Påskdagen!

       Publicerat 2016-03-27 » 20:03:18 | Me and my life
I Tisdags var jag ledig, å sååå trött.. Gjorde ingenting på hela dagen å sen på eftermiddagen körde jag å Julia ett Bob Harper-pass på 1 timme. Sist jag körde ett sånt pass var i Augusti å då var jag ju som sagt gaaaanska mycke mer tränad än nu, om man så säger. Jag står fast vid att jag aldrig varit såhär otränad förr, inte ens innan jag börjat träna för första början. Vet inte om de blir värre med åren eller va de är, hur som helst så är de hemskt, och passet var fruktansvärt. Jag orkade knappt, å då körde vi ändå med ett av dem "lättaste". Fyfan säger jag bara. 
 
I Onsdags jobbade jag igen å denna gången kändes de bättre än i Måndags. Antagligen för att just Måndagen verkar ha varit den stressigaste dagen på länge, men ändå.. De ska inte kännas så när man går ifrån sitt jobb, jag tycker verkligen inte det. Man ska inte behöva vara ledsen och känna att man behöver lägga sig å gråta i trekvart när man kommer hem. Jag tycker fortfarande att alla som sitter vid sina skrivbord och bestämmer över budget å fan vet allt ska komma å jobba EN dag inom vården.. De hade räckt. De är människor vi tar hand om, och de ska inte kännas som att man jobbar med maskiner när man gör allt annat än de. Jag har alltid älskat mitt jobb, alltid älskat att ta hand om andra och faktiskt hjälpa någon, att göra skillnad - men när de är på detta viset så älskar jag ingenting med mitt jobb. Ingenting. 
 
De senaste dagarna har jag haft en fruktansvärd PMS. Vet inte om jag berättade om de förra månaden men iallafall var de då de gick upp ett ljus för mig. Jag förstod att det var DE som hade varit problemet den senaste tiden, å inte små återfall i skovet som jag har trott. Jag blir typ sängliggande, deprimerad, får sötsug från helvetet och tappar ALL motivation jag har i kroppen. Förra månaden fick jag till å med äta lugnande för att jag hade såna spänningar och kände mig helt orkeslös. Ingen livsglädje. Min PMS har blivit 7000 gånger värre efter graviditeten och sen jag slutade med mina anti-depp å de är verkligen hemskt. Idag har de känts lite som att de håller på å vända igen, men seriöst, ska man ha 1 vecka i månaden där hela livet suger och man inte ens har någon livslust? Inte okej. 
 
Jag har iallafall varit på läkarbesök, å de gick bra. Vi diskuterade fram å tillbaka men kom till slut fram till att jag ökar till 50% och sen istället håller mig på den nivån ett bra tag för att få en stabil grund att stå på. Efter i Måndags tänkte jag att jag inte skulle orka med det men sen i Onsdags kändes de som sagt bättre igen. De är skönt att ha kommit igång och jag fick en påminnelse att tänka mer på mig själv så att jag inte slås ner igen, istället för att tänka på all tidspress och stress. Hur de än är så kommer de säkert gå jättebra, man måste tänka positivt, å gör nu inte de så har jag iallafall testat, eller hur? 
 
I Torsdagskväll var vi på påskfirande hemma hos Mamma, käkade god mat och bara mös hela kvällen. Så skönt å välbehövligt med familjetid. I Fredags ändrades våra planer tyvärr så vi var hemma hela dagen å kvällen, tittade på Let's dance och hade de bra i soffan <3 Igår åkte vi till Skånes djurpark med Josse, David å Nellan. De var fint väder så vi hade med oss engångsgrillar å grillade korv, tittade på djur och sen hade Melvin skrikfest som vanligt! Tror inget djur kunde undgå att han var där iallafall ;) Han VÄGRAR sitta i vagnen, å när han inte sitter där så springer han åt alla andra håll än dit vi ska gå. Har man 78 dagar på sig så är de klart lugnt, men vill man komma någonstans å se någonting när man då till exempel är på en djurpark så är de inte lika klockrent. 
 
Idag lämnade vi lillfisen hemma hos Pappa så fort vi vaknade å sen körde jag å Marcus till Hyllinge å handlade allt inför kalaset som vi ska ha imorgon. När vi kom hem igen så lastade vi in sakerna å sen ringde jag å kolla av men han trivdes så bra där så vi började vår städning istället. Seriöst så har vi städat från 12 till 17 idag. Jag har ONT i hela min kropp och är SÅ trött, haha. Ibland får vi (jag) ju såna ryck, att de ska tas extra noga, å ja, de blev tydligen idag. Jaja, nu känns de ju bra men...stackars min kropp. Har iallafall duschat så nu ska jag luta mig tillbaka i soffan och inte göra ett piss mer idag. Melle sover redan så jag tror de får bli en film eller nåt! Ladda upp inför vårt kalas imorgon där vi ska ha närmare 40 pers i huset. Ja precis, så nu ska jag VILA!! 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0