Blogga eller inte, de är frågan?

       Publicerat 2016-08-15 » 10:34:40 | Me and my life
Herregud, såhär länge har jag nog aldrig varit ifrån att blogga innan? Vet inte riktigt vad som har hänt men jag har kommit ifrån de helt. Vet inte direkt om jag saknar de heller egentligen, dock vet jag att jag kommer sakna de i framtiden för jag brukar gå tillbaka å läsa lite då och då.. 
 
Jag känner nog att jag ändå vill fortsätta, sen vet jag inte i vilken utsträckning eller så.. Kanske jag får värsta nytändningen å vill blogga ihjäl mig eller så glömmer jag bort de igen? Vi får väl se.. Har ändå sett att här fortfarande är många som klickar sig in varje dag trots att jag inte skrivit på flera månader så de känns ändå värt att börja skriva igen :) 
 
Tänkte med detta inlägget mest berätta att jag snart kommer tillbaka, kanske redan imorgon? Tänkte skriva ett litet sammanfattningsinlägg vad som hänt sen sist och sen givetvis skriva om graviditeten som numera är halvvägs done.. De går SÅÅ fort med tvåan hörni! 
 
Nu vet ni, å nu hinner kanske fler se att jag är tillbaka innan jag börjar mata på med inlägg :) Vi hörs snart igen! 
 
 

Kommentarer
Postat av: Helene

Jag är skyldig, klickar in några gånger per vecka. 😂 Speciellt nu när jag såg att en liten är påväg. Själv har jag passerat 60% och i slutet på november kommer en liten tjej. Vår första så de är spännande.
Ha de gott!

2016-08-15 @ 17:45:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0