Måndag.

       Publicerat 2016-01-04 » 21:24:16 | Me and my life
Nya Beck var skitbra, visst? Åh lite blandade känslor dock, men ändå, SKITBRA!! Jag kommer aldrig sluta älska svenska kriminalare tror jag.. Restaurangbesöket i Hässleholm var också bra, förutom att min mat BARA smakade salt. De som var nice (innan jag åt) var att man kunde plocka allting på sin tallrik som man ville ha wokat å sen fixade en kock maten till en medan man väntade. Massa grönsaker fick de bli, med entrecote, men som sagt, de smakade mest salt, tyvärr. De var en trevlig stund ändå å efteråt åkte vi hem till Josse & David, drack kaffe å spelade lite yatzy innan vi avslutade dagen. Tummen upp för de! 
 
Min träningsvärk ska vi däremot inte prata om, eller ja, de blir vi nog tvungna till eftersom den har tagit över mitt liv. Fan vilken utmaning cirkelpasset var istället!!! Jag har nog aldrig känt mig så otränad tror jag. Jag vill va i min bästa form (som i somras) NU NU NU.. Mm, ni vet ju mitt tålamod. Iallafall, igår kunde jag fan inte röra mig å ännu värre har de varit idag, men trots de gick jag ner å körde 1 timme på löpbandet. Jag hade tänkt att de skulle bli ett lågintensivt pass men fan så tråkigt de var å bara gå gå gå å stirra in i väggen så jag ökade farten å la till löpintervaller var tionde minut. Här snackar vi svett å hög puls. Jaja, de var roligare så nu fick de bli så. 
 
Jag fixade granola igår å idag har jag bakat sesamknäcke, vilket slår alla fröknäcke i världen. Dem är SÅÅ goda så jag längtar till jag ska äta frukost å få smaka dem.. Igår hade vi tacos till lunch å då gjorde jag mina älskade ostchips som tillbehör, dem är också såååå jäkla goda!! Tips tips! 
 
Igår var vi bortbjudna å så även idag så de har inte blivit mycket matlagning här hemma, dock har de blivit LCHF all the way ändå. Jag saknar ändå att laga mat själv så imorgon blir de hemmalagat å dessutom ett nytt recept som ska testas. Laxbiffar med pepparrotscreme, de kan väl va nåt? Imorgon ska jag dessutom till frisören och ändra om mitt fruktansvärda hår fullständigt. Är lite rädd faktiskt, haha! Jaja, de blir bra!! Om inte så är de bara hår som väzer ut igen. Problemet nu är håret inte hann bli bra efter graviditeten å sen kom ett skov med massor av psykisk ohälsa och stress, mediciner och allt annat så mitt hår är i sin sämsta form. Jag kan inte ens kamma ut de utan jag får halva håret på borsten å de är som gummi.. Har jag inte i 25 liter balsam så är de som en torr boll å man kan drömma om att få ut de. Mm, så de måste av helt enkelt, nytt å fräscht! 
 
Nu ska jag däremot kasta mig i sängen å påbörja en ny bok. Började läsa En man som heter Ove (antagligen sist i Sverige) för några dagar sen å jag läste ut den igår. Jag älskar Ove. Underbar bok!! Nu är jag redo å se den på bio, å förväntningarna är nog tyvärr för höga. 
 
 
 
 
Älskar hur någon har målat källaren i den fruktansvärda färgen.....missat lite också känner jag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0