Fredag.

       Publicerat 2016-11-04 » 19:44:39 | Me and my life
Besöket i Hässleholm gick ju åt helvete rent ut sagt. När jag blev flyttad dit så fick jag en läkare som verkligen var påläst å som verkade lägga ner hela sin själ i sina patienter så de kändes verkligen skönt. Jag hann träffa henne en gång och ha telefonkontakt en gång, sen bara försvann hon? När jag nu kommer dit å har fått en helt annan som tydligen är hyrläkare å inte visste ens va jag gjorde där så kände jag bara.....orkar inte mer. Då ska jag alltså sitta där å dra upp hela mitt liv å så ska vi komma fram till någonting som ska gälla från å med Januari typ, å när jag väl kommer dit då så är de nån annan igen? Nej. Tack. De besöket blev alltså helt i onödan förutom att jag ju fick min sjukskrivning förlängd så de var ju kul. Verkligen! När jag bara berättade snabbt om min medicinbakgrund så vifta han bort de å sa; Jaja, de är bara å ta något preparat i högen, så känslig kan man inte vara! Nahe, va skönt då! Då slipper jag kanske bli förgiftad å bli liggande i sängen utan å kunna resa mig? Idiot.. Allt står för fan i min journal men den hade han inte ens öppnat.. 
 
I veckan har jag haft Melvin hemma från förskolan pga någon renovering.. De skulle då slå ihop två avdelningar till en och bli väldigt många barn plus personal på liten yta å de kändes inte bra för mig att lämna honom. Egentligen är de klart jag behöver de eftersom jag inte har orken eller möjligheten att roa honom just nu pga smärta och brist på ork men jag måste må bra i hjärtat också å de hade jag inte riktigt gjort om jag lämnat honom kände jag. Klart de blir lite kaos när de blir en ny avdelning med massa nytt folk och då på en liten yta också, så nej. Hade jag jobbat hade jag inte haft något val men när jag nu är hemma så kunde jag göra såhär. Vi har lekt på lekplatsen, lagt pussel, målat, varit på Familia å fixat Fars dag-present till Marcus, läst böcker, byggt duplo å sen har han lekt med Nellie en eftermiddag. Han fick även följa med till barnmorskan i veckan å de var en hit :p Om ni frågar honom då....inte mig. Öppna dörren medan jag sitter å ska lämna urinprov, springa runt å skrika, vägra åka hem osv osv osv var lite som hände ;) Han ska va hemma nästa vecka också, förutom en dag då jag måste till tandläkaren. Har redan avbokat en tid å jag måste dit typ 5 gånger innan Januari.. Känner att de nog blir lite svårt å gå dit sen med liten bäbis. Jävla visdomständer till å klabba. Ska tydligen dra ut alla nu? Jaja.. 
 
Jaja nu är de helg iallafall.. Fredagsmys med idol i soffan. Jag har köpt färska hallon å blåbär som jag ska hälla i mig tänkte jag. Har varit så sjukligt jävla sötsugen hela veckan så jag har nästan bölat å dessutom stått med näsan inne i skåpet å luktat flera gånger men än så länge lyckats hålla mig. Skitjobbigt när man är såååå sugen å dessutom gravid så vågen bara pekar uppåt oavsett vad man gör :p Jag har ju dock en sjuhelvetes vilja så säger jag att jag ska göra någonting har jag svårt för å svika mig själv.. Jaja, vi får väl se hur de går. 4 kilo upp än så länge iallafall, å jag är i vecka 33 på Söndag så de känns bra. Dock lär de väl gå ganska snabbt upp nu mot slutet men jag kommer nog inte upp i samma ökning som Melvins graviditet ändå :p 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Helene

❤️ Denna jäkla sjukvård!

2016-11-18 @ 11:53:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0