Tisdag.

       Publicerat 2016-09-06 » 10:46:17 | Me and my life
Har inte skrivit på ett tag då förra veckan inte alls var bra.. De räcker liksom att de blir för mycke några dagar å sen är jag helt dränerad på energi och humör. Så jäkla tråkigt men bättre å lyssna på signalerna direkt. Foglossningen har blivit om möjligt värre också, tyvärr.. Kan knappt gå vissa dagar å än mindre lämna huset ibland. Tycker så synd om Melvin dem dagarna vi är hemma å jag inte orkar eller kan röra mig så jag har ändå försökt att ta mig ut med honom men de slutar alltid med att vi får vända hem ganska direkt igen.. Vad gör man? Jag kan liksom inte säga upp mig från livet å lägga mig i sängen? 
 
Aja, jag låg å vila så mycke jag kunde, avboka allt vi hade och gick å la mig tidigt å fram mot slutet av veckan kändes de lite bättre. Igår tyckte jag att jag kände mig "som vanligt" igen med just energinivån men jag är lite allmänt opepp av någon anledning.. 
 
I helgen tog vi de ganska lugnt.. I Lördags var vi ute en sväng på förmiddagen å provkörde den nya vagnen som kom för ett tag sen, såååå nöjda redan! Helt underbar å köra. Vi gick ner till Parkskolan där Melvin fick leka lite på dem olika lekplatserna å sen gick vi till dammen och titta på ankorna å åkte rutschkana innan de var dags för lunch. På eftermiddagen var vi inne och lekte med duplot som numera blivit en favorit å sen blev de myskväll i soffan. Marcus älskar ju att åka iväg å "titta" i affärer, men de slutar ju alltid med att vi handlar halva sortimentet, så i Söndags tyckte han att vi skulle ta en sväng till EKO-hallen i Fjälkinge, so we did. Hittade lite grann faktiskt, såklart, där inräknat Melvins sista julklappar så nu är dem färdiga :) Bra å va ute i god tid, haha. 
 
Igår var vi hemma hos Sofie å Alicia hela dagen å lekte, och bråkade.. Dem är ju kusiner så dem har väl lite samma temperament.. Brukar gå en timme å sen är dem igång å bråkar, puttas och ska såklart ha just de som den andra leker med :p Jaja, dem gillar nog varandra innerst inne, får vi hoppas.. 
 
Ville mest bara berätta att jag lever.. Nu ska jag lägga mig en stund å läsa, gör så jäkla ont å sitta upp :( 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Susanne Lilieqvist

💞💖💗💕

2016-09-10 @ 21:48:13
Postat av: Annie

Kiropraktorkliniken i Helsingborg. Räddade mitt liv som gravid. Man måste inte behöva bli invalido pga graviditet, lovar! De är superproffsiga och vana vid gravida. Martin heter min kiropraktor, rekommenderar honom varmt!

2016-09-11 @ 22:39:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0