En vecka till.

       Publicerat 2016-02-19 » 20:42:39 | Me and my life
Jaha, då har ännu en vecka gått. Melvin har varit hemma från dagis hela veckan - IGEN!! Alltså de är helt sinnessjukt så mycke sjukor vi har haft detta året. Jag tror vi räknade att han har varit på dagge 8 dagar sen de öppnade i Januari. Nu har hans hosta dock eskalerat ordentligt å vi har legat vakna de flesta nätter denna veckan eftersom han har hostat cirka var 5:e minut... Synd om honom när han verkligen kämpar så mycke så han nästan tappat luften. 
 
I Tisdags sköt febern upp i höjden igen så då körde vi in till Akuten i Helsingborg. Fick träffa en läkare som typ lyssnade på hans lungor i tre sekunder, samtidigt som han skrek, å sa nej men detta är ett virus. Gå hem och vila. Jaja, då gör vi väl de? Antar väl att han som är läkare känner igen tecken å sådär men... Jaja, vila har vi gjort iallafall, varit inne å lekt de han har orkat med och sen har vi gått ut en liten runda med vagnen varje dag för att han ska få i sig lite frisk luft. 
 
Imorse när hostan fortfarande sitter i lika mycket och de fortfarande piper å rosslar när han andas så ringde vi till vårdcentralen å fick en tid, där det konstaterades lunginflammation...... Stackars stackars barn! Jag har själv haft lunginflammation å vet hur jävligt det är. hur ont det gör och hur fruktansvärt trött man blir av all hosta. Jävla idiot därinne i Helsingborg, men man litar ju på att dem gör sitt jobbå kan sin sak?! Ja, så nu ska vi slita med att försöka få i honom pencillin i 10 dagar, 3 gånger om dagen... Kul. 
 
Jag är så fruktansvärt trött idag, eller ja, jag har varit de hela veckan, å har känt lite spänningar tillbaka i benen så jag ska bara ta de lugnt hela helgen, tillsammans med min sjukling. Vila å skita i allt som "måste" göras. Skönt. Ni får ha uppdatering om mitt eget liv en annan dag :) 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0