med det.. Aldrig i hela mitt liv mer ska jag ta sånt.. Aldrig..

Så låt oss säga adjö.. Jag vill aldrig mer se den sidan av mig själv. Den ska inte finnas längre..
Dags å börja bygga på sig själv igen och ge blanka fan i vad omvärlden tycker...

Ge dem ett finger!

Lillebror ♥

       Publicerat 2008-12-28 » 02:45:44 | Me and my life
När vi festade här sist fick jag en bad feeling när vi åkte hemifrån, att någon glömt släcka cigg eller att ja, de skulle börja brinna helt enkelt, och de hade ju inte varit så bra kanske?

Skickade SMS till Lillebror om han kunde köra upp å kolla läget liksom, och han blev ju inte sådär jätteglad på mig, hahaha.. Han stack uppenbarligen upp iallafall, för dagen efter såg jag detta på tavlan;Och ja, på mitt och Lillebrors språk heter de Caggi, och inte cigg ;)

Mjau.

       Publicerat 2008-12-28 » 02:42:33 | Me and my life
You change your mind
Like a girl changes clothes
Yeah you, PMS
Like a bitch
I would know

I should know
That you're no good for me

Cause you're hot then you're cold
You're yes then you're no
You're in and you're out
You're up and you're down
You're wrong when it's right
It's black and it's white
We fight, we break up
We kiss, we make up

You, You don't really want to stay, no
You, but you don't really want to go-o
You're hot then you're cold
You're yes then you're no
You're in and you're out
You're up and you're down

I should know that
you're not gonna change

Cause you're hot then you're cold
You're yes then you're no
You're in and you're out
You're up and you're down
You're wrong when it's right
It's black and it's white
We fight, we break up
We kiss, we make up


Förbjuden frukt är väl godast?

Tjejkväll.

       Publicerat 2008-12-28 » 01:17:25 | Me and my life
Nu e jag hemma från en mysig tjejkväll hos Anna.. Så trevligt så!!

När vi kom dit så käka vi tacos dirr. Var så jävla hungrig, sjukt gott var det.. Satte sen igång Du, Jag å Dupree och de var längesen jag såg den, hade till och med glömt slutet.. Snacka lite skit, pratade om nyår osv. Mycke trevligt. Fettade i oss massa chips, dippa och godis och sen titta vi lite på Hipp Hipp och kelade med katterna :)

Älskar er tjejer, ni är fina som fan!

Grisa kan vi göra iaf ;)Vi delade även ut lite julklappar, men jag gav ju mina innan Breox sist.. Fick hårsaker av Anna som luktar fett gott och är hur söta som helst, sen fick jag 4 RedBull och 2 paket cigg av My, skit bra =)

Inte lite heller ju! ;)

Ashål.

       Publicerat 2008-12-28 » 00:54:56 | Bilder
När man öppnar kameran dagen efter så är de alltid samma rädsla, fyfan, säkert några jävliga kort alltså!! När jag startade kameran igår så dog jag istället.. Varför? Jo, ni ska få se..Antooons ashål.HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!

DJ MURRE!!!Om dem hade roligt? Jo då.. Jag tror de..

Myskväll!

       Publicerat 2008-12-27 » 17:33:54 | Me and my life
Sara kom igårkväll, eller ja, vid två kanske? Blandade lite chips å dippa och sen satt vi å snacka lite.. In å lade oss i sängen vid fyra och då deckade jag fett kan jag få berätta.. Helt död.

Vaknade halv två idag.. Skönt som fan var det. Upp å åt lite frukost och sen har jag hållt på å tvätta hela dagen med hjälp av Sara :) Hon fick ngt ryck innan och dammsög hela lägenheten, haha. Shit, satt här helt paralyserad och bara glodde. Har packat som fan idag också, känns riktigt gött faktiskt. Har inte alls mycke kvar.. Slängt mina spränga högtalare, Olle har hämtat saker, ska posta de sista paketet sen på ICA och ja, fixat, packat, slängt som sagt. Känns riktigt skönt..

Nu ska jag hoppa in i duschen tänkte jag.. Har lite tvätt kvar som ska torka men de får jag ta sen inatt eller nåd. Ska ju hem till Anna ikväll på lite tjejmys. Äta tacos och sånt, gott som fan ska de bli. Är riktigt hungrig..

En vecka kvar ;)
PUSS

Bevare mig väl.

       Publicerat 2008-12-27 » 01:50:54 | Me and my life

Såhär jävla sleden har jag nog aldrig varit förr alltså.. Död fisk är mitt rätta namn..

Igår efter jobbet så kom Dallen, Olle, Jocke, Dj Murre, Sara och Anton upp så vi korkade upp och började dricka dirr. Ett jävla tjatande om stan men jag var inte alls sugen må jag säga.. De försöktes fixa skjuts men de gick ju inte sådär jättebra kanske?
Efter ett tag så bestämde vi att vi skulle dra till Ekebo.. Oh gud ja. Fick tag i skjuts som gick i slow motion, men vi kom ju iallafall framåt.. Väl på Ekebo var klockan tio över tolv och vi fick inte komma in för dem stängde ett, ooh gud ja. Hajda!! Körde till Ängelholm och stack in på Bahnhof istället.. År å dar sen jag var där men de var la trevligt? Fett med folk överallt bara, fett svettigt och rökigt och kräk överallt och ja, helt maaah..

Vid tre fettade jag å Jocke ut och sen vänta vi in dem andra, satt å frös hela jävla vägen hem och trångt var de.. När vi äntligen kom hem var klockan kvart över fyra och då skulle jag ha efterfest tydligen.. Jahaja.. Efter en kvart kom Harry Potter, inte så förvånad faktiskt.. Folk skulle ju sova över och skit, Murre slängde sig i soffan och drog världens stockar och Anton å Olle låg och dummade sig i min säng. Kunde fan inte somna alltså.. När klockan var sex och jag fortfarande inte hade somnat ville jag döda.

Lyckades somna till sen vid sju, vaknade igen kvart i nio och sen somnade jag om och vaknade klockan tolv av mess. Har ju sovit jävligt bra inatt?! Neeee. Vaknade och såg allas hue, Hahahahaha. Olle låg bredvid mig, såg ut som om han var död.. Anton låg helt död bredvid Olle och Murre dök upp i dörröppningen och min morgon var räddad :P Upp å tog en cigg och sen in i duschen.. Killarna hade plockat undan lite när jag kom ut, sen gjorde jag vid mig fort som fään och sen gick vi ner till Santan.. Fick nog i mig typ 10 pommes sen sket jag i de.. Fyfan alltså..

Åkte till jobbet, helt jävla dead.. Orkade verkligen inte ens tänka på morgondagen så jag gick rätt ut och ringde en annan timmis som glatt tog min tur. Ja varsågod!!! Jag är helt jävla död fisk alltså. Jag orkar verkligen inte.. Ja, sen har de väl gått bra på jobb. Jag å Frida har gått på lådjakt åt mig, lådor att packa i, sprungit i källarn och nästan kissat ner oss, hahaha. Åt kinamat och ja, de har gått bra iaf..

Zari kom sen och skjutsade mig hem.. Mig å alla lådorna, haha! När vi kom till Perstorp så följde hon med upp och så rööga vi lite och jag fick en skitgolla avskedspresse.. Ett halsband typ med en bild på oss där de står; i'm gonna miss you.. Så jävla gulligt så!! Ja, sen när hon stack satte jag igång här.. Drog ner duschdraperiet, samla ihop all min tvätt, renbäddade sängen, diskade upp alla glas and so on. Samlade ihop sopor och tejpade ihop lådor.. Har hittills packat ner fyra fulla lådor, fem om man räknar med mitt julpynt.. Har myyyycke saker kvar men de får tas efterhand.. Nu pallar jag inte mer ikväll iallafall. Ska dammsuga och städa toaletten imorgon iallafall..

Ja, sen ska jag tvätta imorgon, mellan 14-21.. På kvällen är de tjejkväll på G! Ser fram emot de som fan. Vi ska hem till Anna, käka Tacos och sen ska vi kolla på film och äta massa godis och chips =) Så mysigt så!!

Sara ringde nyss och ville komma hit. Hon skulle nog nanna över också. Ja de är alltid trevligt, även om jag kanske inte är de trevligaste/piggaste sällskapet just nu, hahaha :P Aja, de blir nog bra.. Jag har iallafall planerat att sova till tio i två, och de kommer jag göra också.. Utan några som helst problem!!!

Två dagar kvar på Hemvård Centrum.. 8 dagar tills jag flyttar.. Jag har nog inte fattat de ännu, inte på riktigt iallafall, men jag längtar nog fan mest i hela jävla världen!! De blir bra detta!

BRA SKIT!!


Welcome to the club.

       Publicerat 2008-12-25 » 18:47:18 | Me and my life
Ikväll blir de fest, och hör sen!!!

:)

Pics.

       Publicerat 2008-12-25 » 15:06:45 | Bilder


Murre i bakgrunden, och sen har jag tydligen spillt på mig också, hahahaha ;)

Bilder ifrån förra helgen på Breox! Blev inte så många kort men, några iaf :P

You're ready for the night of your life.

       Publicerat 2008-12-25 » 14:57:16 | Me and my life
Jag somnade dirr inatt och vaknade 13.45 av mitt alarm. Gött eller? Ja, men jag var som en jävla zombie.. Har gått här och varit helt jävla seg i hjärnan. Stod typ i duschen i 20 minuter och sen när jag kom ut så stod jag bara där å glodde?! Hahaha, helt jävla lost i huet ju..

Ska ta tåget tjugo i fyra till jobbet och sen ska jag fråga om jag inte kan få gå halv tio istället så att jag e färdig typ kvart över tio istället för elva :P De går dem säkert me på.. Dem vet ju hur ungdomens glada dagar går till ;) Ja vi får se men jag e fan sugen iallafall. Sitter här å fettar Welcome to the club ;D

De blir säkert skitbra ska ni se :D Jag hoppas de blir av iallafall och att DJ Murre blir en av dem jag festar med så jag kan ha lite roligt och ösa ordentligt, hahahaha ;D

Nej, nu måste jag fixa de sista här och sen rööga mig min morgoncigg.. En Red Bull också kanske? Hade inte varit fel. Och ja, fresten, min msn har fått ngt jävla virus igen så oftast kan jag inte svara på de ni skriver, de levereras inte helt enkelt.. Utbrott på de men nu vet ni varför jag inte svarar..

MAH i era hue. Vi hörs sen!
Köss.

Klapps å sånt.

       Publicerat 2008-12-25 » 02:23:17 | Me and my life
I Tisdags innan jag gick fick jag en julstrumpa av Pappa som jag skulle öppna imorse, men de var inte vilken strumpa som helst.. Nej, de var en sleden vit svettig håsa som jag fick, hahahaha.Så jävla grann så de är helt sjukt alltså.. När jag öppnade den imorse så dog jag.. Trodde de var en 20a eller något, att han ville fula sig, men...De tackar vi för :D Gött som fan..

Annars i år har jag fått 500 kr i kontanter, Kokos tvål och lotion, ett jättefint armband av Mamma å Nisse, 250 kronor på H&M, Frisörschampoo+balsam, frisörspray 2st och 1 skumflaska, min biljett upp till Karlstad och sen har jag fått 2400 på IKEA sammanlagt då! Herre gud vad bra.. Riktigt nöjd är jag! Hela min sängstomme betalad, hur gött är inte de då? Precis, gött.

Nu ligger jag här i sängen, är sleden som fan trots att jag sovit bort hela kvällen.. Har iallafall haft en bra jul, även om de inte känns som julafton och även om de går alldeles för jävla fort. Tack iallafall allihopa, jag älskar er såå mycke och jag kommer sakna er något sjukt sen.. När jag öppnade armbandet av Mamma så kom hon fram så sa hon; Ja detta kan du ha på dig uppe i Karlstad, sitta och titta på de och tänka på Mamsen.. Ja gud ja, ATT jag ska..

Har kommit fram till de att Mamma inte kan köra mig till Hässleholm den dagen jag ska åka, kommer böla sönder. Får fixa annan skjuts ;) Maha.Här är mina naglar BTW.. Ser inte så mycke men dem är iallafall glittriga, fint som snus nu till Jul/Nyår, visst?!

Jajajajaja, ett jävla tjatande här, pallar inte skriva mer.. Ska lägga mig ner nu och typ dö.. Imorgon börjar jag som sagt fyra och sen får vi fan se vad som händer. Antingen åker jag hem å sover eller så dricker vi. Vi får helt enkelt se vad som finns å välja på osv. Dj Murre får fan styra upp allt, han kan ju va DJ om inget annat ;) Nej fan.. Palla..

Gonatt å sånt.

Julafton hos Mammy.

       Publicerat 2008-12-25 » 01:31:13 | Me and my life
Ja, att jag satt ensam på tåget imorse de vet ni redan ;) Eller inte ensam men jävligt mobbad iaf, hahaha. Jobbade som sagt till halv tre idag då Morfar kom å hämta mig.. Först imorse fick vi lite julfrukost ifrån kommunen, gulligt som fan va? En sillbit var, ett halvt ägg och en bit skinka, typ. Kändes jävligt givmilt måste jag säga..

Jaja, de gick bra å jobba iallafall även om de var drygare än fan. Så fort Morfar kom körde vi direkt hem till Mamma där jag hoppade i soffan, satte Tilda i knäet och hällde upp en mugg glögg, åt lussebullar och mjuk pepparkaka till Kalle.. Haha, ja, man har ju sett de hundra gånger men de är fan bra ändå tycker jag.. Jag ser alltid bara fram till Musses jul när dem är ute med husvagnen, sen pallar jag inte mer..

Efter Musses jul sprang jag in i duschen och lagom till jag var färdig sen så var de maaad. Tror aldrig jag har ätit så mycke i hela mitt liv. Fyfan alltså.. Precis när jag har svalt sista tuggan så kommer tomten dirr, hahahaha. Tomten sa  HOHO efter varje mening han sa, typ God jul Ebba önskar Mamma HOHO!! Haha, palla de..

När vi hade öppnat alla paketer och så så satt jag å sov i stolen så jag gick å lade mig i Mammas säng ett tag. Klockan var väl sju när jag lade mig eller något sånt?! Vaknar tjugo i tio, såå ja! De var den julaftonen de ja.. Haha, mah i huet. Asade mig upp då och tryckte i mig lite gröt och så och sen satt jag me Mamma i soffan ett tag innan Anna hämtade mig. Jag å Anna körde några varv, plockade även upp lilla Stiff och röga lite me han.. Ja, sen nu sitter jag här, i min säng och är fett törstig. Detta inlägget har typ tagit hundra år att skriva eftersom jag blir störd hela tiden.

Jag måste fan hämta en Red Bull nu innan jag dör av törst!

Lille Jul hos Farmor.

       Publicerat 2008-12-25 » 00:46:21 | Me and my life
Ja, vi firade ju som sagt jul hos Farmor igår.. Stressade som fan dit och när alla var på plats sen så började vi äta direkt! Riktigt gott med julmat ju.. Ah. Blev fan proppmätt som vanligt, typ inte kunna röra sig mätt :P
Mitt när vi sitter där och äter så tittar jag på Farmor och sen den växten hon hade bakom sig bara flög ner i marken, hahahahaha.. Alltså tänk er att ni ser de i ögonvrån, hur något bara trillar ihop, haha. Jag skratta så jag höll på att dö och de gjorde resten också.. Hela jävla växten var genomrutten till viss del i roten men Farmor sa bestämt att hon skulle minsann plantera om den som hon hade gjort i alla andra år.. Pappa frågar då hur länge hon har haft denna växt och får som svar; Ja jag har haft den sen 1977 och de är inget fel på den!! Konstigt att den ruttnar liksom? Neee.Innan var den väldigt lång, men ja, som sagt.. Den är ganska liten nu.. Dock är Farmor fast besluten om att växten kommer bli lika fin igen..

Efter maten slängde jag mig i soffan och somnade till lite. Riktigt väck i huet. Vaknade när tomten kom och sen skratta jag typ åt allt. Min bror fick en skitful pärm, ska visa bild snart.. En ekonomipärm, haha.. En liten gris pryder den så fint så.. Ja sen hade tomten med sig ett paket ifrån Emilias kanin och när tomten säger; Du menar inte att din kanin kan slå in paketer? och Emilia svarar att jo, de kan den, den har dessutom varit lite hemlighetsfull på sista tiden så klarar jag inte mer. Kissa nästan ner mig..HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAH!!

Efter tomten hade gått åt vi gröt och sånt, satt å snacka och sen satte vi oss i soffan igen. Farmor beklagade sig för att hyran hade gått upp med 120 kr på 13 år, hahaha. Ja, alltså jag var så trött att jag inte fattade så mycke.. Ville bara hem men nej, de fick jag inte. Pappa skulle fixa taxi osv. Alltså jag är faktiskt inte invalid. Jag har ben!

Till slut fick jag äntligen gå hem om jag lovade att ringa Farmor när jag kom hem. Jaaa! Jag tror aldrig att jag varit så trött som jag var igår, så när jag stod där i dörren och Farmor ger mig en mandelmussla med grädde och en liten jordgubbe på och säger att hon älskar mig så mycke så börja jag gräda.. Grät fan halva vägen hem, hahahaha! Jag ville fan bara ha min säng.. Nej, sen tänkte jag att nu får jag fan rycka upp mig så jag ringde Jessica och snacka med henne ett tag.. När jag sen lade mig i sängen så somnade jag nog på 3 jävla röda sekunder..Vad jag fick i julklapp tänkte jag summera i nästa inlägg, men de har varit en bra jul trots allt. Mysigt som fan är det att vara alla tycker jag, sen de andra kunde man sketet i..

Freeeesten, när vi satt å prata om lägenheten och fest å så så sa Pappa de att ja, om du nu tvunget ska ha fest i lägenheten så var för helvete rädd om parkettgolvet Johanna, vi gjorde de så jävla fint så jag vill verkligen inte att de blir något skit med det. Hör du de nu?!

Någon frivillig som kan mörda mig redan nu?

God jävla jul.

       Publicerat 2008-12-24 » 14:13:02 | Me and my life
Jaha, Julafton då. Känns inte så kan jag säga!! Känns som en helt vanlig Lördag på jobbet.. Var typ helt ensam på tåget imorse, jag å två till satt där som några idioter.

Slutar jobba om tjugo min ungefär. Rätt hem till Mamma och kolla Kalle, sen duscha och därefter fira jul. Som en räddare i nöden kom en jobbekompis och bytade tur med mig imorgon så jag börjar inte förrän fyra. Skiter i att dricka, ska hem å lägga mig ikväll, sova till två imorgon och sen jobba kväll. På Torsdag blir de likadant, sängen dirr! Jag e så trött att jag hade kunnat dö. Inatt när jag lade mig somnade jag på några sekunder..

Uppdaterar kanske ikväll innan jag lägger mig. Har en massa bilder, mycke annat å berätta osv. Vi får helt enkelt se hur länge jag pallar..

God jul iallafall!
Och fresten, ta reda på sanningen älskling, innan du öppnar din lilla trut.. ;) Man ska inte alltid lyssna på alla andra, men de är klart inte lätt å veta när man är så liiten som du!

Puss på er.

Orkar inte mer..

       Publicerat 2008-12-23 » 23:54:29 | Me and my life
Nu orkar jag inte mer alltså.. De känns knappt som att jag hinner andas! Detta är nog den värsta julen jag har varit med om i hela mitt liv.

Var i Perstorp kvart över fyra, hem å duscha och blev hämtad av Pappa å dem en halvtimme senare.. Stressade så jag nästan dog. Har varit hemma hos Farmor å firat jul tills nu typ. Jag är helt slut.

Imorgon börjar jag jobba 7, slutar 14.30 då jag blir hämtad av Morfar som kör mig direkt till Mamma.. Kollar Kalle, duschar och sen firas de jul där.. Börjar sju på Torsdag igen och sen håller de på så fram till Måndag.. Är ledig nästa gång på Tisdag alltså, om en vecka!

Jo men annars så!!
Nej vi hörs om en vecka eller något.

OMFG!

       Publicerat 2008-12-23 » 12:57:05 | Me and my life
Jaha, gårdagen då? Gjorde vid mina naglar och dem blev jättesöta. La en lite rosa färg på underdelen fullt med glitter i och sen vita tippar. Så sött så :) När jag var färdig hos Susanne så gick jag hem dirr å börja på middagen. Gott blev de och Sara kom sen å åt hon också.. Roligare än att äta själv.. Much better.

Vi körde ner till byn sen för jag var fruktansvärt irri över att jag inte fått någon cola på hela dagen. Hade huevärk, var som sagt irriterad och ja.. Fick en iskall cola och sen blev jag på mycke finare humör. Körde sen till Hässleholm och skulle fixa med ett slutsteg and bla bla bla till Saras bil. Var hemma i Perstorp igen vid tolv och då stupade jag i sängen.. Efter typ tio minuter så drog de gamla vanliga igång, dock inte så farligt som annars men ändå, de stör iallafall och man ska inte behöva säga till ens när klockan är halv ett en Måndag? Aja, skitsamma.. Jag somna ju till slut, tror klockan var halv två eller något..

Vaknar imorse av alarmet 05.45. Trycker på snooze knappen och somnar om fortare än fan.. När jag vaknar nästa gång är de helt tyst överallt.. Hm.. Ligger där och funderar lite.. Skönt att jag vaknar utan alarmet.. Tittar på mobilen och ser att den står på 06.37.. Jahaja.. När går nu tåget igen? 06.42 ja.. AMEN FÖR ÄNDA IN I HELVETET, jag har ju för fan försovit mig! Dra mig i sketan alltså!! Upp där som en jävla ananas och sprang runder och fatta ingenting.. Skickade mess till lite olika folk men ingen svara, DAH! Ringde till Mamma där låtsaspappa svara och han blev väl inte själaglad direkt men han kom iallafall. Var på jobbet 07.20 och jag kan helt ärligt erkänna att de är första dagen i mitt liv då jag jobbar i mysbyxor.. Jävla mög alltså.. Hahahaha, jag gick hela morgonen då jag var hemma & sa, Jävla fitta, hora, skit, helvete för mig själv, hahahaha.. Att ha filmkameror hemma hos mig hade varit något..

Nu sitter jag på jobb iallafall.. Slutar klockan fyra och då är de direkt hem och göra vid sig.. Ska till Farmor å fira jul 17.00, Pappas tur i år att ha de på Lille Jul.. Ja, jag är så van att fira två gånger så jag tänker inte ens på de faktiskt. Lite sjukt dock att de är jul nu, jag fattar fortfarande ingenting..

Har för övrigt fixat en massa byte på jobb nu idag.. Ja, jag har fixat å trixat :) Gött som fan må jag säga!! Kväll på Fredag vilket betyder att de nog blir lite syppe på Torsdag. De gillar jag!!

PUSSförfan!

Jul?

       Publicerat 2008-12-22 » 17:06:27 | Me and my life
Är de bara jag som inte förstår att de är julafton snart? Jag har inga julkänslor överhuvudtaget och helt ärligt så känns de som att de är september eller någonting? Helt sick anyway och jag gillar de inte. Dock ska de bli jäävligt skönt att komma hem till Mamma på julafton klockan tre, kolla Kalle, ta en dusch och sen bara mysa med familjen hela dagen och kvällen. De senaste tre åren har jag jobbat kväll på julafton och har inte kunnat va med, så de ska bli jävligt skönt faktiskt..

Jaha, jag har diskat iallafall, dock inte gjort så mycke annat. Jag borde städa, jag borde packa, jag borde fixa en massa saker, jag borde ha varit på banken, jag borde ringa skatteverket och ja, en massa helt enkelt, men jag orkar inte. Seriöst alltså.. Jag e så trött och så fruktansvärt jävla lat. Sitter här på min rosa stol, har datorn i knäet och fötterna på bordet.. Lyssnar på musik och ja, bloggar då! Om en timme typ ska jag va hos Susanne och göra vid mina naglar.. Ska dock bli skönt men jag börjar bli ruskigt hungrig så jag hoppas de går relativt fort. Direkt efter de ska jag hem och göra mat, kycklinggryta, ah den är så jävla god.. Curry å sånt, mumma.

Nej, sen ska jag va med Sara ikväll var de tänkt. Åh, jag måste gå å handla cigg också. Har rökat Fiddes äckliga Prince sen inatt och jag håller på att klökas efter varje bloss. Tacka fan vet jag billigt Corner skit, dem är fan goast av dem alla.

Jaha, och nu borde jag hålla käften kanske? Jao, 12 dagar kvar för övrigt. Kyss mig i röven vad jag längtar!

Pay back time.

       Publicerat 2008-12-22 » 15:29:53 | Bilder


DJ MURRE, man ska inte jävlas med mig ;)

Would you?

       Publicerat 2008-12-22 » 14:46:53 | Me and my life
AEH fyfan alltså..

Ja, igår på jobbet så gick de som vanligt, bra.. Petra bjöd på kinamat så jag åt samma som jag gjorde i Lördags, hahaha ;) Gott var de iallafall.. Ja sen skicka Paddy mess så hon kom å hämta mig när jag sluta, så snäll så.. Åkte hem till mig och gjorde lite varm oboy som vi iofs inte kunde dricka på typ 30 min, haha.
Satt å snacka och kolla lite på Bilddagboken, läste lite bloggar å skratta lite, maha.. Ja, sen vid tio över ett inatt kom Dj Murre, Stiffe och Micke hit.. MAHAHAAHA! Dj murre kommer bli arg nu, när han ser att jag han kallar de för de, men jag tycker de är sååå roligt så.

Ja, i början satt vi väl bara å snacka massa skit och rööga? En jivla massa må jag säga.. Massa roliga minne och sånt, speciellt kvällen då Stiffe var sååå paagaad och spydde ner mitt dass. Ja, sen stack Paddy vid tre tror jag, sen spåra de ju bara ur. Stiffe ville nog se mig arg för han bara satt å peta på mig med mina jävla blompinnar och ja.. Dj Murre höll ju också på, fick ju fan inte va ifred, hahaha. Ja, sen stack dem väl vid fyra eller något. Som vanligt tar Stiffe min äggklocka, sätter dem på 45 min och sen gömmer han den.. En jävla tur att jag hitta den i hallen annars hade jag fått utbrott när den ringde sen..

Ja, sen lade jag mig i sängen och fan va de blåste ute. Trodde hela min franska balkong skulle blåsa in i rumhelvetet. Här låg jag och frös röven av mig trots duntäcke och filt. Kanske borde ringa å fråga Harry Potter om han vet vad isolering är? Inte fan finns de här iallafall, de vill jag ju säga.

Ja.... Sen är de ju de vanliga, jag drömmer mardrömmar något fruktansvärt.. Inatt var de en tjej i skolan som skulle mörda mig och jag var livrädd. Hon rev mig på armarna och höll en pistol mot mitt hue.. Synd hon inte sköt ju.. Ja, iallafall, sen drömde jag att jag å Sara satt i en liten bil, vi skulle över tågspåret men precis när vi kommer över så höjs hela marken och ett tåg kommer underifrån så bilen kläms fast på något vis under tåget och jag slungas ut.. Sara drar sig ut sen och hon har inga ben kvar å sånt, blod överallt och massa äckel.. Försöker ringa 112 men när jag försöker slå de så blir de 1102 på skärmen och nollan går inte att ta bort.. Ja de är såna ruskiga panikdrömmar alltså.

Vaknar till, får panik och känner mig på mina armar, ah, skönt.. Tittar på klockan, 14.01.. Jaja, lägger mig ner igen, 14.01!!!!!!!! Flyger upp och får panik. Fan syssle? Ut på dass. Läser lönespecen samtidigt som jag kissar. In i sängen igen. HUR FAN KAN JAG SOVA TILL 14.01? Bra Johanna. Du kommer inte kunna sova en enda timme denna natten som kommer.. Starkt jobbat idiot.

Ja, så nu är jag vaken och tur är väl för helvete de. Klockan är ju bara kvart i tre så jag kan ju inte ha missat så mycke?! EN sak jag har missat nu i några dagar är min disk iallafall.. Den försvinner aldrig.. Konstigt som fan? Ja, jag får väl diska den jävlen, äta lite knäckebrö, ta mig en dusch och fixa upp mat ifrån frysen.. Ska göra kycklinggryta idag så ja.. De blir väl inte middag förrän nio eller något ikväll eftersom jag ska vara å göra vid mina naglar idag klockan sex. Ja de är ju fan på tiden kan jag säga.. Ser för jävliga ut rent ut sagt. Ska bli skönt å bli lite fräsch där igen..

Nej jag får väl börja med den där disken.. Vi hörs säkert.
Tjao.


Som vanligt..

       Publicerat 2008-12-22 » 04:33:08 | Me and my life
Ja, alltså, nej, jag orkar inte skriva någonting..

Klockan är halv fem och jag borde sova..

Daaah!

       Publicerat 2008-12-21 » 14:16:27 | Me and my life
Typ go'morgon!

Fyfan va sleden jag är alltså. Hur jävla normalt är det att vara helt jävla död när alarmet ringer klockan halv ett? Hur normalt är de ens att ställa alarm för att man ska vakna då? Helt sick tycker jag egentigen.. Jag hatar mig själv för att jag har vänt mina dygn såhär. Fan snart ska jag börja skolan.. IIiiiih, alltså ni fattar inte som jag längtar.. Skolan liksom, fan. När man har motivation är de ju bara ännu bättre :) Iih! Men var fan va jag? Ja, när jag ska gå i skolan börjar man väl typ halv nio varje morgon eller något sånt? WTF!? Bättre än sju iofs men ändå, om jag får ställa alarm för att inte sova längre än till ett så, hahaha..

Nej fan va tråkigt detta ble då! Förlåt Anton ;P

Jag somnade iallafall vid halv sex imorse för jag skulle tvunget se lite till, å lite till, å sen baara liite till.. Deckade nog precis innan slutet tror jag.. Jaja, sen har min mobil varit helt TYST hela natten och morgonen, så jävla skönt. Matte hade ringt vid tolv och jag hade svarat men no memory så då har de fan inte hänt heller, maha. Drog mig upp i duschen och stod där å tänkte på vad jag hade drömt. Samma dröm nu, typ, i två nätter. Börjar fan bli jobbigt alltså, seriöst. Fattar inte varför jag drömmer om sånt som hände för flera år sen?

Nja, och nu har jag ätit två knäckebrö till frukost, moget som fan, äckligt var de också.. Ska gå till stationen om en kvart och vänta på tåget, ska jobba idag igen.. Så drygt så! Jobbar till tio och sen ska jag fan hem å dö. Är ledig imorgon och de ska jag fan va också hade jag tänkt!! Mina fyra morgnar kommer ju sen så imorgon hade jag tänkt ligga å sova hela dagen.. Eller ja, de är kanske inte så bra, då kommer jag verkligen inte somna sen imorgonkväll. Ah, å palla va helt död när man firar jul? Neee.

Nej alltså nu orkar jag inte babbla mer för jag fattar inte ens själv vad jag nu ska komma fram till, hahahaha!!
AH, jobba var de ja..
Puss eller nåd.

Bästa jag vet!

       Publicerat 2008-12-21 » 03:24:54 | Videoklipp


My best friend gave me the best advice
He said each day's a gift and not a given right
Leave no stone unturned, leave your fears behind
And try to take the path less traveled by
That first step you take is the longest stride

If today was your last day
And tomorrow was too late
Could you say goodbye to yesterday?
Would you live each moment like your last?
Leave old pictures in the past
Donate every dime you have?
If today was your last day

Against the grain should be a way of life
What's worth the prize is always worth the fight
Every second counts 'cause there's no second try
So live like you'll never live it twice
Don't take the free ride in your own life

If today was your last day
And tomorrow was too late
Could you say goodbye to yesterday?
Would you live each moment like your last?
Leave old pictures in the past
Donate every dime you have?
Would you call old friends you never see?
Reminisce of memories
Would you forgive your enemies?
Would you find that one you're dreamin' of?
Swear up and down to God above
That you finally fall in love
If today was your last day

If today was your last day
Would you make your mark by mending a broken heart?
You know it's never too late to shoot for the stars
Regardless of who you are
So do whatever it takes
'Cause you can't rewind a moment in this life
Let nothin' stand in your way
Cause the hands of time are never on your side

If today was your last day
And tomorrow was too late
Could you say goodbye to yesterday?

Would you live each moment like your last?
Leave old pictures in the past
Donate every dime you have?
Would you call old friends you never see?
Reminisce of memories
Would you forgive your enemies?
Would you find that one you're dreamin' of?
Swear up and down to God above
That you finally fall in love
If today was your last day

Tråkig.

       Publicerat 2008-12-21 » 02:45:01 | Me and my life
Jaha, nu är min blogg fett tråkig också, eller? ;) Nej men va fan ska man skriva om då? Jag tycker att jag brukar variera de rättså bra, lite musik, lite bilder, lite dagens osv.. Men ja, lätt å veta när ni aldrig kommenterar då? Torra jävlar!!

Nu har jag iallafall flyttat in till sängen, ligger här med min bästa vän datorn och lökar mig. Ska väl snart dra igång Good luck Chuck som jag börja på inatt. Minns ju inte hur långt jag såg men ja, haha. Blir nog bra. Får väl se hur jävla bra man får sova inatt, förhoppningsvis är de ingen jävla idiot som bombar ens telefon. Kommer få ruskiga utbrott isåfall. Kan ju tycka att folk kan visa lite jävla respekt men nej då.. Skitsamma, jag ska som sagt bara bo här i 13 dagar till!

Jag har redan ångest för att jag ska jobba 4 fucking morgnar nästa vecka! Typ döda mig. Jag kommer va ett levande lik den veckan alltså.. Fattar inte hur de ska gå första natten, kommer ju aldrig somna.. Jaja, de är ju ett senare problem..

Jaha, annars då? Jo de är fett skönt att vara singel må jag säga. Skönt att bli av med allt äckel som jag haft i mitt liv. De känns verkligen i hela min kropp och även en massa folk som sagt till mig att de var fan bra att de blev så.. Ja, hahaha, de är ju inte den bästa kulan att hänga upp i granen kan jag säga, så till den stackaren som får ta över säger jag bara; Have fun ;) Fy i hela fan alltså. Riktigt nasty.

Nej, nu har jag varit ärlig vad jag ska idag.. Man ska ju inte ljuga iallafall ;) Bättre å säga sanningen.. Jag avslutar med en liten egotripp, för de vet jag att iallafall EN gillar.. Jag själv ;) Haha nee, säkert någon som stör sig på de.. Så skoj så!Puss baby ;)

HAHAHAHAHAHAHA!

       Publicerat 2008-12-21 » 01:40:10 | Me and my life
Har suttit här å snackat med Anton å Martin om gårdagen och har nu kommit på några småsaker som var så satans roliga, iallafall just då, haha!

Martin å Dallen hoppade runder som vanligt som några invalider och mitt i allt står en granjävel.. Martin+Dallen+Jag+Gran = Stå på trejävlakvart! Kände bara granjävlen i hela nacken..

Blomberg satt där ute och jag satt mig för att röka..
B: Ja jag känner ju inte dig men jag kan väl ändå fråga hur de är?
J: Ja de är fan inte bra, jag håller fan på å dö av törstjävel.. Skulle vilja ha något utan alkohol i.
B: Ja jag har en läsk, vänta lite..
Killen kommer sen ut med en fet jävla 2 liters cola och ger mig..
J: AAAAAAAAAAH, gud, fan va snäll du är.. Hur mycke vill du ha? 500? 100?
B: Nej ta du den, jag skulle blanda med den men någon hällde ut min sprit så jag ska inte ha den.
J: Fan va bra, jag har inga pengar ändå!

HAHAHAHAHAHAHA! Nog inte störd?

Ja, sen stod jag å snacka med en tjej där ute efter lite incidenter förra helgen..
J: Ja men iallafall, nu hände de ju ingenting, men jag visste faktiskt inte att ni var tillsammans.
L: Nej men alltså, även om ni hade hånglat så hade de inte gjort något eftersom du ju inte visste att vi var tillsammans, så de är lugnt, jag är inte arg på dig!! :)
Ja... Alltså.... Jag behöver nog inte ens skriva hennes ålder va? ;)

Jag står å rökar där ute så kommer en tjej å frågar om hon får en cigg, och jag säger nej, jag har inga.. Några minuter senare kommer hon igen;
"Får jag ta två bloss av dig så får du en hel cigg av mig när vi kommer in!! "
Alltså lilla vän, om du nu hade haft cigg där inne hade du nog fan inte frågat halva festen om EN sleden cigg, hahaha.

Jag ligger i soffan på Anton typ och har däckat halvt, vaknar till och tycker mig se någonting..
J. Du, vad fan hånglar dem två där för? Mitt på jävla bordet..
A: Alltså Johanna, du ser nog fel nu, de ligger ingen där.
J: Men ser du inte dem eller? Dem hånglar ju!!!
A: Nej alltså, hon ligger här å hånglar bredvid mig, inte på bordet!!
J: Alltså du måste ju fan va blind eller bara jävligt full!
A: Nej du, du är nog fan blind, du ser ju saker som inte ens finns!
Ja, sen blev jag typ.. Tyst. Dags å åka hem eller? Mjao.

Ja, de var ganska mycke som jag skratta åt igår men som jag inte minns idag, brukar va så kanske? ;)

MAAAAAAAAAAAAAAAAAH!

       Publicerat 2008-12-21 » 00:25:50 | Me and my life
Helvetes jävla horjväel. Fitta i röven och kuk i helvetes jävla hora! AHHHHHH! FAN!!

Förlåt, var bara tvungen å avreagera mig.. Berättar varför senare..

Jaha, då har jag jobbat och de gick väl relativt bra idag tycker jag.. Ja förutom en liten incident men, haha, jaja.. Sånt som händer.. Kanske inte så bra å jobba när man är bakis för man är lite känsligare mot lukter kan jag säga! Hahahaha. Ja, käkade iallafall kinamat på rasten och de var fett jävla gott. Bara tryckte in de i min trut. Jag är ju som sagt hungrigast i världen när jag är bakis. Kan lätt äta upp halva frysen!
När jag sen skulle gå till tåget höll jag på att blåsa iväg, fan vilken jävla storm alltså!! Hade mössa och hela kittet på mig men de hjälpte inte ändå, hår i hela huet och ja, allmänna utbrott där alltså..

När jag kom till Perstorp hämtade Sara mig så vi körde några runder, röka, drack till slut en iskall cola och snacka massa skit.. Trevligt. Hon släppte väl mig typ vid kvart över elva och sen fetta jag upp här, kissade och sen satte jag mig här..

Skulle precis gå å röka vid den franska balkongen och ringa Anna när jag ser detta helvete som har hänt alltså!!!! Fan jag dör. Ser att de ligger en cigg på parkettgolvet, alltså den ligger där, fett jävla död såklart, men där är jättelång aska på den, som om någon har tappat den där när den fortfarande var tänd.. Säger till Anna att jag vågar fan inte röra den, jag vill inte se detta, jag klarar inte de alltså.. Rör ciggjävlen och ser VÄRLDENS FETASTE FUCKING BRÄNNMÄRKE rakt i hela jävla parkettgolvet..

Ja, tänker ni nu, vad fan är de farliga med de? De kan väl hända misstag.. Nej för i helvete ska jag säga er. Inga jävla misstag här!!! När min Pappa köpte denna lägenheten och gjorde om den för 50+ tusen så sa han till mig; RÖKAS EN CIGG I DENNA LÄGENHETEN SÅ VET JAG INTE VAD JAG GÖR JOHANNA!!! Jag lovade, och svor, på att aldrig röka i lägenheten.. Och ja, på vardagar å så så står jag i dem franska balkongerna och rökar för man blåser ut och de luktar inte inne i lägenheten ändå.. Men när jag blir paaaggad va, ja då jävlar dör hela min hjärna och fettar allting.. Jag skiter totalt i vilket, om jag rökar inne eller om alla andra gör det.. Och ja, nu ser jag min död kan jag säga. Helvetes jävla fan.

Dead woman walking!!!

Bilder ifrån igår.

       Publicerat 2008-12-21 » 00:14:04 | Bilder
När jag kolla igenom kameran så såg jag ganska fort att jag glömt kameran i väskan för där var inte en enda jävla bild ifrån Breox.. Ni får helt enkelt vara glada för dem ni får.. Ja, ego-bilder var där ju så man kunde bada i dem, men de är ni ju vana vid ;)
Today I want to die.

       Publicerat 2008-12-20 » 14:35:21 | Me and my life
Fyfan va sleden jag är alltså, helt sick..

Igår då? Ja, My å Anna kom hit och sen började vi dricka så smått. Matte var nere nån runda å hälsa på, även Zimpe och sen kom Fidde som även följde med oss ut till Breox. Inte för jag såg så mycke av Fidde då han mest låg å hangli i soffan, hahaha..

Nej men kvällen annars var väl, okej? Eller egentligen, vad fan vet jag? Full som ett ägg som vanligt och gör saker som man inte skulle gjort nykter, men skitsamma. Jag flyttar om 14 dagar så jag behöver inte bry mig.

När jag kom hem inatt var mina fötter världens äckligaste.. Där är ju fan blött överallt och grusigt och fan, så jag drog av mina strumpor, tvätta fötterna och tog på mig mys-strumpor, sånt tjocka å goa.. Frös som helvete så jag gjorde nudlar och tog in en 2 liters mineralvatten till sängen och sen låg jag där under duntäcket och mös med mina nudlar, haha.. Gott var de iallafall.. Tittade färdigt på 27 dresses som jag försökt bli färdig me hela veckan, somnar ju hela tiden :P Började sen kolla på Good luck Chuck men även där somnade jag.. Fyra tror jag klockan blev.

Ja, sen hände något må jag säga. Min mobil har nog fan aldrig i hela jävla mitt liv gått så varm som den har gjort inatt/imorse.. Jag fick fruktansvärda utbrott och ville kasta iväg mobilen men de kunde jag ju inte då jag hade satt alarmet, och sätter man mobilen på ljudlös så blir även alarmet bara vibrerande och DE är inget å riskera.

Ja i helvete va de ringde, började sex imorse och slutade vid tio.. Började igen vid elva och slutade vid kvart över tolv och sen somnade jag om på riktigt och vaknade nu halv två.. Gick upp, ställde mig och tog en varm dusch och sen nu har jag gjort vid mig, plockat undan sen igår, samlat ihop sopor osv. Har även ätit frukost, en rostad macka och lite yoggi med flingor. Gutt som fan!

Nej, nu ska jag fixa de sista sen ska jag gå ut med soporna, ta ut pengar (som behagades komma in 02:00 inatt, tack liksom) och sen ska jag köpa mig en Red Bull innan jag ska ta tåget till jobbet. Jobbar till 22.00 och sen får vi se vad som händer. Jag är med på allt som inte inkluderar alkohol.

Bilder å sånt kommer senare ikväll, eller imorgon. Beror på vad som händer ikväll.
Tjingeling.

Friday night!

       Publicerat 2008-12-19 » 14:53:23 | Me and my life
Ja, jag är som en död mås kan jag säga.. Sist jag kollade på klockan så var den tio i sex imorse.. Folk körde till jobbet utanför som på löpande band och jag kunde verkligen inte somna. Låg å tänkte på en massa saker, sjuka saker och lite mer normala därefter.. Kom väl inte fram till något sådär jävla bra mer än en sak.. Den bästa av dem alla! Fattar inte vad jag har sysslat me? Haha.. Min hjärna har nog bara spelat mig ett litet spratt. Något annat är de ju verkligen inte iallafall.

Jaha, och sen var de ju de här med att bli väckt.. Vaknade först när Sara skulle upp, sen vaknade jag när min mobil vibrera sönder sängbordet, sen vaknade jag när mobilen vibrera igen, och igen! När jag för första gången kolla på telefonen var hon ett och då hade Pappa ringt plus att My hade skickat mess, Sara hade gjort det och någon hade pratat in på min telesvarare.. Fattade ingenting så jag slängde bara iväg mobilen och vaknade sen en halvtimme senare..

När jag väl vaknade så ringde jag upp Pappa som var fett arg. Skrek i mitt öra och massa skit, jag bara ehm okej? Fan har jag gjort? Men nej, lite missförstånd å sånt, hahaha. Nu har jag inte gjort så mycke, pratar med Sara i luren samtidigt så detta inlägget har tagit lite extra tid..

Nu e jag fett jävla hungrig, ska gå å rosta fransbröd nu, med honung på och ett fett stort glas jävla mjölk..
En cigg på de sen kan Fredagen börja.

If today was your last day.

       Publicerat 2008-12-19 » 04:19:13 | Me and my life
Med nickelback, min nya kärlek kan jag säga.. Guud!

Ja, jag har suttit hela kvällen på MSN och haft de sjukaste samtalen ever.. Har nog aldrig haft så roligt vid MSN förr iallafall.. Herre!

De kommer bli bra imorgon, hoppas jag!

Nu borde man kanske försöka sova dock?
Haj

Dagens kommentar!

       Publicerat 2008-12-18 » 23:26:17 | Me and my life
Jag å Sara ligger å tittar på Bonde söker fru och hon frågar vad för sorts bonde Hanna är..

J: Fiskbonde!
S: Vad är de för något?

Hahaha, jag skratta ihjäl mig.. Att hon ens frågar va de är.. Finns nog något som heter fiskbonde.. Föder upp fiskar eller? MAH!!!

Pics.

       Publicerat 2008-12-18 » 23:21:23 | Bilder


Här började min tvätt-dag igår. Två fullproppade IKEA-kassar, MAH!Mormor var här å putsade mina fönster.. Här granskar hon mina filmer eller ngt..Och såhär såg jag ut igår. Satte håret i en tofs på sidan.. Gulligt va?Var tvungen å fota sängen eftersom jag typ aldrig bäddar den annars, haha.Äntligen blev rutorna fina igen efter dem jävla paint-ball sakerna.. Ett jävla göre å få bort de bara..Och idag satte jag håret i två tofsar, så jag har liknat en liten skolficka idag, haha :)

Happy together..

       Publicerat 2008-12-18 » 21:20:35 | Me and my life
Ah, jag e helt slut i mitt hue nu.. Gud alltså. Körde till ICA innan och pantade flaskor och handlade lite. Dirr när jag kom hem gjorde vi mat och fetta i oss den och sen var de Bonde söker fru och nu ligger vi här, haha..
Har hunnit få undan disken, fetta ut äckliga saker i trappen och lite sånt. Så skönt så! I helgen ska jag även börja packa, man kan ju packa ner allt sånt som man ändå inte kommer använda nu framöver.. Skulle behöva en runda till tippen också och slänga allt sånt skit man har överallt.. Mm..

Snart är de jul och jag fattar ingenting. Har inga julkänslor alls. Ska ju ändå jobba som vanligt under hela jul och nyår så de kan ju kvitta iofs.

Jag bokade iallafall biljetten till Karlstad idag.. Den tredje åker jag upp som bestämt, åker ifrån Hässleholm halv tre tror jag. Är framme vid åtta på kvällen Jessica, så du vet, haha =) Men vi hörs ju om de såklart..
Nu är allting fixat, nu är de bara jag å min röv som ska dit också men de är väl de minsta problemet.. Dock fick jag sitta tre timmar på ett Intercity tåg mellan GBG och Karlstad igen, något fruktansvärt ju.. Jaja, jag får iallafall något bra för de =)
Snart dags för MSN-möte, haha ;)
Hörs ikväll, ska blogga sönder hela systemet ;)


MJAU!

       Publicerat 2008-12-18 » 18:02:20 | Me and my life


Alltså jag har fått något jävla ryck i min hjärna nu de sista dagarna.. Jag tänker om jag borde fetta i en svart färg i hela håret och ha de helt jävla svart..

Jag ska inte de va?!

Shiit.

       Publicerat 2008-12-18 » 17:57:01 | Me and my life
Inatt efter jag skrev inlägget så kände jag bara att jag behöver nog fan böla alltså.. Jag minns inte sist jag böla sådär riktigt mycke, för på Breox kom de väl bara några ynka tårar.. Så ja, jag satte mig i sängen, börja titta på bilder och sen började jag storböla. Hahaha. Jag är fan inte normal.. Nej men seriöst, har ni aldrig fått sån känsla att ni bara vill gråta?! Jag får de ibland iallafall, och fick som sagt inatt. Ja, så jag bölade väl en timme eller något, sen började jag snacka seriöst med My och sen blev jag helt pigg igen..

Lade mig ännu en gång med datorn och tittade på en film, fast med datorn på fel jävla håll så jag hade dosan över mig och jag lyckades varje gång dra ut sladden när jag rörde mig så jag blev så jävla arg till slut att jag drog igenom hela sladden och vira den runt datorn och sen låg jag fan nästan med den strömgrejen i sängen, hahaha. Ja.. Sick..

Vaknar sen imorse av att någon fettar med någon maskin här utanför fönstret. Ja, fyfan alltså, de eka ju över hela jävla byn nästan.. Försökte somna om och sen ringde mobilen men jag palla inte svara.. Ville slänga den åt hell. Fick mess, men palla inte läsa.. Somna om.. Sen ringer Sara, jag svarar och då lägger hon på? MAH. Utbrott. Ja sen ringer hon igen och bara MAAAAH I DIN HJÄRNA och då ville jag typ... dö! Klockan var ett då så hon tyckte jag skulle gå upp, vilket inte jag tyckte eftersom jag somnade någon gång efter fem imorse.. Ruskiga utbrott här nu alltså! Hela nästa vecka jobbar jag förmiddag, hahaha, jag kan ju lycka till med mitt liv.

Ja sen kom hon hit så jag fick ju gå upp helt död.. Hade med sig en bulle till mig ifrån Cafe 2:an med sån god röra på, fett gott. Ja sen har vi bara lökat oss fram till nu, jag har tagit mig en dusch och nu är hon å fixar lite saker.. Måste ner till ICA sen å handla lite, har ingenting hemma. Fattar inte var allt jag handlar tar vägen, MAH!! Ja, jag måste panta flaskor också, väller ju ut här, och pengar har man ju inte direkt gott om nu heller.. Så fattig så.

Sara ska sova här sen inatt iallafall.. Skönt å slippa sova själv. Jag somnar mycke lättare när de ligger någon bredvid, men jag ska inte ens hoppas på att somna tidigt för de kommer väl inte hända ändå? Neee.

My å Anna, ska vi säga 22.00 på MSN?! Haha, passar de alla eller? Jag kommer in sen runt den tiden iallafall så får vi snacka om vad som ska hända och ske? Okej? Annars får ni ringa mig om de är för sent eller så.. Mjao.

Ja, nu ska jag röka en cigg och sen ska jag vänta på Sara så vi kan dra oss till ICA.
Haj.

BOOM!

       Publicerat 2008-12-18 » 01:55:26 | Me and my life
Jag sitter här och tänker..
Tänker på hur allting har varit, hur allting kommer att bli och varför de har blivit som de har blivit. Jag hatar själv när jag blir såhär djup. Inte djup kanske men ja.. Alltså jag vet inte. Har så svårt att förklara mig..

Hela mitt liv har jag bott i Perstorp. Jag känner till varenda gata, varenda liten jävla vrå här. Var man än går så ser man människor man känner, man ser människor man bråkat med, delat ett liv med eller människor man önskar ha kvar i sitt liv. De är tryggt, att alltid veta var man är, att alltid känna till hur allt funkar och att alltid ha människor man älskar runt sig.

Jag har varit med om så mycket i denna jävla byn så de är helt sjukt. Inte så stora saker, men som ändå har varit betydelsefulla för mig. Jag har lärt känna människor som har gjort mig till den jag är idag och jag har träffat människor som har kommit att förstöra en del av mig. Jag har gett halva och även hela mitt hjärta till folk i denna byn. Jag har gråtit, jag har skrattat, jag har varit full, jag har skämt ut mig och jag har levt varje minut av varje dag. Ibland bra, ibland dåligt.. Jag är inte så stolt över saker jag har gjort, de finns saker som jag ångrar något fruktansvärt och så måste de nog vara också..

Nu när jag sitter här och tänker så tycker jag själv att jag borde få ont i magen. Jag ska lämna den enda tryggheten jag har i mitt liv.. Tyvärr är den tryggheten inget bra för mig, jag är inte lycklig här och jag kommer nog aldrig bli heller. De är kanske tråkigt att man måste fly 50 mil för att prova lyckan, men om de är vad som krävs så är jag på! Jag känner ett otroligt lugn, ett lugn jag aldrig har känt förut.. Jag är inte rädd, jag är inte ledsen, jag är upprymd, glad, förväntansfull.

De kanske går rent åt helvete där uppe, men so what? Då har jag iallafall provat. Ska jag sitta här i Perstorp hela mitt liv och tänka; Tänk OM, tänk om jag hade gjort så eller så? Nej, de funkar inte så. De kan inte fungera så.
Oftast när man kommer till ett nytt ställe så är de lätt att få panik, känna sig otrygg och känna att man inte hör hemma där, men de blir ju vad man gör de till. Ska jag sitta 50 mil och gråta över Perstorp? Till något som ser exakt likadant ut alltid? Nej. De finns ingenting här som tilltalar mig förutom mina vänner och min familj och jag vet att dem stannar hos mig, vad som än händer..

De är egentligen den enda tryggheten jag behöver i mitt liv. Jag ska ut och göra mig själv en tjänst. Klippa av navelsträngen och göra något av mitt liv. När jag har läst upp mina betyg om ett år så vete jag inte alls var jag står.. Jag har kanske träffat en människa som gör mig lycklig och som jag mår bra med, jag kanske känner för att flytta någon annan stans eller så drar jag kanske tillbaka till Perstorp? De är ingenting jag vet, och de är inget jag vill veta heller..

Jag älskar tanken av att om 16 dagar är jag på väg till något annat. Till ett annat liv. Till ett liv som är helt nytt och helt orört. Jag kan börja om från noll. Vara den människa jag vill vara och bygga upp något helt nytt. Jag älskar det!

De finns säkert dagar då jag kommer bada i tårar i min säng. Jag kommer sakna Mamma. Jag kommer sakna mina vänner. Jag kommer sakna allt vi gjort, men en sak vet jag, minnen är minnen och hur bra man än försöker göra om de så finns de inget som går upp emot första gången.. Ett minne ska förbli ett minne, så är det. Dem dagarna då man gråter som ett barn så måste man va stark, man kan inte ge upp för att de känns lite jobbigt.. De går bara inte! Jag ska fan klara detta, och jag vet att jag kommer göra de också!

Jag har 16 dagar kvar. TVÅ jävla helger!! Förstår ni?
Jag gör, och jag har nog aldrig längtat såhär mycke innan..

Far och flyg.

       Publicerat 2008-12-18 » 00:17:51 | Me and my life
Ja, något fruktansvärt långt åt hella!!

Tog mig en dusch innan och sen fixa jag de sista med tvätten innan jag stack till Paddy. Åt spaghetti och köttfärsås, riktigt fint satt de då vi var hongra som as. Satt sen å snacka massa dynga å kolla på bönnerna på TV. Skönt att man kan bara vara med vissa personer, behöver inte vara så hetsigt alltid. Goutt.

Kom hem för en timme sen typ. Har inte gjort så mycke sen dess, läst bloggar, snackat med folk på MSN och ja.. Typ inget mer. Känner mig lite sleden faktiskt.. Blir nog tidigare i säng inatt tror jag, helst innan fem iallafall ;)

I know it by the feeling.

       Publicerat 2008-12-17 » 17:01:56 | Me and my life
Ja, vi somnade väl runt fem tiden, närmare halv sex imorse och sen när klockan ringde vid tolv ville jag skjuta mig själv i huet.. Somnade nog om och sen vaknade jag å skulle se om Sara låg kvar så jag låg och tog med armen på hennes sida men där låg ingen så jag blev fett rädd att hon hade lämnat mig samtidigt som hon kom in igenom dörren nyduschad, haha. Somnade nog om igen och sen gick jag väl upp vid halv ett eller något?

Helt jävla sleden var jag, håret stod åt alla håll och ja, jag bara tog på mig jackan och åkte hem, gick här på gården med min dator i en sleden ICA-påse, haha. Upp till lägenheten och samlade ihop all jävla tvätt och sen plinga de på dörren.. Mormor stod där å såg söt ut så direkt hon kom in började vi attackera fönsterna, fyfan alltså vilken jävla gidande.. Ni ska tro att jag svor där, när jag fick äcklig jävla paint-ball kladd under mina naglar, de bara korvade sig och kleta ut över hela jävla hor fönstret. AAAAH PANNE alltså!! Hade den lilla späde människa varit här då, som sköt, så vet jag inte om jag hade mördat alltså!!! Iallafall, efter många om och men fick vi bort helvetet så nu är de fint igen.. När Mormor ända var igång tog hon alla andra fönster också, haha ;) Gött eller? Jo då.

Jag bäddade sängen och diska, rymde upp överallt och damma hela lägenheten, igen, haha.. Nu är här riktigt fint må jag säga. Tvätten snurrar för fullt, de sista maskinerna är i nu och de är ju orre-känsla på det! När allt är fett rent och luktar röv-gott så är jag fan nöjd! =)

Lillebror kom nu vid 4 snåret så han hängde med ner till tvättstugan så visade jag honom hur allt funka, sen hängde han med upp och jag visade vad jag tänker låta stå kvar å så.. Han längtar nog mer än någon annan, haha, så söt :) Nej de är han fan värd nu, att få en egen lägenhet. Vet hur mycke jag längta när jag bodde hemma!!

Ja, så nu seder jag här.. Har läst igenom lite bloggar och så. Kollade nyss på min gräns och den är nu uppe i 4,2 GB! När den når 5 så är de roliga över för denna månaden. ROWLIGT VA?! Neeee. Då blir jag nog inte så aktiv längre kan jag säga, för då tar de 5 minuter att bara öppna denna fittiga sidan.

Nej, nu ska jag snart ner där och ta de sista, sen blir de duschen för min del. Vi hörs om ett tag babes!


Häng med nu!

       Publicerat 2008-12-17 » 03:57:46 | Me and my life
Nej, man borde kanske försöka sova? Jag somnade inte före halv fem inatt och nu är klockan redan fem i fyra.. Har fettat sönder hela bloggen så ni som vaknar imorgon har lite å göra iallafall ;)

Imorgon ska jag tvätta, Mormor kommer å hjälper mig å putsa mina fönster och förhoppningsvis får vi bort dem jävla satans resterna ifrån paintball-kulorna, ooh, hahaha, fett arg blev jag nu bara för de, hahaha.. Ja, sen kommer Lillebror så ska jag visa honom tvättstugan och hur allt funkar osv. På kvällen ska jag träffa Paddy.. MAH! =) Förhoppningsvis blir de en fett bra dag imorgon.. I hope so iallafall..

Sov gott era iddisar.. Eller ja, ni sover väl fett redan! Men ha en bra dag då, jag lär väl vakna runt middag eller något.. Ja, av alarmet såklart.

Haj o ivaj.

Dagens kommentar.

       Publicerat 2008-12-17 » 03:17:50 | Me and my life
Saras katt Zimpe ska inte lyckas ta sig ut ifrån dörren så hon puttar lite lätt iväg honom men han far in i sängkanten och mjauar som aldrig förr..

- Oj, förlåt älskling..
Efter tre sekunder mjauar Zimpe igen...
- Men böla då din jävla hora!!!!


HAHAHAHAHAHAHAHAAHAHA!!!


En sleden lista.

       Publicerat 2008-12-17 » 03:03:04 | Me and my life

Alla andra fettar ju runt denna listan, så jag ska inte vara sämre ;)

1. Hur gammal är du om fem år? 26 jävla år
2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? Mindy, och Sara.
3. Hur lång är du? Ja jag är väl typ 2 meter eller något, hahahaha.
4. Vilken är den senaste filmen du sett? Beck - De tysta skriket

5. Vem ringde du senast? Saras hue
6. Vem ringde dig senast? Jessica
7. Hur löd det senaste sms:et du fick? "Kör nu"
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Smsa ;)
9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Fett skilda
10. När såg du senast din mamma? Igår
11. Vilken ögonfärg har du? Fett blåa
12. När vaknade du i dag? Ehm tio över ett tror jag?
13. Vilken är din favoritjulsång? MAH, vet inte, hatar julen.
14. Vilken är din favoritplats? Min säng, lätt.
15. Vilken plats föredrar du minst? Där folk jag hatar befinner sig
16. Var tror du att du befinner dig om tio år?  Vet inte, jag vill inte veta heller ;)
17. Vad skrämde dig om natten som barn? Mörkret
18. Vad fick dig verkligen att skratta senast? Sara
19. Hur stor är din säng? 180x200 cm, feeeede ;)
20. Har du stationär eller bärbar dator? Fett bärbar
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Beror på var fan jag sover
22. Hur många kuddar har du i sängen? 4. Två till var ;)
23. Hur många landskap har du bott i? Skåne, snart Värmland
24. Vilka städer har du bott i? Perstorp, Klippan och snart Karlstad.
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? STRUMPOR FFS, dör utan dem.
26. Är du social? När jag pallar ja.
27. Vilken är din favoritglass? Ben&Jerrys strawberry cheesecake lätt.
28. Vilken är din favoritefterrätt? Paj med vaniljsås.
29. Tycker du om kinamat? Mjao
30. Tycker du om kaffe? Nej fyfan.
31. Vad dricker du till frukost? Mjölk, ibland cola, beror på..
32. Sover du på någon särskild sida? Nej jag fettar runt överallt.
33. Kan du spela poker? Nej, jag e nog inte smart ska du se.
34. Tycker du om att mysa/kela? Ja som fan, om de är med rätt människa såklart ;)
35. Är du en beroendemänniska? Oh ja.
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Nej, 0808 ;)
37. Vill du ha barn? Ja, men fan inte på länge..
38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska
39. Har du någonsin åkt ambulans? Jag minns fan inte, men tror inte det, haha..
40. Föredrar du havet eller en bassäng? Bessäng, hatar fan havet, tång å sånt äckel.
41. Vad spenderar du helst pengar på? Massa onyttigt skit.
42. Äger du dyrbara smycken? HAHAHAA nej.
43. Vilket är ditt favoritprogram på tv? Typ, Despan, SATC, ja, typ de mesta egentligen.
44. Kan du rulla med tungan? Nej.
45. Vem är den roligaste människan du känner? Alla är roliga på olika sätt.
46. Sover du med gosedjur? Ehm nej.
47. Vad har du för ringsignal? Gotta be somebody
48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Nej.
49. Vad har du närmast dig just nu som är rött? En dukjävel.
50. Flirtar du mycket? Hahahahahahaha ;) Neee.. Jag bara jävlas! ;)
51. Kan du byta olja på bilen? Vilken bil?
52. Har du fått fortkörningsböter någon gång? Jo jag kör ju jävligt ofta så.
53. Vilken var den senaste boken du läste? Någon när jag var i Cypern.
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Palla.
56. Dansar du i bilen? Ja, fettodansen.
57. Vilken radiostation lyssnade du till senast? Var väl p3 i Fredags innan Breox, hahaha.
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Min namnteckning
59. När var du i kyrkan senast? Hm, ja du? Fråga någon som vet, brukar inte ränna där så ofta.
60. Vem var din favoritlärare på högstadiet? Ehm, INGEN!!
61. Hur länge har du campat som längst i ett tält? 2 veckor i Italien väl? Eller typ 10 dagar var vi väl där? Palla minnas sånt.

MAH i era hjärnor.


Egotripp!

       Publicerat 2008-12-17 » 02:47:36 | Bilder

Gissa?

       Publicerat 2008-12-17 » 02:36:57 | Me and my life
Jag har nu spelat 4 låtar, enbart, sen i Söndags och nu tänkte jag se om de är någon som har koll, som egentligen uppmärksammar min blogg och vad jag skriver i den, haha..

Den som gissar rätt först, på vilka fyra låtar det rör sig om vinner något roligt!!
Är ni med eller, tråkmånsar?

Say it's just a mistake, think I'd forgive you like that?

       Publicerat 2008-12-17 » 01:28:11 | Me and my life
Jag skrev ett sju helvetes inlägg i min förra blogg på blogspot.com, men trög som jag är så raderade jag alla inlägg tillsammans med bloggen.. Too bad kan man ju tycka, eller iallafall jag. Där fanns några jävla inlägg där alltså, som jag var riktigt stolt över.. Hur jag kunde få ner känslor till ord, för de kan jag inte nu..

Inte riktigt lika bra som förr iallafall..

Jag kunde läsa orden och känna den känslan i magen som jag hade haft när jag skrev det. Jessica kommenterade ett visst inlägg och de var sjukt så bra de var, om jag får skryta.. Minns du de Jessica?

De var riktigt jävla bra iallafall, och jag skulle vilja skriva ett sånt inlägg nu. Igen.
Men jag tror inte att jag kan.

De går rent åt helvete, för inte kan jag försöka förklara några känslor när jag inte själv kan hitta dem? Dem simmar runder överallt och den ena efter den andra chockar mig.. 

Jag förstår ingenting av någonting just nu, allt jag vet är att jag hatar dig.
Du har ju för helvete förstört allting, de fattar du väl?
Aldrig.

ORRE!!!

       Publicerat 2008-12-17 » 00:57:00 | Muuuusic
This time I wonder what it feels like
To find the one in this life
The one we all dream of
But dreams just aren't enough
So I´ll be waiting for the real thing.
I'll know it by the feeling.
The moment when we´re meeting
We'll play out like a scene straight off the silver screen
So I`ll be holdin' my own breath
Right up to the end
Until that moment when
I find the one that I'll spend forever with

`Cause nobody wants to be the last one there.
'Cause everyone wants to feel like someone cares.
Someone to love with my life in their hands.
There`s gotta be somebody for me like that.

`Cause nobody wants to go in on their own
And everyone wants to know they´re not alone.
Is there somebody else that feels the same somewhere.
There`s gotta be somebody for me out there.

Tonight out on the street out in the moonlight
And damn it this feels too right
It´s just like Déjà Vu
Me standin' here with you
So I´ll be holdin`my breath
Could this be the end?
Is it that moment when
I find the one that I'll spend forever with?

‘Cause nobody wants to be the last one there
'Cause everyone wants to feel like someone cares.
Someone to love with my life in their hands.
There´s gotta be somebody for me like that.

`Cause nobody wants to go in on their own
And everyone wants to know they´re not alone.
Is there somebody else that feels the same somewhere?
There`s gotta be somebody for me out there.

You can´t give up!
When you're lookin´ for that diamond in the rough
Because you never know but when it shows up
Make sure you´re holdin` on
‘Cause it could be the one, the one you´re waiting on

‘Cause nobody wants to be the last one there.
And everyone wants to feel like someone cares.
Someone to love with my life in their hands.
There has gotta be somebody for me
Ohhhhhh.

Nobody wants to go in on their own
And everyone wants to know they´re not alone.
Is there somebody else that feels the same somewhere?
There`s gotta be somebody for me out there.

Nobody wants to be the last one there
'Cause everyone wants to feel like someone cares.
Is there somebody else that feels the same somewhere?
There has gotta be somebody for me out there.Jag älskar denna låten!
Riktigt älskar alltså!!

HAHAHAHAHAHAAHAHAH!

       Publicerat 2008-12-16 » 23:33:31 | Me and my life
Det var en man som var riktig sugen, men hade inte så mycket pengar. Han gick till horhuset och frågade bordellmamman vad han kunde få för 20 kronor. Bordellmamman tog 20-lappen och sa till honom att gå till rum 542. När han kom till rummet var det en riktig fet dam som låg naken på sängen. Då tänkte han:
- Äh, va f-n, ingen ser mig, så han satte på den feta damen och gick hem.

Nästa dag gick samma man till horhuset igen, han frågade bordellmamman vad han kunde få för 10 kronor. Bordellmamman tog tian och sa till mannen att gå till rum 247. När han öppnade dörren låg där en riktigt gammal tant, säkert närmare 100 år, naken i sängen. Då tänkte han:
- Äh, va f-n, ingen ser mig, så han satte på den gamla damen och gick hem.

Nästa dag gick samma man till horhuset igen, han frågade bordellmamman vad han kunde få för 1 krona. Bordellmamman tog kronan och sa till mannen att gå till rum 3. När han öppnade dörren såg han en höna som stod mitt i rummet. Då tänkte han:
- Äh, va f-n, ingen ser mig, så han satte på hönan och gick hem.

Följande dag gick mannen till horhuset igen och frågade om han kunde få något gratis? Bordellmamman pekade mot ett rum längst ner i korridoren. När han kom in i rummet så såg han ett långt led fram till ett titthål i väggen. När det äntligen blev hans tur att titta i hålet, så ser han två lesbiska damer genom hålet, som har vild sex.
- Wow! säger mannen. Det här är riktig god underhållning för att inte ha betalt något. Då säger en man bakom honom:
- Visst, men du skulle varit här igår. Då var det en snubbe som satte på en höna!

Put the record on.

       Publicerat 2008-12-16 » 21:22:28 | Me and my life
Jaha, Farmor var här innan idag och lämnade lite saker jag missat när jag bad Mamma å handla.. Lite mjölk och sånt. Hon stannade ett tag, hade köpt med sig semlor som hon åt, jag har sparat min, haha.. Beklagade sig lite över att jag inte hade något kaffe hemma och sen var hon lite beklagande över min flytt. Hon förstår inte riktigt varför, men de är klart.. De är kanske inte så lätt att förstå heller när man är gammal och ja, jag vet inte? Hon stöttar klart mig iallafall, min älskade stjärna.. Gud vad jag älskar henne!!

Ja sen duschade jag ju som jag skrev och sen gjorde jag lite mat. Farmor hade med sig färska svampar som jag stekte och sen kokade jag två majskolvar som jag åt med smör och salt på. Orkade bara en och typ 5 svampar kanske, men ja.. Har väl ingen direkt aptit nu när jag e sjuk, ändå är jag hungrig hela tiden? Vet inte hur de går ihop direkt..
 
Mindy kom sen med sex-tåget så vi har suttit här och snackat en massa om vad som har hänt på sistonde. Röögat och druckit cola/Red Bull. De var väldigt trevligt att träffa henne, var sjukt längesen alltså.. Fast de blir ju lätt så, man har sitt och allt som ska fixas kring de.. Huvudsaken man vet var man har varandra. Bestämde iallafall att vi skulle ses en runda till innan jag åker.. Hon tog tåget hem nu vid tjugo i nio, ja snart en timme sen alltså, haha. Tiden bara rinner iväg.

Mår bättre idag iallafall.. Har fortfarande ont i huvudet och känner mig lite trött i kroppen men annars är det lugnt.. De blir jobb i helgen iallafall, om de håller sig såhär.. Tur att jag skulle va ledig nu tre dagar så jag missar inte så många timmar iallafall..

Jaha, nu händer de nog inte så mycke vad jag vet iallafall.. Jag är dock rastlös och har varit länge nu.. Aja, tiden får utvisa vad som komma skall.. Jag hänger bara mee! ;)

PUSS!


Duschen..

       Publicerat 2008-12-16 » 17:14:31 | Me and my life
Nu har jag duschat och fixat mig lite.. Tänkte ta något å äta, känner hungern här.. Usch! MAAAAAH! Jag är så AAAAARG på mig själv.. GAAAAAH!
Älskling...

       Publicerat 2008-12-16 » 15:53:32 | Videoklipp


AHHH, så fokti så! ;) Baby..

Drömmar.

       Publicerat 2008-12-16 » 15:50:13 | Me and my life
Har haft riktigt sjuka drömmar inatt alltså. Drömde först att man var tvungen att ha kläder på sig inomhus men utomhus så var ALLA tvungna att gå nakna. Gick man ut med kläder så fick man feta böter och aldrig mer gå ut. Fett äckligt att gå där på ICA och plocka tomater fett naken..
Drömde att Angelina fick en pojke som var fet som ett hell alltså, haha.. Drömmer helt sick.

Vaknade vid ett idag av en massa SMS och sen ringde Farmor så sen sket jag i att somna om. Mår lite bättre idag faktiskt.. Fortfarande lite död men jag ska prova med en dusch nu så får vi se hur detta utvecklar sig..

För de andra så vill jag att de ska bli den 3 januari NU! Jag orkar inte mer alltså.. Jag och min hjärna har gjort vårt här i denna byn. Fast jag vill ta med mina vänner upp dit, och min familj, sen kan resten av skräpet stanna här, haha :P Nej fan, jag ska lägga ner, de är bara 18 dagar kvar!!

Dessutom fick jag besked ifrån CSN idag, WOOOOHOOOOO! De sista är nu fixat och klart. Så jävla härligt. De ska firas!!!


Eh va?!

       Publicerat 2008-12-16 » 14:06:44 | Me and my life
Får meddelande efter meddelande om jag har hört jordskalvet och någon skriver till och med jordbävningen.. Jag läser och bara EH, fan snackar ni om?!

Loggar in på datorn och läser att de har varit ett skalv och saker har trillat ner och folk har fettats ner från sina sängar osv..Här har jag legat, helt jävla stendö och sovit i sängen, hahaha. Djup sömn kallas de, gött som fan!

Just a game.

       Publicerat 2008-12-16 » 03:53:03 | Me and my life
Man kanske borde sova? Har läst tidningen men inget roligt i den heller.. Har fett ont i min kropp och vill bara hänga mig.. Läst igenom lite inlägg från i somras och nu är jag bara arg på mig själv.. Hur kan man vara så jävla blåst som jag är?

Helt seriöst, jag är helt sjuk i mitt huvud..

Pics.

       Publicerat 2008-12-16 » 02:49:11 | Bilder

HAHAHAHAHAHAHAHAHAAHA, alltså jag skrattar varje gång jag ser den granen.. Snyggast i hela jävla världen!!


SMS ifrån Zari.

       Publicerat 2008-12-16 » 02:15:24 | Kärlek
Hej gumman. Kan inte sluta tänka på att du ska flytta asså. Tycker de är synd vi knappt ses mer. Men du e ändå fortfarande en av mina närmaste. Jag kommer börja storböla den dagen du drar :( ville bara säga att jag kommer sakna dig och att jag älskar dig glöm aldrig det <3

Och där böla jag för andra gången idag, haha.. Blir nog lite blödigare så fort jag e sjuk eller nåd.
Nej men seriöst, jag älskar dig också gumman, de vet du om. De är tråkigt när man glider ifrån varandra men trots allt så vet du att du finns i mitt hjärta och att du alltid kommer finnas där..

Vi kör Hultsfred 2009 ändå som vi har bestämt!!!! Fan älskling, du e ju något i hästväg.. Du behöver inte va rädd, man glömmer inte någon som dig så lätt..


Piercing?

       Publicerat 2008-12-16 » 01:34:16 | Me and my life


Piercing....eller inte?! ;)

MAAAAAAH!!!

       Publicerat 2008-12-16 » 01:25:54 | Me and my life
Alltså herregud.. Jag dog nog nästan innan.. Snackade med Martin och fick veta ytterligare vad jag sysslat med den kvällen. Jag fattar inte vad fan jag syssla med, alltså seriöst?! HAHAHAHAHAHAHA!! Detta är helt sick.. Jag tror jag skrattade i minst tio minuter, blev rödare än en tomat i huet och då satt jag ändå här helt jävla alone, hahaha.

Sara tvingade ut mig på en runda precis.. Fett död och hon tänkte att jag skulle bli piggare av lite frisk luft men icke. Helt jävla slut i hela kroppen. Jag gillar bättre å ligga här i min säng och prata med brao folk på MSN ;) Iallafall nu när jag e sjuk.. När jag e frisk hatar jag att ligga här men nu har jag iaf en anledning att bara lata mig =)

Alltså ja.. Jag vet inte vad som har hänt med mitt hue men något är det och de är fett störigt?! Tacka fan för att jag snart flyttar för detta är ju något i hästväg.. Hur kunde detta ens komma upp i min sledna hjärna? Jag fattar de icke, och jag gillar de icke heller..

MAH i allas huen säger jag bara.. MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!!!
Fetta Nickelback - Gotta be somebody, för de gör jag i mitt hue.


Update ifrån sjuklingen..

       Publicerat 2008-12-15 » 23:15:30 | Me and my life

Här ligger jag, som en sleden vårrulle och bara glor.. Nog liv.

Inatt iallafall, lade mig i sängen med min kära vän datorn och skulle slänga igång en film så jag kunde somna eftersom att jag fettat itu sladden till TVn.. Var fresten uppe och skulle granska mitt verk nu i dagsljus och den är fett av, haha, helt manglad.. De har funkar hur bra som helst att stänga dörren men ändå ha sladden emellan för annars får jag sån noja att någon står och tittar på mig inifrån TVrummet, hahahah. Ja, iallafall så har den sladden gjort sitt och är nu fett död.. Tillbaka till ämnet, ja, jag drog upp datorn i sängen och satte igång en film, problemet är bara att jag är så jävla sjukt trög, hahaha. Jag ligger ju ytterst i sängen, mot den franska balkongen om man säger, och där bredvid mitt sängbord har jag ju uttag, så jag sätter i min feta strömsladd där, sen drar jag datorn över mig och sätter datorn på den andra sänghalvan och glor därifrån.. Istället har jag då en fet dosa över mig och sladdar då ju.. Om jag bara hade tänkt lite så hade istället JAG lagt mig i mitten av sängen typ och sen hade jag haft datorn längst ut istället, hahahahah.. Ja, jag tror jag såg 3 minuter av filmen och sen vaknade jag imorse någon gång vid sex och hade ett ruskigt utbrott.. Då hade jag lindat in mig i täcket på något sjukt sätt och sladden och dosan låg överallt och jag fick panne alltså.. Fettade loss sladden ur datorn, puttade bort datorn längst bort i sängen och sen somna jag om, haha..

Vaknar klockan två idag, HALLAOWJA!! Mådde som ett as så jag drog mig ut på toan och sen somnade jag nästan när jag satt där å kissa. In i sängen igen och sen satte jag igång Armageddon på datorn.. Bölade itu hela filmen, hahahaha. I slutet när han bara fettar in han i glaskupan och skickar upp honom, där började jag böla, sen bölade jag konstant när han säger hejdå till sin dotter, och ända fram till slutet, hahahaha. Var ju inte bara tårar som rann utan jag storböla ordentligt, haha.. Skrek nästan rakt ut.. Mogen jag ju..

Sara ringde sen så hon kom hit och lagade mat till mig. Värsta gullig hon alltså! =) Mamma kom även hit med en liten påse ifrån ICA med sånt jag behöver. Så snäll så. Åt och röka lite sen och var helt död resten av tiden. Fett ont i mitt huvud och nu har jag riktigt jävla ont i ryggen. Detta suger kuk alltså, ursäkta mitt språkhelvete..

Ja, jag hoppade in i duschen sen när Sara hade stuckit och sen lade jag mig i sängen igen, fett död. Satte igång Beck - De tysta skriket och sen skulle jag öppna en cola-burk.. Öppnar den med munnen för mina naglar är ju sär så då sprutar de cola över hela mig och halva sängen typ.. LÖNT å ha duschat då ju.. Utbrott till MAX. Fan Cola i håret också. Ja, så nu har jag sett den och tagit två alvedon så nu pallar jag iallafall sitta här och löka mig ett litet tag..

Ringde Farmor innan och bad henne handla lite till åt mig som jag glömde säga till Mamma så hon kommer med de imorgon eftermiddag. Så snäll så! Annars då? Tja, jag hatar att vara sjuk, jag tänker alldeles för mycke då.. På sjuka saker, som inte ens finns.. Blir helt yr och känner mig paaggad. Ni fattar kanske inte ens vad jag yrar om? Nej jag förstår det..

Nu har jag ont i benet också, satans kramper här.. Usch jag bara bölar.. Ska återgå till att snacka med Martin, hahaha.. Finns lite ouppklarade saker sen i Fredags känner jag..

PUSS i röven.


KAN DU?

       Publicerat 2008-12-15 » 17:41:55 | Me and my life
Kan ingen bara komma hit och mörda mig?

Särare.

       Publicerat 2008-12-15 » 01:50:08 | Me and my life
Alltså jag är nästan ALDRIG sjuk.. Innan hade jag alltid halsfluss, typ alltid.. Nej men seriöst, ofta.. Ja, och nu har jag inte haft de på länge, men ändå är jag nästan aldrig sjuk. Jag blir typ som aldrig förkyld eller så, jag blir inte sjuk helt enkelt, så när jag väl blir sjuk, då blir jag fan dålig alltså, haha..

Ja de är inget å skratta åt. De finns fan inget värre seriöst!! När jag har feber så ligger jag å sover konstant i flera dagar.. Jag vaknar typ när jag behöver kissa och duscha och sen lägger jag mig igen. Har ruskiga drömmar och yrar så in i helvete.. Får för mig saker som aldrig har hänt osv.. Ja alltså nej, jag vill fan inte alltså, haha.

Tog två alvedon innan och nu har de känts okej ett tag, men nu kommer de fan igen.. Hela mitt hue är som en betongklump.. Sitter här och typ vrider huet åt de ena håller och sen fattar hjärnan efter en kvart. Nej men typ. GAH! Häng mig.. JAG VILL FAN INTE!! Kan inte någon bara rädda mig? Ta över min jävla feber eller influensa eller vad fan de nu är som har gett sig på mig?

Jag har fan inte tid, lust eller ork till detta äcklet.. FATTAR NÅGON DE ELLER?!


Ja jag kan ju ligga här och roa mig.. Lär vara fett dö i flera dagar så man kan ju alltid hoppas att min TV vill slå om sig och fungera igen.. Den är fett död.

Fast iofs, de kan bero på att jag visst har klämt sönder den mellan dörren? Alltså ja, sladden då. Nej alltså jag ger fan upp...

Sådärja.

       Publicerat 2008-12-15 » 00:35:34 | Me and my life
Har känt mig fett konstig hela dagen, varit helt obeskrivligt trött och frösit som en särare.. Nu ikväll så kom febern som ett brev på posten.. Fett ont i hela kroppen, helt yr och varm i hela huet..

De tackar vi dig för gud.. Nu när jag skulle va ledig i tre dagar och hade så jävla mycke planerat.. Tack som fan! Du har räddat hela min vecka!!

20 dagar kvar!!

       Publicerat 2008-12-14 » 22:45:38 | Me and my life
Jag har länge funderat på HUR jag ska skriva detta inlägget, VAD jag ska skriva och OM jag ska skriva det, men seriöst, jag orkar faktiskt inte bry mig längre. Alla andra små parasiter har ju ändå redan berättat de för halva Perstorp så de kan väl kvitta?! Nu är de ju faktiskt såhär de ligger till, så varför hålla inne på det?! Nej.Den tredje fucking januari så flyttar jag till Karlstad, till Jessica!!

Jag är 21 år, jag är ung och jag är inte fast här överhuvudtaget.. Vad ska jag göra i Perstorp helt seriöst? Jag vill se något annat i mitt liv än denna ruttna jävla hålan och alla fruktansvärda nollor som bor här..

Jag ska läsa upp mina betyg i ett år till och börja med iallafall, sen får vi se vart livet tar mig.. Jag har mina drömmar och nu vet jag att dem kan gå i uppfyllelse. Varför ska jag då sitta här på min feta röv och inte göra någonting åt de? Tänk när man fyller 25 typ, då ska man vara mogen helst, ha gjort något av sitt liv, iallafall försökt.. Fett gött å känna sig fruktansvärt misslyckad då? Neee.

Jag ska ge detta en fruktansvärd chans och jag tror inte jag kommer ångra mig alls.. Inte ett dugg faktiskt. Jag längtar redan och har gjort redan från början.. Visst, de finns vissa nackdelar, jag kommer sakna mina vänner otroligt mycke, mina äkta vänner då.. Typ dem jag kan räkna på en hand. Min familj kommer jag sakna sjukt mycke och min Farmor ska vi fan inte bara prata om, men seriöst, nej.. De kan inte stoppa mig. Jag kommer komma å hälsa på någon gång under året och sen måste man väl klippa navelsträngen någon gång?! Kan inte bo i Perstorp hela mitt liv bara för de är nära hem till Pappa å hans helstekta kotlett!

Nej, jag har sagt upp mig ifrån jobbet, alltså sagt upp min timanställning, Lillebror ska ha min lägga så länge och ja, sånt är det.. Den 3 januari drar jag med min resväska upp till Karlstad där jag bor med Jessica i hennes mini-lya fram till 1 februari då Pappa å dem kommer upp med mina saker, möbler osv.. Då får jag å Jessica vår trea som nu pågår en helrenovering.. Ja, alltså jag gillar läget!! ;)

Ja, så sånt är det mina vänner! Jag vet att ni kommer ta fett bra hand om Perstorp och att ni kommer ta hand om alla efterblivna nykomlingar.. Kom bara ihåg att de är en liten by, och allas rätta jag kommer fram, förr eller senare baby ;)Very soon a Skånsk Värmlänning ;)

Pics, igen.

       Publicerat 2008-12-14 » 22:21:58 | Bilder
Fick lite bilder av My sen i fredags ;)Vad ska jag ALLTID upp på alla satans stolar å göra?;)

Player?!

       Publicerat 2008-12-14 » 21:58:50 | Kärlek
Vi låg och snacka om kärlek och sånt igårkväll innan vi somnade.. Alltså grejen är den, jag fattar inte detta..Är de någon som kan förklara för mig varför de är såhär;

En kille å en tjej möts, på någon jävla äcklig vänster och då blir dem fett kära i varandra.. Problemet är då sen, hur i helvete ska man gå till väga? Om man skickar för mycke, då är man fett jobbig så då är man inte intressant längre, om man inte skickar alls så är man fett ointresserad och då är de inte roligt längre heller. Sen om man skickar lite sådär lagom så bryr man sig typ inte.. Om man sen skriver typ; Ja jag tycker om dig, så blir allt helt jävla skit och då var de inte roligt mer för att då är de uppenbart att man kan få de, så då vill man inte ha de längre.. Sen om man spelar skitsvår så är man intressant, men sen när man då släpper på det och visar som de är så är de inte roligt då längre heller.. Alltså hur i helvetet ska man göra då?

Seriöst alltså? Man vill ha de man inte kan få, men när man väl får de så vill man inte ha de längre?!

Hur i hela jävla helvetet har så många kunnat hittat rätt då? Hur har ni gått till väga? Bara haft sex dirr och blivit tillsammans sen eller?

Ja, och sen när man då träffas, så ska man inte vara för lätt å få i säng, utan då ska man helst vänta lite, men väntar man för länge så är man fett seg och inget roligt heller längre.. Så helst ska man alltså släppa till direkt men ändå inte, skicka hela tiden men ändå inte vara intresserad?!

Jag fattar ingenting, jag är iallafall fett glad att jag är singel nu igen så jag slipper sånt.. Har inte alls tänkt att skaffa något seriöst på läääänge. Jag menar, man är väl fan ung?! Att ha lite roligt behöver inte betyda att ligga med varje kille man ser, utan de kan menas med att ja, ha kul helt enkelt!! Vidga vyerna lite, hahaha.

Ah jag bara svamlar.. Ska fan lägga ner, men jag fattar inte de iallafall.. Någon som kan förklara? 

MAHAHAHAHAHA!

       Publicerat 2008-12-14 » 19:49:24 | Videoklipp


HAHAHAHAHAHHAHAHAAHHAHA, minns ni när jag lade upp denna i min förra blogg? Alltså de är nog seriöst den fulaste jävla videon jag har sett i hela mitt sledna liv.. Jag dör varje gång alltså. Morsan är ju så het!!Ja, hans videor är kanske lite bättre nu?! ;) Hans musik är ju densamma som alltid men de går väl inte å ändra på?! :P

Music.

       Publicerat 2008-12-14 » 19:44:18 | Videoklipp


Remix på Släpp ut ditt lamm låten, den är faktiskt mycke bättre än originalet!Kick - Fest hos mig! Fick den på huet efter i Fredags. Minns ni när jag lade upp caramelldansen? Iallafall, de är samma stajl, hahaha! Fett gammal men skitsamma.. De var fett roligt å se vissa dansa till den iallafall. ;)

Kommentarer från helgen!!

       Publicerat 2008-12-14 » 19:36:37 | Me and my life
Jag kommer inte skriva namn eller så, alla vill inte de så då struntar vi i de.. Kommentarerna kommer här iallafall..

- Du kan för fan inte ragga på han, han har pattar!!

- Hade folk från psyket sett oss nu hade dem tagit in oss direkt!

- För helvete, vi sitter helt klistrade framför Dansbandskampen, kom loss för helvete!

- Alltså seriöst, vem messar du med? Du är ju helt jävla rööd i ansiktet!

- Hur kan man vara så blåst? Han måste ju ha fått en köttkvarn i nacken!

- De gjorde inget att jag tappade dig på betonggolvet va?

- Seriöst, hur jävla full är du?

- Du har varit som en ål hela kvällen, fan överallt och ingenstans!

- Men vill du ha en minigris eller? Jag kan fan fixa en åt dig, men dem är liiiite dyrare nu till jul.


;)

40 pers..

       Publicerat 2008-12-14 » 18:51:05 | Me and my life
Alltså jag fick fan fler kommentarer när min blogg var låst, hahaha :P Då var de typ mellan 10-20 pers som läste hela tiden, nu är de minst dubbelt så mycke varje dag och inte en jävel mer än Sara, Anna å My kommenterar.. Seriöst, haha!!

Kom igen nu!!

Welcome to the club!

       Publicerat 2008-12-14 » 18:48:25 | Me and my life
Oh gårdagen alltså.. Jag mår illa bara jag tänker på de! Hela kvällen på jobb trodde jag att jag skulle spy,. När jag sen kom in till en pensionär och tittade i hennes kyl fick jag ännu en fet uppenbarelse ifrån i Fredagsnatt. Jag hade drömt om risgrynsgröt. Alltså seriöst, fucking jävla risgrynsgröt!!!

Nej jag pallar inte mer nu alltså, haha.. Fredagen var så jävla bra enligt mig alltså. Jag hade riktigt skoj och ja, allt var fan på topp! Lite skandaler händer väl alltid men denna gången var de rätt lugnt, förutom att ett litet missförstånd fettades ut, hahahahha!! Jaja, kanske kan öppna truten i ditt hue?!

När vi slutade jobba igår gick vi hem till Frida och slängde oss i soffan. Somnade nog redan vid ett alltså, helt död. Vaknade vid fyra imorse och hade haft en jävla helvetes mardröm! Lyckades somna om och vaknade sen tjugo i sju. OJSAN! Sprang upp och gjorde mig färdig på 3 minuter typ.. Gick till jobbet och fyfan alltså, helt jävla sledet. Jag har varit en död sill hela dagen.. Bara drygat! Slutade halv två å då kom Päddan å hämta mig, lite snack om lamm och sånt på vägen hem, hahahaha! Såna poddas när vi kom till byn också så Paddy fick nästan tvärbromsa så mycke hon skratta.

Direkt när jag kom hem såg jag hur Sara städat hela läggan sen i Fredags, plockat undan, slängt sopor och diskat, bäddat sängen osv. Fett snällt ju! =) Dammade iallafall här överallt, städade toaletten, dammsög och torkade av golven. Riktigt fint blev här sen så jag blev sugen på att slänga upp några tomtar ändå, hahaha. Jag har den fetaste granen i byn alltså, ska ta ett kort till er sen..

Ja, sen duschade jag och sen kom Sara hit med sin dator, ett tag efter kom Änna så nu sitter vi här alla tre. Har fått möblera om lite i köket men de kan ju kvitta :) Vi får plats iallafall. Nerds vi är va?! Skitsamma.. MAH! Fan jag har 300 saker att skriva om, får ta ett inlägg i taget.. Imorgon har jag iallafall sovmorgon, jobbar halv fem till tio imorgon och sen är jag ledig i tre dagar! ;) Tack för det. Mycke ska hinnas med då! Skoj som fan ;)

Och här sitter jag, haha :) Mina hörlurar är rosa, likaså min mus..

Datamusen alltså!..

Bilder ifrån helgen!!

       Publicerat 2008-12-14 » 18:01:48 | Bilder
Några UTVALDA bilder ja, alla kommer ju inte med, haha, inte ens hälften!!MAAAAH!

Vill spy.

       Publicerat 2008-12-13 » 18:37:53 | Me and my life
Sitter på jobbet nu, mådde relativt bra imorse men de gör jag inte nu kan jag säga.. Känns som att jag ska spy vilken minut som helst alltså.. Fyfan för bakfylla.

Pappa ringde fresten innan idag, han hade fått sluträkningen på elen i läggan. Där är två stycken gamla som bott där före mig i 30 år, så jag har ju bott på deras beräkning.. Alltså de är klart att jag förbrukar mer el än dem eftersom min data alltid är igång, mina lampor glöms alltid på osv.. Jag kan ju säga som så mycke att den räkningen inte var fin.. Fy fan för fitta före frukost alltså.. MAH i deras el-hue.

Jaha, minnet har även letat sig tillbaka ifrån gårdagen och jag vill bara lägga mig ner och dö för övrigt. Vad fan syssla jag med? Har tittat i min skickade mapp på mobilen och dem messen var fan inte snygga alltså.. Stiffe, vet inte om du fick mitt mess men jag vet inte va jag snacka om, sorry.. Ja, sen kom ju även minnet upp när jag satt å böla i soffan för att jag skulle sakna Sara, och hon satt och torka ena sidan av kinden och Dallen andra, haha, fan va gulligt ;)

Nej jag ger fan upp. Ska gå å spy eller något?! Jobba klart och sen dö i en fett skön säng ;) Låter perfa. Jobba imorgon, sen hem och storstäda för de blev ju fan inte igår. Jag tackar gud för att jag har kväll på Måndag, annars hade jag kastat mig framför trainet!

PUSS!

Oh my god.

       Publicerat 2008-12-13 » 12:58:06 | Me and my life
Gårdagen alltså, jag säger bara fy fan, hahaha..

Först stressa jag å Sara hela dagen, var nere å handla och fixa allting. Hem sen igen så kom Anna å Martin en runda och snacka.. Jag gjorde lite mat sen, blev färskpasta och carbonara sås, tänkte bara på Jessica när jag åt de ;) Gott iallafall.. In i duschen sen, stod där å dansa å hade mig. Var fett på G igår, de har jag inte varit på vääääldigt länge. Typ karnevalen var väl sist som jag var riktigt sådär på G och riktigt full vad jag minns, dem andra gångerna jag har druckit så har jag fått ont i magen eller blivit trött/inte varit på G, så de var skoj iallafall..

Gjorde vid mig riktigt fort, sen kom Sara å My.. Satte oss å börja dricka och fyfan, coronan bara rann ner, fortare än hell.. Jag borde köpt fler för de var den enda gången jag har haft för lite.. Dock hittade jag en i väskan när jag kom hem men jag vette fan!?! Jag har inget minne direkt :P

Ja, sen kom Bella och vi drack ju värre än fan, jag var ganska bra på de iallafall.. Riktigt go fylla fick jag igår, såna älskar jag. Min klänning var fan het alltså, jag var fan på topp igår, hahaha..

Ja alltså sen har jag ju inte så mycke minne då va.. Typ några såna tillfälle men annars inget såå.. De är lite illa, för jag vet inte riktigt vad jag har gjort. MAH! Jag tror fan fortfarande jag e full för jag e helt sävlig i hela kroppen och i hela hjärnan. Hämtade en LOKA å lät kylen stå öppen, lämnade vattnet på i duschen men gick ut ändå, hahahah.. Jag borde nog inte jobba iallafall, men de ska jag :P

Ja, kvällen var suverän iallafall, av de jag minns, de andra kommer säkert komma under dagen, de gör de alltid för mig.. Tills dess kan jag ju passa på att tacka Martin som tappa mig på stengolvet med röven först.. De gör liiiide ont och mitt blåmärke börjar så sakta växa sig fram ;) Tacka Sara kan jag också göra, för de finaste sugmärket ever, hahahaha.. Alltså, ja..

Ångesten har inte kommit ännu iallafall, men den lär väl som sagt komma när man börjar minnas allt igen.. Vågar inte ens öppna kameran heller, vi tar de ikväll. Kommer btw inte hem ikväll, sover i Klippan inatt ;) Ska jobba imorgon igen så.. Vi hörs när vi ses eller något?!

Ja haj.

Fredag!

       Publicerat 2008-12-12 » 14:31:12 | Me and my life
Ja, vaken är man ju iallafall, sen hur sleden man är de går ju å diskutera. Har taigit på mig en extra helg så jag ska ju jobba tre helger i rad och detta är min andra.. Pengar pengar pengar, får tänka så annars hade man aldrig pallat.

Nu måste jag springa ner en vända i byn. Får bli mysbyxor på Systemet, kan ju inte bry mig mindre, haha! Palla duscha en gång nu och en gång sen? Neee. Hellre fräsch ikväll än när man går ner i denna sketna byn.

Nu ska jag gå iallafall, sen när jag kommer hem får de bli lite middag. PUSS så länge.

So what?

       Publicerat 2008-12-12 » 03:47:31 | Me and my life
Så, nu har jag rökat och Sara har skrattat ihjäl sig åt en grantopp, hahahahaha!! Alltså övertrötta.se är nog de rätta orden just nu! Klockan är fem över halv fyra och som vanligt är man vaken. Kommer inte somna före fem idag.. Känns moget!

Imorgon då? Tjaaa! Sleepy. På kvällen sen så kommer My så ska vi festa! Har haft något ryck i min hjärna hela veckan att jag vill dricka så de ska fan bli av imorgon. Börjar inte förrän två på Lördag så de är lugna fisken. Vi ska väl halvglo på Idol-finalen och sen fetta! Iskalla corona med lime i låter perfa!! I min nya klänna så kan ju inget gå fel iallafall.. ;)

Måste ner på Alma också imorgon, sen Systemet och ICA, så jag måste ju vara vid liv i relativ tid imorgon.. My, du kan kanske ta med min Malibu imorgon också? Hade varit nice. Ja, vi hörs imorgon på SMS om inget annat.

Alright partner, nu ska jag renbädda och sen ska jag nog fläka mig i min säng.. Vi hörs eller ses imorgon.. PUSS!
I guess I just lost my husband I don't know where he went
So I'm gonna drink my money I'm not gonna pay his rent
I've got a brand new attitude, and I'm gonna wear it tonight

I'm gonna show you tonight
I'm alright
I'm just fine
And you're a tool so
So what
I don't want you tonight

Alright partner, keep on rollin baby..

       Publicerat 2008-12-12 » 03:12:23 | Me and my life
Sitter och lyssnar på Limp Bizkit - Rollin om och om igen, haha.. Alltså jag lyssnar inte på hela, utan bara när han säger de i början. Har hörlurarna på mig så de blir så högt att nackhåren reser sig ;) Ja ni vet.. Alright partner, keep on rollin baby, you know what time it is. Ja, ni förstår säkert, den är fruktansvärt go iallafall.

Jaha, idag då? Nej, först igår. Paddy kom hit vid elva tiden för att röka en cigg men hon körde härifrån vid 2 istället, haha. Hade så jivla skoj alltså, satt å snackade om Tarsti gabbi, Harry Potter-mannen och folk i allmänt. Drog sen fram gamla skolkataloger, haha, alltså vissa fick ju oss att slänga katalogen rakt in i väggen. Vek oss dubbla i sängen alltså! Herre min gud. Ja, sen körde hon hem och jag dog så fort jag lade mig ner i sängen alltså. Tog max 1 minut.. Klockan var nog fyra då eller någonting.. Somnade som vanligt till MTV på tv:n, ställer den på insomningstimer, 2 timmar, skönt å somna till lite muusiica!

Vaknade halv tolv idag till mitt alarm. Vibrerade bara så de var ju en jävla tur att jag vaknade. Ställde om till tolv, vaknade, ställe om till halv ett, fettade upp och in i duschen direkt. Hatar egentligen att gå direkt in i duschen efter att jag har vaknat för hela huet är ju helt jävla svullet och sen är de fett kallt innan varmvattnet kommit igång så man har ju gåshud överallt! Iallafall, sprang runt här sen som en yr höna och hittade ingenting. Var precis lagom färdig till halv två då jag slängde ner en Red Bull i väskan och sen sprang jag till stationen. Väl där kom jag på att jag hade glömt tändare så jag kokade inombords, ville döda hela tåget.. Typ. In på stationen när jag kom fram, fyllde på mitt jobbekort (rabattkort alltså) och sen köpte jag en tonfiskbaguett på Smörgåskupen, fett goa.. Sprang sen till jobbet, hann inte äta den så min mage skrek högre än en klämd katt, började jobba, var helt förvirrad och gjorde precis allting i fel ordning, tog ner sänggrindarna innan jag hade kopplat på liften osv, ja godmorgon!!

När vi var färdiga med rundan så gick jag å ringde Pappa, pratade med han fett länge, sen fikade jag, eller ja, åt frukost, halv fyra på eftermiddagen, fett moget!! Ja sen ringde Mamma och skrek i mitt öra, ja inte på mig alltså men ja, hon var fly jävla förbannad. Blir alltid så rädd för henne när hon är sån! Smart är hon iallafall så hon predika nog där i en kvart, sen var de dags för kvällsmatsrundan. De har gått bra idag iallafall även om jag inte varit närvarande alls. Ni vet när man kan sitta och tänka; Eh va, var de idag? De minns jag inte?! Känns inte som att min hjärna varit med min kropp idag, tror jag lämnade den i sängen imorse (i middags). Ja iallafall, jag yrar nu också, haha.

De var julfest på jobbet ikväll men jag jobbade ju, som alltid när de är såna tillställningar, haha. Vi fick mat in vi som jobbade kväll och satt alltså inte med dem andra i matsalen och de vart ju ett satans liv på de, bölande och sånt shit. Ja sen blev de ju ett jivla liv om rundorna osv. Nej men ge mig då den jävla springrundan, vem fan bryr sig liksom? Allt ska göras och vi kommer nog fan hem ändå! AH, jag var inte på humör och ja, allt blev sjukt fel. Gick å jobba sen iallafall efter allt och de gick bra. Petra & jag är de bästa radarparet på jobbet, om man inte tänker på mig å Frida för vi är nog snäppet vassare ;)

Gick till stationen sen och hoppade på tåget med Jessica i örat, AH! Snackade om en massa saker på kort tid, sånt som vi är bra på, sen lade vi på lagom i Hyllstofta där de alltid dör annars. Ingen täckning där i skooogen.. Ja sen hämtade Sara mig, tog ett varv och en cigg och sen upp till mig där jag började röja direkt.

Jag var hemma i läggan vid halv elva och var färdig typ för 1½ timme sen. Tog inte ens upp datorn och då är de något som inte stämmer..  Fettade ut alla handdukar och dukar och helvete, ner med saker i källarn och fan alltså. Saker överallt. Nu är jag dock någorlunda färdig.. Har nu bägge garderoberna i hallen som mina med endast kläder i.. Handdukar och lakan har jag i sovrumsgarderoben och sen har jag ställt saker på sin rätta plats, rymt upp överallt så nu är här inte saker överallt längre. Nu ska allt bara fettas ut också som inte hör hemma här men de fixar sig imorgon!

Ska endast renbädda innan vi lägger oss, och imorgon ska de städas.. Överallt, dammsuga, tvätta alla golv, slänga skit som inte ska vara här längre, äckliga tavlor och sånt, mattan i vardagsrummet ska ut osv. Lika bra å börja rensa redan nu ;) Riktigt städa ut skiten ur lägenheten helt enkelt, så här kan bli fett fräscht och lukta gott igen ;) Haha, Jessica, minns du va vi snacka om i sängen hos dig?! Klöktes nästan idag när jag drog av påslakan ;)

Ah, nu har jag skrivit alldeles för mycke, får nog avsluta detta inlägget nu, ta en cigg och sen börja på ett nytt?! Mjao.Jag SKA kasta loss.

Not so sick.

       Publicerat 2008-12-11 » 03:17:08 | Me and my life
Blev inte så mycket sjukt här på bloggen ikväll faktiskt ;) Blev ganska tomt.. Aja så kan de gå. Oftast bloggar man som fan när man inte säger någonting.. Borde kanske testa de istället för att lova 150 inlägg, eller något.

Är så trött i huet nu så jag hoppas att jag kan somna så fort jag trycker ner huvudet på kudden. De känns faktiskt så, dock har jag inte gjort några framsteg då klockan är kvart över tre. Detta funkar inte alltså. De går bara inte.. Imorgon ska jag jobba kväll och på Fredag jobbar jag morgon. Hur i hela helvetet ska jag kunna somna imorgon kväll vid elva? Kan ju lika gärna hänga den tanken direkt.

Aja, sånt är det, nu ska jag sova iallafall, får sova till tolv imorgon och de gillar jag =) Sov gott.

NJAAAAHA!!

       Publicerat 2008-12-10 » 21:04:50 | Me and my life
Ah ja, fick stressa som hell innan idag, upp med tvätten, in i duschen, göra vid sig i turbofart och sen ner å möta bror, sen hämtade Paddy upp mig. Blev ju så hastigt och lustigt bestämt att jag skulle med henne till Ullared så där har jag spenderat min eftermiddag, haha..

Vi var ju där sist för typ 2 veckor sen och jag har inga pengar nu heller så de blev typ inte handlat någonting. Lite bara, men de var rooligt ändå! =) Skrattade ihjäl åt oss alla snyggingar överallt och sen fick man ju frågan om man ville ha hamburgare eller ost? Nej men annars så.. Hahaha. Skoj å träffa Päd iallafall, inte varje dag man gör de ju.

Nu har jag varit hemma i en timme och jag e fett rastlös även om jag e helt död. Är de inte sjukt? Man känner sig helt jävla död men ändå vill man göra något, haha? Helt sick kan jag tycka. De händer nog inte så mycke dock. Jag har ätit rester ifrån igår, kasslergratängen, och sen har jag diskat å så. Tänkte slänga på mig myskläder och gosa ner mig.. Har fyra Red Bull i kylen så dem ska jag bäla eller något, haha..

Vi hörs senare, har lite å stå i nu.. Bered er på sjuka saker i bloggen tonight ;)

Stadium.

       Publicerat 2008-12-10 » 10:38:42 | Me and my life
Av en ren slump så kollade jag ju i reklamen inatt som jag aldrig gör annars. Hittade skitsnygga tröjor där, som jag blev helt kär i.. Klickade in på hemsidan och guuuud vad fina kläder där är. Alltså, jag har aldrig varit där inne i de syftet, att hitta tröjor osv men man får nog börja gå in där.

Den tröjan jag hitta som jag ville ha funkar inte att klicka på på sidan utan de blir bara error, men istället hitta jag dessa,

Visst är dem snygga? Inte sådär skitdyra heller som såna brukar va. Den blåa kostar 449:- till exempel. Jag har annars för mig att dem kostar över tusenlappen, men de är nog bara jag som är förvirrad.

Ska iallafall in på Stadium och se om jag hittar den där andra tröjan. Den var något i hästväg må jag säga.

Svettig jacka?

       Publicerat 2008-12-10 » 09:51:04 | Me and my life
Jag har en jäävligt dum fråga...

Alltså tvättar ni era jackor varje gång ni tvättar också? För, iallafall jag, tvättar mina tröjor och så som jag har använt ju, eftersom att de inte är så fräscht att använda dem mer än i en dag.. Egentligen så borde ju våra jackor också bli äckliga när vi har dem på oss. På något vis så tycker jag de iallafall..

Men inte fan tvättar jag min jacka varje gång ändå? Har inte ens tänkt på de på de viset innan.. Wierd! Hur ofta tvättar du din jacka?


www.trött.se

       Publicerat 2008-12-10 » 09:40:37 | Me and my life
De är ju inte de lilla heller.. Stängde ner datorn vid halv tre tiden, låg sen och vände och vred på mig hur länge som helst, ja, sen kom tidningen, så jag läste den och all tillhörande reklam, lade mig igen, kissade, drack, lade mig igen, snurrade, vred, vände, fick panik.. Klockan var 04:16 sista gången jag tittade..

När klockan ringde 8 imorse ville jag bara döda den. Ställde snabbt om den till 9 och sen ställde jag om den till 20 över 9 men sen fick jag ett SMS tio över så jag kunde lika gärna gå upp kände jag. Har precis varit nere och slängt i de två första maskinerna, vitt och svart blev det.. Har två stycken färgade kvar där nere sen är jag färdig ;)

Innan halv ett ska jag iallafall va färdig med all tvättning, ha duschat, fixat mig å ätit! De ordnar sig =)

Vaken är jag ju nu iallafall, och de är ju alltid en fördel.

Lick me like a lollipop

       Publicerat 2008-12-10 » 01:21:04 | Me and my life
Nu har jag lugnat ner mig igen, haha. Jag blir fan helt störd när jag blir sån, och de är ju ganska bra också eftersom att jag efteråt blir som en inlagd sill. Helt död alltså.

Borde faktiskt sova nu eftersom jag ska gå upp klockan åtta och tvätta. Kanske lika bra så man kan vända på dygnet igen för de blir ju bara värre och värre nu för tiden. Har nog aldrig sovit till kvart i tre som idag och jag vill verkligen inte att de ska fortsätta så! Tur att jag börjar två på Torsdag iallafall, sen är de morgontur på Fredag.. Längtar redan ;)

Alltså, undrar varför man tycker de är roligt å tvätta. Eller alltså, jag gör det iallafall. Kanske inte just å vika in tvätten och ha sig men just att tvätta. Kanske för att de blir fräscht å så, ingen aning men Sara höll med mig iallafall. Hon har varit här nu en runda, smakat min kasslergratäng som hon gillar så mkt och sen har vi snackat lite, rögat och sånt. Nu när hon stack så sprang jag ner i tvättstugan och tog nycklen så ingen snor den imorgon bitti. Tvätt-tiden börjar ju egentligen sju men man behöver ju inte överdriva direkt. Jag har bara en halvfull IKEA kasse istället för fyra som de brukar vara. Gött är ju de =) Max har jag väl 4 maskiner och vi har ju 2 stycken där nere så de går ju på ett nafs =) Perfa.

Nej nu ska jag röga en cigg, släcka ner här och bädda ner mig, får väl se om jag somnar eller vad jag gör. Vi hörs iallafall imorgon. Lär ju inte ha något att göra mellan maskinerna så jag fettar väl blogginlägg då eller något! PUSS!

MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH

       Publicerat 2008-12-09 » 23:06:12 | Me and my life
Alltså har ni någon gång fått ett riktigt jävla ryck? Alltså glädjeryck? Haha, jag fick ett precis.. MAAAAAH, alltså jag kutade in i vardagsrummet, ryckte loss alla satans sladdar, drog in mina sketna datorhögtalare, slängde in dem i sängen och sen fetta jag igång Welcome to the club och sen sprängde jag dem, MAAAAH, och nu skrattar jag bara, haha.. Alltså ni borde se mig just nu.. Har sprungit runt här som en iller och skuttat och skrattat och mah, bara skrattar och är fett jävla happy. MAAAAAAAAAAAH.

Och mah, jag fettar med högtalarna ändå, fastän jag sprängde dem så nu kommer snart Harry Potter mannen och mördar mig.

Gottor.

       Publicerat 2008-12-09 » 22:21:18 | Bilder
MAAAAH, de är inte bra att bara sitta hemma..

Here in your arms

       Publicerat 2008-12-09 » 22:08:31 | Muuuusic
Laddade hem lite musik innan och bland annat hittade jag Hellogoodbye - Here in your arms, men jag minns inte när jag lyssnade på denna. Alltså, man brukar ju alltid ha något speciellt minne eller ett tillfälle då man minns extra mycket att man har lyssnat på låten men jag minns fan inte ett dugg alltså. De stör mig ganska mycke. Är de någon som minns, någon som har varit med mig eller så? Jag får psykbryt här snart, haha..

Rollin'

       Publicerat 2008-12-09 » 20:04:05 | Videoklipp


Fan va längesen jag hörde denna, ni också kanske?

De är nog bara jag som tycker han i röd keps är snygg va? ;)

My way or the highway

       Publicerat 2008-12-09 » 19:28:06 | Muuuusic
Check, check, check check... out my melody

Special
You think you're special
You do
I can see it in your eyes
I can see it when you laugh at me
Look down on me
You walk around on me
Just one more fight
About your leadership
And I will straight up
Leave your shit
Cause I've had enough of this
And now I'm pissed

Yeah
This time I'm 'a let it all come out
This time I'm 'a stand up and shout
I'm 'a do things my way
It's my way
My way, or the highway

This time I'm 'a let it all come out
This time I'm 'a stand up and shout
I'm 'a do things my way
It's my way
My way, or the highway

Check out, check check... out my melody
Just one more fight
About a lot of things
And I will give up everything
To be on my own again
Free again

Yeah
This time I'm 'a let it all come out
This time I'm 'a stand up and shout
I'm 'a do things my way
It's my way
My way, or the highway

This time I'm 'a let it all come out
This time I'm 'a stand up and shout
I'm 'a do things my way
It's my way
My way, or the highway

Some day you'll see things my way
Cause you never know
no, you never know
When you're gonna go

Some day you'll see things my way
Cause you never know
no, you never know
When you're gonna go

Check out, check check... out my melody
Just one more fight
And I'll be history
Yes I will straight up
Leave your shit
And you'll be the one who's left
Missing me

Yeah
This time I'm 'a let it all come out
This time I'm 'a stand up and shout
I'm 'a do things my way
It's my way
My way, or the highway

This time I'm 'a let it all come out
This time I'm 'a stand up and shout
I'm 'a do things my way
It's my way
My way, or the highway

Some day you'll see things my way
Cause you never know
no, you never know
When you're gonna go

Some day you'll see things my way
Cause you never know
no, you never know
When you're gonna go

Check out, check check... out my melody

Tisdag.

       Publicerat 2008-12-09 » 19:00:57 | Me and my life
Ja jag vaknade ju som sagt klockan kvart i tre, eller då vaknade jag till liv iallafall. Vaknade två gånger innan, en gång av telefonen då de var någon från Parkskolan som ringde och fråga om jag kunde jobba i köket, ehm nej de kan jag inte, haha! Jag står på en sån vikarielista i kommunen så de var därför, haha. Dock har jag aldrig sagt att jag kan jobba i kök. Nästa gång jag vakna var de av Sara som låg och prata i sömnen.. Inte så att hon mumlade fram ord direkt utan hon låg och prata helt normalt rakt ut i luften, haha.. Hon pratade om någon skola och sen om att hon skulle iväg. Jahaaa, okeej! ;)

Gick upp sen då vid kvart i tre iallafall och var irriterad för att jag hade sovit för länge, åkte hem och tog en dusch och sen gick jag ner till ICA och handlade lite saker som jag behövde. Gjorde middag, kasslergratäng och den blev hur god som helst. Mättare än fan är jag. Hade sallad och sånt till, mmm! Köpte mig en liten gottepåse till ikväll också, sen har jag ju Ben&Jerrys kvar i frysen, har en cola på kylning och även en Red Bull så de går nog inte nöd på mig, haha.

Har precis fixat undan allt och så. Bråkat med B, men de tillhör ju vardagen. Då han har betalat hyran denna månaden så säger han sig att han ska bo här månaden ut. Ja visst, var så jävla god!! De är inte speciellt trevlig stämning här hemma kan ni kanske förstå. Man pallar fan inte så mycke så jag håller mig till mitt rum, vilket är sovrummet, dock har jag ju datorn, en tv och en fransk balkong här så jag har allt jag behöver!!

Är på dåligt humör all the time, men de är kanske inte så konstigt? Börjar jobba igen på Torsdag och de ska bli väääldigt skönt!!

Vi hörs senare.. Glöm inte Despan ikväll ;)


God morgon!!

       Publicerat 2008-12-09 » 15:19:03 | Me and my life
Hur roligt var det då? Vakna när klockan stod på 14:43. AAAH, hela min lediga dag åt helvete.. Ah, jag e ju ledig imorgon också men då ska de tvättas, sen imorgon ska jag äntligen träffa Mindy. Hur länge sen var de? Augusti typ? Nej men seriöst, känns som om de var hundra år sen. Traaaad. Får se vad vi gör imorgon då!

Nej jag får väl packa ihop här. Ska hem och ta en dusch och sen ska jag gå ner till ICA och handla lite vad som behövs, ska göra kasslergratäng ikväll =)

Puss.

God natt.

       Publicerat 2008-12-09 » 03:21:14 | Me and my life
Jag säger som Däälliii sa halv tio imorse, god natt ;)

Eller sängen iallafall.. Dödare än en fisk.

Jag kommer inte hem ikväll....

       Publicerat 2008-12-09 » 01:52:49 | Kärlek
Jaha, alltså jag orkar inte mer frågor så jag kan lika gärna förklara.. Kortfattat, för mer har ni inte med å göra. Speciellt inte nu när den är upplåst igen.

De är slut mellan mig å B! De tog slut igårkväll men de har väl hängt i luften ett tag. De finns anledningar till varför de har tagit slut, de måste finnas gränser helt enkelt. Ingen har varit någon ängel men ändå, man kan inte ta hur mycke som helst. I slutändan måste man tänka på sig själv och se till att man kommer bli lycklig i framtiden.

Om de inte känns helt 100, så varför ska man då fortsätta? Man lever bara en gång, en enda gång, så varför ska man då gå runder här i livet å må dåligt och kanske inte vara helt nöjd med de man har?

Allt jag vill här i livet är att vara lycklig och uppenbarligen har jag fortfarande inte hittat de som gör mig lycklig helhjärtat. Inte i Perstorp. Jag säger de igen, jag kommer aldrig bli lycklig här till 100 procent, men de är en annan historia, ett annat inlägg helt enkelt..

Nu är de som de är iallafall och de är jävligt jobbigt. Även om han har behandlat mig grovt fel så har vi ändå haft våra stunder och vi har trots allt 2 år sammanlagt på nacken.. Hur säker jag än är på detta nu så är det ändå hjärtkramp!! Så är de bara, och de kommer säkert va jobbigt ett tag, men som sagt, man måste sätta sig själv i första rummet och se till att man är lycklig!!

Tack för allt iallafall.. Minnena kommer finnas kvar, för alltid!
Tyvärr kommer dina svek också göra det.. Jag är ledsen, men jag kan inte ge dig fler chanser!!

 

Ben&Jerrys.

       Publicerat 2008-12-09 » 01:43:00 | Me and my lifeKom å tänka på glassen jag hittade i frysen igårkväll.. Hur kan man glömma att man har en Ben&Jerrys i frysen tänker ni? Ja de är inte så svårt när man aldrig har smakat dem, haha.. Jag skulle aldrig ha smakat heller, för i helvete de var ju orre direkt i munnen.. Den godaste glass jag någonsin ätit, och då har jag bara provat en av alla jävla smaker. Lite tråkigt är de allt att glassen kostar typ 50 kronor men va fan.. För en orre i munnen kan de vara värt de alltså! ;)

Wah!

       Publicerat 2008-12-08 » 23:00:28 | Me and my life
Ja, nu har jag äntligen lugnat ner mig iallafall.. Alltså jag vet inte vad de har varit med mig idag. Har varit så fruktansvärt förbannad. Har jag blivit irriterad över något så går de inte över på över timmar och sen sitter jag och de kliar i hela min kropp och jag vill bara fetta itu någonting. Alltså på allvar nu. Jag känner att jag bara vill kasta in datorn i väggen så hela skärmen spricker eller att jag vill ta Red Bull burken och skrynkla ihop den och sen fetta in den i någons hue..

Jag vet inte vad mitt problem har varit men sånt är det iallafall! Vissa dagar är de väl så I guess. Dock har de inte varit så på många många månader vad jag kan komma på.. Alltså så riktigt jävla arg. När jag hoppade in i Saras bil innan ikväll så var jag nästan rädd för mig själv. Har fått säga till folk på MSN för jag har varit fett otrevlig och ja, bla bla bla!!

Nu lämnar vi det iallafall..

Somnade direkt igår när jag lade huvudet på kudden, vid 23.00.. Vaknade klockan sex och ville bara ligga kvar i min säng. När jag låg där så la jag märkte till hur perfekt allt låg. Ni vet, lakanet låg helt utsträckt, kuddarna var perfekta och täcket var fett skönt och de hade inte gledit av påslakanet som de alltid annars ska göra så man ligger å endast har lakan längst upp och sen ligger själva täcket utanför lakanhelvetet. Ja alltså ni fattar nog, hah. De var skönt iallafall men jag drog mig upp, åkte till jobbet och sen jobbade jag till kvart över tolv.

Blev hämtad och sen fett stoppade dirr efter av Herr Polis, fett trevlig var han, av de jag hörde iallafall, jag röga mest och brydde mig inte så mycke.. Åkte hem, duschade och gjorde vid mig på noll tid för jag trodde att jag hade bråttom, haha. Sara hämtade mig sen så vi åkte till Hässleholm och åt en bakad potatis och var en vända inne på Telia men de gick inte så bra. De var första jack och allt va de handlade om och Sara kunde inte ens sitt hemnummer så jag dog, MAH!

Körde hem till Perstorp sen så jag tog en snabb runda i läggan. Städade toaletten, diskade resten och städa köket och rymde upp överallt. Kändes genast mycket bättre!! Samlade ihop mina saker sen och åkte därifrån fort som fan och ner till Aulan för å kolla på en sån uppvisning som Frida var med på. Typ dans, sång och sånt. De var skoj även om jag satt bredvid värsta risfarmen.

Körde sen till Emmas å handla lite för kvällen och nu sitter jag hemma hos Sara med min dator som vanligt. Jag är mer här än hemma känns de som, men de kvittar ju för jag å Sara har ju ett förhållande vettni. Fett kära är vi! Tänkte bara ni ville veta det.. Usch nej nu var jag omogen igen..

Vet ni vad problemet är? Jag har aldrig i hela mitt liv sagt att jag skulle vara mogen. Jag kan vara jäävligt omogen, jäääävligt menar jag då, och jag är mycket väl medveten om att jag är fruktansvärt barnslig och jobbig vissa stunder, men så länge jag själv vet om de så kan de ju kvitta tycker jag. När de väl gäller så är jag nog lite mer seriös ska ni se. Inte som så att jag springer runt på jobbet och skriker MAAAH I DITT HUE osv.. De finns ju gränser. När jag till exempel träffar Sara så är vi jävligt omogna tillsammans, bara fular oss, men så länge vi har roligt så borde folk inte bry sig.. Man måste inte vara så jävla mogen hela tiden, så länge man kan göra de i dem tillfälle då de krävs kan jag tycka. Som typ på jobbet. Kan man inte sköta ett jobb så har man fan inte mycket att hämta här i världen. Även om folk inte tycker att jag har ett liv så har jag haft mitt jobb i 2 år, jag har en lägenhet som jag betalar hyra i och jag överlever iallafall varje månad. Jag tycker att folk kan titta på sina egna jävla liv innan dem öppnar sin trut. Punkt.

Ja ni ser ju själva. Vad jag än ska skriva idag så blir de ju ett jävla hallå här, haha. Jag blir ju fett upprörd. De är nog fan inte min dag idag, eller mitt humörs iallafall..

Ska gå ner å röka en ciggjävel nu.. Har inte gjort de på ett tag och de blir ju inte direkt bättre heller, haha.. Hörs sen.


En gång för alla!!!

       Publicerat 2008-12-08 » 21:04:01 | Me and my life
AH herre min gud. De var väl fruktansvärt vilket liv de blev över ett visst inlägg. Jag tänker skriva detta nu, en gång för alla, sen får de fan vara bra!

För de första; Jag var inte bjuden på någon fest, var inte inne på någon fest utan jag stod ute i "hallen", vi kollade bara läget som sagt och av dem JAG såg så var de ingen som var arton. Jag såg kanske 3 pers i huet och en av dem var Lill-Matte, bara som ett tex. Jag har inte sagt att de är något fel med de överhuvudtaget. Alla har väl sina gäster och sina vänner till SINA fester, men alla har ju rätt till sin åsikt.

De var ingenting för MIG, som jag skrev i MIN blogg, kanske just för att de inte var MINA vänner, inte MIN fest och jag var inte ens full, hade inte ens tänkt å dricka, utan bara kolla läget och hälsa på DALLEN som sagt!!! Jag är så fruktansvärt trött på allt och alla som snackar i denna byn. Snälla sluuta istället!

Så länge ni hade roligt, ni som var där, så länge din födelsedag blev bra, så skit i vad jag tyckte? Njut istället för att DIN fest blev bra, och skit i vad någon du inte känner tycker. Stå på dig!!

Och för er som inte förstår!! Var inne på en fest i helgen och då jag skrev att folk jag såg verka lite unga och att de inte var något i min smak så blev de ett himla liv här på alla.. Är bara så trött på att man inte får tycka som man vill här i världen. Eller jo, tycka får jag kanske men att de ska bli ramaskri bara för att man skriver någonting i sin egen blogg..

AAAAAAAAAAAAAAAAH nej alltså jag orkar bara inte mer! Vi säger såhär istället; DÄR VAR 50 PERS PÅ BREOX DENNA SATANS HELGEN OCH ALLA VAR FETT ÖVER 18!!!!! BÄSTA FESTEN JAG HAR SETT I MITT LIV!!!

AH, alltså helvetes mög. Mitt humör just nu alltså, Jag ska inte blogga på ett tag för snart kommer jag fetta in någonting och denna datorn är i fara!!

My night.

       Publicerat 2008-12-07 » 21:51:25 | Me and my life
Sara hämtade mig innan så vi körde å köpte varsin energidrycka och sen tog vi några varv, rökade några cigg var och uppdaterade varann om de SÄÄÄNASTE så att säga. Hon släppte sen av mig hos Daddy runt halv sex och när jag kom in, vrålhungrig, så var inte maten klar på läääänge.

Satt å pratade med Pappa ett bra tag och äntligen, 45 min senare så stod maten på bordet. Linda hade gjort en form med svamp, lök, morötter och fläskfile och en jättegod sås, allt blandat som en god röra och till de hade vi pressad potatis och sallad. Riktigt gott var det. Till efterrätt fick vi lite chokladmousse med grädde och hjärte-strössel.. So sweet. Reedigt mätt är jag nu. Så mysigt att vara hemma på middag, man uppskattar de mycke mycke mer nu än när man själv bodde i huset.

Pappa skjutsade mig hem sen samtidigt som han skulle lämna Julia hos Mamma och då var klockan runt sju I think. Har inte gjort ett dyft mer sen jag kom innanför dörren. Sitter här i mysbyxor och är alldeles för trött. Helst av allt borde jag sova nu faktiskt, så att jag ÄNTLIGEN skulle kunna vända på mitt dygn, men sen samtidigt, hur kul är de att gå å lägga sig klockan tio? Fan vilken dubbelmoral man har, haha..

Nej men seriöst, jag är så sjukt trött så de blir iallafall tidig sänggång idag. Jag tror lätt att jag kommer somna fortare än fan faktiskt. Imorgon jobbar jag mellan 7.15 - 12.15. Hur skön tur som helst, lagom efter en hel helg.. Är ledig sen Tisdag Onsdag och då får vi se vad som händer. Ska bli skönt att va ledig även om jag inte tror att de kommer förbli så. Vi får la se helt enkelt..


Söööööd.

       Publicerat 2008-12-07 » 21:36:17 | Videoklipp


Naaaaw ;)

Onanera..

       Publicerat 2008-12-07 » 21:12:27 | Me and my life
Just på Sanningens ögonblick kom frågan; Har du någon gång onanerat på jobbet?

Jo men jävligt ofta man sitter på jobbet och tänker; Nej men nu ska jag nog in på toa och pilla mig på fiffin?

Bakgrund.

       Publicerat 2008-12-07 » 21:09:58 | Bilder


Här är min snygga bakgrund på min dator.. Mitt skrivbord så att säga. De där vanliga ute i hörnan är ju mappar and so on. I andra hörnan har jag radio, klocka, nedräkning till Julafton, kalender och vad som visas på Tv just nu.. Som bakgrundsbild har jag en bild på mig å Sara, som ni ser..

Jag utmanar dig att göra likadant. Kommentera gärna i detta inlägget så jag kan checka läget sen! =)

After you.

       Publicerat 2008-12-07 » 20:52:21 | Me and my life
Tänkte precis skriva ett inlägg om kvällen å så, men såg genast att klockan börjar närma sig nio och då börjar ju Sanningens Ögonblick.. Måste hinna ta mig ett bloss innan jag sätter mig till rätta igen och dessutom måste jag hämta ett glas Ramlösa då jag är torrast i truten.. Är man lat så är man ju!!

Cola hade ju varit finare, men de finns ju folk i detta hushåll som bara tänker på sig själva!! Måste vara skönt att göra det. Jag ska prova minsann.

Dock tror jag inte de svider lika mycke när jag har druckit upp hela Ramlösan? Ofta man är sugen på de då? Neee.


Avföringslista!

       Publicerat 2008-12-07 » 20:46:36 | Me and my life
Kom å tänka på en rolig sak igår när jag jobbade som jag tänkte dela med mig av..

Ni som har jobbat/jobbar inom vården vet vad en avföringslista är, men för er som inte vet så är de en lista där man fyller i när man då har avföring som de fint heter (skiter dvs), och de är för att hålla koll så att man inte är förstoppad eller så. Iallafall, när jag å mina syskon var mindre så hade vi de hemma i badrummet. Vi skulle fylla i när vi hade bajsat, alltså hela familjen, antingen ett litet a, ett stort eller så ritade man typ som en spermie som då visade att de var, ja, ränneskit helt enkelt..

Tror ni att man tyckte de var kul eller?
Man kunde ju för fan stå en hel eftermiddag och skratta åt när Mamma hade ränne sist eller när Jesper hade gjort ett stort A.


Till att börja med;

       Publicerat 2008-12-07 » 20:19:12 | Me and my life
Jag kan ju börja med att berätta att bloggen nu är upplåst igen!! Nu lämnar vi den varma tryggheten och kastar oss ut i den kalla bloggvärlden igen.

Men sen samtidigt, vad vore bloggandet utan alla som hatar en? Nej, inget kul alls.

Varsågoda iallafall, och kom nu ihåg, läs igenom alla månader ni har missat, för de man har skrivit i sin blogg när den varit låst finns ju även kvar när man låser upp den igen.. Vissa verkar inte ha fått in de riktigt ;)

Till er nya kan jag bara försöka förklara.. Jag är en sjuk tjej, 21 år, bor tyvärr i Perstorp nere i Skåne och jobbar som undersköterska.. De kommer ske mycke framöver så vill ni veta mer, läs igenom mina äldre inlägg och häng sen med för fan =)

Varmt välkomna iallafall ;)

Söndag..

       Publicerat 2008-12-07 » 16:35:20 | Me and my life

Usch vad trött jag är just nu. I både kropp och huvud kan man säga. Somnade vid två inatt och sen vaknade jag igen vid fyra, därefter somnade jag om och gick upp klockan sex.. Har varit en jävla rövdag på jobbet kan jag säga. Slutade halv tre och då var jag lycklig som få. Trodde aldrig klockan skulle bli 14.30 alltså.. Bevare mig väl.

Och Dällii, in your dreams kanske. Okej, dem kanske var de, men dem såg inte ut som de, betedde sig inte heller som de ;) Alla som var där å kolla har ju skrivit i sina bloggar att de var fett ungt folk där. MAH. Dem var säkert fett 18 vännen..

Ja nu har jag duschat iallafall och ska ut på en cigg med Sara innan jag ska till Pappa å äta. Skriver mer sen ikväll. Har så mycket att berätta ska ni veta. Blir en riktig bloggarafton ;)

PUSStja.


So go ahead and say what you wanna say

       Publicerat 2008-12-06 » 22:54:46 | Me and my life
Nu är jag hemma igen efter en kväll på jobbet. Jag är fruktansvärt jävla förbannad så jag känner inte alls för att låsa upp någon jävla blogg, jag känner fan inte för någonting förutom en fucking sak men de går ju inte. Inte nu iallafall. Snart!!!

De har gått bra å jobba iallafall.. Imorgon till halv tre och sen ska jag på middag hos Pappa som sagt. Skönt!! Där känner man sig kanske trygg iallafall. De gör jag ju inte i mitt eget fucking hem längre. Äckligt så jag kan kräka.

Hade jag varit ledig imorgon så hade jag gått ut nu och gått i flera timmar. Fått luft, här inne får man ingen luft alls. Känner mig helt kvävd. Känner inte igen mig själv längre. Jag vet ingenting.. Jag vill fan bara böla men inte fan tänker jag göra de heller. Varför ska jag göra de? Usch jag vet inte, skrika rakt ut. Fan va arg jag är!!! Vill mörda någon.

Jag sitter här å tänker på vad i denna byn som har hållt mig kvar.. De är mina vänner, som lätt kan räknas på en hand. De är min familj, min underbara jävla familj. De är min Farmor, hon har världens största plats i mitt hjärta. De är min mormor och morfar.. Men vet ni? De är ingenting jävla annat.. Inte ett jävla helvetes piss mer. Alla är så satans falska, går bakom ryggen, snackar sin äckliga jävla skit och man blir ju för i fan likadan själv. Jävla inavelsby detta. Jävla horställe! Fyfan vad jag hatar allting..

Just nu tackar jag gud iallafall.. För Nickelback, för riktiga vänner och för hur allting känns när man har bestämt sig till 100%! En fucking sten som trillar ifrån hjärtat och som gör att man kan titta på allting på ett helt annat sätt. Nej fyfan vilket inlägg detta blev. Jag ska lugna ner mig lite nu..

Imorgon ska jag slänga saker ut ifrån denna jävla lägenheten så de står härliga till! Jag äcklas!

PALLA!!

       Publicerat 2008-12-06 » 15:14:04 | Me and my life
Jag pallar fan inte ha lösen längre, seriöst alltså. Jag var ju tvungen att sätta lösen i somras men nu bryr jag mig faktiskt inte längre. Jag skriver i min blogg för att folk ska läsa den och så får de förbli.

De funkar ju ändå inte med lösenord då alla bara fettar ut de ändå.. Låser upp bloggen sen ikväll när jag kommer hem! Hörs sen babes.

Somebody for me..

       Publicerat 2008-12-06 » 15:09:55 | Me and my life
MAH, Lördag idag. Vaknade halv två och fattade inte mycke. Jo, en sak fatta jag å de var att jag måste hem!! Sara skjutsade mig dirr hem så jag har precis duschat å gjort mig färdig. AH jag e så jävla hungrig men jag varken pallar eller hinner inte nu. Ska ta tåget om en halvtimme typ.

Jobbar ju ikväll som sagt, halv fem till tio. Ja de kan tyckas jobbigt men jag är fan glad att jag har ett jobb idag. Alla blir varslade, får sparken eller skiter i sitt jobb så jag är ganska nöjd att jag har ett faktiskt.. De ger ju mig pengar varje månad så jag gillar de.. Även om de innebär att jag ska gå till jobbet en Lördag kväll och sen en Söndagsmorgon. Och? Jag är ju ledig sen i veckorna istället och de känns ju mycket bättre att vara ledig när man har gjort något för de.. Tycker jag iallafall.. MAH!

Ja, som sagt, imorgon är de jobb på förmiddagen och sen på kvällen ska jag hem till Pappa å äta middag. AH fan va de ska bli gott. Linda gör säkert något kukgott som vanligt.. På kvällen sen ska jag inte göra ett skit.. Ska ju jobba Måndag också och sen är jag ledig Tisdag Onsdag fastän jag hoppas jag får jobba då också.. Pengar, I want money!!!

Nej nu ska jag fixa de sista här och sen ska jag väl dra mig mot stationen! PUSS!

Breox.

       Publicerat 2008-12-06 » 02:57:24 | Me and my life
Stack ner till byn innan då vid tolv och köpte cigg och Red bull. Inget bra att jag provade att dricka dem igen.. Nu är jag ju lika beroende som förr och de är ett dyrt beroende vill jag säga.. Ska man ha en Red bull och ett pocke cigg om dagen så är de fan 58:- bara där. Man är nog ingen miljonär så man får nog börja tänka om snart, haha.. Dock förstår jag inte en sak.. Jag började röka när jag var typ 15, men jag var kanske 16 när jag börja röka på riktigt, varje dag alltså.. Jag tror inte de har gått en dag utan att jag har haft cigg alltså.. Hur de nu går ihop vet jag inte? Jag menar, man har inga pengar, typ inte ens en sleden 50 öring i plånboken, men ändå har man cigg, alltid, varje dag? De är sick, men de är ju iofs bra. Utan cigg hade jag inte varit levande, eller jo, men jag hade velat döda alla som kom i min väg och de är kanske inte så bra? MAH vad jag svamlar nu..

Vad jag ville ha sagt var iallafall att jag handlade cigg. Och ja, de har jag ju sagt nu.. Haha! Körde sen ut en runda till Oderljunga för Lisette skulle ha fest men där var fett dött eftersom alla hade stuckit till Breox. Mötte Zimpe och Fidde utanför och sen gick vi in. MAAAAAAAH! Alltså ja.. När jag var 17 hade jag säkert diggat de alltså. Ja, de är då typ en verkstad med ett rum där bredvid, med soffa and shit. Folk överallt som bara vevade till musiken och alla var fett fulla. Jag tror seriöst inte jag såg en enda över 18 förutom Dallen då.. Han däremot var fett packad och brydde sig nog inte om någonting förutom sin öl och "Welcome to the club" som han pumpade ihjäl. Tror han spela den 3 ggr på den korta tid vi var där.. Eller så var den på repeat? Ja venne, bryr mig inte heller tror jag, haha.. När vi skulle ut till bilen sen så såg jag inte ett shit, stod någon 16 åring som var fett full, flaket under armen och så pekar han mig rakt upp i mitt hue och säger: DUUU! Nu ska jag kissa!!! Skrek fan så mitt öra dog. Jaha, mer jag skiter i? Haha, fett sur blev han.. Nej men palla såna när man är nykter själv. Finns ju inget jobbigare att lyssna på än fulla människor när man själv är nykter. Vill ju bara ta deras hue och stoppa in i en köttkvarn eller något.

Körde till byn sen igen och lämnade av Frida. Kollade vad snuten gjorde utanför posten men inte såg vi något. Angelina har du insider-info? Tell me ;) Nej men där stod 2 polisbilar och hur normalt är de? Neeee precis.. Ja, sen körde vi förbi Bibblan och där hade dem fått en ny skylt som lös upp bokstäverna,, Lite tragiskt att man ser de direkt, så fort någon ändrar på någonting så märks de direkt ju.. Om ICA ställer ut en blomma så märks de också, nej men serri, fan va trött jag e på detta. Fesen jävla byjävel. Jag ska kräka på Perstorps-skylten en dag. Eller nej, inte kräka, de hatar jag, men fetta ner den eller något!! Nej usch de är så tragiskt att bo här så man kan fan gråta..

Nu är klockan fem i tre och jag är väl lagom trött. Sov ju till ett idag men ja, jag vet inte. Lite ångest för att jag börjar sju på Söndag och Måndag men ska se om någon vill byta på Måndag. Hade varit gött som fan!! Jag måste helt seriöst vända på mina dygn nu. De funkar inte att ha de såhär om man jobbar osv. Får bli lite seriös nu tycker jag.. Försöka fixa de nu med början imorgon när jag har jobbat kväll. Så får de bli!! I slutändan är de ju klart jobbet som kommer i kläm eftersom man är fett död på jobbet och inte orkar röra en fena.. De är icke bra!! De får man inga fina betyg för kan jag säga ;)

Nej usch.. Jag avslutar denna dagen med ännu en egobild. Känner att ni behöver de idag! Ni har ju aldrig sett mig förr så, eller ni önskar kanske att ni aldrig gjort de men då är ni på fel ställe kan jag säga, haha =) Sov gott geeks.


MAAAH!

       Publicerat 2008-12-06 » 02:35:57 | Bilder


Dallen fett full på Breox.. Fatta ju varken ut eller in..MAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!!Sara tyckte jag var gullig men jag tycker jag ser ut som en mås.Me and SaraAgain.

PUWS

Hot n cold.

       Publicerat 2008-12-05 » 23:27:04 | Me and my life
Då var de kväll igen. Tycker de är mörkt ute för de mesta nu för tiden faktiskt.. Hela dagen idag har de varit sån jävla dimma så man har knappt sett någonting, men ja, sen blev de ju mörkt igen så de kvittar ju, haha..

Vi körde hem till mig så jag fick duscha och sen körde vi ner till Big Daddys. Där är ju sånt erbjudande denna helgen, hamburgare för 10 :-. När vi kom ner var de fett lång kö och alla skulle typ ha 10, 8 eller 6 stycken.. När vi väl kom fram så beställde vi varsin, haha.. Jaja, sen körde vi ner till Stattan där vi rööga lite med From, Dallen, Olle och sen kom typ Jocke och Toft och ja.. MAH. Ja sen släppte Sara mig hemma hos Mamma..

Hade inte träffat henne på fett länge så de kändes skönt å komma dit. Blev bjöden på tagliatelle, ädelostsås och vitlöksbröd. Hon hade även lite blandad sallad med rödlök, avocado och massa annat gott. Satt å snacka en massa om vad som komma skall och sen slängde vi oss i soffan och mös med tjejerna som blev rädda för julkalendern. Haha, så söta så..

Sara hämtade mig sen så vi åkte hem till henne där vi nu sitter. Har kollat på Idol och sen kom Frida hit för ett tag sen.. Måste ner till Stattan sen innan tolv, har inga ciggisar kvar typ. Ja, annars var de ju bra folk som gick vidare men fan alltså, Robin B är ju så satans snygg. När dem spela klippet med bara honom så var de ju nära en orre kan jag säga. Haha, nej nu ska vi inte prata mer om det..

Imorgon ska jag jobba kväll, börjar halv fem så de är ju rätt lugnt. På Söndag däremot så är det dagtur till halv tre men de fixar sig nog fan.. Ska hem till Pappa sen på kvällen å äta Lindas goda mat.. Blir en riktig familjehelg, haha. Gött sånt. Gillar å få mat också, härligt som fan.

Nej nu ska vi spela vändåtta. Fast först, ett kort på mig ifrån idag, jag vikarierar för Pippi!


Fredag..

       Publicerat 2008-12-05 » 14:39:23 | Me and my life
Då var det Fredag och jag är ledig. Lite konstigt kan man tycka eftersom jag jobbade en dag och sen fett ledig idag igen.. Nog att jag inte varit ledig vad jag ska? Mjo, men jag ska jobba helgen och de är Lördag, Söndag, Måndag som gäller så därför är jag ledig today.

Åkte hem till Sara igår vid halv åtta tiden. Satt oss vid datorerna och blandade chips och sånt samtidigt som vi kollade på Du är vad du äter, haha. Bra kombo liksom!! Körde ut sen en runda vid ett eller något å träffa Däälli på Statoil så vi stod väl där en eller två timmar å röga och sen körde vi hem vid tre för jag höll på att dö av kissnödighet :P

Fettade in på toan och sen upp igen. Jag pallade verkligen ingenting så jag slängde mig i sängen och sen dog jag nog på tre sekunder eller något. Var så sjukt jävla trött. Stängde av vibrationen och ljudet på mobilen för jag pallade inte bli väckt. Fett gött var det. Vaknade första gången fem över ett. Mah, härligt. Ner å kissa för annars hade de kommit i byxan.

Har varit vaken nu sen dess, inte gjort så mycke. Nu ska jag däremot hem och ta mig en dusch. Gonna be great. Göra vid mig å lite så och sen har jag inget planerat förrän sex när jag ska va på middag hemma hos Mamma. Skulle egentligen fikat där idag men när jag inte somnat vid halv fyra gav jag upp den tanken så de fick bli middag istället =) Bättre de så slipper jag ju laga. Gott brukar de också bli så..

Nej nu ska jag packa ihop lite å så.. Vi hörs senare..


Du är vad du äter.

       Publicerat 2008-12-05 » 00:14:06 | Me and my life
Kom å tänka på de nu när jag såg "Du är vad du äter" idag.. Detta utspelar sig i Karlstad, mellan mig å Jess.

Jag; Jo men fan va kul de hade varit å vara med i de programmet..
Jess: Nej i helvete, visa sig där för hela svenska folket..
Jag: Jo men man hade iallafall klarat de och då hade de ju inte varit så pinsamt.
Jess; Man hade nog sett till å klara de annars hade man ju blivit utskrattad inför hela Sverige, om jag så skulle svälta mig i 8 veckor innan jag skulle upp på den vågen hade jag fan gjort de alltså.

Haha, jo, de är klart. FAN va pinsamt om man inte har gått ner något.. Men de har ju aldrig hänt iofs? Tror däremot att om dem inte har gått ner så förlänger dem tiden så att ingen liksom misslyckas. Sen vet man ju inte heller, dem filmar aldrig vad vågen visar och man får aldrig se när hon mäter midjemåttet i början, endast i slutet..

Ja, de är bara jag som sitter å tänker på såna saker, jag vet..

WOOOHOOOO!

       Publicerat 2008-12-04 » 17:51:30 | Me and my life
Fyfan vilken dag alltså. Helt jävla sinnes! Jag är så sjukt glad att jag hade kunnat hoppa å skita!! Fan, jag vill bara skrika ut de till hela jävla världen men jag får snällt vänta några dagar till.. MAH!!

Iallfall, inte fan somnade jag innan tolv. Ett var hon väl? Ja iallafall, när klockan ringde så var jag helt inne i en helt störd dröm. Ska jag berätta? Mja. Ja, de var då någon kväll, jag stod vid torget och så kom Angelina ut och skrek allt vad hon kunde och då skulle hon föda. Vi sprang allt va vi kunde ner i något jävla källarutrymme för att gömma oss för Jimmy? Fråga mig inte varför. Vi sprang igenom källarn och där var värsta festen så vi försöka hitta ut och när vi väl gjorde de så var vi på Knutpunkten i HBG. Vi åkte såna jävla rulltrappor, grejen var den att de var typ midsommar eller något för alla skrek och bråkade och sköt med pistoler överallt. Fett rädd var jag. Rulltrappan var en sån man satt i (?), som en stol typ. Jag satt fram och bredvid mig satt en kille i såna neonfärgade kläder. Angelina satt bakom mig och bredvid henne satt någon annan.. När vi började närma oss slutet där vi skulle hoppa av så stod där en vakt och så gav han mig en sån blick att jag skulle akta mig så jag tog Angelina i handen och sen hoppade vi av i farten och precis så skjuter han som satt bredvid mig Angelina i benet så hon grät som fan och jag kramade henne, ja sen vaknade jag..

Fattade fan ingenting! Kändes så sjukt verklig när jag drömde den.. Nasty shit, haha.. Kändes som om jag hade sovit i tre timmar eller något så jag gick upp och tog en dusch och sen fick jag skjuts till jobbet. På jobbet har de gått bra, haft lite städningar osv. Ringde sen ett samtal och sen kändes ingenting jobbigt längre, därför jag e så glad i mitt hue =)

Ja sen flöt allting på.. Möte med chefen halv två och de gick skitbra. Kändes så skönt när jag gick där ifrån. Sen kom Susse så vi firrade kafferundan och sen var de dags att gå hem. Innan jag gick fick jag en hel helg extra vilket betyder att jag kommer jobba tre helger i rad men de bekommer mig inte ett jävla skit kan jag säga. Som jag sa, jag vill jobba ihjäl mig i December, sen ska de finnas råd till en ny garderob och lite annat smått å gott =) Har ju fan inga kläder nästan, jo jag har jeans och sen har jag mina tjocktröjor som jag har i 500 olika färger och dem har jag på mig varje dag. Inte samma då men ja ni fattar.. Pallar ju inget annat och har inte heller råd..

Jaha, nu är jag hemma, har ätit middag som smakade rövhål. Blev en färdigrätt eftersom jag inte pallar laga mat när jag har jobbat till fyra. Blir helt slut av de alltså. Aja, dagen har gått fort iaf och de är skönt iallafall. Ska snart åka till Sara med min lilla dator, ska sitta där ikväll och mysa =) Sover där sen och imorgon är jag ledig. Härla!!

Nu ska jag ringa min fader och diskutera ett och annat med han! Ha de gött!
PUSS!

This time..

       Publicerat 2008-12-03 » 22:24:55 | Me and my life
Ousch vilken dag säger jag bara.. Jag är slut i hela mitt hue..

Vaknade klockan tolv och sen tog jag en dusch och gjorde vid mig å så.. Åkte till Farmor på middag sen vid halv två. Fick riktigt fin middag bestående av kyckling, hemmagjord klyftpotatis och bea-sås. Fin frukost de där vettni ;) Ja, sen pratade vi lite serious och sen åkte vi ner till byn..

Sara hämtade mig sen så vi fettade till IKEA för hon skulle handla en byrå. Ja, de var ju lättare sagt än gjort. Stod där på parkeringen och fetta in den i bilen och de tog kanske en halvtimme för oss att få in den ens, men felet var ju då att den låg åt fel håll så den blockade upp hela ratt och helvete.. Fick sinne och ringde Matte å dem som var på Micro så dem fixade biffen.. Körde sen till Berga och hämta ut mer, sen in på Väla en runda och sen City Gross. Nu e jag hemma iallafall men jag e fett trött.

Om jag får bestämma nu va så lägger jag mig ner, fettar in kudden i mitt hue och sen somnar jag fortare än en höna skiter.. Om gud får bestämma så somnar jag vid fyra och sen är jag fett död imorgon vilket jag INTE vill. Jag ska jobba mellan 7-16 imorgon och de gäller nog fan för mitt hue att fatta att de är dags att vända dygnet tillbaka igen.. Om så bara för ikväll alltså.. Jag SKA somna innan tolv, de säger jag bara..

Ja, iallafall, imorgon ska jag då jobba först, sen ska jag hem till Sara med min lilla dator och sova där tills på Fredag, för då är jag som sagt ledig igen, haha. Ska jobba sen hela helgen så de är lugnt. Skulle nog fika med Mammy på Fredag också. Trevligt som fan..

Nej nu ska jag fetta av mitt smink och sen ska jag försöka somna.. Snääälla guuuuuud!!!!!!!!!!!!!!!!

UTBROTT!!!!!

       Publicerat 2008-12-03 » 03:26:23 | Me and my life
Jag får utbrott alltså, minst sagt..

Jag har legat och vänt och vredit på mig i fem hundra år alltså. De går fan inte å somna. Jag har smort in mig i en jävla hudsak ifrån Apoteket för de kliar nog fan över hela min jävla kropp alltså. Ja, sen har jag läst tidningen för den kom ju också innan i dörrjävlen.. Inget roligt där inte.
Sen har jag legat och glott upp i taket som en jävla invalid..

Jag kan fan inte somna alltså.. Jävla rövhelvete..

Hemma igen.

       Publicerat 2008-12-03 » 01:50:03 | Me and my life
Nu var man hemma igen i regniga och kalla Perstorp.. Usch ja.

Igårkväll gjorde vi inte så mycke mer. Vet inte när jag skrev sist eller vad jag skrev men iallafall, haha. Låg och snackade alla tre, Malin i soffan och jag å Jess i sängen till klockan var typ tre eller något.. Skrattade så jag kunde dö. Såklart snackade vi om sex, haha.. De var skoj iallafall..

Vaknade imorse av att kudden hade gledit iväg lite så jag låg PÅ telefonen när den började ringa, alltså fick jag alarmsignalen DIREKT i örat, DÖ typ.. Snoozade till elva och sen tog jag mig en dusch. Gjorde vid mig och packade ihop väskan och sen följde Jessica och Malin mig till tåget i snö/regn-väder. Såg ut som en blöt katt men skit i de, haha. På tåget och sen byta jag i Hallsberg, på tåget till GBG och sen springa från spåret till tåget mot Ängelholm och hela jävla vägen idag har jag åkt baklänges vilket jag hatar.. Mår fruktansvärt illa.. Har frågat om byte av plats men svenskar är ju så jävla sura i huet så jag ger fan upp alltså..

Har ändå försökt snacka med folk på tågen och så men nej, icke att någon svarar nice eller så. Torra jävla kukhue är vad alla är.. Skadar de å va lite trevlig eller? Tydligen..

Var framme i Ängelholm vid sju iaf, åkte hem, renbäddade sängen, slängde in två fiskgratänger och sen kom Ääänna. Käkade, kolla lite på datorn osv, sen tog vi Vööölvon och körde några runder, jag fick min Red Bull så jag var iaf happy.. Fick för oss att vi skulle hitta Dääälli så vi skicka först mess och sen ringde jag. Inget svar!! Han som behandlar sin lur som en bebis ;) Jahapp, letade fantomme överallt, och när vi inte hitta han så blev vi ju bara mer och mer bestämda om att jo visst fan ska vi hitta han alltså.. Var utanför Breox, hos Martin, hos Olle, hos Jocke, utanför Däällli, ja alltså överallt.. Såg inte den lilla volvon någonstans så sen vid tolv gav vi upp. Fick typ ett mess av honom för någon kvart sen att han levde, haha. Jävla lök den alltså. Ville ju bara se hans tryne och då för en gångs skull kan den jävlen inte förmå sig att svara i sin lilla lur.. Too bad.

Ja, och nu sitter jag här med datorn och fular mig. Har läst bloggar och lite sånt mög. Saknar redan Jessica och allt vad som hör till, även Barbie, tro de eller ej :) Nej men de går fan inte å bli arg på en sån söt sak.. Kolla själva;Eller Tindra för den delen, sötare och mysigare hund får man ju leta efter..Aww :)

Har verkligen haft en really good time där uppe.. Ja guud ja..
Nu ska jag glo runt lite på facebook och sen ska jag fededäcka i min renbäddade härliga säng..
Vi hörs imorgon babes..


Mjau.

       Publicerat 2008-12-01 » 22:58:08 | Me and my life
Jaha, de blev lugnt idag faktiskt. Riktigt mysigt dock. Lite telesamtal och bokade möte osv, men annars inget viktigt, haha =)

När Jess kom hem så satt vi lite vid datorerna, snacka skit och drack lite Red Bull. Jag pratade med mamma ett tag och sen gick vi till Konsum och handlade. Blev lövbiff, räfflade potatisar med barbecue smak, bea-sås, sallad och grönsaker i ugnen till middag. Riktigt jävla gott var det. Mätt som fan sen så satt vi oss i soffan, jag vid datorn och Jess vid TVn, slötittade lite, laddade hem hela Nickelbacks nya album osv.

Malin kom för en stund sen så vi har typ bara fortsatt med de vi är bra på, sitta å titta på TV, slinka in med några ord ibland, lite skvaller, lite rök osv.. So nice. Har även varit å hämtat ut mina biljetter till hemresan imorgon.

Så ja, imorgon åker jag hem. Fem timmar på tåg igen, dock ska jag åka X2000 imorgon så jag slipper dem som liknar pågatågen i tre timmar iallafall. Åker kvart över ett och innan dess måste jag upp och packa, duscha osv. Är hemma i Ängelholm vid kvart i sju på kvällen.. På Onsdagen ska jag träffa Sara och sen på Torsdag är de dags för lite jobb igen. Ska försöka jobba järnet nu hela December så man får ihop en jävla massa timmar. Man har ju storhelgs-OB sen i slutet och då gäller de att man jobbat mycke resten av månaden så man får feedelönen i Januari! Gotte.

Nej nu ska jag in på Facebook och glo lite. Man har ju knappt blivit beroende nu på en dag? ;)
PUSS

Rosa fluff.

       Publicerat 2008-12-01 » 20:59:54 | Me and my life
Är de någon som vill hjälpa mig? Jag vill hitta sånt rosa fluff som man har på toalettlocket.. Ni vet vad jag menar va? Sånt fluffigt, rosa, fint.. Ja ni vet..

HJÄLP MIG!!!!! :)

Jag vill inte..

       Publicerat 2008-12-01 » 13:29:22 | Me and my life
Jag vill inte åka hem imorgon.. Jag vill verkligen inte det!! Jävla röv.

Jaha, nu har jag varit vaken i typ 1½ timme. Har duschat och gjort vid mig. Sitter å väntar på att Jess ska komma hem ifån skolan, sen får vi la se vad som händer idag. De behöver inte hända så mycke dock, de är skönt att bara vara.. Me like.

Jao, snart kommer jag fresten låsa upp min blogg igen så att alla kan läsa. Man skriver väl blogg för att alla ska kunna läsa egentligen? Annars kan jag ju lika gärna skriva i min dagbok där hemma liksom. Nej, jag låser upp den snart så att ni vet..

Jävlar vilken resa ni ska med mig på, ni skulle bara veta ;)

En rök nu och en Red Bull? Oh ja. PUSS!


Miss?

       Publicerat 2008-12-01 » 00:43:19 | Me and my life
Att längta hem för mig är så jävla självklart.. Jag gör inte de denna gången, inte ett jävla skit. Jag trivs redan så jävla bra här så de är sjukt. Känner mig hemma helt enkelt. Har aldrig känt såhär på något ställe förr. Sick shit.

Dock saknar jag vissa personer något otroligt mycket.. De gör så ont.. I mina tankar.. Utan er där hemma hade jag aldrig klarat de.. Aldrig i hela jävla livet. Fyfan va jag älskar er!!! (L)

Like a fat kid loves cookies.

Musik..

       Publicerat 2008-12-01 » 00:39:00 | Muuuusic


Nickelbacks Gotta be somebody är så jävla bra..

Några andra som toppar min lista just nu är:

Pussycat dolls - When I grow up
Swingfly - Singing that melody
Akon - Im so paid
Right side of the tree - Vanilla lollipop

RSS 2.0