Måndag.

       Publicerat 2016-09-19 » 11:23:02 | Me and my life
Pappa ringde i Torsdags å frågade om vi hade några planer för Fredagen, vilket vi inte hade.. Han ville bjuda med mig å Melvin till Skånes djurpark nämligen och hade tagit en dag ledigt ifrån jobbet :) Han kom direkt vid 08 på morgonen så käkade vi frukost å sen körde vi mot Höör. Perfekt väder, sol och 18-20 grader, inget folk och inga köer å alla djuren var ute. Vi hade ingen vagn med till Melvin utan hyrde en skrinda men han klarade å gå själv hela dagen. Han var så nöjd och glad, pekade på djuren, lekte på dem olika lekplatserna, fick korv till lunch å sen fick han åka traktorbanan två gånger eftersom de inte var en enda människa i kö :) Helt perfekt å jättemysig dag! 
 
På kvällen käkade vi Melvins favvo till middag, vilket är tacos. Typ den enda gången han verkligen äter. Trodde att han skulle somna sittande vid typ 18 efter den heldagen men icke.. Vi har tagit bort hans vila nu också nämligen men uppenbarligen behövde han inte den ändå :p Han var pigg å glad hela kvällen å ville att vi skulle bygga duplo när klockan slog 21, så de gjorde vi, hela familjen :) 
 
I Lördags kom familjen Rischel hit en stund så Melvin å Brandon lekte där ute medan Marcus å Hank jobbade i trädgården. Jag å Thilda satt i köket å snacka skit istället, kändes mycke bättre, haha. På eftermiddagen var vi hemma hos Mamma på fika å sen på kvällen lagade vi en god middag å krascha i soffan. 
 
Igår fortsatte Marcus å Hank där ute å pojkarna lekte så jag fixa lite här inne, Marcus städade hela huset å sen slappade vi bara resten av dagen.. Inte så händelserikt men ack så skönt, och behövligt. Efter att jag gick så mycke i Fredags så har jag haft väldigt ont i helgen tyvärr. 
 
Nu är de dags för lunch för min del iallafall, vi hörs! 
 
 

Kommentarer
Postat av: Susanne Lilieqvist

🐻🐺🐰

2016-09-19 @ 13:30:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0