Torsdag.

       Publicerat 2016-08-25 » 10:51:00 | Me and my life
I Måndags hände de nog inte så mycke mer efter att jag skrev mitt inlägg.. Jag var iallafall skittrött å gick å la mig vid 20.00 när Idol började.. Mm, så rolig var jag. 
I Tisdags då? Åh den dagen var lång.. Först då när Melvin var på dagis så fixade jag tvätt osv här hemma, tog emot en leverans av DHL som kom med nya möbler som vi fyndade på Trademax REA dem hade i förra veckan å sen hämtade jag Melvin. Vi lekte hela eftermiddagen å eftersom Marcus skulle resa hus på jobbet, vilket betyder att han är hemma typ jättesent, så gjorde jag middag till mig å Melvin runt 17. Städade hela köket, plockade undan allt duplo som låg i hela vardagsrummet å sen städa vi Melvins rum tillsammans. Ja, han var faktiskt jätteduktig hela dagen i Tisdags å hjälpte mig å plocka upp som han annars aldrig brukar.. Han brukar typ stå å skratta å kasta ut allting igen annars..... Efter de så dammsugade jag hela huset, trots att jag inte ska, men jag får panik när de ser ut som fan å går å stör mig på allt mög som ligger. Ja, sen duschade vi å fick vatten i hela badrummet, borsta gaddar, på med jamas å sen var de dags för nattning, vilket tog 1 timme å precis när han hade somnat vid 20.00 kom Marcus hem. Yeeeey, knappt död jag var då eller? Jag vet jag vet jag vet att ensamstående har de så varje dag - men nu är jag inte ensamstående så jag kan liksom inte jämföra mig med dem. Har man annars hjälp varje dag och är två som delar på ansvaret så blir de tufft att va själv, speciellt när man har så sjuhelvetes ont. Vi såg Idol-programmet som vi spelade in i Måndags å sen blev de sängen direkt. 
 
Igår då? Melvin var som en helt annan unge.. Om man ska jämföra med i Tisdags iallafall, då han som sagt var en ängel å hjälpte till, löd allt jag sa osv osv.. Igår gjorde han ALLT för å driva mig till vansinne. Slängde ner min inredning, kastade ner tvätten från torkställningen, kastade ut alla leksaker på hela golvet, tog alla skorna i skostället å kastade dem i vår säng så de var grus å skit överallt, tömde tvättkorgen i sängen, stoppade grejer i toalettstolen, å allt detta samtidigt som han skrattar så han nästan kiknar.. Mm, skitkul! Skrattar ihjäl mig. Stoppar honom i bilen å kör hem till Farmor där vi skulle äta middag, vilket vi ju gör en kväll i veckan fortfarande.. Han ska inte ha mat, inte sitta still utan helst riva hela hennes radhus så de blev inte mycke middagsro faktiskt... Jag å Farmor sprang mellan tuggorna å hjälptes åt iallafall. Marcus kom efter ett tag från jobbet å hämtade bilnyckeln till lånebilen eftersom vår bil äntligen var färdig.. Han körde ner å lämnade den å fick hem våran iallafall, bytade bilstolen å sånt där innan han också kunde sätta sig å äta. Han klippte sen hennes gräs å sen körde vi hem, var hemma klockan 19 å då skulle han i säng direkt. Kolla på Idol å sen somna jag direkt. 
 
Mm, så denna veckan har de varit någonting hela tiden tycker jag å min hjärna får kortslutning. De står fortfarande kartonger i hela vardagsrummet med möblerna som vi inte ens har hunnit titta på, de behövs städas igen, de hänger tvätt, Melvins rum ser mer kaos ut än vanligt å hela helgen ska de göras 100 projekt så jag känner att de finns ingen tid överhuvudtaget till att bara andas - vilket jag behöver när de blir för mycke för min hjärna. Jag kan liksom inte hantera sånt här som normala människor känns de som, utan jag behöver en dag då jag kan känna att idag har vi inga måsten överhuvudtaget, så jag kan komma ner i varv å bara få finnas till. När de blir för mycket å sakerna bara byggs på så får jag panik å går runder å är överstressad hela hela tiden, vilket gör mig lättirriterad å de gör att jag spänner mig, så jag blir helt slut.. Not good! Idag är inte Marcus hemma förrän sent heller för han ska till sin sjukgymnast å träna 1 timme efter jobbet så de blir inte mycke gjort idag heller.. Kanske vi iallafall kan hinna å öppna kartongerna å titta på dem iallafall? Vi märker. 
 
Nu ska jag ägna denna timmen åt djupandning eller något, innan jag ska hämta Melvin.. 
 
 
 
Denna bilden är förresten tagen imorse, när Melvin vaknade långt innan alarmet skulle ringa.. Han kommer in i vårt sovrum, tänder lampan å skriker "Hej mamma!!"......... Öööh, hej hej? SÅ pigg!
Tror vi slipper ställa alarmet i helgen faktiskt ;) Rutinerna är here to stay.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0